Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli chlopaki walczace z dyskryminacja wspieraja dyskryminacje, tylko innych.

Daleko nie zajedziecie w ten sposob.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

14 minut temu, hi_aro napisał:

Ja też zaprzestaje obsługiwać zdeklarowanych zwolenników PIS. Przed przystąpieniem do prac, będę rozdawał ankietę z kilkoma pytaniami kontrolnymi... bo te fanboje będą się pewnie ukrywać.

Oni się tym nie przejmą. Wystąpią do Prezesa o większe wsparcie z budżetu np. program 1000+ a Tobie będą musieli np. podnieść podatki.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

3 minuty temu, hi_aro napisał:

Zapomniałeś o PIC wizji. 

I o słuchaczach i nabywcach płyt Bayer Full. Ich też chyba nie powinno się obsługiwać.

3 minuty temu, bubusia napisał:

Rozdawnictwo PiS też daleko nie zajdzie z tym że potem nie będzie łatwo wrócić do normalności. Rozdawnictwo demoralizuje.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Geje to wyjatkowo nietolerancyjne towarzystwo.

1 minutę temu, Lech36 napisał:

Rozdawnictwo PiS też daleko nie zajdzie z tym że potem nie będzie łatwo wrócić do normalności. Rozdawnictwo demoralizuje.

Lechu, teraz jest troche o czyms innym. A u ciebie ta sama zdarta plyta.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

7 minut temu, bubusia napisał:

Czyli chlopaki walczace z dyskryminacja wspieraja dyskryminacje, tylko innych.

Tak. Należy dyskryminować dyskryminujących. Zgodnie z zasadą: demokracja dla demokratów a gów...rzom g..no.

3 minuty temu, Bobcat napisał:

Tak. Należy dyskryminować dyskryminujących. Zgodnie z zasadą: demokracja dla demokratów a gów...rzom g..no.

Typowy msciwy gej, przynajmniej tak to wyglada.

2 minuty temu, bubusia napisał:

Nie mierz wszystkich swoją miarą. Nie jesteś centrum Wszechświata ani układem odniesienia.

2 minuty temu, Bobcat napisał:

Nie mierz wszystkich swoją miarą. Nie jesteś centrum Wszechświata ani układem odniesienia.

No i mamy odpyskiwanie, ktore jeszcze niedawno sam zarzucal. Wyjatkowy prostaczek.

Ale olac, tu cos ciekawszego w kwestii tolerancji gejow:

Tomek opowiada, że bardzo długo żył w zamknięciu. Profil na portalu dla gejów założył dopiero, gdy miał 21 lat. – W tym czasie byłem pewny siebie, wydawało mi się, że nic tego nie zachwieje. Wysyłałem wiadomości do chłopaków, bo oczekiwałem rozmowy. Chciałem poznać kogoś, kto pomoże mi zrozumieć, jak ten świat wygląda. Pragnąłem tylko zaakceptować swoją orientację – opowiada. Ale zamiast zrozumienia, wysłuchiwał wyzwisk.

„Grubasie, nie pisz do mnie”, „czy zanim do mnie napisałeś, widziałeś się w lustrze?”, „rzygać mi się chce, jak na ciebie patrzę”, „wypier*** spaślaku, nikt cię tu nie chce”. Tak brzmiała niemal każda wiadomość zwrotna. – Po kilku tygodniach naprawdę uwierzyłem, że jestem bezwartościowym, tłustym śmieciem. Bałem się odzywać do kogokolwiek, nie chciałem znowu być poniżany. Straciłem całą pewność siebie. Chciałem umrzeć.

Calosc;

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bubusia

Teraz, bubusia napisał:

Wyjatkowy prostaczek.

Zawsze staram się dostosować do poziomu zaproponowanego przez drugą stronę.

Pan Podwójny Standard pewnie myśli że ma monopol na odpyskowywanie?

15 minut temu, jezz napisał:

I tobie.

Dokładnie, mi też. Cały czas w rezerwie mają 27% VAT, czyli tak jak u naszego najlepszego sojusznika Orbana. 

Zawsze staram się dostosować do poziomu zaproponowanego przez drugą stronę.

Pan Podwójny Standard pewnie myśli że ma monopol na odpyskowywanie?

No i potwierdzil to co o nim napisalem. Szkoda na ciebie slow - sam definiujesz sie najlepiej.

Edytowane przez bubusia

17 minut temu, bubusia napisał:

Geje to wyjatkowo nietolerancyjne towarzystwo.

Lechu, teraz jest troche o czyms innym. A u ciebie ta sama zdarta plyta.

Cały czas należy przypominać kwestie podstawowe, ale wiem że to niewygodne i nie pasuje do propagandy PiS.

„Jestem gejem i homofobem”. Niemożliwe?

Homofobia to tylko problem heteroseksualnej części społeczeństwa i niepogodzonych ze swoją orientacją, ukrywających się homoseksualistów? Nic bardziej mylnego. Nienawiść do gejów, lesbijek i osób transpłciowych trawi od środka także społeczność LGBT.

Ukryta Zawartość

Koment: jeszcze raz dla porzeszenia perspektywy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bubusia

4 minuty temu, bubusia napisał:

sam definiujesz sie najlepiej.

Mam nadzieję że ujemnie? W twoich oczach? To dla mnie zaszczyt.

