Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Lichwa też się doigra..

PiS się też doigra :-).

Rząd planuje wprowadzić podwyżkę paliw na zbożny cel budowy dróg, inaczej nie da rady. Ciekawe bo do tej pory dawało radę i nawet określone środki były już określone na kolejne lata budżetowe.

Na razie ok 12-13 groszy brutto

"Dobra zmiana" ?

Pewnie już niedługo podwyżka VAT do węgierskiego poziomu 27%. Demontaż polskiej gospodarki trwa. Tak zadecydował ciemnogród.

Wygracie wybory, będziecie sami badać.

To prawo i sprawiedliwość nie dotyczy Skoków ? Dlaczego ?

Rosyjska propaganda rośnie w siłę

"Terain ahead, pull up............" to nie rosyjska propaganda tylko słyszane przez pół świata nagranie z czarnych skrzynek Tupolewa.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ogladam teraz Pana Zbyszka.

Nie ma dwóch zdań, to pychopatyczny kłamca i mściwy sk***ysyn.

Gratulacje dla jego wielbicieli.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Żarty się skończyły, jest wiosna, idealny moment na rozpoczęcie protestów społecznych, przeciwko rządowi.

To nie są protesty przeciwko rządowi tylko przeciwko idiotom łamiącym konstytucję.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Rozczula mnie "widzenie ciemnej lub jasnej przyszłości" przez aktywnie zaangażowanych "znaffcóf" w tematach politycznych.

Np. dziś niejaki "Zbyszek" prawie "błogosławiony" jeszcze niedawno był "skończony".

Sugeruję pewną dozę wstrzemięźliwości w temacie widzenia przyszłości.

Dla przykładu:

Ziobro jest skończony, bo ułatwia służbom działania wyniszczające Jarosława Kaczyńskiego.

Należy się spodziewać w przyszłości kolejnych ataków na prezesa PiS.

Jak to dobrze, że jest możliwość schowania się za plecami żony:

...

Zerem nazwał go L.Miller.

Skończonym ogłosiłem go ja, za namową mojej żony, ponieważ szeroko rozumiany obóz patriotyczny nie toleruje zdrady.

...

jeszcze niedawno był "skończony".

Jest zderzakiem, mógł wybrać albo to albo niebyt i potępienie, nie miał wyboru, ani pola manewru.

Zapomniałeś kim był Zbyszek przed rozłamem, prognozowanym kandydatem na przyszłego Prezydenta z ramienia PiS, domniemanym kandydatem na następcę Jarosława Kaczyńskiego, dziś Jego pozycja nie jest nawet cieniem uprzedniej, więc nie ściemniaj.

Politycy uznani za skończonych to tacy, którzy stracili realne szanse na awans, informuję, dla tych którzy nie rozumieją ducha tego typu treści, Zbyszek nie awansował, a jego moc polityczna kreacji rzeczywistości jest zerowa, wykonuje prace zlecone, dostał zadanie do wykonania.

Tak samo jest w przypadku Grzegorza Schetyny, którego uznałem za jednostkę skończoną w polityce, awansował na szefa partii, niech każdy indywidualnie przyjrzy się sytuacji tej postaci, jakie są przed nią perspektywy, co mógł przed aferą hazardową, kiedy był szefem MSW i wicepremierem, a co może teraz, jako szef PO, może pojechać wypłakać się do Brukseli i liczyć na to że ktoś tam zlituje się nad jego losem i losem jego partii, tu w kraju kompletnie nic już od niego nie zależy.

Osoba skończona w polityce staje się w momencie, kiedy traci możliwość kreacji rzeczywistości politycznej.

Może żyć, pracować, być szefem partii jak Leszek Miller, kolejny uznany za skończonego, tak jak Schetyna objął szefostwo tutaj w SLD ...i co, co zrobił, co SLD osiągnęło pod jego panowaniem...dno..nie weszło do Parlamentu, właśnie wiedząc to, jakie będą dalsze losy w swoim czasie napisałem o nim również że jest skończony.

