Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Wbijcie to sobie do głowy,że to nie jest akcja zbierania funduszy dla rządu.Takie akcje charytatywne są na całym świecie

Równie dobrze moglibyśmy zbierać na nowy wyciąg narciarski dla Sobiesiaka bądź na nowy stadion na którym uwłaszczą się kolejni koledzy z partii jedynie słusznej.

Nie widzę różnicy .............czy jestem ślepy? czy przeciwnie?

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Gość stary bej

(Konto usunięte)

no widzisz , jak pisałem z wiekiem człowiek durnieje . Nie przejmuj się

no nie, zaczynam się jednak przejmować, bo korzeń staje się coraz bardziej jurny, a mnie już sił i chęci (jak starmu chińczykowi) brak

a jak przed lustrem staję to i nawet żyletki mi się nie chce podnieś, osesek rzekłbym, mordko ty moja

Edytowane przez stary bej

Podsumowując tych co żyłują złotówki dla dzieci i aby się przed sobą usprawiedliwić wymyślają ku temu spiskowe teorie pełne nienawiści :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie, nie jesteś ślepy.Jesteś głupi! to do Tommiashi

stary bej

Starość nie zawsze oznacza mądrość.Często to po prostu demencja.

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz

Nie, nie jesteś ślepy.Jesteś głupi! to do Tommiashi

Proszę Cię nie kompromituj się wszyscy wiemy że jesteś beneficjentem "układu okrągłostołowego" i "owsiankowej papki socjotechnicznie zmodyfikowanej" tak więc nie dziwią wcale Twoje wpisy.

"OWSIANKOWA PAPKA SOCJOTECHNICZNIE ZMODYFIKOWANA" - Łykaj ją Polaku. Zrobimy jej więcej..................

38093266721920888304.jpg

Rozumiesz???

41873548550662796470.jpg

NIC NIE ROZUMIESZ!!!!!!!!!!!

Edytowane przez Tommiashi

WOŚP powinna zorganizować, już w grudniu, mała zbiórkę na środki dla oszołomów i kupić większy zapas:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Maju dnia 12.01.2014 - 17:06 napisał

"Ciekawe czy Owsiak zapłaci mi (innym) za stracone zdrowie przez wolontariuszy.....córeczkę chyba ostatni raz puściłem, bo do tej pory nie wróciła a zimno jak cholera!'

Maju, nie rób z siebie idioty. Proszę.

Może dla Ciebie to idiotyczne dla mnie nie bardzo....czekałem od 8 do 18 godz. bez kontaktu bo bateria w telefonie jej padła.

Nie sądzisz że to troszeczkę za długo na zimnie dla małolata?

Dla tych wszystkich młodocianych wolontariuszy to świetna szkoła życia.

Ciekawe czy sam Owsiak postał kiedyś cały dzień na zimnie....mógłby pomyśleć o tych młodych i przenieść to na cieplejsze miesiące!

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

WOŚP powinna zorganizować, już w grudniu, mała zbiórkę na środki dla oszołomów i kupić większy zapas:

Na środki dla oszołomów nie wystarczyłby nawet roczny budżet Polski na służbę zdrowia. Ani nawet Ameryki ...

Ciekawe czy Owsiak zapłaci mi (innym) za stracone zdrowie przez wolontariuszy.....córeczkę chyba ostatni raz puściłem, bo do tej pory nie wróciła a zimno jak cholera!

Puściłeś córkę jako wolontariuszkę w zimie, w styczniu i spodziewałeś się 30 stopni? Uzasadnij za co miałby Ci Owsiak płacić? Za frustrację że Twoja córka wspiera organizację która jak widzę została ogłoszona przez prawicowców jako antykościelną?

Puściłeś córkę jako wolontariuszkę w zimie, w styczniu i spodziewałeś się 30 stopni? Uzasadnij za co miałby Ci Owsiak płacić? Za frustrację że Twoja córka wspiera organizację która jak widzę została ogłoszona przez prawicowców jako antykościelną?

Na zdrowie jej wyjdzie jak czasem sobie pobiega na swierzym powietrzu. Nie musi siedziec przed ekranem w domu caly rok.

Polski prawicowiec prędzej zdechnie niż się rozstanie ze złotówką .

Jak nie wiadomo o co chodzi - to chodzi o pieniądze.

Owsiak to dla prawicowców główny wróg bo ich namawia żeby ich własną złotówkę sami komuś oddali ...

Stada oszołomów co roku wychodzą spod kamienia żeby krytykować innych za to że coś robią.

