Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Efekt pielgrzymek POtriotów idiotów z PO

Nie czas na propagandę to akurat poważna sprawa. Co powiecie tym wszystkim Polakom którym się oberwie po kieszeni za te wojenki i rozwalki pod hasłem "dobra zmiana".

chwilowy brak działalności w audio.

Kolana Was nie bolą?

Bo o resztę nie pytam.

Co do propagandy, to efekt właśnie mamy.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

"Agencja ratingowa Standard & Poor's obniżyła w piątek długoterminowy rating polskiego długu w walucie obcej do poziomu "BBB+" z "A-" - podała agencja w komunikacie.

Perspektywa ratingu jest negatywna. Złoty zareagował na tę informację natychmiastowym, mocnym osłabieniem kursu do euro, franka i dolara. "

Cosik mi się widzi ze Ci Frankowicze będą bardzo zadowoleni ....bardzo.....moim zdaniem to wina Niemców

Tuska tez ,

Proszę państwa to osobiście nas dotyczy związane jest z Naszym hobby, sprzęt podrożeje

czyli jak ja to mówię PKP

Ps moji idole dziś się mocno postarali

"Panowie co to by jeszcze spieprzyc"

Polska w Ruinie czyli Dobra Zmiana itd.

Edytowane przez asterix1

Tak jest, mamy już efekt propagandy. Przedwyborczej propagandy PiS o dobrej zmianie. Właśnie ją wszyscy frankowicze odczuli podwójnie. Raz frank po 4.10, dwa podano założenia tzw. pomocy dla nich. Takie, że z tej pomocy, jak się należało zresztą spodziewać, że tak to nazwę wielkie żówno.

Edytowane przez Adalbert95

Kolana Was nie bolą?

Bo o resztę nie pytam.

Dziwne jakieś, jak maciarenko z zerrem i ojcem derechtórem oraz dudus wesołek nadawali w europarlamencie i gdzie ich tylko wpuścili na Polskę, ze taka zła i niedemokratyczna to nikt nam ratingu nie obniżał. Ja wiem, ze gadam do maszynki do popierania jedynie słusznej zmiany i nic cie nie przekona ze czarne jest czarne, ale paru samodzielnie myślących tu jeszcze zostało. Pissiory przedstawiły niedawno zamierzenia co do administrowania długiem, i wyszło, ze ten dług zamierzają mocno powiększyć. A z obniżeniem ratingu koszt obsługi tego długu, nie mówiąc nic o jego zwiększaniu zaczął mocno rosnąć. Tłumacząc łopatologicznie nikt nie będzie chciał nam pożyczyć. A jak będzie chciał, to sporo drożej niż dotychczas. Jeszce prościej: do normalnych banków nie mamy po co iść, bo nie dadzą. Zostanie nam Prowident.

Tak jest, mamy już efekt propagandy. Przedwyborczej propagandy PiS o dobrej zmianie. Właśnie ją wszyscy frankowicze odczuli podwójnie. Raz frank po 4.10, dwa podano założenia tzw. pomocy dla nich. Takie, że z tej pomocy, jak się należało zresztą spodziewać, że tak to nazwę wielkie żówno.

Miało być dobrze, będzie jeszcze gorzej

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pisiorów nie interesuje czy gospodarka będzie się miała dobrze czy źle. Ich interesuje tylko władza. Prezio właśnie zapowiedział, że by tą władzę umacniać zafunduje nam igrzyska w postaci komisji śledczych w sejmie i by ją utrzymać chce zmienić ordynację wyborczą. Na owym spotkaniu prezia i aktywu, jak donoszą, nie padło ani JEDNO słowo o zamierzeniach gospodarczych czy ekonomicznych, w zamian zapowiedziano by w każdym powiecie była placówka PiS i szkolenia dla posłów by nie robili z siebie skończonych idiotów w mediach.

Nic Wam to nie przypomina?

Na swoim profilu Krystyna Sałatka Pawłowicz umieściła ciekawy wpis na temat ratingu Standard & Poor's. Znowu winni są lewacy. Ja przestaje śledzić wydarzenia polityczne. Szkoda psuć sobie nerwy oglądając ten cyrk.

Hamerykańskie agencje ratingowe to są lewacy? To, że nie ma wszystkich w domu to wiedziałem, ale żeby aż tak...

Powinni ją skierować na badania psychiatryczne.

Efekt pielgrzymek POtriotów idiotów z PO

Tak myślałem, że jak się iksik pojawi to wpis będzie wyjątkowo debilny i wyjątkowo włażący w d... PiSowi.

A później iksik pisze, że on PiS nie popiera. Dr Jekyll i Mr Hyde?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Kolana Was nie bolą?

Bo o resztę nie pytam.