Chyba nie muszę przypominać tu jaki apetyt na władzę miał Leszek Miller, spotkał się w swoim czasie nawet z Jarosławem Kaczyńskim, kiedy sfałszowano wybory samorządowe, aby ratować swój wizerunek, kiedy w badaniach widział, że traci target osób popierających jego ugrupowanie.

Dziś nie ma Leszka Millera, pozycja Grzegorza Schetyny jest godna politowania, można dopisać najgorsze przymiotniki aby scharakteryzować jego obecną postawę, skąd się ona bierze, z poczucia siły i znaczenia, nie, przeciwnie, Rysiek Petru ma w prawdzie marionetkowe, lecz nieporównywalnie większe znaczenie, to z nim zaplecze go wspierające wiąże nadzieje na ruchy na politycznej szachownicy, PO jest tam już tylko pionkiem w użyciu przez graczy, Schetyna to wie, stąd daje się obejrzeć fotografie, na których mowa ciała nie wskazuje na przesadny optymizm tej postaci.

Zbyszek Ziobro, musiałby liczyć na absolutnie nieprawdopodobny zbieg okoliczności, aby mógł odzyskać zdolność do podmiotowego zachowania, czy taki bieg wypadków jest możliwy, przekonamy się, obserwując bieg spraw.

Rozłam, jeśli by się powiódł, jeśli stronnictwo uzyskało by poparcie, dałby mu nową pozycję, jednak przedsięwzięcie zakończyło się fiaskiem, uczestnicy sięgnęli dna, sami zdeprecjonowali się w ten sposób, czyniąc z siebie już tylko pionki do przestawiania na szachownicy.

Nie pisałem że Jacek Kurski jest skończony, mimo że był rozłamowcem, dlaczego, dlatego że posiadał i wtedy i posiada dziś zdolność do kreacji rzeczywistości, ma taki rodzaj osobowości, która tak się ustawia, aby była potrzebna, aby nie opłacało się jej pomijać, Zbyszek jako wystawiony kiedyś na czoło, odchodząc bez sukcesu, stracił, jest to tak oczywiste, że nie trzeba nikomu tłumaczyć.

Zarówno Prezydent Andrzej Duda, jak i Premier Beata Szydło, reprezentują daleko inny rodzaj lojalności niż Zbyszek Ziobro, który był po prostu wtedy jeszcze nie dość dojrzałym politykiem i rzucił się z motyką na Słońce, decydując się na samodzielną karierę, okazało się szybko, że nie ma żadnej kariery indywidualnej Zbigniewa Ziobro, a tylko kariera u boku Pana Prezesa Jarosława Kaczyńskiego, szefa PiS.

Dlatego Filut nie ściemniaj mi tu bredniami.

Bez Jarosława Kaczyńskiego nie ma Zbyszka Ziobro, jest jakimś tam prawnikiem, są dziesiątki czy setki tysięcy prawników, jednym z nich jest Pan Mecenas.

ROMAN GIERTYCH SKOŃCZONY !!!

Nawet podskoki z KOD nie wyniosły go do niczego.

Skakać zaczyna widzę Kazimierz Marcinkiewicz, myśli nieborak, że Polacy już zapomnieli kto go wystawił na stanowisko szefa rządu PiS...

Żenada.

Dlatego Filut nie ściemniaj mi tu bredniami.

Czy jesteś jeszcze w stanie uzasadnić swoją opinię, że ściemniam w moim wpisie , do którego się odniosłeś tak "merytorycznie".

Edytowane przez Filut

możliwość schowania się

Patrz i obserwuj scenę polityczną, nie podniecaj się tym że ktoś dziś ma stanowisko, jutro może go już nie mieć.

Skreśliliście tu wszyscy Jarosława Kaczyńskiego, uznawaliście Prawo i Sprawiedliwość jako partię schyłkową, twierdziłem że Jarosław Kaczyński jest jedynym polskim politykiem, który może podnieść, wydobyć nasz kraj z upadku po rządach PO.

To właśnie obserwujemy.

Łyso Wam teraz Filut ???

Naucz się na pamięć, znam meandry ludzkiej psychiki i wiem do czego może być zdolna dana jednostka.

Hyuna jest najlepsza, wygrywa, jest cudowna, ciągle się śmieje, bo wie że jest niezagrożona.

