Skocz do zawartości
IGNORED

PIS - co to za wrogowie rodzaju ludzkiego!

skynyrd

Rekomendowane odpowiedzi

Gratuluję samopoczucia i wiary w demokratyczne i praworządne rządy ( tutaj wpisz sobie dowolną partię ) dla ojczyzny i jej obywateli ;)

Dziękuję.

Myśli Kolega że PIS może zagwarantować demokratyczne i praworządne rządy ? Moim zdanie nie. Dał się Kolega nabrać na marketingowy szyld tej partii.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

No to

Tylko idiota albo złodziej może nie głosować na PiS

Jest jeszcze jeden wariant.

Tylko "idiota" daje się nabrać na obietnice PIS i na nich głosować.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

A kto tu gloryfikuje PiS? Pani szydło jest z mojej wioski. U Nas jako burmistrz i Dyr OK niczego konstruktywnego nie zrobiła.Nasza Kopalnia tonie już od 3 lat, a Ona przypomniała sobie gdzie mieszka, dopiero w tym roku. Jestem zdania że trzeba zacząć od zmiany konstytucji rozpieprzenia obecnego systemu wyborczego..... czyli Idę w Kukiza

Dziękuję.

Myśli Kolega że PIS może zagwarantować demokratyczne i praworządne rządy ? Moim zdanie nie. Dał się Kolega nabrać na marketingowy szyld tej partii.

Nie , nie dałem się nabrać.

Na wybory nie chodzę z prostego powodu : aby móc wybrać trzeba najpierw mieć z czego wybierać ;)

Wybory jako cel sam w sobie to strata czasu.

Szczerze mowiac po ostatnich glosowaniach w ktorych PO nie potrafiła upupić kaminskiego i ziobre to ja trace nadzieje ze im sie jeszcze cós chce.

Ja sądzę że na siłę nie ma co walczyć. Jak większość została przekonana obietnicami że PIS to wybawcy Polski to musi wsadzić rękę w to gówno żeby się przekonać że ono nie pachnie.

Ludzi zarażonych "polska chorobą nieufności i nienawiści" do niczego się nie przekona, bo oni wiedzą swoje. Nie wiedzą tylko jednego.

Że na partie populistyczne głosują ludzie którzy swoich porażek życiowych i niskiego statusu nie przypisują sobie, tylko wyimaginowanemu "rządowi" albo "obcym". Wszyscy są winni sytuacji w jakiej jestem, tylko nie ja. To wygodne, bo zwalnia z odpowiedzialności za swoje życie i swojej rodziny. Ja nie muszę się zmienić - wystarczy że zmieni się rząd, na taki który zrobi mi dobrze. Takie myślenie jest zresztą przyczyną dla której tacy ludzie są biedni...

A kto tu gloryfikuje PiS? Pani szydło jest z mojej wioski. U Nas jako burmistrz i Dyr OK niczego konstruktywnego nie zrobiła.Nasza Kopalnia tonie już od 3 lat, a Ona przypomniała sobie gdzie mieszka, dopiero w tym roku. Jestem zdania że trzeba zacząć od zmiany konstytucji rozpieprzenia obecnego systemu wyborczego..... czyli Idę w Kukiza

Szydło to tylko figurant potrzebny do oszukania wyborców. Rządzić na pewno nie będzie chyba że jako "pacynka" prezesa. Kukiz powinien najpierw pokazać co potrafi w polityce. Na razie nic nie pokazał poza jechaniem na swoim rockowym wizerunku nie najwyższych zresztą lotów .

Wybory jako cel sam w sobie to strata czasu.

Też tak uważam, ale te wybory mogą być ważne dla przyszłości Polski, czy będzie nowoczesna czy ciemnogrodzka z czynnikiem greckim w tle.

No, oczywiście poza zadłużaniem na inwestycje, Polska zadłuża się także na wypłatę rent i emerytur oraz dofinansowanie do nierentownych kopalń i zakładów pracy. Tak to jest z elektoratem PIS-u - chciałby i zmniejszenia długu i utrzymania miejsc pracy. Rzeczywistość finansowa go nie interesuje .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie boje się PIS-u

Nie boję się księdza u furtki, jak nie zrozumie grzecznie może usłyszeć bajkę o wężu, albo spuszczę psy...

