Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Co do

7 minut temu, muls napisał:

twoja wyobraznie nie siega tam gdzie siega umysl dziecka.Na tej zasadzie gwalciciel, pedofil morderca powinien nie miec obroncy.

Umysl dziecka, gwalciciel plus pedofil, ktorym nalezy sie obronca. Mulsik, wiesz dokad zmierzasz:)

Wczesniej plonaca stodola w Jedwabne

Mulsik, odejdz od klawiatury:)

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 minutę temu, bubusia napisał:

obronca. Mulsik, wiesz dokad zmierzasz:)

rosumiesz cos  ??rosumiesz dlaczego mucha lata?

14 minut temu, bubusia napisał:

Dajmy sie odniesc Kaczorowi do tej koperty, to bedzie przelom:)

nie bedzie ani odniesienia ani przelomu.Date nagrania poprzedza data pobrania pieniedzy z banku.

1 minutę temu, muls napisał:

twoi znajomi to ty

Jesteś w błędzie, wróciłem do życia nocnego w lokalach / po tym jak moderacja odmówiła mi prawa do głosu tu /.

Okazało się że dawni przyjaciele, podorabiali dzieci do ilości potrzebnych do otrzymywania świadczeń, stoją murem za PiS, Tusk dla nich to persona non grata w Polsce.

Przedtem nie interesowali się polityką, teraz zresztą też nie, ale śledzą kto ile płaci za wybór..

Jarosław Kaczyński rzuci 10mld pln przed wyborami i żadna afera nie pomoże PO.

Przykro mi.

2 minuty temu, 747 napisał:

rosław Kaczyński rzuci 10mld pln przed wyborami i żadna afera nie pomoże PO

numerek rzuci i wlasnie o tym marze.Katastrofka zebys nawet ty poszedł z torbami i sprzedał ostatnia koze.Jak ci biznesmeni glosujacy na kurdupla a jutro zasilek z MOPSu..

Edytowane przez muls
41 minut temu, 747 napisał:

Zapomniałem komu wręczyłem kopertę z 50 tys pln, ale widziałem ją w rękach Jarosława Kaczyńskiego - majstersztyk...

W kopertę trudno zapakować 50 000pln - niedopatrzenie....

Nawet afery nie potrafią spreparować..żenada..

Do Bąbofca i Bubka:

Takich tytanów polityki nie trzeba uczyć logicznego myślenia. Tak myślałem. Młodość, naiwność:-)

Okazuje się, że nie tylko logiki wam brak, ale też podstaw matematyki.

Przyjmując, że banknot (nowy, wzięty wprost z banku, bo z kwotą 50 tysięcy nikt UCZCIWY po ulicy nie lata) ma grubość około 0,1 milimetra - okazuje się, że te pięć dużych dych w banknotach dwustuzłotowych to jest niezbyt gruba paczuszka. Stąd i koperta nie musi być wielkości poszwy na pierzynę i na upartego i do zwykłej wlezie.

Po drugie: o Giertychu można mieć różne zdania i opinie (sam mu nie zapomnę wydłubania spod zapomnianego, oślizłego kamienia faszystowskiego wszawego śmiecia), ale upartości, fachowości i profesjonalizmu odmówić mu nie sposób.

A wy - barany pisiate, nie mające absolutnie żadnych rzeczowych argumentów - wyciągacie i wymyślacie durnoty, możliwe do obalenia w sekundę.

Myślcie (?!) dalej. Choć z góry wiem, że gówno z tego wyjdzie.

Muls, czy ty umiesz cos napisac bez odnoszenia sie ad personam

Daj ludziom zyc.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 minutę temu, muls napisał:

zebys nawet ty poszedł z torbami

Nie pójdę z torbami, nie pójdą też inni, nie o torby tu nawet chodzi, jest walka o niepodległość, o to by Niemcy nie wessały nas bez jednego wystrzału, oraz by Nowy York nie okradł nas na wielkie kwoty, by CCCP nie przyszło tu bo byli i tak za długo i nie było miło w tym czasie.

1 minutę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Do Bąbofca i Bubka:

Takich tytanów polityki nie trzeba uczyć logicznego myślenia. Tak myślałem. Młodość, naiwność:-)

Okazuje się, że nie tylko logiki wam brak, ale też podstaw matematyki.

Przyjmując, że banknot (nowy, wzięty wprost z banku, bo z kwotą 50 tysięcy nikt UCZCIWY po ulicy nie lata) ma grubość około 0,1 milimetra - okazuje się, że te pięć dużych dych w banknotach dwustuzłotowych to jest niezbyt gruba paczuszka. Stąd i koperta nie musi być wielkości poszwy na pierzynę i na upartego i do zwykłej wlezie.

