Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Cierpisz na rozdwojenie jaźni ?I jeszcze jedno.Napisałeś,że Kaczyński mówi to co myśli.Naprawdę jesteś tak naiwny?

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
5 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Cierpisz na rozdwojenie jaźni ?

Biedny cierpi na roztrojenie.

Edytowane przez toptwenty
Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Cierpisz na rozdwojenie jaźni ?

gdybys wziął pod uwagę wszystkie partie startujące w wyborach nie pisałbyś takich farmazonów

mam swoje preferencje i nie jest to obecnie pis ale moze jeszcze zmienie zdanie ?

18 minut temu, slawek.xm napisał:

to akurat zawsze zwarta i gotowa Pawłowicz

Nie wiem czy powoływanie się na główne chamidło sejmu jest powodem do dumy.

Poradnik, jak nie dać się zabić w polskich szpitalach

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, slawek.xm napisał:

nie dostrzega podstawowego prawa , które wykorzystuja np Niemcy, ze własne ustawodawstwo państwa jest ważniejsze niz decyzje unijnych biurokratów

To dlaczego pis nie przestrzega naszego ustawodawstwa, a szczególnie Konstytucji?

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

Powie mi ktos, kto byl premierem jak Pawlak podpisywal umowe z gazpromem, czy moze ta informacja jest scisle tajna?

?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Napisałeś,że Kaczyński mówi to co myśli.

nie! napisałem ,że wierzy w to co mówi a nie ,że mówi to co mysli

hallo!

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

mam swoje preferencje i nie jest to obecnie pis

Właśnie to widać choćby po biciu brawa chamidłu Pawłowicz.

3 godziny temu, slawek.xm napisał:

nie dostrzega podstawowego prawa , które wykorzystuja np Niemcy, ze własne ustawodawstwo państwa jest ważniejsze niz decyzje unijnych biurokratów

LOL ? ? 

2 minuty temu, Bobcat napisał:

Właśnie to widać choćby po biciu brawa chamidłu Pawłowicz.

Bob, kto byl premierem jak Pawlak podpisywal umowe z gazpromem?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

3 minuty temu, bubusia napisał:

Powie mi ktos, kto byl premierem jak Pawlak podpisywal umowe z gazpromem, czy moze ta informacja jest scisle tajna?

A może powiedz czy nie przeszkadza Ci że gaz amerykański będzie o 50% droższy od tego z Gazpromu.

1 minutę temu, Bobcat napisał:

A może powiedz czy nie przeszkadza Ci że gaz amerykański będzie o 50% droższy od tego z Gazpromu.

A moze odpowiedz najpierw na moje pytanie. Chyba, ze masz zakaz.

Premierem był Pawlak. W przeciwieństwie do niektórych innych nie mam żadnych zakazów. 

Teraz czekam na odpowiedź na moje pytanie na temat gazu z Ameryki. Oraz jaka była dalsza rola Jasińskiego w tej umowie z Gazpromem.

Edytowane przez Bobcat
4 minuty temu, Bobcat napisał:

Premierem był Pawlak. W przeciwieństwie do niektórych innych nie mam żadnych zakazów. 

Teraz czekam na odpowiedź na moje pytanie na temat gazu z Ameryki. Oraz jaka była dalsza rola Jasińskiego w tej umowie z Gazpromem.

Klamiesz, czy nie wiesz kto byl premierem. A moze naprawde nie mozesz napisac prawdy?

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, bubusia napisał:

Klamiesz, czy nie wiesz kto byl premierem. A moze naprawde nie mozesz napisac prawdy?

niech się wszyscy dowiedzą jak kłamie Bobcat

obraz.thumb.png.911411a86b33c20ac466e1870f25a649.png

sierściuch merkel był premierem i dał nam najdroższy gaz w UE

Teraz ,z opóźnieniem wysłuchałem wystąpienia Tuska.No cóż świetne przemówienie.Klasa nieosiągalna dla pewnego szeregowego posła.

Bobcat, dlaczego klamiesz w tak ordynarny sposob?

Dawalem ci szanse napisania prawdy, a ty szedles w zaparte. A na koniec sklamales.

Niebywale.

Edytowane przez bubusia

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Teraz ,z opóźnieniem wysłuchałem wystąpienia Tuska.No cóż świetne przemówienie.Klasa nieosiągalna dla pewnego szeregowego posła.

jasne tak pierniczył ,ze go Schetyna nie zrozumiał zupełnie za to Pawłowicz aż za dobrze

ale jaja !

Pawłowicz podobnie jak ty nic nie jest w stanie zrozumieć.

do slawka

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
14 minut temu, Bobcat napisał:

Ukryta Zawartość

I kto byl premierm?

Koduja was na klamstwo i zwalanie wszystkiego na innych?

Czy Tusk nie moze padac w tym kontekscie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bubusia

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Pawłowicz podobnie jak ty nic nie jest w stanie zrozumieć.

do slawka

trzech użytkowników chwaliło przemówienie ale zaden w tym Ty nie napisał co ich tak urzekło

też nie zrozumieliście? ?

czy tak jak muls czekacie na komentarz innych by sie nie ośmieszyć jak Schetyna? ?

3 godziny temu, jar1 napisał:

rzeczywiści, jak to napisał już Giertych:

"Wykład PDT poza zasięgiem kogokolwiek z obecnej władzy. Nawet kamieniem nie dorzucą."

Giertych teraz wielkim przyjacielem Tuska i PO jest. Obiektywizm też jest poza jego zasięgiem.

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Trzeba umieć poznać po czyjej stronie jest racja.

Ostatnio racja zawsze jest po stronie PO, ale to PiS ostatnio zawsze wygrywał wybory.

Edytowane przez Zyzol

slawek

Skoro dla ciebie autorytetem jest Pawłowicz to nie ma się co dziwić,że nie zrozumiałeś.Ale mogę wyjaśnić,że przedstawił analizę sytuacji i zagrożeń w Polsce i na świecie.Tych prawdziwych a nie wyimaginowanych.

Napisal Bobcat o umowie z gazpromem

Zwykly klamczuch, premierem byl Tusk, a Bobcat musi klamac, zeby nie utozsamiac Tuska z niekorzystna umowa podpisana przez wicepremiera Pawlaka

Zenada.

5 minut temu, Zyzol napisał:

Ostatnio racja zawsze jest po stronie PO, ale to PiS ostatnio zawsze wygrywał wybory.

Nic nie jest dane raz na zawsze.

2 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

slawek

Skoro dla ciebie autorytetem jest Pawłowicz to nie ma się co dziwić,że nie zrozumiałeś.Ale mogę wyjaśnić,że przedstawił analizę sytuacji i zagrożeń w Polsce i na świecie.Tych prawdziwych a nie wyimaginowanych.

To wyjasnij, przedstaw analize. Cos podobnego do tego co ja napisalem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.