Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

To na razie panowie. Jak juz dacie rade cos wiecej niz pojedyncze litery, to wtedy powroce do was.

?

O, widze, ze teraz tylko kropki.

No to nara

?

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

12 minut temu, bubusia napisał:

To na razie panowie. Jak juz dacie rade cos wiecej niz pojedyncze litery, to wtedy powroce do was.

?

Mnie paniczyk zaszczycił tylko kropką ?Nazwał mnie też idiotą,ale mu wybaczam,szok PO wyborczy ?

Edytowane przez Lencoman

Lenco,Benchmark,Harbeth,Ton Trager.

4 minuty temu, Lencoman napisał:

kropką 

Tacy niby mocni w gębie, a nie pozostało im nic innego jak czepianie się kropki (zresztą chwilowej). Muł, dno i wodorosty czyli standardowy poziom. Nic nowego i niczego nowego spodziewać się nie sposób. Czyli pisiarski stan stały z tendencją do obniżenia...

22 minuty temu, Adalbert95 napisał:

I płacę, bo jako praworządny obywatel znam swoje obowiązki, choć oglądam, wprawdzie z rzadka, bo straszna warsztatowa nędza, a i propaganda tak prymitywna, że może się podobać tylko takim idiotom jak Ty. 

A gdzie się wersal POdział arbitrze elegancji?Widzę, że w pocie czoła pracujesz na urlop. Żyła pulsuje,prawda bywa trudna ?

Edytowane przez Lencoman

To musi być straszny szok dla pisdraków, że są skazał Arabskiego za przyczynienie się do katastrofy smoleńskiej. 

Pada tym samym teza o zamachu. Co na to sekta smoleńska i Macierewicz? To skandal ! Nawet parówek nie było? 

Aha... wybory ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jar1
3 minuty temu, Lencoman napisał:

No Jarek,ten news to ma już z tydzień?

Sam bukiecie wklejasz teksty o Tusku a ile to już czasu Tusk nie jest Premierem?

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Sam bukiecie wklejasz teksty o Tusku a ile to już czasu Tusk nie jest Premierem?

Szorujesz po dnie. Musisz się wysilić,bo taki marny komentarz nie jest w twoim stylu.

Godzinę temu, bubusia napisał:

Wiekszego glupca od ciebie chyba tutaj jednak nie ma.

Już ustalone jest, kto tu jest najgłupszy (i jeszcze głupszy), więc nie przekręcaj, nie kombinuj.. Kto jest w ucieczce (Lencoman przecież) i na czele peletonu, chociaż jeszcze sproro do końca wyścigu PiSu - też wiadomo. Chociaż, caleb zaskoczył, wygrywając lotną premię...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

A wracając do sukcesów gospodarczych PiSowskiego reżimu:

"Krakowski oddział Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad unieważnił przetarg na realizację obwodnicy Chełmca w ciągu drogi krajowej nr 28.

W tym przetargu GDDKiA otrzymała oferty od dwóch potencjalnych wykonawców, które opiewały na 55,170 mln zł konsorcjum Strabag Infrastruktura Południe i Strabag) i 56,764 mln zł (konsorcjum Limdrog i IMB-Podbeskidzie).

Propozycje te znacznie przekraczały budżet inwestora przewidziany na to przedsięwzięcie opiewający na 32,612 mln zł."

Hmmm...

Jak to dzielny inwestor liczył, że tak się pomylił? I co dalej?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

40 minut temu, Adalbert95 napisał:

Muł, dno i wodorosty

Uwaga, rzucają perłami!!

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

4 minuty temu, xniwax napisał:

Uwaga, rzucają perłami!!

Przed Wami, a głównie Tobą - rzecz jasna:)

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Godzinę temu, caleb66 napisał:

Od kurwizji to Ty się odpier**l nie płacisz nie oglądasz to dla wyższych celów,

I nawet tutaj łzesz jak ....qrwizja facet jest opłacana z budżetu państwa,ostatni transfer na propagandę pisowska wyniósł ponad 1.3 miliarda zlotych a budżet pewnie nie wiesz ale płacą obywatele ze swoich ciężko zarobionych pieniędzy... ...pewnikiem tego nie wiesz bo ci tego w tym prawdomównym kołchozie  telewizyjnym Holecka i spółka nie raczyła powiedzieć...

Edytowane przez asterix1
I nawet tutaj łzesz jak ....qrwizja facet jest opłacana z budżetu państwa,ostatni transfer na propagandę pisowska wyniósł ponad 1.3 miliarda zlotych a budżet pewnie nie wiesz ale płacą obywatele ze swoich ciężko zarobionych pieniędzy... ...pewnikiem tego nie wiesz bo ci tego w tym prawdomównym kołchozie  telewizyjnym Holecka i spółka nie raczyła powiedzieć...
Średnio mi się chce gadać o drobnych za PO robili dopiero numery .

gdzie moje 60 miliardów z vatu ?
gdzie 40 miliardów z funduszy emerytalnych ?

Dobrze by było gdyby ktoś to zwrócił.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

1 minutę temu, caleb66 napisał:

Średnio mi się chce gadać o drobnych za PO robili dopiero numery .
gdzie moje 60 miliardów z vatu ?
gdzie 40 miliardów z funduszy emerytalnych ?
Dobrze by było gdyby ktoś to zwrócił.

No to goń do Mateuszka który zajumał 15% z funduszy emerytalnych które obiecał ludziom. Tzn. obiecał, że dostaną kiedyś a zajumał już teraz.