Bóg do określonego zadania tu na Ziemi wyznacza zawsze T Y L KO J E D N Ą O S O B Ę !!!

Proszę o tym pamiętać na przyszłość zawsze !

Skoro Jarosław Kaczyński jest wyznaczony na przywódcę obozu patriotycznego to obowiązkiem Zbyszka było zrozumienie tego faktu, nie podważanie go, odnalezienie swojego miejsca w architekturze politycznej określonego czasu i wypełnianie powinności.

Poddał się woli Szatana, musiał więc przegrać, tak jak zawsze zło przegrywa z dobrem.

ściemniam

Status Zbyszka jest taki jak tu wskazuje moja skromna osoba, twierdzisz inaczej, bez przywołania politycznej podstawy.

Czytaj ze zrozumieniem i odnieś się jeśli potrafisz.

Jeśli Cię to przerasta, to może rzeczywiście nie rób już sobie wstydu.

Czy jesteś jeszcze w stanie uzasadnić swoją opinię, że ściemniam w moim wpisie , do którego się odniosłeś tak "merytorycznie".

Dla ułatwienia dodam, ze chodzi o Ziobro, nie o Kaczyńskiego (post #4661)

Sugeruję właściwe odczytywanie rzeczywistości politycznej, życzeniowo robi to tu bardzo wielu, weryfikuje czas.

Twój aktualny werdykt dotyczący Zbyszka, również będzie zweryfikowany, bądź tego pewny.

nie rób już sobie wstydu.

Widzę że już sam nie wiesz jak mnie ugodzić, daruj sobie Filut te wybiegi.

Sugeruję właściwe odczytywanie rzeczywistości politycznej, życzeniowo robi to tu bardzo wielu, weryfikuje czas.

Twój aktualny werdykt dotyczący Zbyszka, również będzie zweryfikowany, bądź tego pewny.

Żadnego mojego werdyktu o Ziobro nie ma.

W odróżnieniu od twojego werdyktu o tym, że "Ziobro jest skończony".

Przecież przytoczyłem aby s nie mógł się wypierać.

To jak, jesteś w stanie uzasadnić swoją opinię o moim wpisie #4661?

chodzi o Ziobro

Tak chodzi o Ziobro, uważasz że jeśli teraz pełni zaszczytną i odpowiedzialną funkcję to oznacza to jego sukces, odniosłem się już do tego, w sposób dostateczny, obserwuj rzeczywistość, jeszcze raz zachęcam.

przytoczyłem aby s nie mógł się wypierać

Co Ty mi tu imputujesz, uzasadniłem, niczego się nie wypieram, jest tak jak piszę, zachowujesz się tak, jakby nic się nie stało, jakby Jarosław Kaczyński miał pełne zaufanie do Zbyszka, otóż stało się, nastąpił rozłam, rozłamowcy na tym stracili, nie zyskali, nie wiem jak to może nie wpływać na pozycję polityczną tych osób, Ty to zapewne wiesz, więc poinformuj o tym wszystkich, jak to można podjąć próbę podważenia jedności partii do tego w niezwykle trudnym momencie historycznym i jeszcze na tym zyskać, do tego u osoby, która tą partię prowadziła i dbała o jej konsolidację i dzięki temu siłę..

Filut, nie mam czasu na wiesz co..

Coś mi się wydaje, że boicie się Zbyszka, Jego możliwości działania stricte prawnego, stąd ten atak na mnie.

Lata mijają a ty 747 nadal pisujesz pierdoły, których uzasadnić potem nie potrafisz.

Edytowane przez Filut

Skreśliliście tu wszyscy Jarosława Kaczyńskiego, uznawaliście Prawo i Sprawiedliwość jako partię schyłkową, twierdziłem że Jarosław Kaczyński jest jedynym polskim politykiem, który może podnieść, wydobyć nasz kraj z upadku po rządach PO.

747 byłeś kiedyś działaczem lub wysokim funkcjonariuszem PZPR ? Bo jak się Ciebie czyta to nie można się oprzeć wrażeniu, że w propagandzie byłeś właśnie tam szkolony.

Edytowane przez Lech36

Coś mi się wydaje, że boicie się Zbyszka, Jego możliwości działania stricte prawnego, stąd ten atak na mnie.

