Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Wladz widzisz i tu się różnimy....ja jeszcze widzę dobro (choć słabo) w Tobie i bym Ciebie mimo wszystko nie skreślił. ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

no widzisz , ja żyję w świecie realnym . Ty w sobie dobro dostrzegasz a ja służalczość.

powiedz kolego dlaczego akcja pomocy w postacie datków na Trwam nie drażni ale akcja pomocy chorym bardzo przeszkadza .

może śmietnik twoim miejscem a nie cegły z krzyżem na dachu

A gdzie przeczytałeś że mi przeszkadza....nie widzieć złych jej stron to też ślepota.....a piszesz że żyjesz w realnym świecie. ;)

...może śmietnik twoim miejscem a nie cegły z krzyżem na dachu

"Trzeba katola pokazać w jedynie słusznym świetle i to widać na każdym kroku.'

Wpisujesz się w to co wcześniej napisałem każdym swoim wpisem.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

jak o tobie takie samo zadanie mam o ateistycznych ubekach w PRL KK zwalczających ... jak widzisz nie tylko " katole " pod obstrzałem

Edytowane przez wladz

jasna cholera, nie oglądam TV to i nie wiedziałem że Owsiak niezbyt namaszczony.

Daję kasę i na Owsiaka i na Caritas, zdarza mi się także że na szlachetną paczkę i iskierkę.

I wyszło że wszystko znowu robię źle, do dupy i że ogólnie jest spierdolone.

Załamałem się. Proszę o pomoc.

Ja wam mamel odpowiem w krótkich żołnierskich słowach. Chodzi o to że zboczeniec w czerwonych spodniach związany z ideologią Gender i festiwalami (na których promuje się dewiacje seksualne i narkotyki) organizuje za państwowe pieniądze wielką hucpę polityczną której jawnym celem jest odciągnięcie polaka - patrioty od Kościoła i Rodziny oraz od prawdziwych problemów trawiących naszą Ojczyznę, takich jak spadek powołań i datków na tacę, rozliczenie zbrodni smoleńskiej poprzez wywołanie wojny konwencjonalnej z Rosją, wyśmiewanie PIS-u jako jedynej partii Prawdziwych Polaków oraz organizowane przez PO i Palikota (oby spłonął w piekle) ataki na Bogu ducha winnych księży pedofilów. Dodatkowo ta wygadana Kreatura nie przeznacza zebranych Milionów na szpitale tylko Kradnie je dla siebie, żony i licznych dzieci pochodzących z małżeństwa, pozamałżeńskich, oraz spłodzonych w sposób wyuzdany. Dlatego w tym roku Prosty Lud powiedział Dość Złodziejowi i wyświetlił na jaw wszystkie jego kłamstwa i podłości oraz Oszustwa dokonane na Polskim Narodzie !!! Koniec Kłamstw - koniec oszustw - a i pieniążki zostaną w kieszeni ...

jak na razie wpis roku 2014. Kolejeczka :)

Edytowane przez rasputin

Hmmm...

Ty to wszystko przeczytałeś???

Ja doszedlem do 25 strony i mam dość.

Jestem Europejczykiem.

jak na razie wpis roku 2014. Kolejeczka :)

E tam! Nie lepiej na lewacką modłę - kreseczka?

Wówczas na wzór swojego idola w czerwonych portkach będzie mógł po stole pobrykać! :)

Idol lewaków brykał bo zobaczył, że kassssssski duuuużo mniej niż w latach ubiegłych. Coraz mniej w Polsce naiwnych.

Melon ucierpi - porashka! :)

„Na pytanie dziennikarza TV Republika o faktury [na nierozliczone 10 mln zł(!!!) – przyp.red.], bluznął na temat, przerwał rozmowę i nakazał swojej ochronie wyrzucić naszą ekipę” – Bronisław Wildstein w „Do Rzeczy”

Czy koledzy lewacy pomogą mi zinterpretować ostatnie słowa z Tańca na Stole swojego Mistrza i Mentora?

Co to znaczy:"Mam ch*jowe OFE?".

I pytanie pomocnicze: jaki związek chemiczny powodujetakie zachowania i publiczne wypowiedzi? I czy jest on w Polsce legalny?

Edytowane przez il Dottore

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Hmmm...

