Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Wygrajcie sobie wybory

Wygramy, wygramy i to szybciej niż się spodziewasz. I z rozkoszą skorzystamy by wprowadzane właśnie przez PiS "udogodnienia w sprawowaniu władzy" w pełni przeciw PiS wykorzystać. I żadnego już certolenia się, jak było poprzednio nie będzie.

Platformy plany odrzucili wyborcy.

Czekam na odniesienie się do nich przez prokuraturę.

"Za ebać PiS komisją....ew dodrukować pieniądze przez NBP..."etc..

Anty, skończ już, wstydu sobie oszczędź.

Masz wstyd?

Wygrajcie sobie wybory..

Właśnie masz wstyd. Podaj te programy gospodarcze a nie kłamiesz.

Jak będą i będą pozytywne to tylko sie cieszyć.

Ale ich nie ma. I to mnie niepokoi.

P.S.

Bardzo uprzejmie proszę Wszystkich Kolegów, aby ewentualne środki otrzymane w ramach programu 500 plus, nie wydawali na wódkę i papierosy.

kiszczak_14_1.jpg

Ludzie chcą pracować i wychowywac niepatologiczne dzieci.

Programy gospodarcze w końcu niech przedstawią.

500 nic nie załatwi.

chwilowy brak działalności w audio.

żadnego już certolenia się, jak było poprzednio nie będzie

Za późno, trzeba było się nie certolić, kiedy byliście u władzy.

Jak będą i będą pozytywne to tylko sie cieszyć.

PiS diagnozuje realnie zagrożenia i sytuacje, nie ściemnia jak bul, spokojna Twoja..

Zbigniew Derdziuk poprzedni prezes za Peło zarabiał identycznie ale pamięć zawodzi?

Zawodzi raczej "Dobra zmiana" bo w tym przypadku wyszło "G... nie zmiana".

Poseł Pięta prowadzi z dużą przewaga w plebiscycie na sejmowego idiotę roku, ale nie ustaje w wyścigu:

Poseł PiS Stanisław Pięta stwierdził, że człowiek ma przede wszystkim obowiązki, a prawa to jest jakieś urojenie - cytuje Superstacja. Jak informuje telewizja, taka wypowiedź padła w rozmowie o Kamili Gasiuk-Pihowicz z Nowoczesnej.

Poprawiłeś mi humor dzięki bardzo :)

Siejesz zamęt.

Nie masz nic do zaoferowania.

A co Ty masz do zaoferowania poza prymitywną propagandą robioną według najbardziej obrzydliwych stalinowskich wzorców?

Poprawiłeś mi humor dzięki bardzo :)

Poseł Pięta musi się starać, bo mimo przewagi jaka dało mu kilka ostatnio wyartykułowanych piramidalnych głupot konkurencja dyszy mu w potylicę, niejaki poseł Błaszczak publicznie maglowany, dlaczego rekomendował na stanowisko komendanta głównego policji faceta rozpracowywanego przez wewnętrznych na okoliczność afery korupcyjnej, stwierdził, że to oczywiście wina 8 lat rządów PO i PSL. Stał się w ten sposób żywym dowodem na słuszność słów Einsteina, że tylko wszechświat i ludzka głupota nie znają granic.

A co on mnie obchodzi?

Podałeś przykład ja podałem drugi.Identyczny ale za POprzedniej ekipy rządzącej.Jak ciebie nie obchodziło wcześniej to samo,co teraz robią PiCmani,to nie dziw się,że innym wisi to,co teraz robi PiC.Dokąd to zaprowadzi?Jeśli chcesz być wiarygodny to nie możesz powiedzieć jak powiedziałeś.Wychodzisz na mało rozgarniętego tylko.

Stado baranów ma zawsze swojego przewodnika,ustalcie który to.

Dla mnie PiC i Peło to jeden i ten sam syf.

ja podałem drugi.Identyczny

Niepotrzebnie.

Stado baranów ma zawsze swojego przewodnika,ustalcie który to.

Ty?

Dla mnie PiC i Peło to jeden i ten sam syf.

A dla mnie - nie.

A zresztą - za "czasów" PO/PSL złośliwie krytykowałeś wszystko. A teraz wynajdujesz różności dla obrony władzy aktualnej. Więc nie kłam.

propagandą

Zaśmiecasz forum bobcat takimi wpisami.

Jarosław Kaczyński wprowadza komplexowy program ratowania państwa, przy pozytywnym scenariuszu zewnętrznym będzie to program rozwoju, nie jesteśmy jednak sami na świecie, który wali się niemal na wszystkich odcinkach, z wyjątkiem Azji płd, gdzie kwitnie rozwój /jeszcze Brazylia jakoś przędzie/

Europa pada, leżą już Niemcy, USA to już nie to samo USA co kiedyś, Rosja wydaje ostatnie tchnienia, jeszcze walczy, Chiny nie mają już takiego wzrostu, kryzys finansowy czeka na właściwy moment żeby pokazać jak chory jest system finansowy.

Pociskacie tu jakieś niestworzone brednie dla poprawy samopoczucia, jak PO przed upadkiem, kiedy objęła Kopacz rządy, które musiały przy współudziale bula zakończyć się klęską, gdyż takiej kompromitacji jak choćby w Berlinie na dywanie nikt nie zniesie i wykopie delikwentów przy najbliższej okazji, co nastąpiło.

Bobcat, tracisz tu czas, zapewniam .

PiC i Peło to jeden i ten sam syf.

Jak można być przy zdrowych zmysłach i napisać taką brednie..?

Jak ?

Niech tylko Donald Tusk wróci do Polski, natychmiast zauważysz różnicę.