"My" się Zbyszka nie boimy.

"My" piętnujemy tylko głupoty tu wypisywane.

Zaczynam żałować, że apelowałem do moderacji o przywrócenie 747.

Broń boże nie dlatego, że się z nim nie zgadzam, ale z powodu nieznośnego zaśmiecania forum.

Przykład - po ch... to puste miejsce które u mnie zajmuje cały ekran? Oparł się łokciem na spacji?

Obraz tego, co ma w głowie?

Jestem Europejczykiem.

Tak tak, tylko nie na pewno.

Tak Panie Prezesie, oczywiście Panie Prezesie, Jasne Panie Prezesie, zrozumiałem Panie Prezesie, wiesz czyj to jest to zakres słownictwa w komunikacji...?

Filut, coś gdzieś Ci zadzwoniło i postanowiłeś się mnie uczepić, jednak wyszło jak zwykle.

Nie rządzi już PO, nie jest Prezydentem B Komorowski, jest KOD, jest N, jest nowa lewica, rzeczywistość polityczna jest nowa, a tak niewiele czasu upłynęło, zaledwie kilka miesięcy, czy nie rozumiesz po polsku że za jakiś czas również mogą nastąpić zmiany i Twoje uparte stanowisko czy poglądy mogą nie wytrzymać próby czasu ?

Na prawdę nie bierzesz tego pod uwagę, to co ja piszę tu sam do siebie?

Przecież dałem przykład "awansu L Millera, G Schetyny", przecież Donald T też "AWANSOWAŁ" i co..przecież sto razy pisałem że jest skończony...

Zlituj się nad sobą i zrozum że nie rozumiesz polityki.

, których uzasadnić potem nie potrafisz.

Zaczynam żałować, że apelowałem do moderacji o przywrócenie 747.

Już Was zostawiam, razem z potęgą Zbyszka Ziobro.

747 byłeś kiedyś działaczem lub wysokim funkcjonariuszem PZPR ? Bo jak się Ciebie czyta to nie można się oprzeć wrażeniu, że w propagandzie byłeś właśnie tam szkolony

Nie mam i nie miałem nigdy nic wspólnego z polityką ani z żadnym politykiem, ponawiam tą treść już wielokrotnie przekazywaną.

Edytowane przez 747

Nie mam i nie miałem nigdy nic wspólnego z polityką ani z żadnym politykiem, ponawiam tą treść już wielokrotnie przekazywaną.

Trudno mi w to dać wiarę, ale może ?

Jarosław Kaczyński Was załatwił, przestańcie Koledzy już wytrząsać się na innych za Waszą naiwność i ślepą wiarę w Donalda T i PO.

Was tu jest dużo na forum, w proporcji do opcji wolnościowej, lecz liczy się rzeczywistość a nie wirtual, na ulicy nie słyszę aby ktokolwiek wyrażał żal z powodu dobrej zmiany, nie rozumiecie że plan działań rozpisany jest na wiele lat i do najtrudniejszego okresu używa się osób jako funkcyjnych, których bez zbytniej straty w razie potknięcia można zastąpić..taką osobą jest Zbyszek, jeśli przetrwa będzie mógł odetchnąć z ulgą.

Trudno mi w to dać wiarę

Zajmuję się hi end, skąd miałbym brać czas aby być politykiem, kto w PZPR zajmował się hi end audio, był taki wydział d/s ..?

Przekazuje Wam tu spostrzeżenia nic więcej, że czasem, nawet dość często nie pokrywa się treść z życzeniami tu piszących w większości, nie mogę nic na to poradzić.

Oparł się łokciem na spacji?

Tak właśnie było.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jaro, Jaro, żal mi Ciebie, dajesz się poznać jako osoba z niezwykle sztywnymi przekonaniami, a przecież wszyscy ciągle się doskonalimy, uzyskujemy nowe spojrzenia na te samy sprawy..

Co się z Tobą dzieje, czyżby przygoda z Palikotem pozostawiła trwały uraz..?