Kościół kto rozpuścił PIS ? Nie, PO za PO kościół kat. dostał miliardy a właściwie setki miliardów w pieniądzach, ziemi, nieruchomościach...

To czym Wy mnie qde straszycie ??? Bez jaj..

Korupcja aparatu władzy i sprawiedliwości ??? A to nie za PO siedzi 3 lata ten kibic ??? Ops teraz go wypuścili. Owszem Ziobro wprowadził areszty wydobywcze, ale PO je rozwinęła do granic absurdu...Co i rusz afera a to kogoś zabili a to torturowali, a to chorego, czy 100 letnią babcię do pierdla za bułkę wsadzili. Mam się bac że za PIS będzie gorzej ? Bez jaj !!! Co łapanki będą robić i rozstrzeliwać bez sadu w Palmirach ?

Także czym byście mnie nie straszyli nie boję się. Nie dlatego że kozak jestem tylko dlatego że mam to za oknem !!!

Lepiej też za PIS nie będzie - bo nie mają fachowców, żeby nas z tego guana wyciągnąć i w miarę bezkarnie wycofać się z kilku felernych umów międzynarodowych - w tym z konkordatu. Raz trzeba mieć jaja, dwa fachowców....

Czego nie ma żadna partia, ani nie ma na poważnie woli zmian.

Na zimno za PIS-u nie będzie gorzej niż jest teraz, będzie tak samo, może ciut mniej złodziejstwa i łajdactwa - ciut.

I to tyle okiem cynika, a Wy cię dalej nakręcajcie leśnym ludem - buuuuuuuuuuuuuuuuuu !

P.S. A dług ??? A kto od 8 lat tylko daje za pożyczone ??? Kto utrzymuje przywileje ??? Choćby KRUS ??

Sorry, gdyby PO nic nie robiła może bym się lękał PIS-u. Ale po tym co zrobiła PO przez 8 lat straszenie PIS-em to tekst dla ofiar gilotyny - bo trzeba nie mieć głowy żeby wymazać ze swojej pamięci ostatnie 8 lat...

Lepiej też za PIS nie będzie - bo nie mają fachowców, żeby nas z tego guana wyciągnąć i w miarę bezkarnie wycofać się z kilku felernych umów międzynarodowych - w tym z konkordatu. Raz trzeba mieć jaja, dwa fachowców....

Widzę że Kolega lubi egzotyczne eksperymenty prowadzone przez amatorów bez wyobraźni. Wycofanie się z konkordatu to utopia nawet jak by władzę miał SLD.

Też tak uważam, ale te wybory mogą być ważne dla przyszłości Polski, czy będzie nowoczesna czy ciemnogrodzka z czynnikiem greckim w tle.

Cóż, nie podzielam twojego optymizmu ;)

Czy wsiadłbyś do samolotu pasażerskiego wiedząc o tym ,że za sterami zamiast pilota siedzi hydraulik ? ;)

Tak właśnie przedstawia się nasza pseudo demokracja zarządzana przez prowincjonalne lekarki , malarzy kominów , zoologów czy historyków.

Czego więc oczekujesz wybierając ludzi ( partie ) , które nie mają pojęcia o zarządzaniu nawet małą firmą a co dopiero naszym państwem?

Chyba nie liczysz na to ,że oni idą do władzy dla rządzenia ?

Oni idą do władzy wyłącznie dla władzy i przywilejów.

Ciebie , mnie i cały naród mają serdecznie w dupie.

Dziwne ,że po tylu latach tej naszej wywalczonej demokracji ludzie nadal dają się ogłupiać w kółko tym samym ludziom.

pozdr. i wytrwania przy urnie życzę ;)

P.S. 2 a gdzie postulat zmniejszenia liczby nierobów z 460 do jakiejś rozsądnej granicy ??? Nawet polityczny gamoń Kukiz zapomniał ??

