Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

To jednak zadziwiające, że akcja która przyniosła tyle dobra wzbudza tyle nienawiści. Jeszcze ciekawsze jest to, że największą nienawiścią zieją tzw. "chrześcijanie", a dokładniej odmiana katolików z lokalnej hodowli.

Jestem Europejczykiem.

Jak można bez dowodów takie brednie pisać. Każdego w ten sposób można uwalić. Każdy ma prv i każdy ma swoje problemy ale... dziennikarze z tej gazety są w 100% clear. Mam nadzieję że za jakiś czas ten sam sposób pokaże im na własnej skórze moc niszczenia.

No i się stało.Wprost jednak nie pisał bzdur,komisja ustanowiona przez TVN do zbadania molestowania i mobbingu ustaliła,................że był.Durczok odchodzi ze stacji!Ciekawe kto go zatrudni teraz,no może stacja,gdzie są sami faceci.Ja jednak w takiej stacji bym się ogladał za siebie....co jakiś czas.

Na wszelki wypadek.

Ty nadal nie kumasz modzrewek.Nie chodziło ze wprost, tylko kiedy wprost.Najciekawsze bedzie jak durczok pozwie wprost czy znajdzie sie swiadek na molestowanie.

No i się stało.Wprost jednak nie pisał bzdur,komisja ustanowiona przez TVN do zbadania molestowania i mobbingu ustaliła,................że był.Durczok odchodzi ze stacji!Ciekawe kto go zatrudni teraz,no może stacja,gdzie są sami faceci.Ja jednak w takiej stacji bym się ogladał za siebie....co jakiś czas.

Na wszelki wypadek.

No i guru lemingów pogrąża się w niebyt. Teraz kolej na Lisa i Kraśkę, jeśli mamy trzymać się tematu wątku.

Smutne jest to, że Dupczok nie wyleciał dlatego, że w Polsce rządzi sprawiedliwość, tylko dlatego, że było zlecenie by go odstrzelić.

Gdyby nie to - dalej by ciągnął swój proceder.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Matka Kurka:

"Stara śpiewka i stary refren: „gdzie są dowody, to pomówienia i hejterstwo”, tym razem nie przyniosły żadnego rezultatu. Nietykalny Kamil Durczok skończył marnie, co zresztą zapowiadałem kilkanaście dni temu. W przepowiedniach nie jestem najlepszy, zwykle nie trafiam, ale to nie było przepowiadanie, tylko zapowiadanie. Identycznie rzecz się ma z Jerzym Owsiakiem, którego manipulacje, kreatywna księgowość zwykłe kłamstwa dające się zweryfikować w ciągu kilku minut, dobiegają końca. Za dobrych czasów Owsiak zrobiłby awanturę we wszystkich możliwych miejscach, gdyby na konferencji prasowej poświęconej ogłoszeniu wyników Finału WOŚP po pierwsze zabrakło telewizji i mediów, po drugie, gdyby transmisja nie szła na żywo. W ostatnią niedzielę Owsiak z ekipą podwinęli po cichutku ogonki i wyjechali na wieś, gdzie do własnej kamery nakłamali, podając wynik zbiórki zbudowany na kosztach i kasie sponsorów z przeznaczeniem na imprezy nie mające nic wspólnego z Finałem."

"Na tegoroczny „Woodstock” Owsiak musi żebrać na Allegro, bo wycofują się sponsorzy. Prawda panie prezesie, że dwóch sponsorów powiedziało dość? Powiedzą kolejni, kurtyna opadła i pokazał się biznes, brutalny, cyniczny, agresywny biznes zaklejony „serduszkami”, a biznes to biznes."

Całość:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

"Kamil Durczok kończy pracę w TVN. "Trzy osoby zostały narażone na niepożądane zachowania""

Ukryta Zawartość

""Komisja ustaliła, że trzy osoby zostały narażone na niepożądane zachowania. Jako zadośćuczynienie TVN SA zaoferuje tym osobom kwoty do wysokości 6-krotności ich miesięcznego wynagrodzenia" - czytamy w komunikacie prasowym. Komisja badała sprawę domniemanych przypadków mobbingu i molestowania seksualnego."