"""Fizyka jest jedna, i nie da się oszukać tych procesów. (…) Wystarczy tylko jedna sprzeczność z prawami fizyki, aby hipoteza była nie prawdziwa, a my przedstawiliśmy ich kilkadziesiąt """

Ukryta Zawartość

Jarosław Kaczyński Was załatwił,

Mnie nie. Ja mu się nie dałem oszukać. Niestety dużo było takich co się dali oszukać i efekty tego są aż nadto widoczne w każdej dziedzinie. Niektóre mają efekt odłożony w czasie i skutki ich będą widoczne później. Negatywne skutki.

Zajmuję się hi end, skąd miałbym brać czas aby być politykiem, kto w PZPR zajmował się hi end audio, był taki wydział d/s ..?

Współczuję hi-endowi.

Koledzy, weźcie się w garść, ja musiałem latami znosić tyle poniżeń tu. podczas rządów PO i Donalda Tuska, jednak przetrwałem, spróbujcie uczynić podobnie, w życiu aby móc wygrywać trzeba nauczyć się być pokonanym,. nigdy żadna jednostka nie ma tylko pasma samych sukcesów, są potknięcia, nieoczekiwane zwroty akcji, cóż takie jest życie.

Dlatego życie jest piękne, gdyż nie wiemy co przyniesie kolejny dzień, lecz kiedy wierzymy w Boga i dobro, spodziewamy się wszystkiego co najlepsze i choć czasami przychodzą okresy zwątpienia, to zawsze po nich pojawia się Słoneczna pogoda.

Więcej optymizmu.

Przekazuje Wam tu spostrzeżenia nic więcej, że czasem, nawet dość często nie pokrywa się treść z życzeniami tu piszących w większości, nie mogę nic na to poradzić.

Też przekazuję tylko spostrzeżenia.

Koledzy, weźcie się w garść, ja musiałem latami znosić tyle poniżeń tu. podczas rządów PO i Donalda Tuska, jednak przetrwałem, spróbujcie uczynić podobnie, w życiu aby móc wygrywać trzeba nauczyć się być pokonanym,. nigdy żadna jednostka nie ma tylko pasma samych sukcesów, są potknięcia, nieoczekiwane zwroty akcji, cóż takie jest życie.

Dlatego życie jest piękne, gdyż nie wiemy co przyniesie kolejny dzień, lecz kiedy wierzymy w Boga i dobro, spodziewamy się wszystkiego co najlepsze i choć czasami przychodzą okresy zwątpienia, to zawsze po nich pojawia się Słoneczna pogoda.

Więcej optymizmu.

Rządy PiS od początku nie pozwalają na optymizm.

Mnie nie.

Miło to odczytać.

Też przekazuję tylko spostrzeżenia

Wszyscy tylko przekazujemy spostrzeżenia, to cieszy, że one są takie..

Ukryta Zawartość

PO atakuje, tak źle rządziło, ale ciągle atakuje.

Kto im zabronił wyjaśnienia rzeczywistego, co się stało w Smoleńsku...?

Ukryta Zawartość

Smoleńska szarża Platformy: atakują dr. Berczyńskiego za przypuszczenie, że tupolew rozpadł się w powietrzu!

Bo to kolejna porcja pisowskiej propagandy :-).

Kto im zabronił wyjaśnienia rzeczywistego, co się stało w Smoleńsku...?

Wyjaśniła to komisja badająca wypadek. Nie było niestety to wyjaśnienie zgodne z jedynie słuszną linią partii PiS.

Miło to odczytać.

Nie głosowałem na PiS.

Edytowane przez Lech36

Szkoda 747, że nie umiesz uzasadnić własnej opinii na temat mojego postu #4661

No cóż 747, nie pozostaje nic innego jak rzucić ci koło ratunkowe, taki materiał do przemyślenia.

Jeśli się umiejętnie zastosujesz, to może zajdzie w tobie jakaś dobra zmiana.

Powodzenia!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Filut

Naucz się na pamięć, znam meandry ludzkiej psychiki i wiem do czego może być zdolna dana jednostka.

Rozumiem że ta wiedza stąd że jest was w jednym umyśle dwóch?

Rozczula mnie "widzenie ciemnej lub jasnej przyszłości" przez aktywnie zaangażowanych "znaffcóf" w tematach politycznych.

