Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość glazior

(Konto usunięte)
2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

W takim razie mamy polexit.

Wprowadzamy cła zaporowe na towary z Niemiec i Francji <wymiana gospodarcza między nami a nimi jest większa niż miedzy nimi a Rosją>, cła wprowadza Tramp i już widzę w oczach wyobraźni jak nasi "przyjaciele" z Uni płaszczą się <patrz -kadafi>  przed nami aby sprzedać u nas swoje towary.

2 minuty temu, skynyrd napisał:

Wy już jesteście w Rosji. W dodatku bolszewickiej.

Mówisz że to my podporządkować chcemy sekcie PiS sądy, prokuraturę i Trybunał Konstytucyjny?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gdy jakiś czas temu pisałem, że zidiocenie PiSowców sięga zenitu myliłem się.

Tak sobie czytam te wszystkie wpisy i widzę, że do szczytu daleko, może to dopiero środek drogi?

2 minuty temu, glazior napisał:

Wprowadzamy cła zaporowe na towary z Niemiec i Francji <wymiana gospodarcza między nami a nimi jest większa niż miedzy nimi a Rosją>, cła wprowadza Tramp i już widzę w oczach wyobraźni jak nasi "przyjaciele" z Uni płaszczą się <patrz -kadafi>  przed nami aby sprzedać u nas swoje towary.

No właśnie o tym pisałem.

Jestem Europejczykiem.

12 minut temu, skynyrd napisał:

Wy już jesteście w Rosji. W dodatku bolszewickiej.

A wy jej pragniecie. Jak każdy żul z Pragi ?

Chcecie wodza, to będziecie go mieli.

I będziecie mogli se w końcu potańczyć

To wasze pragnienia i możliwości, skynek ?

Edytowane przez jar1

Wiesz Glazior, miałem cię za nieco bardziej inteligentnego faceta. Bo to, co zapodajesz to dokładna wizja pisdrackiego raju. Przypadkiem nie jesteś agentem PO? ?

Zresztą przedwojenny ONR to przecież faszyści. 

A za komuny twórca ONR był prominentem... 

Edytowane przez jar1
40 minut temu, glazior napisał:

Szczytowanie wywołane zostaje wysiłkiem wyobraźni.

Wzorcowe "tekściki" z broszurek i for narodowych wykolejeńców...

Jeszcze nie przygotowaliście przekazu dnia dla tej sprawy. Nie wiecie jak przykryć ten temat... Polskę będzie ten numer, zrealizowany za zgodą Kaczki, kosztował kolejne 40-60mld jako program "Falenta+" ?

41 minut temu, Lech36 napisał:

Moja żona jest nauczycielką i widzi co się dzieje w kwestii chęci do nauki która jak wiadomo jest pracą oraz tolerancji wielu rodziców w stosunku do nieróbstwa ich dzieci. Przykład daje PiS jak można robić kariery nic albo niewiele umiejąc i niewiele robiąc. Wystarczy wierzyć że Prezes jest wielki.

Proszę tu nie ściemniać bo to nie jest odpowiedź.

To konkretnie, kto tu na forum jest leżącym nieukiem a kto pracusiem?

1 minutę temu, jezz napisał:

Ludzi z forum znam tyko wirtualnie. Nie wypowiadam się personalnie. Podaję tylko ogólne przykłady z tendencji jakie występują w moim otoczeniu. Oczywiście mogło się zdarzyć że z jakimś negatywnym przykładem podawanym przeze mnie się Kolega zidentyfikował, ale to już nie jest moja wina.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

46 minut temu, Jaro_747 napisał:

W takim razie mamy polexit.

Absolutnie jestem za tym, zamknąć granice i niech fanboje sami sobie popodcinają gardła, będzie względny spokój na kolejne 20 lat... do czasu wyprodukowania kolejnego pokolenia.  

Gość glazior

(Konto usunięte)
16 minut temu, jar1 napisał:

Wiesz Glazior, miałem cię za nieco bardziej inteligentnego faceta.

Swego czasu była tu kiedyś dyskusja na temat lewackich faszystów.

Heil communist.

"Jesteśmy nasieniem nowej rasy"

Śpiewajcie wszyscy razem.

Głośno i donośnie.

27 minut temu, glazior napisał:

LEPSZY JEST NASZ TANIEC NIŻ WASZ ŚPIEW.

To raczej też jest tylko i wyłącznie Wasz śpiew. Przecież to obraz np. młodzieży wszechpolskiej na nieodległej przyszłości. Ktoś w Polsce w końcu musi bronić narodowego socjalizmu. 

Gość glazior

(Konto usunięte)
2 minuty temu, Lech36 napisał:

Przecież to obraz np. młodzieży wszechpolskiej

Tej którą rządzi twardą ręką wasz działacz Giertych zwany pieszczotliwie koniem?

Edytowane przez glazior
3 minuty temu, hi_aro napisał:

do czasu wyprodukowania kolejnego pokolenia.  

Jeżeli będzie tak podporządkowane idei socjalizmu i sekcie PiS to nic nie da. Potrzeba społeczeństwa myślącego takiego jak w Szwajcarii które potrafi odrzucić w referendum pomysł rozdawnictwa kasy bez pracy.

