Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Osoby obrzucające błotem Owsiaka i WOŚP powinny mieć podpisane i nosić przy sobie oświadczenie, że w przypadku konieczności ratowania życia ich samych oraz ich dzieci - nie wyrażają zgody i zabraniają aby wykorzystywana była aparatura zakupiona przez WOŚP. Należy mieć odrobinę godności i honoru.

Ale u kogo tu oczekiwać honoru?

Odniosę i zacytuję samego siebie mimo, że mam Ciebie w ignorowanych.

Podobna sytuacja była w mediach prawicowych PiS v relegowani z PiSu

Moherowy berecik?. Na emeryturce wcześniejszej zalatwionej przez znienawidzonego Balcerowicza. Dużo się pomyliłem? Próbuje rozszyfrowywac propagande PiS.

chwilowy brak działalności w audio.

Odniosę i zacytuję samego siebie mimo, że mam Ciebie w ignorowanych.

Skąd przeto wiesz co napisałem (i czy w ogóle cokolwiek) mając mnie w ignorowanych? To się kupy nie trzyma. Przeczysz samemu sobie.

Podobna sytuacja była w mediach prawicowych PiS v relegowani z PiSu

Różnica taka, że gdy wybuchły afery podane przeze mnie jako przykłady nikt wymienionych osób nie relegował z PO. Są w jej szeregach do dziś. Oni sami również nie tworzyli wtedy jakiejś frakcji odszczepieńców.

Próbuje rozszyfrowywac propagande

Zacznij najpierw od rozszyfrowania tej własnej (nie koniecznie własnej ?) bo z innymi słabo Tobie wychodzi.

nikt wymienionych osób nie relegował z PO. Są w jej szeregach do dziś.

Taki standard platformiany.

...i to by było na tyle...

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Natomiast standard PiS to jest pan Kurski. Albo komunistyczny prokurator, który skazywał w stanie wojennym.

Przeczytaj cały artykuł to może zrozumiesz jakie kocopały wypisujesz.

Nawet nie wrzucając do puszki to i tak finansuję tą hucpę z moich podatków.

Skąd przeto wiesz co napisałem (i czy w ogóle cokolwiek) mając mnie w ignorowanych? To się kupy nie trzyma. Przeczysz samemu sobie.

Różnica taka, że gdy wybuchły afery podane przeze mnie jako przykłady nikt wymienionych osób nie relegował z PO. Są w jej szeregach do dziś. Oni sami również nie tworzyli wtedy jakiejś frakcji odszczepieńców.

Nie ma pozytywnych przykładów w PiS w tym temacie więc bokami sie wymiguje. Ot cała filozofia.

Zacznij najpierw od rozszyfrowania tej własnej (nie koniecznie własnej ?) bo z innymi słabo Tobie wychodzi.

...i to by było na tyle...

Mi was nie szkoda tak jak każdego kto jest w jakiejkolwiek sekcie świadomie. Tylko w tym przypadku sekta robi szkodę wszystkim. Więc oberwiemy wszyscy za waszą głupotę.

Bezmyślnie powtarzasz PiSowską propagandę Areczku. Oglądałem wiele programów w których dziennikarze wręcz znęcali się nad poprzednim rządem. Z jedną różnicą - nikomu nie przyszło do głowy, że można grozić dziennikarzom. Teraz to oczywista oczywistość, że polityk PiS przywołuje dziennikarza do porządku i stawia go na baczność.

To jest taka właśnie komunistyczna mentalność - kto nie z nami, ten przeciw nam. Pamiętacie jak Durczok przerobił na bitki wołowe Kopaczową za ustępstwa wobec górników i pudrowanie trupa spółek węglowych za budżetową kasę. Zrobił to w tvnie który niby to służył rządowi wiernie jako rządowa tuba propagandowa (przynajmniej w narracji fanów pisu) - i co ktoś z rządu zarzucił Durczokowi kłamstwo czy skarżył się ze wywiad źle przeprowadzony w niewłaściwej narracji?

Przeczytaj cały artykuł to może zrozumiesz jakie kocopały wypisujesz.

Ty zaś wypisujesz to, co Ci kazali pisać.

Na czytanie artykułów autorstwa zawodowych hejterów, etatowych opluwaczy i wszelkiej maści piesków na propagandowej smyczy szkoda czasu.

nie szkoda tak jak każdego

Mnie szkoda i tym się różnimy.

jak Durczok przerobił na bitki wołowe Kopaczową

Pisałem wcześniej o walkach frakcyjnych w samym PO i poprzez pryzmat żyrandola.

