Skocz do zawartości
IGNORED

Na kogo głosować 25 X 2015 ?

justas32

Rekomendowane odpowiedzi

Kanibalizm... lepiej zostać w domu...

Wręcz przeciwnie fetorek, trzeba ruszyć dupsko i głosować. Bo inaczej do wyborów pójdą tylko emeryci.

Kurdupel załatwił rynki zbytu gdy Rosja powiedziała ban na polskie produkty, to samo z dotacjami (których PO się zrzekło), z limitami CO2 (które PO obniżyło), nawet wam euro załatwił. No ale to był mały krętacz który się na niczym nie znał, a przez przypadek (bo chlejus z niego) w ciągu 2 lat zrobił znacznie więcej niż ludzie na których głosowałeś w ciągu 8 mając władzę absolutną.

Zapytam krótko - niania ci na głowę usiadła jak byłeś mały???

Jestem Europejczykiem.

Radze głosujcie, nie ma zbytnio na kogo bo dwie najpopularniejsze przyszłości nie zrobia ale żeby odsunąć przedewszystkim PiS a następnie PO trzeba oddac glos. W przeciwnym razie emeryci i ciemnota na wsiach wybiorą PiS.

A nam potrzeba rozwoju a nie zabierania uczciwym i dawania cholocie.

chwilowy brak działalności w audio.

Wczoraj w radiu mówili że Lech36 z AS pod nieobecność żony sypia z osłem w pozycji 69

Rozumiem że Kolega i partia którą Kolega wspiera chcieliby wiedzieć z kim sypia Lech36 z AS ? Czyżby po wyborach zaczęła się akcja zaglądania ludziom po "kołderkę" ? To do PIS wspieranego przez "rydzyjko" bardzo prawdopodobne ;-).

Kurdupel załatwił rynki zbytu gdy Rosja powiedziała ban na polskie produkty,

Widzę że Kolega jest podobnego zdania do mnie. Nie użyłem tylko słowa "Kurdupel", ale kto wie może Kolega ma rację ?

nawet wam euro załatwił.

PIS załatwi nam ciemnogród, fundamentalizm religijny i polowanie na nieistniejące czarownice.

No ale to był mały krętacz który się na niczym nie znał, a przez przypadek

Jak mam wybierać między "małym krętaczem" a zacofanymi fundamentalistami religijnymi (PIS) to wybieram małych krętaczy. Nie wiem czy Kolega wie, ale nawet obecny Pan prezydent jest małym krętaczem.

No ale Lech (od osła) mówi, oddajmy PKP cargo, oddajmy lotos, oddajmy kopalnie i uczmy się jeść trawę bo tylko to nam pozostanie, no ale z drugiej strony polska to wysypisko śmieci w tym odpadów toksycznych (dzięki Tusk !).. więc co robić ?

Przecież może Kolega kupić te wszystkie instytucje. Będą polskie. Co stoi na przeszkodzie takiego rozwiązania ? Wiem wygodniej jest jak Państwo będzie współwłaścicielem bo co wybory można wysuwać żądania utrzymywania tych które są nierentowne. To bardzo wygodne. Ja wolę żeby te dopłaty do tych nierentownych instytucji poszły na np. naukę lub służbę zdrowia.

Tylko posłowie PiS'u są rozliczani, Żadnej innej partii.

Jakieś dziwne źródła informacji ma Kolega.

dwie najpopularniejsze przyszłości nie zrobia

Przyszłość buduje się powoli, spokoju i w "pocie czoła". "Wielkie Skoki" to były kiedyś za tow. Mao w Chinach. Nie sprawdziły się.

A nam potrzeba rozwoju a nie zabierania uczciwym i dawania cholocie.

Święte słowa.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Jeżeli ktoś oczekuje od przyszłego rządu zorientowania na gospodarkę, a nie przekonuje go PO ani "Nowoczesna.pl" - to może zagłosować na PSL. Oni już się nauczyli że gospodarce krzywdy robić nie wolno. Inne partie (poza Nowoczesną i "Korwinem") niestety o tym nie wiedzą - więc są niebezpieczne dla funkcjonowania państwa polskiego.