Np. dziś niejaki "Zbyszek" prawie "błogosławiony" jeszcze niedawno był "skończony".

Dla przykładu:

Jak to dobrze, że jest możliwość schowania się za plecami żony:

Filut, w którym miejscu doczytujesz się nieścisłości ?

Czy kariera polityczna Zbyszka stoi dla niego otworem ?

Czy nie było dalszych ataków na Jarosława Kaczyńskiego od tamtego czasu ?

Nie oczekuję odpowiedzi, powtarzam, wystraszyliście się obecnej pozycji Zbyszka Ziobro i na tej podstawie powstała teza o jego statusie, przykro mi ale jest fałszywa.

Zbigniew Ziobro chciał uniezależnić się od Jarosława Kaczyńskiego, zrobił to czy nie?

Zbigniew Ziobro chciał zbudować obóz polityczny aby posiadać trampolinę do działań politycznych, gdzie jest ten obóz?

Ledwo wyciągnął go za uszy Jarosław Gowin, już tylko bez niego Zbyszek, może sobie co najwyżej pospacerować dookoła budynków rządowych w Warszawie.

Zbyszek przecenił swoją moc, co było widoczne kiedyś podczas wystąpienia publicznego na jednym z prawicowych wielkich demonstracji na ulicach, przemawiał do tłumu, co było powodem do żartów z jego osoby, jako nie posiadającej odpowiedniej charyzmy.

Przemawiał wówczas również Jarosław Kaczyński, pokazując różnicę dziesięciu klas w stosunku do dawnego podwładnego.

Jest rzeczą stosowaną w polityce że stosuje się rozwiązania, które źle wyglądają, lecz są skuteczne, nawet Andrzej Lepper dostał ponowną nominację na ministra rolnictwa i wicepremiera.

Jaki był jego dalszy los, nie muszę przypominać, gdyby ktoś ocenił go jako skończonego a następnie nastąpiłaby ponowna nominacja, to co Filut, uważałbyś że kto się myli ?

Był Andrzej Lepper skończony w polityce po nazwaniu go warchołem czy nie ?????????

Otóż oczywiście że był, w kategoriach długofalowych, długoterminowych taka osoba jest już "niepełnowartościowa", nie nadaje się na reprezentowanie państwa 38 milionowego.

Z Zbyszkiem jest podobnie, najważniejsze funkcje państwowe jak premierostwo czy bycie Prezydentem, są na dziś dla niego poza zasięgiem, niby kto miałby go poprzeć ???

Dlatego jest z powrotem tym kim był, lecz jest z identycznego powodu jak kiedyś Andrzej Lepper przywrócony na stanowisko, tylko z Samoobroną można było mieć większość, tylko z Solidarną Polską PiS ma większość, Solidarna Polska bez PiS nie ma racji bytu. PiS bez Solidarnej Polski może istnieć do końca historii...

Nie ma dziś podmiotu w polityce polskiej o nazwisku Zbigniew Ziobro, przykro mi.

Szkoda

No cóż

Jeśli się umiejętnie zastosujesz

Nie jesteś śmieszny, nawet nie żałosny, szukasz tylko konfliktu, nie możesz pogodzić się z faktami, więc szukasz dziury w całym.

Ukryta Zawartość

To koniec, czepialstwo niczego nie zmieni.

Ukryta Zawartość

Gdzie tu miejsce na kiedyś niemal pewniaka Zbyszka ?

Filut jesteś....y.!

Edytowałem, żeby nie być nieprzyjemny...

materiał do przemyślenia.

Przeczytaj, warto..