Świetny przykład walki i przyzwolenia...i wreszcie porażki dziennikarza w efekcie końcowym.

Szycie grubymi nićmi polityki wewnętrznej w jakiejkolwiek partii poprzez "swoich" dziennikarzy zawsze wychodzi

tym ostatnim bokiem.

No chyba, że jest się prostytuującym się lisem-zwierzem medialnym albo ma się ręce Michnika w dupie jako ster i żagiel.

Lepszym, pozytywnym przykładem jest raczej Rymanowski ale to całkiem inna historia.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

To jest taka właśnie komunistyczna mentalność - kto nie z nami, ten przeciw nam. Pamiętacie jak Durczok przerobił na bitki wołowe Kopaczową za ustępstwa wobec górników i pudrowanie trupa spółek węglowych za budżetową kasę. Zrobił to w tvnie który niby to służył rządowi wiernie jako rządowa tuba propagandowa (przynajmniej w narracji fanów pisu) - i co ktoś z rządu zarzucił Durczokowi kłamstwo czy skarżył się ze wywiad źle przeprowadzony w niewłaściwej narracji?

Nie ma co wspominać czasów wzorowania sie na najlepszym systemie w dziejach ludzkosci "zachodnim".

To zostalo zatrzymane przez głupotę ludzką. Musisz przeczekać żyć i miec nadzieję że mało szkód zrobią i malo bedzie do nadrobienia.

Żebyśmy nie gadali po pisowsku a więc wszystko wina.... (wstaw co chcesz) to cytaty z independent

"500 na dziecko przy takim VAT i niskiej kwocie wolnej od podatku, to paranoja - biedacy płacą wysokie podatki, a potem rząd im łaskawie część oddaje w postaci jałmużny. Do rozdawania tych 5 stóweczek reżim PIS zatrudnić ma dodatkowych 7,5tys urzędników - jakby dotychczasowa armia pół miliona urzędasów nie wystarczała. Nie ma ŻADNYCH planów oszczędność rozumianej jako optymalizacja wydatków. Jedna z pierwszych decyzji nowego rządu to było sprezentowanie Ukrainie 4 mld złotych. tzn. jest to swap, my im złotówki, a oni nam banderowską makulaturę. Aparatczyk pisowski niejaki Żurawski vel Grajewski powiedział nawet, że Ukraina może tych pieniędzy nie spłacać, gdyż wspieranie Ukrainy to wyższy cel. Przy zadłużeniu na kwotę **biliona** złotych jakie zostawił Tusk trzeba natychmiast przejść do akcji ratunkowej, a nie wymyślać nowe metody przeputania kasy. Polacy będą przez 10 pokoleń spłacać te długi od urojonego "pieniądza". Macierewicz niedawno oglosił istotne zwiększenie liczebności armii i wykazał wolę oddania jej do dyspozycji reżimu francuskiego w celu agresji na Syrię, o ile reżim frrancuski zgodzi się na poszerzoną okupację Polski przez NATO. Suma sumarum - o ile Macierewicz nie bredził - zapowiada się kolejny wydatek na kredyt. Tym razem obok armii urzędników, armia z prawdziwego zdarzenia. Oczywiście do momentu w którym finanse do reszty się zawalą. Możliwe, że taka dłuższa perspektywa Macierewicza nie interesuje. Jeden z politruków piwsowkich powiedział, że zwiększenie liczby etatów w armii można zlikwidować sprzedażą resztek przemysłu zbrojeniowego, jak się wyraził - "w celu zbudowania silniejszego państwa". Nie wiem co oni tam ćpają, ale musi to być straszny mózgotrzep."

Dziękuje Traper za przypomnienie. W tym roku dam na Orkiestrę 2 x więcej.

Jerzy O. żadnymi pieniędzmi się nie brzydzi

7:06

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jerzy O. żadnymi pieniędzmi się nie brzydzi

7:06

Ukryta Zawartość

Nie brzydzi się. Nawet narty od Pana Długopisa wziął.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Filut

Tomasz Lis masakruje prawicowych dziennikarzy-szmaciarzy

Ukryta Zawartość

Brawo!

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Starczy, kiedy władza nie kradnie, starczy dla wszystkich..

...znaczy nie starczy...

...i wreszcie porażki dziennikarza w efekcie końcowym.

O ile pamiętam, to po "upadku" Durczoka wyły z rozkoszy wszelkie prawackie media i pissuar, a nie platformersi.

Póki się pisze przez "ó".

Kolejny przykład poziomu wykształcenia prawactwa. Który to już... Zgubiłem się w rachunkach.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.