Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

podobno i jeden kurdupel do gory nogami.

1 minutę temu, 747 napisał:

am ma głowy innowierców..

Edytowane przez muls

najbardziej tym ze ty tu tez bedziesz i glosowal na biedronia.

a tu katolickie  wydmuszki mala nauka jak juz bedziecie pieprzyc o wyzszosci ras.

Wycelował w zamachowca jego własną broń. "Chciałem, żeby skupił swoją uwagę na mnie"

Krzyczałem do tego gościa: "Chodź tu! Tutaj jestem!". Chciałem, żeby skupił swoją uwagę na mnie. Nie chciałem, żeby wszedł do tego meczetu - opowiadał Abdul Aziz. Miejscowy imam twierdzi, że gdyby nie akt odwagi tego mężczyzny, nikt nie uszedłby z życiem z piątkowego zamachu na meczet w Nowej Zelandii. (http://www.tvn24.pl)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls
2 minuty temu, muls napisał:

jeden kurdupel

Nie, żywy był dziś w TV, w kiblu u Jaro musiał być więc ktoś inny..Tusk ile ma wzrostu..?

7 minut temu, muls napisał:

piątkowego zamachu na meczet w Nowej Zelandii

Bardzo poprawny politycznie zamach, prawie jak na zamówienie..

Tylko ofiar szkoda, przypadkowych.

numerek ja nie o tym.Nie interesuja mnie dywagacje na temat poje..ow

2 minuty temu, 747 napisał:

o poprawny politycznie zamach, prawie jak na zamówienie..

Edytowane przez muls
25 minut temu, Bobcat napisał:

Tak ("PO") poznaje się funkcjonariusza frontu propagandowego PiS. Bowiem pisanie w ten sposób było zalecane w instrukcji z Nowogrodzkiej

Cały dzień na to czekałem ale jest.:))

trzeba było od razu poprosic swoim inteligentnym wpisem.

1 minutę temu, jezz napisał:

dzień na to czekałem ale jest.:))

Edytowane przez muls
2 minuty temu, muls napisał:

jedynie slusznej.

Eskimoskiej ?

6 minut temu, muls napisał:

Nie interesuja mnie dywagacje na temat poje..ow

Ciebie jak na Polaka to w ogóle dziwne rzeczy interesują..czytanie Gazety Wyborczej ect..

Dotąd miałem wrażenie że Gazetę czyta jedynie Ziemkiewicz i opowiada później o tym w tych swoich programach publicystycznych, gdyby nie Gazeta, to nie wydusił by sam z siebie ani słowa..

A tu niespodzianka, odnalazł się jeszcze jeden czytelnik..

Edytowane przez 747
10 minut temu, 747 napisał:

A tu niespodzianka, odnalazł się jeszcze jeden czytelnik..

91 tys dzienny nakład papierowy + 140 tys prenumerata elektroniczna. 

Proponuję najpierw myśleć potem pisać. Nie odwrotnie.

37 minut temu, muls napisał:

trzeba było od razu poprosic swoim inteligentnym wpisem.

To nie to samo.:)

Lubię jak oficer polityczny tak sam z siebie sadzi te swoje pierdoły.

42 minuty temu, 747 napisał:

kiedy u nas toalety dla trzeciej płci ?

Od wiosny. 

"- opowiedział Rabiej w rozmowie. Przypomniał też, że później Lech Wałęsa zapraszał Jarosława Kaczyńskiego do Belwederu "nawet z mężem" - To chyba było o mnie - stwierdził." 
Więcej:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jar1
Gość glazior

(Konto usunięte)
5 godzin temu, Lech36 napisał:

Może dlatego że dookoła jest mnóstwo PiS-owców a na tych należy uważać żeby coś sobie nie wzięli, nie ukradli tylko wzięli ;-).

Wziąłem na siebie obowiązki dziennikarskie - poseł Nitras :D

To jedyny udokumentowany przypadek złodziejstwa w Sejmie.

5 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Bo złodzieje z PiS są wszędzie i trzeba cały czas uważać

Patrz wyżej.

Edytowane przez glazior
Gość glazior

(Konto usunięte)
4 godziny temu, Przem77 napisał:

PO i LGBT to akurat teraz błąd taktyczny.

Ale
Byłeś kiedyś w domu dziecka ?

Pewnie nie.

Więc pewnie wolałbyś tam zostać do 18 roku życia bez rodziców niż mieć dwie kochające mamy lub nawet dwóch ojców, co nie?

Może to faktycznie lepsze niż ojciec, który gwałci swoją córkę lub syna i jego żona na to pozwala.
No ale W końcu mają ślub kościelny i się wyspowiadają.
Wszystko bo bożemu, uświęcony związek kobiety i mężczyzny.

Jakby co ksiądz pewnie pocieszy i zgłosi na Policję, jak się mu dziecko zwierzy...

