Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, jezz napisał:

Gejowskie miłostki króla

Nie ma źródeł naukowych, potwierdzających.

Przykro mi.

11 minut temu, jezz napisał:

LGBT

Czego się spodziewasz po homolobby ?

Prawdy historycznej ?

Timmermans

Pytany o przyczyny sukcesów prawicowych populistów, Timmermans przyznał, że Komisja popełniła w minionych latach szereg błędów. Równocześnie zauważył, że prawicowi populiści podejmują czasami właściwe decyzje. Podał przykład Polski, gdzie rząd PiS miał jego zdaniem rację „kładąc akcent na politykę socjalną”. – To było konieczne. Poprzedni rząd zaniedbał ten obszar. Nie wszystko, co robią (populiści), jest złe – powiedział. 

Jak on smie, wszystko jest zle.

?

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

23 minuty temu, jezz napisał:

Marsz Tęczowej Tradycji i Kultury

Marsz Tęczowej Tradycji i Kultury ma tyle wspólnego  z tradycją i kulturą ile fajny gość Kosiniak Kamysz z rolnictwem i rolnikami.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez 747
1 minutę temu, 747 napisał:

Ukryta Zawartość

A Kaczor tez gej?

Ukryta Zawartość

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

2 minuty temu, bubusia napisał:

Kaczor

Nie mam żadnej wiedzy na ten temat, oskarżenia takie jednak znajdują się w sieci, pojawiły się po tym jak USA/ Izrael zaatakował naszych rodaków akcją próby okradzenia nas z 300mld dolarów.

15 minut temu, 747 napisał:

Marsz Tęczowej Tradycji

Bo to jest nowa swiecka tradycja, a nie jakies tam:

Tradycja naszych dziejów jest warownym murem. To jest właśnie kolęda, świąteczna wieczerza; to jest ludzi śpiewanie; to jest ojców mowa; to jest nasza historia, której się nie zmieni.

Edytowane przez bubusia

33 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Ludzie Kochani!

Przestańcie z trollami PiSowskimi dyskutować o tym, o czym oni chcą!

Przecież każdy głupi widzi, że tematy LGBT wyciągnięte zostały bo reżim ma problemy na wszystkich frontach i chce dyskusję z faktów przekierować na front ideologiczny. A tam będzie bohatersko zwalczał wrogów których sam stworzył.

Oczywiście. Dlatego podsumujmy, aby wszyscy wiedzieli o co chodzi. Adopcja dziecka może być tylko katolicka, tzn, przez księdza. 

To na dzisiaj, za 20 lat, jak juz bedziemy wystarczajaco tolerancyjni, pierwszenstwo bedzie dla gejow, oczywiscie ksiezy:)

Godzinę temu, bubusia napisał:

Timmermans

Pytany o przyczyny sukcesów prawicowych populistów, Timmermans przyznał, że Komisja popełniła w minionych latach szereg błędów. Równocześnie zauważył, że prawicowi populiści podejmują czasami właściwe decyzje. Podał przykład Polski, gdzie rząd PiS miał jego zdaniem rację „kładąc akcent na politykę socjalną”. – To było konieczne. Poprzedni rząd zaniedbał ten obszar. Nie wszystko, co robią (populiści), jest złe – powiedział. 

Jak on smie, wszystko jest zle.

No widzisz jaki z ciebie propagandowy nachał. Facet chwali pewne elementy polityki PiS a dla ciebie to problem.

Swoja droga Timmermans to przykład uprawiania polityki przez PiS na wzór nazistów. Pierwszym zadaniem jest wykreowanie wroga a później nieustanne atakowanie go i opluwanie. A on akurat jest politykiem wyjątkowo przyjaźnie nastawionym do Polski i Polaków.

Nota bene to samo jest z Merkel - PiS zorientował się że jak jej nie będzie to nie za bardzo będzie miał z kim w Berlinie rozmawiać wtedy, gdy jej odejście było przesądzone. Jak zwykle za późno PiSowskie orły ogarnęły sytuację.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Jaki problem dla mnie.  Przeczytaj moj koment jeszcze raz, bo raczej nie zrozumiales. To raczej problem dla was, bo okazuje sie, ze Pis nie we wsystkim taki zly, wg niej oczywiscie(jezeli to ona, a nie on, ja tam nie wiem).

