Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

- Nie widzę tej ręki, która jest podniesiona na Kościół.  Jeżeli Kościół dzisiaj przeżywa różne trudności i wyzwania, poważne, nawet kryzysowe, to one mają służyć oczyszczeniu Kościoła, a nie sytuacji, w której Kościół miał być piętnowany - oznajmił abp Wojciech Polak., prymas Polski.

majowy, slawus, bubusia i reszta "obrońców KK"  skręcają się w śmiertelnym bólu.

3 godziny temu, Sine Metu napisał:

emoji111.png

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jutro jadę stolicę odwiedzić 

Ukryta Zawartość

Niesamowiete jest oskarzanie innych o wspieranie Pisu - brak obiektywizmu, i jednoczesnie otwarte agitowanie na rzecz PO. Jaka wiarygodnosc moze miec ktos krytykujacy Pis, i jednoczesnie bedacy fanatycznym zwolennikiem PO.

To tak jakby ktos wklejal wiece z udzialem Kaczora, chwalil sie obecnoscia na tych wiecach, a potem rzekomo obiektywnie krytykowal PO.

No ale coz, skodowanie ma to do siebie, ze nie pozwala trzezwo myslec.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Odnosnie pedofilii, oczywistym jest, ze nikt z tym nic nie robil, ani KK, ani rzady PO, ani rzady Pis, oczywistym jest, ze kazdy chce teraz cos na tym ugrac, ale fanatyczni zwolennicy jednej, czy drugiej strony, nie chca tego widziec, zawsze i wszedzie musza obwiniac tych drugich.

Taki maja kod.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Nie pal glupa, lajkujesz POwskie agitki, i udajesz, ze nie wiesz o co chodzi.

Moze jeszcze wklejcie instrukcje na kogo wolno, a na kogo nie wolno glosowac.

20 godzin temu, klecha napisał:
21 godzin temu, Maju napisał:

Osiągnąłeś swoimi kłamstwami o mnie i manipulacjami moimi wpisami chyba wystarczająco wiele, jeszcze ci mało?
Sądzisz że zniżę się do tego by kontynuować rozmowę z bezwzględnym oszczercą?
Jak trzeba być podłym i wyzutym z przyzwoitości......
EOT!

Skoro mowa o przyzwoitości, to może przypomnę o zwichrowanej twojej:

Ukryta Zawartość

Jakbym słyszał głównych bohaterów pewnego popularnego ostatnio dokumentu.

Nie uciekaj, możemy pogadać. O lapsusie czy międlarze...

Nie uciekam, nie mam się też czego wstydzić i nie jestem tchórzem.
Nie jestem też podłym hipokrytą zarzucającym zwichrowaną przyzwoitość który donosi na takie wpisy (przed edycją)  a zamyka oczy na wpis użytkownika z "waszej bajki" świadczący o wyjątkowej, nieporównywalnej do tego co ja zrobiłem podłości!

Nie napisał wprost, nie odpowiedział na moje pytanie żenującym;  "pewnie jej się spodobało"?
Ciekawe czy za ten wpis choć jakieś ostrzeżenie dostał......pewnie nie skoro przechodzi takiemu pisanie pod dwoma nickami....  :)
 Zresztą jeszcze nie tak dawno w wiadomym temacie śmiał sugerować że mam coś z pedofilią wspólnego (taka tutejsza choroba).....ciekawe że na tym forum takie podłe pomówienia (być może nawet zagrożone w karą KK) przechodzą bez echa i trzeba wielokrotnie zgłaszać, wręcz grozić że nadam temu inny bieg by zostały usunięte.

Nie jestem też manipulantem który wybiera kilka wpisów wyrwanych z kontekstu i przedstawia "moderacji" by ta miała "dowód" na wyimaginowaną winę którą mogła wykorzystać do usunięcia z tematu.....