Lecz nie martw się, bo takich jak Ty jest więcej i mocno wierzę w to, że adopcja przez homoseksualistów w tym kraju Wam nie grozi.

Proste i znane jest dobre, tak trzymaj jeden z drugim.

"Homoseksualiści stanowiący od 1 do 3% populacji odpowiadają za 20 do 30% aktów pedofilskich, 30% aktów seksualnych osób dorosłych z nieletnimi, od 35 do 40% przypadków molestowania nieletnich. W badaniach anonimowych od 25% do 50% homoseksualistów przyznaje się do dokonywania aktów pedofilskich."

Żródło:

Tłumaczenie raportu przedstawionego przez grupę lekarzy Parlamentowi Kanady w styczniu 2005 roku: 'Gay-Marriage' and Homosexuality, some medical comments

Czy Ty przypadkiem nie byłeś kiedyś Szrotem ?

5 minut temu, glazior napisał:

Homoseksualiści stanowiący od 1 do 3% populacji odpowiadają za 20 do 30% aktów pedofilskich, 30% aktów seksualnych osób dorosłych z nieletnimi, od 35 do 40% przypadków molestowania nieletnich. W badaniach anonimowych od 25% do 50% homoseksualistów przyznaje się do dokonywania aktów pedofilskich."

a najwiecej bo ok 63 %za  rozwoj pypcia na nosie idiotow..przez dotyk.

5 minut temu, glazior napisał:

Czy Ty przypadkiem nie byłeś kiedyś Szrotem ?

nie.... ale ty chiba jestes juz zlomem nieselekcjonowanym..

Edytowane przez muls
Gość glazior

(Konto usunięte)

Powołuje się na badania wskazujące, że „Młodzi homoseksualni mężczyźni w wieku 15-22 lat, którzy uprawiali seks analny, mieli pięciokrotnie większe ryzyko zarażenia się wirusem HIV przez osoby, które nigdy nie uprawiały seksu analnego”.

W skrócie zauważono również, że „Ponad 70% wszystkich rozpoznań AIDS w Kanadzie u dorosłych w wieku powyżej 15 do 2004 r. Dotyczyło mężczyzn homoseksualnych (13 019 z 19 238)”.

W skrócie ostrzega: „Wszelkie próby zalegalizowania małżeństw homoseksualnych powinny być świadome związku między homoseksualizmem a pedofilią. Podczas gdy większość homoseksualistów nie jest zaangażowana w pedofilię, poważnym problemem jest to, że wśród pedofilów występuje nieproporcjonalnie większa liczba homoseksualistów i nakładanie się ruchu gejowskiego i ruchu na akceptację pedofilii ”.

Lekarze cytują Journal of Homosexuality, ukazując nakładanie się ruchu homoseksualnych aktywistów i promotorów pedofilii.

Co więcej, artykuł odwołuje się do badań wykazujących, że „liczba homoseksualistów w zasadzie we wszystkich badaniach wynosi mniej niż 3%”, „odsetek homoseksualistów wśród pedofilów wynosi 25%”.

Podsumowując: „Dlatego częstość występowania pedofilii wśród homoseksualistów jest około 10-25 razy większa niż można by oczekiwać, gdyby proporcja pedofilów była równomiernie rozłożona w populacji (hetero- i homoseksualnej)”.

tak tak po auspicjami kosciola kanadyjskiego kafelko nasciennna..W kanadzie zwykle wszystko wystepuje w wiekszym stopniu z uwagi na nasycenie powietrza tzw olejkiem kanadyjskim purpurowym i krotszymi kieckami ksiezy.To zwykle powoduje zwiekszona potliwosc pod pachami i głod...seksualny.Jak podaja powyzsze zrodła badania te zrobiono tylko wsrod kanadyjskich ksiezy.I w klasztorach.

Edytowane przez muls
3 godziny temu, Bobcat napisał:

Bowiem pisanie w ten sposób było zalecane w instrukcji z Nowogrodzkiej.

Skąd wiesz?
Nie widziałem ciebie tam przyklejonego pod stołem.

Bardzo merytoryczny

Owszem, odzwierciedla to z czym ma problem PO w KE, a co to będzie jak peesel otrzeźwieje po tym,
jak lewą nogę podstawił swojej prawej i na "twarz" leci. Jak doleci ową będzie się działo.
Z POKE pozostanie tylko elgiebete i pochyleni im nieobojętni.

Ja Ci mówię bobcat Ty się zastanów, nie poddawaj siebie tym co za ciebie myślą.
Trzymam za Ciebie kciuki.

Gdy będzie taka potrzeba.

Masz osobistą potrzebę zmian?

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

jednak za duzo od niego wymagasz:)

tak slawus  ty to rozumiesz  bo tez juz nie dajesz rady

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.