Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, slawek.xm napisał:

piniendze to nie wszystko od nedzy do piniendzy

slawus rzniecie glupa to nie ten wontek.A moze trzeba ci pomoc?W  zalozeniu nowego.

Edytowane przez muls
Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

To może spróbuj napisać coś ciekawego i inteligentnego w wątkach tematycznych.Może ci się uda.

nie uda się, jestem przyspawany do polityki propaganda to moje zycie od rana do nocy i od nocy do rana zapewniam pisowi milionowe poparcie i dostaję kasę za każde zdanie :):):)

pasi?

poza tym nienawidzę mówienia mi co mam robić ktokolwiek by to nie był

rodzina ksiądz czy kolega

14 minut temu, muls napisał:

slawus rzniecie glupa to nie ten wontek.A moze trzeba ci pomoc?W  zalozeniu nowego.

Bóg ci zapłać za wielkoduszność i chęc pomocy

jak zdecyduję się na odpowiedni moment to dam znac twojemu kotu ?

Muls widzę działa już od 5. Nie łatwo u Michnika na kawałek chleba.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Jakaś masakra w tym wątku. Widać jedyna "obiektywna" polskojęzyczna telewizja, TuskVisionNetwork wyprała już doszczętnie co poniektóre mózgi ;)  

Gość

(Konto usunięte)

wrzucę jeszcze parę znakomitych opinii o donku tusku , co by koledzy mogli poczytać ,ze nie tylko ja uwazam ,że sierściuch mógłby za kratkami stac sie materiałem do odpowiedniej "resocjalizacji"

"Donald Tusk nie będzie wracał do Polski. Ja bym chciał, żeby wrócił do Polski i stanął przed sądem i spędził w więzieniu resztę życia ten łobuz. (...) Łobuz to jest delikatne określenie. Boję się, że gdybym naprawdę powiedział na jakie słowa zasługuje ta kreatura...."

"Donald Tusk wyczaił, że Angela Merkel leci, bo jeżeli CDU jej się otwarcie zbuntowało i odwołało jej szefa klubu a wybrało takiego, który jest jej wrogi, to ewidentnie widać, że ,,dyrektor leci, dwa tygodnie mu zostało''

"

„Tusk jest wyjątkowo cyniczną kreaturą pozbawioną jakichkolwiek zasad, poza dążeniem do osobistego wyniesienia, zaszczytów i splendorów. (…) kiedy to punktowało był liberałem, kiedy dawało profit etatystą, raz podpisywał bogoojczyźnianą do groteski „deklarację wawelską” a raz szczuł na Polaka-katolika swoich palikotów; kiedy mu się to opłacało, oddawał się z partią w opiekę Matce Boskiej Trybunalskiej i cichcem uzupełniał przed wyborami kościelny ślub po latach współżycia na kocią łapę, a kiedy potrzeby się zmieniły, oznajmiał dumnie, że nie będzie klękał przed księdzem – by w końcu, dla podlizania się szafarzom unijnych stanowisk, posterować ostro całą platformą w lewo, ku tęczowości i genderom.

Wiedział zresztą przecież dobrze, że w Polsce oznacza to oderwanie jej od wyborców i nieuchronną klęskę w następnych wyborach, ale widząc swą dalszą karierę w Brukseli miał to tam, gdzie zawsze miał wszystko poza swoim interesem”.

Donald Tusk Platformę Obywatelską „zlepił był z najgorszych prowincjonalnych kombinatorów, drobnych cwaniaczków, różnego rodzaju Grasiów, Drzewieckich, Gradów, Chlebowskich i Nowaków

A zdobywszy władzę, jakiej nie miał przed nim nikt od czasów Jaruzelskiego – zmienił kierunek o 180 stopni, z pogromcy ubeckiego rywinlandu stał się jego patronem i obrońcą, dzięki czemu jego Platforma mogła zdobyty kraj złupić równie bezwzględnie, jak to robiły z podbitymi grodami czambuły tatarskie"

"Każdy skok Tuskowej hałastry, każda patologia, najbezczelniejsze kradzieże, nawet takie jak skok na OFE, były przez owe „elity” gorliwie zachwalane i rozgrzeszane.

Co piąty litr paliwa lała do baków mafia, karuzele watowskie wysysały z budżetu państwa kilkanaście miliardów rocznie, gangi adwokacko-urzędniczo-sędziowskie rabowały „na rympał” warte setki milionów nieruchomości w głównych miastach – a elity zajmowały się głównie tuszowaniem wizerunku władzy i dbaniem o to, aby jej czar trwał”

to tylko bardzo delikatne podsumowanie "kariery" pupila Merkel

Polacy sa niestety zmuszeni do głosowania na pis przez takich ochlapusów i degeneratów opozycyjnych

12 godzin temu, asterix1 napisał:

wejście wiosenne na pomnik zaliczone dziś

Typowe bolszewickie satysfakcje, wejść na pomnik, a może jeszcze się na niego odlać.
Gratuluję drogi asteriksie inspiracji i doznań.

30 minut temu, bubusia napisał:

Nie łatwo u Michnika na kawałek chleba

Bo nie tylko ciało ale i duszę trzeba poświęcić.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

A nie mówiłem, że pospolite ruszenie?

....

Slawus i Bupek - część, 'glizdy'!?

Na mieście godajo, że Przykrótki zaczyna popuszczać w porcięta i bez szczoteczki do resztek zębów się nigdzie nie rusza, bo:

Koalicja Europejska 41,94

PiS 39,04

Wiosna 9,57

Wiem, wiem... Ja też nie wierzę w sondaże, ale przyłóżcież się do roboty, kruca bomba! On cierpi!!!