A Senat Kolega policzył ? ;-)

Czy wsiadłbyś do samolotu pasażerskiego wiedząc o tym ,że za sterami zamiast pilota siedzi hydraulik ? ;)

Jak będzie miał licencję pilota liniowego to tak. Latałem z architektami i ludźmi o innych zawodach (małe lotnictwo). Oczywiście wszyscy mieli licencje pilotów.

Tak właśnie przedstawia się nasza pseudo demokracja zarządzana przez prowincjonalne lekarki , malarzy kominów , zoologów czy historyków.

Rządzić może każdy odpowiednio do tego przygotowany i mający praktykę. Oczywiście wiedza jest też potrzebna. Uczelni na której jest wydział rządzenia państwem jeszcze nie ma.

Czego więc oczekujesz wybierając ludzi ( partie ) , które nie mają pojęcia o zarządzaniu nawet małą firmą a co dopiero naszym państwem?

E bez przesady. Teraz dojdą do władzy ci co wspierają wspaniale zarządzane Skoki. Zrobią piramidę finansową na skalę państwową i zbudują dobrobyt inaczej ;-).

Chyba nie liczysz na to ,że oni idą do władzy dla rządzenia ?

PIS też nie idzie do władzy dla rządzenia, to znaczy idzie rządzić tak żeby im było lepiej. Każda władza tak ma. Władza się wyżywi.

Ciebie , mnie i cały naród mają serdecznie w dupie.

Wiem, dlatego o siebie dbam sam. Chcę tylko mieć święty spokój, którego PIS nie gwarantuje. PIS też będzie mnie miał w dupie.

[...] Chcę tylko mieć święty spokój, którego PIS nie gwarantuje. PIS też będzie mnie miał w dupie.

pis miał w dupie wszystkich, poza swojakami i katabasami, od początku swego istnienia. Jak każdy kolaborant (watykański w tym wypadku) dba wyłącznie o siebie i swego pasożyta.

Tłumaczenie mośkom nie ma sensu. Do nich przemawia tylko groźba poniesienia odpowiedzialności za swoje czyny. Dlatego tak atakują PiS.

Dobry, prawy, sprawiedliwy i miłosierny PIS oczywiście nikogo nie atakuje.

Tłumaczenie matołom nie ma sensu. Do nich przemawia tylko groźba poniesienia odpowiedzialności za swoje czyny. Dlatego tak bronią PiS...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Tłumaczenie matołom nie ma sensu. Do nich przemawia tylko groźba poniesienia odpowiedzialności za swoje czyny. Dlatego tak bronią PiS...

A co wspólnego z PiSem ma, oddająca mocz na ławce w którymś z rosyjskich parków Rosjanka ?

Robisz kolejny już raz, ze swej wrednej, pełnej nienawiści do Polski mordy ...dupę.

"""Po 26 latach od rzekomego obalenia komunizmu mieliśmy w Polsce 4 prezydentów wyprodukowanych w PRL. Pierwszym był zbrodniarz, agent ZSRR uczestniczący w czystkach antysemickich, agresji na Czechosłowację, odpowiedzialny za morderstwa na Wybrzeżu w 1970 i w stanie wojennym. Drugi to tajny współpracownik SB „Bolek”, analfabeta z zawodowym wykształceniem i fałszywym życiorysem. Trzeci to alkoholik, członek KC PZPR, agent ZSRR i SB, wykształcenie średnie, wyższe okłamane. Czwarty teoretycznie wyrósł z antykomunistycznej opozycji, był tak prześladowany, że teść esbek napisał mu pracę magisterską, a żona przynosiła do ośrodka internowania grubo krojoną szyneczkę. Ukradzione nazwisko i szlachectwo, powiązania z przefarbowaną komuną WSI i jej centralą w Moskwie, szabrownik wynoszący precjoza z Pałacu Prezydenckiego i w końcu dokumentny idiota. Przez 26 lat urząd premiera RP III sprawowało 14 polityków, 5 należało do PZPR, w tym sekretarz z KC PZPR. Jeden należał do Frontu Zjednoczenia Narodowego, jedna do Stronnictwa Demokratycznego, dwoje do komunistycznego ZSL. Koncesje na dwie największe telewizje komercyjne dostali tajni współpracownicy SB i/lub funkcjonariusze medialni PRL: Soloż-Żak, Wejchert, Walter. Gwiazdami dziennikarstwa są dzieci i wnuki esbeków lub/i peerelowskich dygnitarzy: Kraśko, Olejnik, Lis, Pochanke, Miecugow. Za największego filantropa III RP uchodzi drobny cinkciarz, hochsztapler, półanalfabeta, syn ubeka i brat ormowca.