O lapsusie z głuchymi na prawdę nie mam zamiaru znowu rozmawiać a o Międlarze pamiętam jak rozmowa przebiegała....można się tylko twoich matactw i manipulacji moimi wpisami spodziewać.
Nie mam dostępu do tego tematu, więc bronić się stosownymi cytatami nie byłbym w stanie.....zresztą tu na to nie miejsce.

Jak chcesz rozmawiać o tym (poważnie, bez koniecznej tu autocenzury) to zapraszam na PW, nie wiem czy kogokolwiek to tu interesuje co chcesz i w jak podły sposób o mnie nałgać.
Tym razem nie licz na to że cokolwiek tu odpiszę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

15 godzin temu, sittek napisał:

Jaka nagła zmiana nastąpiła wśród naszych propagandystów KK. Wszyscy nagle stali się przeciwnikami pedofilii.

U was bez zmian, zauważam też znaczny postęp w propagandowej taktyce..... nie wystarcza wam wmawianie że którykolwiek z nas bronił pedofilów, teraz wprost oskarżacie niektórych z nas o pedofilię!
Przypominam wpis w tym temacie do mnie sprzed kilku dni...

.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Gość glazior

(Konto usunięte)
1 godzinę temu, bubusia napisał:

oczywistym jest, ze nikt z tym nic nie robil, ani KK, ani rzady PO, ani rzady Pis

Akurat nie zgodzę się w tej kwestii z tobą .

Wina nie leży po stronie polityków - winny jest cały wymiar sprawiedliwości,sędziowie,przewlekłość rozpraw, brak nieuchronności kary, zawiasy w wyrokach,śmieszne kary.

Pamiętam sprawę Josefa Fritzla.Została ujawniona w kwietniu 2008 roku ,w marcu 2009 austriacki sąd wydał wyrok skazując go na karę dożywotniego pozbawienia wolności.W Polsce sprawa ciągnęłaby się 10 lat a Flitzl  dostałby 10 lat ,a po 5 wyszedłby na wolność.

Aby to naprawić trzeba rozp...rdolić  cały ten chory - system, i na jego gruzach zbudować coś nowego.I niech nikt tutaj nie śmie mamrotać  o konstytucji i polityce. 

W Polsce tą kolejką skazańców zajmowałoby się 3 sędziów a sprawy ciągnęłyby się 5 lat.W cywilizowanych krajach wystarczy 10 minut.

Edytowane przez glazior
1 godzinę temu, bubusia napisał:

Nie pal glupa, lajkujesz POwskie agitki, i udajesz, ze nie wiesz o co chodzi.

Moze jeszcze wklejcie instrukcje na kogo wolno, a na kogo nie wolno glosowac.

Facet załóż okulary 

Przecztaj kto tam bierze udział ...I nie płacz

2 minuty temu, glazior napisał:

Polsce tą kolejką skazańców zajmowałoby się 3 sędziów a sprawy ciągnęłyby się 5 lat.W cywilizowanych krajach wystarczy 10 minut. 

uuuu glaziorek jestes w bledzie a dlaczego.... gogelek albo 200euro.To znaczy pieprzysz panie glazior.

Edytowane przez muls
Gość glazior

(Konto usunięte)
12 minut temu, asterix1 napisał:

Na kogo.głosować to powie qrwizja i ksiondz z ambony

No i ty  panie polityk.

Edytowane przez glazior
51 minut temu, Maju napisał:

Nie jestem też podłym hipokrytą zarzucającym zwichrowaną przyzwoitość który donosi na takie wpisy

51 minut temu, Maju napisał:

Nie jestem też manipulantem który wybiera kilka wpisów wyrwanych z kontekstu i przedstawia "moderacji" by ta miała "dowód" na wyimaginowaną winę którą mogła wykorzystać do usunięcia z tematu.....

Nie kłam choć raz. Nigdy nie donosiłem na nikogo do moderacji, sam sobie zasłużyłeś... Do sprawdzenia.

Choć wiem, że ty biegasz z płaczem co chwila.