Nie cwaniacz tylmo pamiętaj mimiony Polaków dostaja po kieszeniach za wasza patologię pisowska. Każda wasza wojenka to strata dla kraju i w efekcie dla obywateli.

Agencja ratingowa obniżyła rating Polski z A- do Bbb+, a perspektywę obniżyła do negatywnej. Jako główną przyczynę podała pogorszenie sytuacji instytucjonalnej i politycznej w Polsce!

Banksterka już wq..a na PiS.

Czyżby za chęć pomocy frankowiczom?.

chwilowy brak działalności w audio.

włażący w d...

Jaruś

Ty lepiej wyjdź z niej.

Każda wasza wojenka

Jaka wasza?

Poza tym jeśli wojenka to z kim?

Póki co to "wasza" niedopieszczona opcja łazi i płacze szukając dziur w całym.

Lata szukać wojów zaciężnych żeby odbić sobie koryto.

Nie ma co jak dawać dupy wszem i wobec tylko dla "dobrego" klimatu "ludowym" burakom z PEU, KE.

OPcja ta "Wasza" to dziady jakich jeszcze nie było.

50884-592251390247242.jpg

Płaczecie nad obroną TK, który konstytucje traktuje równie poważnie jak politycy "walczący" o jego niezalezność.

Płaczecie nad TVP, której Katarasińska zrobiła medialny bełkot peselowskopełowski, misję obrony własnej kliki.

Płaczecie nad złodziejami mieniącymi się liberałami trzymającymi łby w dupach banksterów.

...wiele tego...

Trzymajcie tak dalej.

Zmanipulowani hipokryci.

To nie do "WAS" to do innych, bo przecież Wy to nie inni, a inni to nie WY...

Bawcie się dobrze.

Edytowane przez xniwax

Póki co to "wasza" niedopieszczona opcja łazi i płacze szukając dziur w całym.

To tylko próba obrony przed kompletnym rozregulowaniem Państwa i gospodarki przez PiS. Spokojnie, próby będą nieudane i PiS zrobi i tak co zechce czyli wszystko zdemoluje. Na szczęście jest Duda i wszystkich winnych demolki ułaskawi.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

To tylko próba obrony przed kompletnym rozregulowaniem Państwa i gospodarki przez PiS.

Jeśli piszesz o sobie to masz prawo.

Jeśli jednak w imieniu lub w obronie działań październikowych przegranych to bardzo proszę nie bądź śmieszny.

Jeśli jednak w imieniu lub w obronie działań październikowych przegranych to bardzo proszę nie bądź śmieszny.

To kto będzie śmieszny pokaże czas. Możliwe że to będę ja, ale nie na pewno. Na razie wszelkie znaki na niebie i na ziemi nie wskazują na to że to ja będę śmieszny.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Kufa człowieku , przestań na okrągło wszystkim wmawiać że bluzgają na PiS a przecież tak naprawdę chodzi tu tylko o jakieś odstawione koryto. Jeżeli już to w pędzie do podstawionego właśnie przez wyborców koryta PiS traci rozum.

My to się raczej martwimy co z tego kraju zostanie po rządach PiS. Polska w ruinie to chyba niestety czas przyszły.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

xniwax to już chyba dzisiaj ze 3 złote zarobił...

Powiedz jaką u nich dniówkę wyrabiasz to my lewaki, komuniści, złodzieje i gestapowcy zrobimy zrzutkę i zapłacimy lepiej. Tylko nie pisz juz tych pierdół o wspaniałej rzeczywistości w jaką pisuary ten kraj wpierdolili.

Edytowane przez masza1968

Biedaki :)

Będę musiał zmienić poglądy na wasze.

xniwax to już chyba dzisiaj ze 3 złote zarobił...

Ostatnie strony dowodzą, że "strona przeciwna" daje wyższe stawki.

Masz rację Masza, muszę bo za czasów pełopsl gramofony strasznie podrożały.

gestapowcy zrobimy zrzutkę

Jak to z wami jest, przecież pisiory są przez nazywani faszystami, ostatnio też komunistami, od dawna faszykatokomutalibami.

Znaczy mamy jednak coś wspólnego.

Problemem (nie moim) zapewne jest to, że ja nie jestem pisiorem ale ich popieram ;) do czasu kiedy przestanę ich popierać...

...a ten czas jeszcze nie nadszedł...m.in. dzięki Wam ;)

Edytowane przez xniwax

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Nic nie musisz zmieniać.

Jedynie przestań zaklinać rzeczywistość i czekaj spokojnie na wywiązania się z obietnic, w które uwierzyłeś.

Oderwanie starych świń od koryta to jedyny powód Twojego uwielbienia do nowych świń czy liczysz, że Ci się poprawi?