Wg nowomowy molestowanie to niepożądane działanie. Durczok zapowiada procesy i nie komentuje ustaleń i skutków. Komentarz wygłosiła natomiast Magdalena Środa: "Z punktu widzenia profesjonalnego, Durczoka żal. Dobry był z niego dziennikarz. Dobra prezencja, dobry głos. Przekonujący, samodzielny intelektualnie. Piękna kariera chłopaka ze Śląska. Nie poszedł jednak drogą Jerzego Buzka, lecz Edwarda Gierka. Zabiła go pycha"

Ukryta Zawartość

Pani Środy też mi żal, szczególnie, jak czytam takie komentarze.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pani Środy też mi żal, szczególnie, jak czytam takie komentarze.

Pani Środa to żałość chodząca. Do kwadratu. :)

ale z intelektem bijacym cie na kilometr.I to BABA...

Bijesz się ze wszystkimi o tego Durczoka jakbyś cuś z tego miał.A prawda jest jak widać inna.....niż kcesz.

O co chodzi muls?Potknąłeś się o swój intelekt?Bo cuś nie docierają fakty.Niezależna komisja potwierdza zarzuty

i TVN zwalniając go....również.A ty swoje,że sąd a skond wiesz co będzie w sądzie?Masz wtyczkie czy cuś?

Niezależna komisja potwierdza zarzuty

Być może tak, być może nie.

Durczok twierdzi, że nikt z nim nie rozmawiał, więc nie mógł się odnieść do zarzutów. Sąd kapturowy?

Ukryta Zawartość

Przedtem padały zarzuty, że wewnętrzna komisja TVN nie jest niezależna.

Nagle stała się niezależna?

Ukryta Zawartość

Nic tak nie pasuje do tytułu wątku, jak ten filmik.

Festiwal obrzydliwości - z obu stron.

Ludzi normalnych uprzedzam - oglądacie na własną odpowiedzialność.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Durczok twierdzi, że nikt z nim nie rozmawiał, więc nie mógł się odnieść do zarzutów

Od kiedy ważna jest rozmowa z prześladowcą?Widać do podjęcia decyzji ważniejsze były rozmowy z ofiarami.

Od kiedy ważna jest rozmowa z prześladowcą?

Od zawsze.

Widać do podjęcia decyzji ważniejsze były rozmowy z ofiarami

Z "prześladowcą" też należy rozmawiać.

Od zawsze.

W Polsce tak właśnie jest,rozczulacie się nad prześladowcą,zabójcą,gwałcicielem mając jednocześnie gdzieś ofiary.

Jarosław S.zgwałcił Monikę Radoską-to przykład jak prawo traktuje ofiare a jak gwałciciela.To istna paranoia.

Z "prześladowcą" też należy rozmawiać.

W więzieniu o rodzaju karceru.

Jarosław S.zgwałcił Monikę Radoską-to przykład jak prawo traktuje ofiare a jak gwałciciela.To istna paranoia.

Dokładnie. Mam nadzieję że teraz czas na zarzuty karne dla gwałciciela.

W Polsce tak właśnie jest,rozczulacie się nad prześladowcą,zabójcą,gwałcicielem mając jednocześnie gdzieś ofiary.

W więzieniu o rodzaju karceru.

Nikt się nie rozczula nad prześladowcą, ale ma on chyba prawo wypowiedzieć się w sprawie zarzutów.

Czyn Jarosława S. nie jest chyba przykładem prawa. Napisz to zdanie poprawnie.

Proszę, proszę!

Gozdyra i jej program po pokazaniu Urbana (link dałem powyżej) zaliczyli od szefostwa Polszmatu kopala w 4 litery! :)

Jeśli program jest nawet ponad wytrzymałość bossów Polszmatu to już gruuuubo! :)

Czyżby wyczuwali zmianę kierunku wiatru?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

O co chodzi muls?Potknąłeś się o swój intelekt?Bo cuś nie docierają fakty.Niezależna komisja potwierdza zarzuty

i TVN zwalniając go....również.A ty swoje,że sąd a skond wiesz co będzie w sądzie?Masz wtyczkie czy cuś?

cóś to mam miedzy nogami.Normalna procedura jest taka.Pokrzywdzona molestowania zbiera sie i idzie do sadu a jesli poszkodowanych jest wiecej to ida razem.Wczesniej zawiadamiaja pracodawce.

a tak mamy TO napisane przez czolowego (...................) w wpisujacego sie w czolowe idiotyczne pismo>>>>>.