2 minuty temu, glazior napisał:

Tej którą rządzi twardą ręką wasz działacz Giertych zwany pieszczotliwie koniem?

Pieszczotliwie mówisz, cóż za delikatność w doborze słów ;-). 

1 minutę temu, skynyrd napisał:

Norwegowie tez kiedyś nie wzięli, bodaj po 10 tysięcy dolców.

Ale oni nie mieli 50 lat komunizmu.

U nas też wydawało się przez jakiś czas że komuny już nie będzie a tymczasem właśnie wstaje ponownie z kolan i "rozdupca" wszystko na swojej drodze, zaczęli dzieło zniszczenia od stadniny w Janowie. To chyba będzie symbol rządów PiS-nieudaczników.

Gość glazior

(Konto usunięte)

Oj porobimy na jesieni porządki w Polsce , oj porobimy w Polsce i na audiostereo.?

Naciągniemy waszą skórę na bojowy werbel.Do ataku.?

Edytowane przez glazior
13 minut temu, glazior napisał:

Swego czasu była tu kiedyś dyskusja na temat lewackich faszystów.

Heil communist.

"Jesteśmy nasieniem nowej rasy"

Śpiewajcie wszyscy razem.

Głośno i donośnie.

Jedno i drugie to nie moja bajka.

Ale, jak wiadomo, KK bardzo dobrze sobie "radził" z jednymi i drugimi. Jak zwykle, z każdą władzą sobie współżył. 

13 minut temu, glazior napisał:

oj porobimy w Polsce i na audiostereo

fantasta,

15 minut temu, glazior napisał:

Naciągniemy waszą skórę na bojowy werbel

Chyba z własnych napletków... 

Gość glazior

(Konto usunięte)

Lider Platformy Obywatelskiej przedstawił główne punkty, na których oparta będzie jesienna kampania jego formacji.

Nie będziemy rywalizować na obietnice czy transfery. Będziemy mówić o ochronie zdrowia, o czystym powietrzu, o mieszkaniach komunalnych, o wyższych płacach

— powiedział.

Płaca minimalna w Polsce.

Prognoza 2020   2450 ,00

1 stycznia 2019 2250,00

1 stycznia 2018 2100,00

1 stycznia 2017 2000,00

1 stycznia 2016 1850,00

1 stycznia 2015 1750,00

1 stycznia 2014 1680,00

1 stycznia 2013 1600,00

1 stycznia 2012 1500,00

1 stycznia 2011 1386,00

1 stycznia 2010 1317,00

1 stycznia 2009 1276,00

Edytowane przez glazior
41 minut temu, Lech36 napisał:

Moja żona jest nauczycielką i widzi co się dzieje w kwestii chęci do nauki która jak wiadomo jest pracą oraz tolerancji wielu rodziców w stosunku do nieróbstwa ich dzieci. Przykład daje PiS jak można robić kariery nic albo niewiele umiejąc i niewiele robiąc. Wystarczy wierzyć że Prezes jest wielki.

Proszę tu nie ściemniać bo to nie jest odpowiedź.

Gość glazior

(Konto usunięte)

Płaca Minimalna w 2020 roku Stawki Brutto i Netto 11.06.2019 Ile na rękę? Ministerstwo proponuje wzrost do 2450 zł brutto miesięcznie

https://gk24.pl/placa-minimalna-w-2020-roku-stawki-brutto-i-netto-11062019-ile-na-reke-ministerstwo-proponuje-wzrost-do-2450-zl-brutto/ar/c3-14168167

W ciągu czterech lat niepiśmienni aborygeni zrobili  wzrost minimalnej płacy taki sam jak w ciągu ośmiu oświecone elyty.

FB_IMG_1560170190844.jpg

Edytowane przez glazior
37 minut temu, jar1 napisał:

W świętokrzyskim plaga komarów. Chyba po bobrach PiS zaproponuje ich odstrzał przez wojsko ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
7 minut temu, glazior napisał:

Ministerstwo proponuje wzrost do 2450 zł brutto miesięcznie

No i jaki masz przekaz...Chciałeś jakąś rewelację przytoczyć.

Właśnie wypływa "Falenta Gate"... jest miło, jak PIC fanboju, nie jesteście gotowi na komentarz towarzyszu... 

Edytowane przez hi_aro
3 minuty temu, skynyrd napisał:

Schetyna, gdy dojdzie do władzy, do bez kozery pińć tysięcy.

Nie da, nie jest tak głupi jak PICerzy... 

10 minut temu, jezz napisał:

To chyba można już kwalifikować jako nękanie mojej osoby. Przecież już raz napisałem że piszę bez personalnego adresu. Każdy stojąc przed lustrem może sobie dopowiedzieć co w nim widzi i np. wpaść w samozachwyt tak jak Szydło po zwycięstwie 1:27. 

Teraz, skynyrd napisał:

Falenta to błazen

Znaczy PICerzy to błazny, kilka lat temu "taśmy prawdy" były na wagę złota... Chyba dali mu mniej złota, niż sam waży i się wypiął na nich...

36 minut temu, glazior napisał:

Oj porobimy na jesieni porządki w Polsce , oj porobimy w Polsce i na audiostereo.?

Naciągniemy waszą skórę na bojowy werbel.Do ataku.

Czy to przypadkiem nie kwalifikuje się do mowy nienawiści?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.