Jestem Europejczykiem.

11 minut temu, asterix1 napisał:

I nawet tutaj łzesz jak ....qrwizja facet jest opłacana z budżetu państwa,ostatni transfer na propagandę pisowska wyniósł ponad 1.3 miliarda zlotych 

I zawsze była,w czasach kiedy w tvp rządziła banda rudego też. Wtedy oczywiście żadne transfery Ci nie przeszkadzały,bo z ekranu lała się sama „prawda” z której byłeś bardzo dumny. Więc teraz przyjmij uprzejmie do wiadomości,że tvp jest spółką skarbu państwa i jak se wygracie kiedyś wybory:) to stanie się wówczas waszym łupem. Teraz grzecznie płać,tak jak ja płaciłem w czasach rudego. A to drobne łgarstwo,którym nas tu uraczyłeś,że 1,3mld to tylko na tvp,to oczywiście przez wolnościowe rozwolnienie,bo kasa poszła także na Polskie Radio ściemniaczu.

3 minuty temu, Lencoman napisał:

A to drobne łgarstwo,którym nas tu uraczyłeś,że 1,3mld to tylko na tvp,to oczywiście przez wolnościowe rozwolnienie,bo kasa poszła także na Polskie Radio ściemniaczu.

Ukryta Zawartość

brawo czekam na ciąg dalszy....

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

No i mamy mentalność bolszewika jak na dłoni.

nie przeszkadzajmy mu ....wspaniale gra role idioty

Ukryta Zawartość

6 minut temu, asterix1 napisał:

On nie gra, to naturszczyk ;-).

Jestem Europejczykiem.

8 minut temu, asterix1 napisał:

Ukryta Zawartość

brawo czekam na ciąg dalszy....

Taką macie mentalność,polityka w krótkich spodenkach,dlatego dostaliście,dostajecie i będziecie dostawać w doopę. Real politik jest gdzie indziej,ale wy tam nie macie dostępu. Pozostaje Ci płakać na koderskich spędach i na tym koniec.

14 minut temu, Jaro_747 napisał:

No i mamy naiwność POkemona.

Ukryta Zawartość

Taaa...

Jestem bolszewikiem i jestem z tego dumny!

Nie podejrzewałem, że tego dożyję.

Jestem Europejczykiem.

47 minut temu, Jaro_747 napisał:

który zajumał 15% z funduszy emerytalnych

Kiedy to? Już?
Chyba jeszcze nie, prawda?

Przypomnij jaruś, kiedy to wcześniej i kto zajumał w procentach.
Pamiętasz może kto mawiał, że to nie nasze i uj nam do tego?

30 minut temu, jar1 napisał:

Pisdrackie "ą i ę"

Faszyliberalne aj waj

Edytowane przez xniwax

10 minut temu, xniwax napisał:

Kiedy to? Już?

Twoi towarzysze już napisali. Ale nie napisali, że kasa przeszła z OFE do ZUS, możesz to sobie sprawdzić na koncie.

Natomiast Mateuszek od tego, co da w przyszłości zabierze 15% już w 2020 i 2021 roku. Czaisz?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Ten z lewa czy z prawa?

Edytowane przez xniwax

22 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Taaa...

Jestem bolszewikiem i jestem z tego dumny!

Nie podejrzewałem, że tego dożyję.

Nie wiem kto cię uczył czytać ze zrozumieniem,ale nie dał rady,jak krew w piach.

21 minut temu, xniwax napisał:

Kiedy to? Już?

Faszyliberalne aj waj

Tym się zajmował zegarmistrz nowak,wyjątkowy idiota,który nie miał kompetencji nawet do logicznego wytłumaczenia się z jednego zegarka,Tusk nic nie wiedział,o niczym go nie informowano,jego praca głównie polegała na harataniu w gałę i lataniu samolotem. Rostowski zaś ratował strefę euro,do której jak wiadomo należy Polska....

34 minuty temu, Jaro_747 napisał:

le nie napisali, że kasa przeszła z OFE do ZUS, możesz to sobie sprawdzić na koncie.

Jaruś, powiedz co ciebie tak ogranicza, że piszesz takie bzdury.
Przypomnij  (poszukaj) sobie co powiedział kiedyś choćby Boni o tym co zrobili jego towarzysze z PO z większą częścią.

Kwintesencja:

"Dopóki będę obecny w życiu publicznym, wolę politykę, która gwarantuje, jak niektórzy mówili złośliwie, ciepłą wodę w kranie. Bo wielu wita to z uznaniem, że jest wreszcie silna partia, która jest powściągliwa i skromna, jeśli chodzi o narzucanie ludziom wielkich celów, która daje za to wielką stabilizację."

"Dzisiaj Polski nie stać na to, żeby podejmować decyzje, które następnego dnia oznaczają katastrofę polityczną. Dlatego nie jest dla mnie jedyną ważną rzeczą wygrać przyszłoroczne wybory, ale jest dla mnie rzeczą ważną, żeby tak rządzić, by wygrać następne wybory."

...po tych słowach spier....do europy kolesi na saksy jako wzięty kamerdyner.

Edytowane przez xniwax

48 minut temu, Jaro_747 napisał:

Dużo gorej. Ten gość (ze swym niespotykanym spojrzeniem na wartości), wyrasta na niekwestionowanego lidera peletonu PiSu. Wyprzedzić takiego asa jakim jest iksik - nono....

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.