?

Edytowane przez bubusia

1 godzinę temu, bubusia napisał:

Argumenty mu sie skonczyly, zostala mu Nowogrodzka:)

Klasyka

po co Ci moja odpowiedz ?

z tego co widzę pisowcy nie potrzebują tegoż  mają gotowe odpowiedzi ,włącz TV pooglądaj uwaga ważne :posłuchaj co mówią gwiazdy telewizyjne prezesa  potem łaskawie zwroc uwage na twe wypociny co niektórych tutaj

odpowiedz masz gotową ...

Ja tam TV nie ogladam, ale widze, ze ty jak nabardziej.  Nie musze ci pisac ktora. Twoj jezyk jest dosyc wymowny, dobor gwiazd rowniez.

Edytowane przez bubusia

Teraz, bubusia napisał:

Ja tam TV nie oglada, ale widze, ze ty jak nabardziej.  Nie musze ci pisac ktora.

No to zadanie masz zajrzyj a potem zabieraj głos ....

Teraz, asterix1 napisał:

No to zadanie masz zajrzyj a potem zabieraj głos ....

Aha. Bo jak sie nie zajrzy, to sie nie pisze. No rozumiem cie w calej rozciaglosci:)

10 minut temu, bubusia napisał:

Jaki problem dla mnie.  Przeczytaj moj koment jeszcze raz, bo raczej nie zrozumiales. To raczej problem dla was, bo okazuje sie, ze Pis nie we wsystkim taki zly, wg niej oczywiscie(jezeli to ona, a nie on, ja tam nie wiem).

?

To twój problem, bo próbujesz temat ośmieszyć na zasadzie, że Kaczyński to diabeł wcielony.

Nie, nie jest diabłem, jest małym mściwym sukinsynem pozbawionym wszelkich skrupułów - tylko tyle i aż tyle.

Jestem Europejczykiem.

A tutaj mamy kolejna gwiazdę prawactwa ...slawus tomus bubuska cos dla Was orły....

Zofia Klepacka zaliczyła wpadkę jak z dowcipu. Rozpętała burzę, bo... źle przeczytała formularz

Ukryta Zawartość

...bubusia czy czytać umiesz ?zapytam przy okazji

Ukryta Zawartość

a tutaj katolickie wydmuszki ciag dalszy

ichał Cessanis, prywatnie partner wiceprezydenta Warszawy Pawła Rabieja z Nowoczesnej dostaje pogróżki: „rozstrzelać i h... z dewiacją” czy „do gazu z tymi pedałami”. Fala hejtu spadła na niego po głośnej wypowiedzi Pawła Rabieja nt. adopcji dzieci przez pary homoseksualne. W odpowiedzi na słowa wiceprezydenta o tym, że "przyjdzie czas na adopcję", prezes PiS Jarosław Kaczyński powiedział na partyjnej konwencji "wara od naszych dzieci", a jego homofobicznej retoryce wtórowały prawicowe magazyny takie jak "W sieci" i "Do rzecz
Więcej:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Do asterixa

Doskonale, pisałem nawet na ten temat pracę magisterską, w nie naszym języku, ale jednak

Edytowane przez bubusia

a jak sie to rozwija to mamy juz stopien zidiocenia.Na pewno jak slawus przeczyta to skomentuje.

A kto chodzi w różowej czapce, mężczyzna?"
– Nagle przed moim synem pojawił się starszy mężczyzna, po 60-tce. – A ty co, przyszedłeś mącić? Do szkoły, a nie promować tęczowych! Przyszliśmy tu bronić polskich wartości, to się musiał jakiś ciepły napatoczyć, a potem będzie narzekał, że jest prześladowany! Bój się Boga! – krzyczał.

Janek zdębiał, nie wiedział, gdzie oczy podziać. Ja też nie wiedziałam, dlaczego moje dziecko zostało uznane za geja. Gdyby był, nie zrobiłoby mi to różnicy, ale słyszeć takie osądy totalnie bezpodstawnie? Zareagowałam od razu. Ostrzegłam, żeby liczył się ze słowami, ale nie byłabym sobą, gdybym nie zapytała, dlaczego w ogóle uznał, że 13-latek musi być gejem. – A kto chodzi w różowej czapce, MĘŻCZYZNA? Z daleka widać, że gej! – krzyknął mężczyzna.