Ty to wszystko przeczytałeś???

Ja doszedlem do 25 strony i mam dość.

To wcale nie jest nudna lektura. Dużo ciekawsza od owego słynnego popisu dziennikarstwa śledczego "Gazety Wyborczej". Przeczytałem całość, aby porównać swoje wrażenia z oglądu na żywo. Słowo pisane jest lepsze do analizy, ale uciekły niektóre niuanse. Już to pojedyncze zeznanie pokazuje, że faktycznie była grupa trzymająca władzę. Tylko źle ją zdefiniowano i zlokalizowano.

Edytowane przez dziadekwłodek

Gratuluję czasu i cierpliwości.

Ja po tych 25 stronach jestem pod wrażeniem inteligencji Urbana i to właściwie tyle.

Co do meritum to nie wiem, czy sie mylę ale chyba zagadka nie została rozwiązana i dalej nie ma odpowiedzi na najważniejsze pytania w tej sprawie.

Jestem Europejczykiem.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

po 89r, czerwonka nadal zbiera swe żniwo, a owsiak jest jednym z "zarazków" tej choroby, zidentyfikowanym

i albo robi to świadomie, albo tak go omotali że nie wie w co gra, bo ta gra jest o wyższą stawkę niż pomoc chorym dzieciom

Edytowane przez stary bej

po 89r, czerwonka nadal zbiera swe żniwo, a owsiak jest podrzutkiem tej choroby

lecz łeb , owsików już nie wyleczysz

A co ma Tusk do Owsiaka i na odwrót???

WOŚP przeżył premierowanie Millera, Kaczyńskiego, ji jeszcze kilku innych, przeżyje i Tuska i nastepnych.

tak ich zaprogramowali , nie wymagaj od ułomnych myślenia

gdyby nie tknął Macierewicza smrody mniej by ujadały

Edytowane przez wladz
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Życie polityczne pokazało, że tak. Zawiódł Belka - potrzebna była aferka. Gazetowy zamach stanu udał się w pełni.

85 stron to nie jest długie czytanie.

Edytowane przez dziadekwłodek
Gość stary bej

(Konto usunięte)

lecz łeb , owsików już nie wyleczysz

w tym roku już nie załapiesz się na uśpienie, bo chyba mniej zebrali, więc i aparatury do eutanazji będzie mniej na wyposażeniu szpitali

musisz zatem czekać do przyszłego roku, ale nie denerwuj się, nie zapomną o tobie

Pisiorowy naczelnik gdzieś się schował, i się nie wypowiada. Nawet genarała Maciara nie wypuszcza przed kamery.

Pewnie knują gdzieś w swych pisiorowych lochach. Tworzą plan jak tu pozakluczać wszystkich po wyborach, i czy miejsca wystarczy.

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Wiecie co Panowie, WOŚP to jest niesamowita marka, zna ją cały świata i cały świat wie że Polska to jest biedne zadupie w którym rząd nie wypełnia swoich obowiązków. Tak samo jak się zbiera dla afryki tak WOŚP zbiera dla polskiego systemu, jałmużna dla kraju "by żyło się lepiej" Hasło "Bo jak nie my, to kto ?" jest tutaj słuszne.

Swoją drogą dyskusja jałowa skoro do 2011 roku w sprawozdaniu finansowym WOŚP jest pozycja "woodstock" i wartość ponad 7 milionów.

Pisiorowy naczelnik gdzieś się schował, i się nie wypowiada. Nawet genarała Maciara nie wypuszcza przed kamery.

Pewnie knują gdzieś w swych pisiorowych lochach. Tworzą plan jak tu pozakluczać wszystkich po wyborach, i czy miejsca wystarczy.

słusznie robią, bo takich jak Ty od razu powinni zsyłać do łagrów, może tam się czegoś nauczysz.

we dwoje zawsze raźniej

brać kredyt hipoteczny :) Edytowane przez cycus12
Gość stary bej

(Konto usunięte)

więc skąd tyle rozwodów , rozstań ?

"róbta co chceta" + gender

brać kredyt hipoteczny :)

w piekle ? chyba nie czytałeś uważnie dialogu mojego z Wladz'iem ;-)

Moim zdaniem nic z tego nie będzie.