No i guru lemingów pogrąża się w niebyt. Teraz kolej na Lisa i Kraśkę, jeśli mamy trzymać się tematu wątku.>>>>>>>>>>Jesli nie rozumiesz to zrozumiesz jesli czolowy (..............) dobierze sie do ciebie.

Edytowane przez vlado
obraźliwe słownictwo

Pokrzywdzona molestowania zbiera sie i idzie do sadu a jesli poszkodowanych jest wiecej to ida razem.Wczesniej zawiadamiaja pracodawce.

Oj muls,że ty tak prostych spraw nie rozumiesz....Zanim dojdzie do sądu już nie będzie pracować.Nie biorę pod uwagę innych

nieoficjalnych kar wyznaczonych przez prześladowcę.Poszkodowana zawsze w takich przypadkach stoi na straconej pozycji.....gdy tylko piśnie.Jeśli nie rozumiesz to znaczy o twojej naiwności.Czy to dobrze?

Najlepiej jakby wszystkie się zebrały i mu odcięły a wtedy by się podniósł krzyk.....o Durczoka.Może to byłoby lepsze?

a tak mamy TO napisane przez czolowego idiote w wpisujacego sie w czolowe idiotyczne pismo>>>>>.

To pismo i tak jest lepsze od.....Trybuny Ludu i NIE.Dużo..........nieporównywalnie.

Czyn Jarosława S. nie jest chyba przykładem prawa.

Nic nie zrozumiałeś.Zawsze tak było,że podawano całe nazwisko i imię zgwałconej a inicjały tylko gwałciciela.Kogo zatem chroni prawo?To jest właśnie przykładem prawa.

NIE

niestety od NIE nie.NIE zawsze mialo komplet dokumentów, bo by juz nie istniało.

prawo?To jest właśnie przykładem prawa.

co ty z tym zgwalceniem.Durczok zrezygnowal bo logiczne ze po czyms takim nie popracuje.Stacja z wdziecznoscia przyjela rezygnacje a teraz dopiero bedzie sie działo. Edytowane przez muls

jeszcze zobaczymy co sie stanie z ta poszkodowana po procesie

Jeszcze nie dawno pisałeś,że to nie jest możliwe a Durczok to jest gość,że hej.A tu masz babo placek....nigdy nie mów nigdy i jak to się mówi w każdej plotce jest część prawdy.Nie wiemy tylko ile jej jest i jaka ona jest.Bo prawdy som trzy,jest prawda,gówno prawda i moja prawda.

Nie jestem taki pewny co z tym procesem będzie.Na razie tylko straszą....nim.

A co cie tak obruszyło,że skoczyłeś jak porażony?Ja wiem,jedna z prawd.

czy moze tez juz masz syndrom Wprostu?

Gdzież mi do twojego....syndromu.

Chodzi o to że,od początku broniłeś Durczoka.

.Stacja z wdziecznoscia przyjela rezygnacje a teraz dopiero bedzie sie działo.

Hehehehe ucieknie?

Druczok?

Nie tylko Dupczok ma problemy.

Jego kolega z UK również cierpi z nadmiaru sodówy walącej do bani:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

.Zawsze tak było,że podawano całe nazwisko i imię zgwałconej a inicjały tylko gwałciciela.Kogo zatem chroni prawo?

Zawsze jak zawsze. Akurat teraz nie podano.

Cieszysz się? Ja tak.

Jeśli ta Monika R. jest postacią autentyczną, to dlaczego sam podajesz jej nazwisko na Forum?

Najbardziej transparentne zbiórki ma Ojciec Dyrektor i no i może wypełnić miejsce po Durczoku.

Wtedy będzie uczciwie, profesjonalnie i patriotycznie.

Zapytaj lampy. Lampa bucha to Cię wysłucha! - powiedzonko dziecięce

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Całowanie w rękę też może być potraktowane jako mobbing, albo nawet molestowanie seksualne, więc odpada:-)

A dziewczyna na kolanach przed nim .....Hmmm czy ja wiem czy to przejdzie.

Edytowane przez HQ150
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.