18 minut temu, don111 napisał:

wyprała już doszczętnie co poniektóre mózgi ;)  

Wyprać już nie miała co, teraz to już tylko płukanie pozostałości.

5 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Wiosna 9,57

Stoi mu i opada wiosennie.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Tobie też, widzę - wszystko się z dupceniem kojarzy, Jacusiu.

Gdzie wy się, qwa, wylęgacie? Ani to (z tymi pedałami) nieśmieszne, ani oryginalne...

1 godzinę temu, slawek.xm napisał:

koszty utrzymania szkół oraz nauczycieli powinny ponosić samorządy oraz częściowo rodzice

Kto wprowadza idiotyczne reformy nie patrząc na skutki ?

Nie dość ze bałagan zrobili to teraz jeszcze my za niego mamy dopłacać....myśl czasem to nie boli....

Gość

(Konto usunięte)
10 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Slawus i Bupek - część, 'glizdy'!

3 minuty temu, asterix1 napisał:

..myśl czasem to nie boli....

dowartościowujecie własne ego takimi debilizmami?

10 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

A nie mówiłem, że pospolite ruszenie?

....

Slawus i Bupek - część, 'glizdy'!?

Na mieście godajo, że Przykrótki zaczyna popuszczać w porcięta i bez szczoteczki do resztek zębów się nigdzie nie rusza, bo:

Koalicja Europejska 41,94

PiS 39,04

Wiosna 9,57

Wiem, wiem... Ja też nie wierzę w sondaże, ale przyłóżcież się do roboty, kruca bomba! On cierpi!!!

A czesc gnido, witam serdecznie.

Co do ruszenia, poczytaj sobie posty z wczorajszego wieczoru, bedziesz mial ruszenie.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

7 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Gdzie wy się, qwa, wylęgacie?

Bocian ich przynosi ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

4 minuty temu, muls napisał:

ale wysyp kolorowych.no i dobrze niech sobie wyjasnia kwestie.

Wysyp to jest ciebie, juz od 5 rano, kolego drogi

2 minuty temu, Lech36 napisał:

ocian ich przynosi ;-).

1 minutę temu, bubusia napisał:

ciebie, juz od 5 rano, kolego drogi

no i dalej   ....wybakaj cos o 10...

Edytowane przez muls
2 minuty temu, muls napisał:

w kapuscie slyszalem.Bocian tylko porzadnych nosi.

Bocian coś przynoszący ma związek z ciemnogrodem.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

13 minut temu, muls napisał:

no i dalej   ....wybakaj cos o 10...

Ja nie musze, ty musisz, i to caly dzien.

Nie wierzysz, to zobaczymy wieczorem ile bedziesz musial postow zarzucic, zeby pare groszy od pana Michnika dostac.

Bida z nedza mulsik. I to od 5 rano.

Edytowane przez bubusia

Teraz, Lech36 napisał:

Bocian coś przynoszący ma związek z ciemnogrodem.

z tego co wiem dowiedzial sie o tym i powiedzial basta.Zostala im kapusta.

1 minutę temu, muls napisał:

z tego co wiem dowiedzial sie o tym i powiedzial basta.

Bocian mógł tak powiedzieć, ale w ciemnogrodzie o tym nie wiedzą ;-).

25 minut temu, slawek.xm napisał:

to tylko bardzo delikatne podsumowanie "kariery" pupila Merkel

Pupil Putina Prezes musi mieć przeciwwagę po drugiej stronie. Lepiej być pupilem Merkel niż pupilem Putina.

3 minuty temu, muls napisał:

i dalej sadza te swoje kawalki o bocianie i masturbacji.ale juz niedlugo.

Nie doceniasz ich ciemnoty. W ciemnocie są bardziej twardzi niż Rambo.

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, Lech36 napisał:

Pupil Putina Prezes musi mieć przeciwwagę po drugiej stronie. Lepiej być pupilem Merkel niż pupilem Putina.

pupil Putina i pupil Merkel to ta sama zdradziecka morda

obraz.thumb.png.c3727bb4a574e4b61999420cb4e891ad.png

5 minut temu, Lech36 napisał:

Lepiej być pupilem Merkel niż pupilem Putina.

A nie lepiej nie miec pana?

3 minuty temu, slawek.xm napisał:

pupil Putina i pupil Merkel to ta sama zdradziecka morda

Tacy co mają takie fotki są niegroźni, znacznie groźniejsi są tacy co robią wszystko co chce Putin a takich fotek nie mają. Trzeba myśleć a nie opierać się tylko na propagandzie PiS-owskiej. 

2 minuty temu, Lech36 napisał:

Tacy co mają takie fotki są niegroźni, znacznie groźniejsi są tacy co robią wszystko co chce Putin a takich fotek nie mają. Trzeba myśleć a nie opierać się tylko na propagandzie PiS-owskiej. 

A co z ta druga propaganda, tam juz nie trzeba myslec?

3 minuty temu, bubusia napisał:

A nie lepiej nie miec pana?

Lepiej, ale na to mogą sobie pozwolić tylko bardzo mocni i to tacy którzy mają odpowiednie położenie geopolityczne. Na razie zgodnie z myślą Prezesa postępuje przejściowe osłabienie Polski, tylko w gębie jesteśmy silni. Jak przed II wojną.

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, Lech36 napisał:

pis temat Smoleńska póki co wyczerpał i ostatnio rzadko on wypływa

ale ja zachowania tuska na miejscu katastrofy i jego późniejszych idiotycznych tłumaczeń nie zapomnę do końca świata i jeden dzień dłużej

Ty tez powinienes to pamietac i własciwie oceniać , ale w sumie to twoja sprawa

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.