Naczelnik ze swymi generałami nikogo już nie zamknie, z prostej przyczny...nikt o zdrowych zmysłach już nie da na niego głosu.

Naczelnik ma teraz tylko jeden problem i cel.

Jakby tu się znaleźć za jakiś czas koło brata swego na wawelskim wzgórzu.

Myślę że Dziwisz już ma wytyczne, jak to zrobić.

Najlepszym sposobem byłby oczywiście zamach mniemany, tylko czy Tusk na to pójdze znowu...nie wiadomo.

"róbta co chceta" + gender

w piekle ? chyba nie czytałeś uważnie dialogu mojego z Wladz'iem ;-)

już pisałem z wiekiem rozumu ubywa , nie przejmuj się . Nie pierwszy nie ostatni powspominaj czasy gdy głowa była zdrowa

Edytowane przez wladz
Gość stary bej

(Konto usunięte)

Jakby tu się znaleźć za jakiś czas koło brata swego na wawelskim wzgórzu.

chyba coś wiesz, o czym nie chcesz nikomu powiedzieć ;)

czyżby powrócił z zasłużonego wypoczynku "seryjny samobójca" ?

Nie bój, nie bój. Jak za 2 lata Jarosław polsce-błogosław dojdzie do władzy to zrobi wreszcie w tym kraju porządek. Pozamyka wszystkich "biznesmenów", "homo-niewiadomo", lewaków i innych audiofili do pierdla. I skończy się dobrobyt dla tych oszustów co to niby własną pracą do czegoś w życiu doszli. Do pierdla dojdą a nie do czegoś ! Wszystkich tych prezesów, dyrektorów, byznesmenów i innych złodziei zamknie się do więzienia bo niezawisły sąd kierowany przez patriotów czarno na białym im udowodni że to złodzieje są !!! A specjalne służby będą mordować i wybijać za granicą wszystkie te mendy co za nasze pieniądze wykształcenie tu wzięły ale z naszego kraju za granice uciekły i tam podatki płacą. I wreszcie będzie porządek. A te całe audiofile to se muzyki posłuchają co najwyżej wtedy jak będą do mszy w sutannach służyć, he, he ...

na prośbę zbanowanego bady'ego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Następny prawacki leming któremu przeszkadza fakt, że Owsiak robi cos dobrego.

odruch Pawłowa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez TomekL3

Oooo, widzę że tuba Kościoła, niejaki Maju i tutaj jest na posterunku. Zaraz poczytam sobie co nam tutaj powciskał......

a tutaj link z upoważnienia kolegi bady

W ostatnich dniach przetoczyła się przez internet, w tym wykop, fala rozmaitych oskarżeń pod kierunkiem WOŚP. Przytłaczająca większość z nich to zwyczajne brednie (nie bójmy się nazywać rzeczy po imieniu), oparte na doniesieniach przypadkowych blogerów, polityków, telewizyjnych manipulacjach, krążących w internecie obrazkach oraz zwyczajnych plotkach. W poniższym tekście odnoszę się do tych zarzutów, niesprawdzonym kłamstwom przeciwstawiając uźródłowione fakty. Do rzeczy.

Zobacz więcej na:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Gość Cadam

(Konto usunięte)

http://niezalezna.pl/50586-jerzy-owsiak-zwariowal-po-uslyszeniu-trudnych-pytan-zaczal-skakac-po-stole

Rzeczone skoki po stole na filmiku YT. Gabriel Janowski twierdził kiedyś, przyłapany w podobnym stanie ducha, że ktoś mu amfy zadał... możliwe.

A kaski mniej, coraz mniej... i będzie spadać, jak długo dziennikarze będą mieli odwagę zadawać niewygodne pytania.

http://www.youtube.com/watch?v=4j-cGp0C7hA

Przepraszam że dopiero teraz daję głos ale dopiero co wróciłem z hinduskiego baru (ale była jazda!). :)

Mistrzowi ceremonii puszczają nerwy. Chyba czuje że niedługo może skończyć się dopływ kasy.

Następny prawacki leming któremu przeszkadza fakt, że Owsiak robi cos dobrego.

Skąd wiesz co jest dobre a co nie jest dobre?

Edytowane przez Cadam
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.