Wśród tak zwanych celebrytów króluje przepchane przez studia, za masło i jajka, zdegenerowane intelektualnie i moralnie potomstwo rodziców i dziadków, którzy zaopatrywali się w sklepach za żółtymi firankami. Przez blisko 25 lat bandyci uchodzili za bohaterów albo ludzi honoru i właśnie w tej kloace wypełnionej po brzegi produkowane są komunikaty na poziomie bawarskiej partii z lat 30-tych, które odczłowieczają i gnoją prawdziwych bohaterów walczących o wolność. Na Powązkach leży truchło Bieruta, z „Łączki” ciągle nie wydobyto i z należytymi honorami nie pochowano Żołnierzy Niezłomnych. Prezydent Warszawy pucuje pomnik bolszewickich zwyrodnialców i zabrania postawić pomnika ofiarom bolszewickiej zbrodni smoleńskiej. Na pogrzebie mordercy stoczniowców i górników pojawia się szabrownik pełniący funkcję Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej. Ciało Anny „Solidarność” Walentynowicz błąka się do dziś po ruskich trumnach i nikt, łącznie z rodziną, nie wie, gdzie złożyć kwiaty. Z pierwszej po 1989 roku „Gazety” z logo „Solidarność” wyleciał Bronisław Wildstein, bo ujawnił w niej agenta SB Lesława Maleszkę, który wydała na śmierć swojego przyjaciela Stanisława Pyjasa.

Córka generała biega z gołą dupą po kurortach i pisze wzruszające książki o wrażliwym ojcu, ma pełen serwis medialny i wydawniczy. Matka zatłuczonego na śmierć Przemyka, nie dowiedziała się kto zabił jej syna, ani z książki córki generała, ani z książki żony generała, która puszczała się po wszystkich komitetach. Sędzia sądu okręgowego składa hołd politykowi i pyta w jaki sposób ma poprowadzić postępowanie. Skorumpowani Sędziowie Sadu Najwyższego przez telefon dyktują stronie procesowej treść apelacji. Prezesem kolejnego banku zostaje kapuś SB, jego żona pracuje w telewizji założonej przez służby i tak wygląda lista 100 najbogatszych Polaków. Schorowany Krzysztof Wyszkowski, legenda podziemnej prasy, chodzi kanałami internetowymi w II obiegu. O żonie „Bolka” powstała sztuka, esbecy za emerytury wpieprzają carpaccio z żubra. Joanna i Andrzej Gwiazda, za kilkaset złotych po rewaloryzacji, płacą abonament potem oglądają w telewizji i czytają w niemieckich gazetach, jakimi są oszołomami i faszystami. Szkolony w Moskwie peerelowski siepacz Dukaczewski robi za eksperta od liberalnej demokracji, a założyciel KOR, ofiara komunistycznych represji, Antoni Macierewicz dzień w dzień jest szczuty jak Żyd za okupacji. A zatem nie mów mi rodzicu i progenituro PRL, kogo trzeba schować, to wy się, k**wa, schowajcie i nie śmiejcie łba na cal wystawić."."""

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wypadałby, numerek, podać autora tych wypocin.

Pod względem merytorycznym jest to gó_no, ale praw autorskich przestrzegać trzeba nawet, jeśli autorem jest idiota.

P.S.

no, jest link. ale zamieszczanie czegoś takiego świadczy tylko o inteligencji wklejacza. Lepiej niech wraca do swej plastikowej lali.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.