Nie życzę wam wszyscy krytykanci żebyście kiedyś musieli odszczekać to co piszecie siedząc przy łóżku dziecka czy kogoś bliskiego i mając świadomość że osoba ta żyje tylko dlatego że ktoś za darmo zasuwał w zimnie żeby nazbierać na tą maszynę z naklejką WOŚP która stoi obok.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Srali muchy... Kasa zbierana jest na podtrzymanie chorego systemu który dla niepoznaki nazywa się Służbą Zdrowia. Ale w zasadzie jest to Służba Chorobom. Pisane o tym było nie raz. Medycyna wraz z lekarzami są po to, by ze zdrowych robić chorych. Wyjątkiem tutaj jest Pogotowie Ratunkowe zajmujące się nagłymi przypadkami/wypadkami.

Wystarczy to to sprywatyzować, i kto chce, może się leczyć objawowo (jak to cały czas robi medycyna) lub pójść po rozum do głowy i zacząć na prawdę o zdrowie dbać (nie finansując przy tym tych, którzy eksperymentują ze zdrowiem i biegają do lekarzy po trujące pigułki).

O tym i ja piszę, ale wielu ma problemy z oczami, mózgiem i zrozumieniem spraw oczywistych.

Starość nie zawsze oznacza mądrość.Często to po prostu demencja.

Sądzisz po sobie ?

no nie, zaczynam się jednak przejmować, bo korzeń staje się coraz bardziej jurny, a mnie już sił i chęci (jak starmu chińczykowi) brak

a jak przed lustrem staję to i nawet żyletki mi się nie chce podnieś, osesek rzekłbym, mordko ty moja

spokojnie , to tylko wspomnienia nie rzeczywistość ... miraż , fatamorgana

Gość stary bej

(Konto usunięte)

@wojciech iwaszczukiewicz

Fakt, to przykra przypadłość, ale dobrze że ją dostrzegasz.

Stada oszołomów co roku wychodzą spod kamienia żeby krytykować innych za to że coś robią.

Nie życzę wam wszyscy krytykanci żebyście kiedyś musieli odszczekać to co piszecie siedząc przy łóżku dziecka czy kogoś bliskiego i mając świadomość że osoba ta żyje tylko dlatego że ktoś za darmo zasuwał w zimnie żeby nazbierać na tą maszynę z naklejką WOŚP która stoi obok.

to ich święto , cały rok na to czekają

Gość stary bej

(Konto usunięte)

spokojnie , to tylko wspomnienia nie rzeczywistość ... miraż , fatamorgana

Zmieniłeś profesję, czy masz już majaki ?

Fakt, to przykra przypadłość, ale dobrze że ją dostrzegasz.

widzisz , jeszcze żyjesz . Czasami w realnym świecie

Zmieniłeś profesję, czy masz już majaki ?

nie , nadal jestem leniem .

No i jak tam żebranina ? ile się już w skarbonce nazbierało?

:-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Panowie, Ci co nie wrzucili do skarbonki powinni sp***dalać z tego tematu, co niniejszym czynię.

Ci co wrzucili niech dalej liczą na drapane.

Owsiak to dla prawicowców główny wróg bo ich namawia żeby ich własną złotówkę sami komuś oddali ...

No, jak to lewaki mają w zwyczaju... specjaliści od zawłaszczania naszej kasy.

W tym roku Owsiak jeszcze dobrowolny ale kto wie, co będzie w przyszłym? :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez il Dottore

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ja też spadam ................Nie lubię cyrku od dziecka jakoś za cyrkiem nie przepadałem.

75088615994505933884.jpg

Tutaj kasa jest bezpieczniejsza!!!!!!!!!!!!!--- Niż na koncie "WIEPSZ " sorki "Wośp"

27111424789812242848.jpg

żeby nazbierać na tą maszynę z naklejką WOŚP która stoi obok.

skąd się biorą te naklejki WOŚP na maszynach to już tłumaczyłem wiele stron temu - wystarczy cofnąć się w watku.

W skrócie - nie każdy sprzęt z naklejka WOŚP pochodzi od WOŚP.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Żałujcie dziady, żałujcie. W tym roku na staruszków idzie. Jak pomyślę że może jeszcze trafią te pieniądze na leczenie któregoś z was to mi się niedobrze robi ...

Żałujcie dziady, żałujcie. W tym roku na staruszków idzie. Jak pomyślę że może jeszcze trafią te pieniądze na leczenie któregoś z was to mi się niedobrze robi ...

A to taka lewacka odmiana miłości bliźniego? :)

A ja mam pytanie - czemu wolisz finansować takie rzeczy, jak na fotce poniżej (Woodstock), niż (skoro masz taką wielką potrzebę serca) wpłacić BEZPOŚREDNIO do kasy wybranego szpitala czy hospicjum?

20070805170329454_3_original.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.