W temacie PiS zostało powiedziane już bardzo wiele poza jedną ciekawą sprawą która mnie zastanawia , a mianowicie dlaczego oni są tacy brzydcy ?

Czy to kwestia mojego negatywnego nastawienia do członków tej partii, czy odczucie większości ? Pomóżcie i powiedźcie swoje zdanie.

Codziennie telewizja pokazuje migawki z kampanii obu partii i o ile ludzie z PO mają w sobie jakąś szlachetność postawy i inteligencję na twarzy ( przynajmniej większość ) , to z reguły twarze PiS są zacięte , czoła niskie, wzrok lisi , są źle ubrani, mają kiepsko dobrane krawaty , kobiety są bardzo średniej urody a panowie ( choć na tym się znam słabo ) nieprzystojni.Kompletnie mi nie pasują do bycia rządzącą elitą.

Być może to zjawisko mimikry politycznej polegające na dopasowywaniu się do elektoratu ? Na spotkania przedwyborcze PiS przychodzą ludzie szarzy, zacięci, w powyciąganych sweterkach i zaplamionych marynarkach , więc odruchowo członkowie partii przybierają podobny wygląd aby być branymi za swoich, kto wie może to to... No ale z drugiej takiej posłance Pawłowicz nawet rok w jednej celi z Claudią Schiffer chyba by nie pomógł ?

Wiem że to temat poboczny, ale z drugiej strony znam kilka pań które głosowały na Dudę "bo przystojny" ( chyba więc jednak się nie znam :-( ) , może więc mamy do czynienia z jakimś fenomenem : PiS zdobywa głosy bo lud przestał potrzebować pięknych elit i chce władców brzydszych od siebie ?

Czy czekają nas "Rządy brzydkich" ?

<br />Przecież może Kolega kupić te wszystkie instytucje. Będą polskie. Co stoi na przeszkodzie takiego rozwiązania ? Wiem wygodniej jest jak Państwo będzie współwłaścicielem bo co wybory można wysuwać żądania utrzymywania tych które są nierentowne. To bardzo wygodne. Ja wolę żeby te dopłaty do tych nierentownych instytucji poszły na np. naukę lub służbę zdrowia.<br />

Celnie!

<br />Przyszłość buduje się powoli, spokoju i w "pocie czoła". "Wielkie Skoki" to były kiedyś za tow. Mao w Chinach. Nie sprawdziły się.<br />

..i mądrze . Brawo kolego!

mianowicie dlaczego oni są tacy brzydcy?

Dlatego, że brzydale od początku maja przechlapane i potem się mszczą.

Czy czekają nas "Rządy brzydkich" ?

Otóż - tak. Ale na szczęście ich rządy będą niedługie, bo się szybko skompromitują. Oni nie potrafią nawet prosto postawić klocka.

Na drugiej stronie zdałem pytanie

Jedyna wasza odpowiedź po:

- uroda.

Jeśli Wy reprezentujecie poziom przeciętnego polaka, to faktycznie ten kraj idzie w dobrym kierunku, powinien zostać rozgraniczony i zniszczony bo i tak wstyd. Przez 13 stron nikt nie potrafił uzasadnić żadnej swojej wypowiedzi...

Post numer 35 dokładnie to wyjaśnia. Więc nie trzeba kłamać. Jeżeli wy reprezentujecie poziom przeciętnego Polaka to ...

Post numer 35 dokładnie to wyjaśnia. Więc nie trzeba kłamać. Jeżeli wy reprezentujecie poziom przeciętnego Polaka to ...

ludzi nie rozśmieszaj, spróbuj uzasadnić chociaż połowę to sam odkryjesz jakie bzdury piszesz.

Jedyna wasza odpowiedź po:

- uroda.

Nie jedyna. Najnowsza.

poziom przeciętnego polaka

To pisze się z wielkiej litery, z szacunku dla narodu.

Wczoraj w radiu mówili że Lech36 z AS pod nieobecność żony sypia z osłem w pozycji 69.

informacje podano w RMF więc raczej nie ten kierunek.

Niech Kolega przedstawi jakieś dowody na to że w RMF mówili o Lech36 z AS, czy to jak zwykle taka pisowska gadanina bez fundamentów ?

jakąś nie zauważyłem....

Kurdupel załatwił rynki zbytu.....