Ukryta Zawartość

Pisałem, żebyście przedstawili program alternatywny, nie robicie tego, tylko ciągłe ataki, jak dziś ten na mnie przez Waszego reprezentanta Filuta..takie są tego efekty, ludzie chcą spokoju i rozwoju, szczególnie młodzi, chcą w erze techniki elektroniki, cieszyć się dobrodziejstwami świata, Wy stoicie im na drodze, na co liczycie, nastąpcie się w końcu, nic po Waszym trwaniu i marzeniach o powrocie do ośmiorniczek i rozważań jak tu zaje.ać PiS komisją d/s Macierewicza..

d90e14c81467ebd0dbef129c89eea0d9.png

Filut, wymądrzasz się a zobacz jacy wielcy są wyeliminowani trwale z polityki, Balcerowicz wieszał licznik długu...żeby zwrócić na siebie uwagę i co ..i nic, nie ma Balcerowicza, profesora, gdyż w Polsce jest skończony, to nie znaczy, że nie może go ktoś do czegoś wziąć, zatrudnić, owszem, może ale dobrze rozumiesz, że to niczego innego nie oznacza, jak właśnie tylko to, że jest skończony, ktoś może go do czegoś użyć, lecz on nikogo poważnego do niczego już nigdy nie użyje, gdyż stracił na zawsze podmiotowość, dokładnie tak samo jak Zbyszek.

Możesz się mnie zapytać autorsko, czy żal mi Zbyszka, odpowiem, trochę, ale w sumie nie wiem jak musiał być naiwny decydując się na firmowanie rozłamu, mając żonę prędzej czy później trwając w PiS UZYSKAŁBY WYŻSZY STATUS, a później to już tylko kwestią czasu byłoby jego premierowanie czy kandydowanie na Prezydenta, zmarnował to, dlatego napisałem że jest skończony, tak się po prostu nie robi, trzeba umieć czekać na swój czas, nie zrobił tego i jest teraz tylko Ministrem i od niedawna Prokuratorem Generalnym, dziś jest, jutro może być nim ktoś inny, taka zmiana przeszłaby niezauważona jako wydarzenie, wydarzeniem było za to powołanie go na to stanowisko, co budziło zdziwienie wielu osób, że nastąpiło, gdyż osoby te nie rozumieją polityki, nie czują czasu ani określonej koniunktury dla określonych zachowań, gdzie teraz w tym czasie walki użyteczni są ludzie, którzy nie mają nic do stracenia, jak również nie mogą sobie pozwolić na błąd, gdyż kosztowałby ich karierę, muszą więc dać z siebie wszystko, co właśnie obserwujemy w działaniach polityków PiS.

04daaae8fcee491c6427030815d376af.jpg

Dzieci dostają 500pln na swoje potrzeby, oczywiście poprzez rodziców, lecz matczyna miłość czy ojcowska pozwoli być pewnym, że zostaną należycie zagospodarowane dla dobra ich pociech.

To dał nam jako państwu PiS, Jarosław Kaczyński, to wydarzenie o gigantycznym znaczeniu społecznym, nawet osoby dotąd głosujące na PO wyczuwają że myliły się, budzą się konstatując jak bardzo błądziły przed laty w poprzednich wyborach kiedy poparli PO, teraz widzą ile zabrał im Donald Tusk, sam opływa w luksusie, a pozostawieni obywatele w kraju, ledwo wiążą koniec z końcem licząc na rozważne gospodarowanie przez ministrów rządu PiS w celu zapewnienia wzrostu i rozwoju gospodarki, która będzie oparciem dla programów rozwojowych jak plan Morawieckiego czy innych np mieszkaniowych.

Osiem lat zapadała się Polska, długie osiem lat tragedii, na to nałożyła się jeszcze trauma smoleńska, to było potworne przeoranie świadomości naszych obywateli, którzy jedyne co otrzymywali od tzw państwa to zakłamaną informację dochodzącą z tub propagandowych będących w rękach reżimu.

Ludzie jeszcze trochę pobędą w szoku, następnie przegonią KOD z ulic, trafnie wartościując jego cel istnienia, jako anty obywatelski niepolski i anty rozwojowy ruch ,zmanipulowany przez siły nam nieprzyjazne.

b8ea4f5d5bb21fd7f232e772f4e598a9.jpg

Dajemy radę, dobra zmiana następuje, obywatele są zadowoleni !

1d254133d18e4d1a9865b26a42176037.jpeg

To jest realne prawdziwe i ogromne zagrożenie dla nas !!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez 747

dobra zmiana następuje, obywatele są zadowoleni !

Szczególnie ze sprzedaży majątku narodowego za zgodą Szydło i Kaczyńskiego.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.