Po drugie: o Giertychu można mieć różne zdania i opinie (sam mu nie zapomnę wydłubania spod zapomnianego, oślizłego kamienia faszystowskiego wszawego śmiecia), ale upartości, fachowości i profesjonalizmu odmówić mu nie sposób.

A wy - barany pisiate, nie mające absolutnie żadnych rzeczowych argumentów - wyciągacie i wymyślacie durnoty, możliwe do obalenia w sekundę.

Myślcie (?!) dalej. Choć z góry wiem, że gówno z tego wyjdzie.

Prosty chlopaczku, naucz sie nie brac wszystkiego doslownie, i przestan pouczac i obrazac innych. Sam jestes b.... pasiatym, ktoremu wbito nienawisc do pustej glowki.

I tyle na twoj temat, bo wiecej nie warto

4 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

profesjonalizmu odmówić mu nie sposób.

To zamyka temat.

Jeszcze warto tylko zastanowić się nad celami oraz skutecznością ich osiągania, jak zajmie polityczną pozycję jaką dziś ma Prezes PiS, - to porozmawiamy rzeczowo.

Nie tyle. Rozedrzyj się jeszcze po swojemu do Moderacji.

I nie obrażaj inteligencji, jeśli już nawet nie mojej - to innych Czytelników.

Bąbovietz - z tobą? Rzeczowo???

Ja biorę inne prochy. Na wrzód żołądka, a nie na durny łeb.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Giertych został nielegalnie nagrany na taśmach, w aferze taśmowej PO, wykazał się tam myśleniem na poziomie, godnymi celami, honorem etc.

.........to nawet nie było żenujące..

Nawet Monika Olejnik w swoim programie nie zostawiła wtedy na nim suchej nitki, ale kto to dziś pamięta..

5 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Nie pisz o czyms, o czym nie masz pojecia. Taka mala rada.

2 minuty temu, 747 napisał:

Giertych został nielegalnie nagrany na taśmach, w aferze taśmowej PO, wykazał się tam myśleniem na poziomie, godnymi celami, honorem etc.

.........to nawet nie było żenujące..

Nawet Monika Olejnik w swoim programie nie zostawiła wtedy na nim suchej nitki, ale kto to dziś pamięta..

Teraz to jest dobry prawnik, zapytaj BN:)

Podobno zmienil sie i przeszedl na strone dobra. To jest fachowiec, i to jest najwazniejsze. Co wiecej, fachowiec bezstronny:)

Edytowane przez bubusia

3 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

z tobą? Rzeczowo

Tak, weźmy rzeczowo rozpatrzmy jak Roman Giertych chciał zarabiać pieniądze na biznesmenach bogatych na poziomie Jana Kulczyka .

OK?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

6 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

biorę inne prochy

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
9 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Bąbovietz - z tobą? Rzeczowo???

Ja biorę inne prochy. Na wrzód żołądka, a nie na durny łeb.

No a, jak widac, powinienes brac na leb

Zmien to:)

Edytowane przez bubusia

1 minutę temu, 747 napisał:

PO nie wróci już do władzy, pogódź się z tym.

Nie da rady:)

10 minut temu, 747 napisał:

gramie nie zostawiła wtedy na nim suchej nitki, ale kto to dziś pamięta.

a to MA jakies znaczenie dla kogos oprocz ciebie?

10 minut temu, 747 napisał:

ak, weźmy rzeczowo rozpatrzmy jak Roman Giertych chciał zarabiać pieniądze na biznesmenach bogatych na poziomie Jana Kulczyka .

a to ma jakie znaczenie w sprawie.Jak wygra z kaczynskim to tez wezmie od wartosci.Wku..wia bo akurat ojciec Giertycha nie da sie zepchnac do kanalu ale dziadka juz da sie obsrac.Tak jak wy potraficie.

5 minut temu, muls napisał:

a to MA jakies znaczenie dla kogos oprocz ciebie?

Ja bym odwrocil to pytanie, czy jest ktos, oprocz ciebie, dla kogo to, i nie tylko to, jesli chodzi o G, nie ma znaczenia?

Edytowane przez bubusia

38 minut temu, 747 napisał:

jest walka o niepodległość, o to by Niemcy nie wessały nas bez jednego wystrzału, oraz by Nowy York nie okradł nas na wielkie kwoty, by CCCP nie przyszło tu bo byli i tak za długo i nie było miło w tym czasie.

Przepraszam - jesteś mi winny kasę za czyszczenie monitora. To z wrażenia po tym, co przeczytałem w Twoim poście.

Edytowane przez arkadowski

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Godzinę temu, 747 napisał:

Zapomniałem komu wręczyłem kopertę z 50 tys pln, ale widziałem ją w rękach Jarosława Kaczyńskiego - majstersztyk...