52 minuty temu, Maju napisał:

Jak chcesz rozmawiać o tym (poważnie, bez koniecznej tu autocenzury) to zapraszam na PW, nie wiem czy kogokolwiek to tu interesuje co chcesz i w jak podły sposób o mnie nałgać.

Z tobą poważnie? Daruj. Nie mam zamiaru w jakimkolwiek trybie.

Idź walnij parę zdrowasiek za twoich uwikłanych idoli, będziemy mieli na miesiąc spokój.

Krzyż na drogę...

EOT!

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Kochane pisiaczki i nie liczcie że nie pójdziemy na wybory

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość glazior

(Konto usunięte)

Kochaniutki platfusiaczku  nie macie szans.

Juz w tym miesiącu zrobimy wam z dupy jesień średniowiecza.

ODMweDYwMC9jY18wN2ZhMy9wLzIwMTkvMDUvMTYvMTM4OC84ODYvZmZkODk4Njc0ZjczNGYyY2ExYTc2ZTEwOWJkYjc3MmUuanBlZw==.jpeg

Edytowane przez glazior
9 godzin temu, toptwenty napisał:

majowy, slawus, bubusia i reszta "obrońców KK"  skręcają się w śmiertelnym bólu.

"uderz w stół"
Zasugeruj raz jeszcze że mam coś z pedofilią wspólnego, teraz oskarżanie nas o tylko o obronę to za mało.
Jak z tą dziewczynką gwałconą kilkakrotnie przez księdza....dalej twierdzisz że przychodziła do niego bo jej się to spodobało?

Ciekawe co na to @pietrzak?

7 minut temu, Maju napisał:

dalej twierdzisz że przychodziła do niego bo jej się to spodobało?

Jaźń się rozdwoiła?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

52 minuty temu, muls napisał:

juz ci znikly twoje obrony petza cztery lata temu

Jeżeli mogło coś w zafiksowanych głowach się przywidzieć to zniknąć w nich mogłoby również....
Zawsze pisałem, byłem zdziwiony że nikt nie oskarżył go o molestowanie by mógł za swoje czyny prawnie odpowiedzieć.....dla obiektywnych inaczej taka deklaracja równoznaczna była i pewnie nadal jest z obroną......na takie myślenie nie poradzę.

Insynuowanie obrony pedofilów już nie robi na nikim wrażenia.....dalej kto następny odważny zasugerować że mam coś z pedofilią wspólnego, teraz takie stygmatyzujące, "odważne" wpisy są wam potrzebne.    :)

Edytowane przez Maju

15 minut temu, glazior napisał:

Juz w tym miesiącu zrobimy wam z dupy jesień średniowiecza.

Ukryta Zawartość

Najnowsze prognozy ;-)):

stopro.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W dniu 15.05.2019 o 23:28, slawek.xm napisał:

To także efekt dobrej polityki gospodarczej, która jest prowadzona przez polski rząd. Powiem krótko: prowadzimy sprawy w dobrym kierunku "

W jakim?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Jakbym słyszał krzywoustego ?

29 minut temu, Maju napisał:

sze pisałem, byłem zdziwiony że nikt nie oskarżył go o molestowanie by mógł za swoje czyny prawnie odpowiedzieć.....dla obiektywnych inaczej taka deklar

swietne byles zdziwiowny.ja tez jestem zdziwiony majowa.

Edytowane przez muls

Tak dla przypomnienia.

On był bardziej zdziwiony, że skoro nikt go nie oskarżył to jak może za to odpowiadać oraz jak go można w takim przypadku  bezpodstawnie oskarżać ?

11 minut temu, muls napisał:

swietne byles zdziwiowny.ja tez jestem zdziwiony majowa.

Rozumiem Twoje zdziwienie muls, bo wiem z czego ono wynika.....dajesz wiarę nie temu co ja piszę ale temu co o tym co ja napisałem piszą załgani kłamcy interpretujący moje wpisy tendencyjnie, łapiąc za słówka i wmawiając temu co piszę inne znaczenie......niczym TVN i GW.   :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.