Nie da się ukryć że "załatwił" (odmownie) głównie te na wschodzie. Teraz też będzie "załatwiał" oskarżając Putina o udział w zamachu samolot 101 ?

tak, tak przez 2 lata zniszczył cały kraj.

Całego na szczęście nie udało mu się zniszczyć. Będzie próbował teraz jak wygra. Wtedy na szczęście ktoś rozsądny przerwał mu niszczenie a wyborcy orzekli że mają dosyć takich działań niszczących (negatywna weryfikacja wyborcza).

mały krętacz czyli kurdupel.

Kto ? Duda ? To też PIS.

nie będą polskie, wszystko co rozdało PO wpadło w ręce zagranicznych, często tych samych kolegów.

Co stało na przeszkodzie żeby to wszystko kupił PIS albo ojciec Rydzyk ?

Na plusie masz prawie 2 mld w budżecie ! o jakiej nierentowności Ty mówisz ?

Jak są rentowne to jest niepowtarzalna szansa dla PIS-u lub jego przyjaciół żeby te kopalnie przejąć (sprywatyzować). Proponuję już zacząć sprzedawać cegiełki przez "rydzyjko". Mają w tej kwestii doświadczenie.

Sprzedasz kopalne nie zepniesz budżetu

Myśli Kolega że sprzedane kopalnie przestaną płacić podatki ? Dlaczego ?

nie będzie dopłat do służby zdrowia bo nie będzie na to kasy.

Rząd Wielkiej Brytanii zlikwidował nierentowne kopalnie i mają kasę na służbę zdrowia.

A jeszcze będziesz musiał utrzymać niezłe stadko bezrobotnych.

Nikt nie karze tego robić nagle. Taki sposób myślenia źle świadczy o rozgarnięciu drugiej strony. Z drugiej strony działania szybkie są najskuteczniejsze i zazwyczaj przynoszą w perspektywie korzyści wszystkim stronom. Najgorsza jest stagnacja w beznadziejnej sytuacji.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Rząd Wielkiej Brytanii zlikwidował nierentowne kopalnie

W czym dopomógł W. Jaruzelski sprzedając jej polski węgiel po zaniżonych stawkach, a jednocześnie - oralnie - popierając tamtejszych strajkujących.

Nie spinajcie się tak,

Zacznij od siebie.

W czym dopomógł W. Jaruzelski sprzedając jej polski węgiel po zaniżonych stawkach, a jednocześnie - oralnie - popierając tamtejszych strajkujących.

W W.B. wiedzą że najpierw należy zużywać nie swój węgiel. Zwłaszcza jak jest tańszy. Dlatego oni są bogaci i ich bogactwo rośnie a u nas będzie rządził PIS i związki zawodowe.

Gość DORAMAT

(Konto usunięte)

O Polskim węglu kamiennym to jakieś mity krążą. Owszem mamy duże pokłady, ale zdecydowanej mierze na ta chwile nie rentowne z punktu widzenia kosztów wydobycia. Niestety..... A w przypadku węgla brunatnego cena kamiennego na rynkach musi być około 100 USD za tonę aby nasz brunatny był konkurencyjny - zwłaszcza, że brunatny jest zdecydowanie mniej kaloryczny. i dopóki cena będą takie jakie są ( a będą lub jeszcze niższe) mamy przej....e

Gość DORAMAT

(Konto usunięte)

jak na razie to PO robi dokładnie to samo. No może Steinhoff coś zrobił w 1999r. Zresztą podpowiada obecnym matołom to samo. Trzeba coś zrobić bo ceny węgla bedą leciały na pysk dalej na giełdach. A powołanie spółki SILESIA to jest zarznięcie energetyki. No cóz kampania wyborcza z każdej strony. Wszyscy teraz dają od lewa do prawa buhahahaha

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Jak do władzy dojdzie PISS - to zacementuje polski węgiel ... :-)

Przecież brat obecnego prezydenta naprawdę nim rządzi ...

Masz cedułkę ze Sztabu Wyborczego PO?

A wystarczyło przeczytać pierwszy post ... A wystarczyło ...

A tam namawiam żeby nie głosować na PO ... A tam namawiam ...

Widzę u Kolegi pierwsze objawy obsesji.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.