W kopertę trudno zapakować 50 000pln - niedopatrzenie....

Nawet afery nie potrafią spreparować..żenada..

Hm. Ciekawe czy JK zapamiętał, że trzymał tą kopertę? Póki co, jakoś publicznie nie zaprzeczył on, ani jego żołnierze. A byłby to zrobił natychmiast, jeśli byłaby to nieprawda. To Cię nie zastanawia?

Faktycznie, JK spreparował aferę, jakiej do teraz nie było w PiS-ie i teraz nie wie, co zrobić? 

Macie pretensje do Austriaka, że nie zgłosił łapówki do prokuratury już dawno temu. A Prezes? On jest (prze) czysty (niczym MB Dziewica Niepokalana), ślepy i nie ma czucia w rękach. Bidula.

Tyle, że pech go zgubił. Mówi (mimo, że niewidomy i chromy) - to go nagrano - i tego nie sposób się wyprzeć.

Edytowane przez zukzukzuk

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Poczekaj, niech sie pogrzeb skonczy. Na pewno sie odniesie. Chyba.

6 minut temu, bubusia napisał:

Na pewno

6 minut temu, bubusia napisał:

Chyba

Czyli jak?

Edytowane przez arkadowski

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Nie wiem. Powinien sie odniesc, ale pewnosci nie mam. Stad taka forma.

1 minutę temu, zukzukzuk napisał:

Dziewica Niepokalana

Berlusconi rządził Italią wiele lat, o Jego rozlicznych biznesach świadomość posiadali wszyscy, G Schroeder jest we władzach Rosnieftu w Rosji, na prawdę Jarosław Kaczyński wygląda doskonale na tle przywódców europejskich, Macron wystrugany na sezonowego przywódcę Francji, o Premierze GB który widział broń chemiczną w Iraku nie wspomnę, USA - przywództwo to już zupełnie nie kwalifikuje się do oceny jakiejkolwiek, to produkty bardziej popkultury..kogo nam zatwierdzili na ambasadora widać dokładnie, co mówią o nas słyszeliśmy podczas konferencji, czego chcą również powiedzieli.

5 minut temu, bubusia napisał:

Powinien sie odniesc

Nie sądzę że powinien wchodzić do gry na dyktowanych warunkach.

Niech dadzą twarde dowody, jestem pewien że PiS ma w zanadrzu środki odwetowe.

Teraz wychodzi brak Mastalerka, pozbycie się go było błędem.

Za błędy trzeba płacić przy urnie wyborczej.

22 minuty temu, arkadowski napisał:

czyszczenie monitora

Życzę powrotu do pełni sił.

Pzdr.

34 minuty temu, muls napisał:

Tak jak wy potraficie

Nie jestem żaden Wy,   żaden PiS,  nie zostawiam na tej partii suchej nitki, tylko nikt tu nie chce tego przyznać, jednak różnimy się alternatywą dla tego środowiska.

12 minut temu, 747 napisał:

Berlusconi rządził Italią wiele lat, o Jego rozlicznych biznesach świadomość posiadali wszyscy, G Schroeder jest we władzach Rosnieftu w Rosji, na prawdę Jarosław Kaczyński wygląda doskonale na tle przywódców europejskich, Macron wystrugany na sezonowego przywódcę Francji, o Premierze GB który widział broń chemiczną w Iraku nie wspomnę, USA - przywództwo to już zupełnie nie kwalifikuje się do oceny jakiejkolwiek, to produkty bardziej popkultury..kogo nam zatwierdzili na ambasadora widać dokładnie, co mówią o nas słyszeliśmy podczas konferencji, czego chcą również powiedzieli.

Ale, co to ma do rzeczy, że inni są gorsi?  ZAWSZE takie przykłady znajdziesz i przytaczasz. Niezmiennie stosujesz retorykę: a zobacz tamtych, a oni 10 razy tyle ukradli. Niezmiennie głupio tłumaczysz (znaczy - starasz się) afery rządzących, jak cały PiS. 

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Godzinę temu, 747 napisał:

wróciłem do życia nocnego w lokalach

Widzę po wpisach, że ci to służy. Dobry towar muszą mieć.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Godzinę temu, bubusia napisał:

Oj tak, zaraz stodola i Jedwabne :)

To jest coś, co nazywam sk..stwem i pizdracką haniebną niemoralnością: zestawianie stodoły i Jedwabnego wraz z okraszającym to, co tam się wydarzyło - uśmiechem.

1 minutę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

To jest coś, co nazywam sk..stwem i pizdracką haniebną niemoralnością: zestawianie stodoły i Jedwabnego wraz z okraszającym to, co tam się wydarzyło - uśmiechem.

Szkoda klawiatury na tego banitę

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.