Niepotrzebnie

Nikt tu na niego nie czeka oprócz..

Zaśmiecasz forum bobcat takimi wpisami.

...

Bobcat, tracisz tu czas, zapewniam.

Kolejna porcja propagandowego bełkotu, dokładnie według wskazówek zawartych w "Podręczniku Agitatora", wyd.2, Książka i Wiedza, Warszawa 1952.

Jarosław Kaczyński wprowadza komplexowy program ratowania państwa

leczy swoje komplexy czy komplexy państwa?

Jak można być przy zdrowych zmysłach i napisać taką brednie..?

tu świnie przy korycie i tu świnie przy korycie

ci kradną i ci kradną

PO i PIS to dokładnie to samo, czy tego chcesz, czy nie, kolego od hujni :)

hujni

Nie prowokuj.

Idź do szafy Kiszczaka, sprawdź, co tam jest i kogo obciąża, oraz czy jest prawdziwe.

Mały człowieku.

PO to dno.

Nie podskoczysz wyżej

Twój Ruch.

Idź do szafy Kiszczaka, sprawdź, co tam jest i kogo obciąża, oraz czy jest prawdziwe.

PO i PIS to dokładnie to samo, czy tego chcesz, czy nie

i nie zaklinaj rzeczywistości :)

>

Nawet dużo jak chcą to potrafią....

Ale myślę że negatywne decyzje i niszczenie jest łatwiejsze do realizacji dlatego tak dużo.

Platformy plany odrzucili wyborcy.

Czekam na odniesienie się do nich przez prokuraturę.

"Za ebać PiS komisją....ew dodrukować pieniądze przez NBP..."etc..

Anty, skończ już, wstydu sobie oszczędź.

Masz wstyd?rok

Wygrajcie sobie wybory..

Ktora prokurature? Ziobrowa? Zartujesz chyba. A co do wyborow to przyjedzie czas ze wygramy , wszyscy normalni w tym kraju . PIS niczym nie rozni sie od PO , taka sama banda szubrawcow , moze troche lepiej sieja propagande ale z drugiej strony wiecej tam nieobliczalnych paranoikow wiec jeszcze gorzej niz bylo. A najwiekszy zal mam do Kukiza bo daje soba manipulowac i przyklaskuje poczynaniom tej chorej ekipie dobrych zmian. Prezes sobie powyciera nim buty , przezuje i wypluje na margines polityczny.

Dobrej zmiany ciąg dalszy, niecierpliwie czekający na kasiorę z unii rolnicy właśnie się dowiadują w oddziałach ARiMR, ze dopłaty za ubiegły rok, które do tej pory zwykle pojawiały się na ich kontach jeszcze w grudniu, a najpóźniej w lutym/ marcu (w przypadku skomplikowanych wniosków zawierających różne dodatkowe dopłaty) będą w tym roku .... trochę później, a raczej dużo później, ale nikt nie wie dokładnie kiedy. Rolnikom pytającym za co w takim wypadku kupią nawozy i sfinansują konieczne do wykonania na wiosnę prace, szefostwo ARiMR i wiceminister Bogucki doradzają .... kredyty bankowe pod zastaw przyszłych dopłat, w których udzielaniu będzie pośredniczył ARiMR. Oczywiście oficjalnie winne wszystkiemu jest PO i PSL po który został bałagan i niedziałający system informatyczny, ale rolnicy nie dają za wygraną i pytają jakim kuw.. cudem tyle lat jakoś bez problemu działało, a teraz nie działa. Nieoficjalnie mówi się o tym, ze w zapale "odzyskiwania" ARiMRu pissuar odzyskał nie tylko gabinety dyrektorskie i kierownicze, ale także biurka szeregowych urzędników i informatyków od obsługi systemu, obsadzając je swoimi fachowcami i specjalistami marki BMW (bierny mierny ale wierny), i teraz nikt za ch..a nie ma pojęcia jak te dopłaty robić i czym się to je.

Dobrej zmiany ciąg dalszy, niecierpliwie czekający na kasiorę z unii rolnicy właśnie się dowiadują w oddziałach ARiMR, ze dopłaty za ubiegły rok, które do tej pory zwykle pojawiały się na ich kontach jeszcze w grudniu, a najpóźniej w lutym/ marcu (w przypadku skomplikowanych wniosków zawierających różne dodatkowe dopłaty) będą w tym roku .... trochę później, a raczej dużo później, ale nikt nie wie dokładnie kiedy. Rolnikom pytającym za co w takim wypadku kupią nawozy i sfinansują konieczne do wykonania na wiosnę prace, szefostwo ARiMR i wiceminister Bogucki doradzają .... kredyty bankowe pod zastaw przyszłych dopłat, w których udzielaniu będzie pośredniczył ARiMR. Oczywiście oficjalnie winne wszystkiemu jest PO i PSL po który został bałagan i niedziałający system informatyczny, ale rolnicy nie dają za wygraną i pytają jakim kuw.. cudem tyle lat jakoś bez problemu działało, a teraz nie działa. Nieoficjalnie mówi się o tym, ze w zapale "odzyskiwania" ARiMRu pissuar odzyskał nie tylko gabinety dyrektorskie i kierownicze, ale także biurka szeregowych urzędników i informatyków od obsługi systemu, obsadzając je swoimi fachowcami i specjalistami marki BMW (bierny mierny ale wierny), i teraz nikt za ch..a nie ma pojęcia jak te dopłaty robić i czym się to je.

Fajnie sie to czyta. Tzn dobra zmiany czyli komunizacja i upartyjnianie Polski krok po kroku

Tylko niefajnie bo to dzieję zie w naszym kraju.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.