Żyjesz w jakimś matrixie, do którego niestety scenariusza nie napisali bracia Wachowscy tylko inni bracia a w zasadzie jeden z braci :)

Ja bym nie zapłacił ani złotówki, ba, wręcz potrącił z wypłaty. Jak ta erupcja frustracji i bezsilnej złości, że miało być tak pięknie a jest do dupy, ma być wpisem popierającym PiS to widać, że nawet nie potrafią zapanować nad stadem swoich trolli. Kolejny dowód, że jak ktoś się wróblem urodził kanarkiem nie zdechnie...

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Ostatnie strony dowodzą, że "strona przeciwna" daje wyższe stawki.

Stać ją bo nie robi spędów swoich owieczek za kolosalne pieniądze w bizantyjskiej Jachrance :)

8341397.jpg

Jedynie przestań zaklinać rzeczywistość

Zaklinać rzeczywistość inaczej, prawda ;)

Gość masza1968

(Konto usunięte)

przecież pisiory są przez nazywani faszystami, ostatnio też komunistami, od dawna faszykatokomutalibami.

Ja bym ich jednak tak nie przeceniał.

To są tylko zwykłe... głupki :)

Stać ją bo nie robi spędów swoich owieczek za kolosalne pieniądze w bizantyjskiej Jachrance :)

Fakt, już nie ;)

Czyli jakiś pozytywny efekt przegranej "strony przeciwnej" jednak zauważyłeś ;)

biorąc pod uwagę ile takich "bizantyjskich Jachranek" było przez 8 lat ;)

Zbijanie ekonomicznej wartości Polski przez takich "przedstawicieli" Polski jak Bieńkowska to też wartość...odjęta.

Prawda. Aż żal dupę ściska, że się z takimi przegrywa ;)

za kolosalne pieniądze w bizantyjskiej Jachrance

No patrz Pan, przyznam rację nawet.

...dobrze jednak, że owo bizantyjskie coś już stoi, a nie dopiero na ten użytek powstało ;)

Ja bym ich jednak tak nie przeceniał.

o uwaga oświecony hehe, szmacisz się za pieniądze czy dla idei ?

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Czyli jakiś pozytywny efekt przegranej "strony przeciwnej" jednak zauważyłeś ;)

Nigdy nie głosowałem na PO więc wytykając peowskie numery mnie nie urazisz :)

Prawda. Aż żal dupę ściska, że się z takimi przegrywa ;)

Taki rząd jakie społeczeństwo :)

Nadzieję jednak budzi fakt, że to tylko 18% krajan ;)

Przy czym 50% jest jeszcze głupsza bo ma w dupie rzeczywistość w jakiej będzie żyła i w ogóle na wybory nie chodzi.

No patrz Pan, przyznam rację nawet.

...dobrze jednak, że owo bizantyjskie coś już stoi, a nie dopiero na ten użytek powstało ;)

Stanę tu w obronie Działoszyńskiego... Szef policji w cywilizowanym kraju powinien funkcjonować w "bizantyjskich" warunkach. Tak samo zresztą jak szefowie na wszystkich reprezentacyjnych stanowiskach.

Tą wczorajszą szopką nowy komendant zaprezentował skrajną swoją głupotę.

Nawet nikt go nie nauczył, że się nie sra we własne gniazdo. Widać, że za stołek zrobi i podpisze wszystko...

o uwaga oświecony hehe, szmacisz się za pieniądze czy dla idei ?

Czym się niby szmacę? Tym, że nie zgadzam się z tym w co mnie pakuje nowy rząd?

No to faktycznie, szmata ze mnie straszna....

Nigdy nie głosowałem na PO

Czyżby tylko PO przegrało?

Przecież nie do końca o nazwę chodzi lecz o "przekaz, działanie & skutki"

Przegrał brak własnego światopoglądu, miałka interpretacja rzeczywistości, hipokryzja, tumiwisizm etc - identyfikujesz się z tym ;)

Przy czym 50% jest jeszcze głupsza bo ma w dupie rzeczywistość w jakiej będzie żyła i w ogóle na wybory nie chodzi.

Wreszcie coś rozsądnego :) z czym mogę się zgodzić

nowy komendant zaprezentował

W czym masz problem?

Z góry wiadomo, że komendantem kiedyś nie będzie.

Tak jak jego poprzednik.

Jakie to przełożenie na Policję - żadne.

Edytowane przez xniwax

Gość masza1968

(Konto usunięte)

W czym masz problem?

Ja nie mam problemu. Albo inaczej... wszyscy mamy problem.

Śmieszy mnie tylko, że zwolennicy pis wytykają przekręty i głupotę po nie dostrzegając jednocześnie, że ich milusińscy robią to samo tylko z szybkością światła.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.