Ukryta Zawartość

i takze dla slawusia pasztet podlaski

były agent CBA twierdzi, że w Centralnym Biurze Antykorupcyjnym zatuszowano sprawę skandalu obyczajowego dotyczącego prominentnego polityka PiS z Podkarpacia. CBA przekonuje, że były agent to osoba niewiarygodna. Radio Zet dotarło jednak do dokumentów, mających potwierdzać, że miał on w CBA niestandardowe uprawnienia. Zadania miał wręczać mu osobiście szef CBA Ernest Bejda.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls

Mulsik, weź ty się lepiej do jakiejś roboty, bo zglupiejesz do reszty na tych różowych czapeczkach

na tym polega moja praca bubusia ze zglupieli tacy jak ty.I jak widac sa efekty.

Edytowane przez muls
2 godziny temu, bubusia napisał:

Prosze bardzo, to wlasnie wyglada na klasycznie wklejony przekaz dnia. Gadamy o tym, a nie o tamtym.

Wklejony przez osobe, ktora ma tutaj jakby etat, jest non stop, i pilnuje o czym mowic, a  o czym nie mowic.

Niebywale.

Odwrócenie argumentu o 180 stopni ze zmianą adresata na stronę przeciwną. Klasyka propagandy ZSRR.

Aha, to twoja praca.

Teraz, Bobcat napisał:

Odwrócenie argumentu o 180 stopni ze zmianą adresata na stronę przeciwną. Klasyka propagandy ZSRR.

No a jak inaczej:)

3 minuty temu, bubusia napisał:

Mulsik, weź ty się lepiej do jakiejś roboty, bo zglupiejesz do reszty na tych różowych czapeczkach

No widzisz, jak któryś z PiSiorów dostanie kiedyś w pysk to będzie histeria. A jak kurdupel nakręca spiralę nienawiści i napuszcza ludzi to udajesz, że tego nie widzisz albo robisz sobie z tego jaja.

Jak się znowu komuś coś stanie to już wiem, co PiSiory będą mówić - Cyba. Nie będą mówić o PiSowskiej nagonce, bo to przecież zupełnie coś innego.

Jestem Europejczykiem.

Co do czapeczki, to trochę ich poniosło z sypianiem ze zwierzyna, no ale głupi nie pomyśli, wszystko lyknie.

Klasycznie ktoś sobie wzmocnił przekaz. A tyle w tym może być prawdy, co w tym białym udającym czarnego.

Edytowane przez bubusia

5 minut temu, bubusia napisał:

Co do czapeczki, to trochę ich poniosło z sypianiem ze zwierzyna, no ale głupi nie pomyśli, wszystko lyknie.

Klasycznie ktoś sobie wzmocnił przekaz. A tyle w tym może być prawdy, co w tym białym udającym czarnego.

wiemy wiemy jak to z tym białym było...

Beata Kempa skamle że dostaje pogróżki. Jakie to przykre. Ten kaszalot jest przedstawicielką sił politycznych które jak powszechnie wiadomo błyskawicznie zareagowały gdy na szubienicach wieszano portrety posłów a innym przysyłano akty politycznego zgonu:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Widzisz, bubek?

Muls siedzi w chałupie, siorbie kawkę, uczy takich jak ty myśleć, mądre rzeczy ci przedstawia, orkę u podstaw uskuteczniając - a ty taki niewdzięczny.

Godzinę temu, asterix1 napisał:

A tutaj mamy kolejna gwiazdę prawactwa ...slawus tomus bubuska cos dla Was orły....

Zofia Klepacka zaliczyła wpadkę jak z dowcipu. Rozpętała burzę, bo... źle przeczytała formularz

Ukryta Zawartość

...bubusia czy czytać umiesz ?zapytam przy okazji

Ta Klepacka to jest cała wielka wpadka. Niegramotna baba ze zlasowanym mózgiem. Wystarczy spojrzeć na zdjęcia.

Powstańcy się w grobach przewracają, gdy podobne indywidua hańbią krwią okupione symbole.

Dno.

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.