1 minutę temu, bubusia napisał:

jeszcze raz dla porzeszenia perspektywy.

Poszerzanie zacznij od siebie PiS-owski propagandzisto.

Mam nadzieję że ujemnie? W twoich oczach? To dla mnie zaszczyt.

I non stop blaznujesz. Nie czujesz, ze robisz z siebie idiote. I to nie tylko w moich oczach. W oczach tych, ktorzy maja podobne poglady do twoich tez. Oczywiscie nie napisza ci tego, bo nie wypada. Solidarnosc jajnikow.

Takze rob z siebie barana dalej, mi to lotto.

Edytowane przez bubusia

9 minut temu, bubusia napisał:

Homofobia to tylko problem heteroseksualnej części społeczeństwa i niepogodzonych ze swoją orientacją, ukrywających się homoseksualistów? Nic bardziej mylnego. Nienawiść do gejów, lesbijek i osób transpłciowych trawi od środka także społeczność LGBT.

Nienawiść to nieodłączna cecha PiS wpajana od lat swoim wiernym przez przywódcę sekty czyli Prezesa. Nienawiść do wszystkiego a w szczególności do Tuska.

22 minuty temu, Lech36 napisał:

Dokładnie, mi też. Cały czas w rezerwie mają 27% VAT, czyli tak jak u naszego najlepszego sojusznika Orbana. 

Może już zapomniałeś, bo to było dawno, dawno temu, ale

"Wiceprzewodniczący komisji Błażej Parda (Kukiz'15) zacytował fragment expose Donalda Tuska z 2007 roku, w którym deklarował, że każdy, kto w jego rządzie zaproponuje podwyżkę podatków, zostanie osobiście przez niego wyrzucony. "

"Moment wprowadzenia podwyżki VAT był jednym z najtrudniejszych w trakcie mojego urzędowania jako premiera - przyznał Donald Tusk w trakcie poniedziałkowego przesłuchania przed komisją ds. VAT"

?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Moze jeszcze maly cytat dotyczacy tolerancji wsrod gejow:

Staszewski potwierdza też to, co o portalach dla gejów mówił Krzyżanowski: że pełne są ohydnych, homofobicznych wpisów. – Słyszałem mnóstwo podobnych opinii. Nie jest już dla mnie zaskoczeniem, że większym wrogiem dla geja bywa inny gej, a nie osoba heteroseksualna. To boli, bo to my powinniśmy być największymi promotorami równości – mówi działacz.

Jego zdaniem bywa, że jedyne, co łączy środowisko LGBT, to wewnętrzna homofobia. – Geje nie znają historii swojej społeczności, nie widzą źródeł niechęci, którą się ich darzy, nie rozumieją, jak dla niektórych trudne jest pogodzenie się ze swoją orientacją. To paradoks, ale społeczności LGBT brakuje wspólnego mianownika.

Edytowane przez bubusia

2 minuty temu, bubusia napisał:

I non stop blaznujesz. Nie czujesz, ze robisz z siebie idiote. I to nie tylko w moich oczach. W oczach tych, ktorzy maja podobne poglady do twoich tez. Oczywiscie nie napisza ci tego, bo nie wypada. Solidarnosc jajnikow.

Takze rob z siebie barana dalej, mi to lotto.

Nie masz pojęcia jaką przyjemność mi zrobiłeś tym wpisem. Uwielbiam gdy zera twojego autoramentu mi bluzgają. Dając tym samym dowód swojej totalnej bezradności i bezsilności.

56 minut temu, bubusia napisał:

Mówisz o panu Zbyszku? Tu bym się zgodził z zastrzeżeniem, że to modelowy socjopata. Na jego przykładzie można by studentów uczyć.

Jestem Europejczykiem.

8 minut temu, Bobcat napisał:

Nie masz pojęcia jaką przyjemność mi zrobiłeś tym wpisem. Uwielbiam gdy zera twojego autoramentu mi bluzgają. Dając tym samym dowód swojej totalnej bezradności i bezsilności.

Ja nie wiem gdzie ty w moim wpisie widzisz bluzgi, ale coz...

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Mówisz o panu Zbyszku? Tu bym się zgodził z zastrzeżeniem, że to modelowy socjopata. Na jego przykładzie można by studentów uczyć.

Z calym szacunkiem, miedzy gejem Zbyszkiem(mozliwym gejem, chociaz watpie) a gejem Bobcatem(raczej pewnym, chociaz nie do konca) nie ma duzej roznicy. Podobna konstrukcja.

Edytowane przez bubusia

49 minut temu, jezz napisał:

"Moment wprowadzenia podwyżki VAT był jednym z najtrudniejszych w trakcie mojego urzędowania jako premiera - przyznał Donald Tusk w trakcie poniedziałkowego przesłuchania przed komisją ds. VAT"

Dla PiS nie powinien to być trudny moment. W końcu mają ogromne rzesze fanów ślepo w nich wierzących, które wiedzą że bez zabierania jednym innym nie da się dać. Jak chce się lekko żyć trzeba wierzyć w populistów. 

13 minut temu, Lech36 napisał:

Dla PiS nie powinien to być trudny moment. W końcu mają ogromne rzesze fanów

Chyba nie trzeba ci przypominać, że wtedy PO też miało rzesze fanów i na pewno ucieszyli się z podwyżki vat.

Później dowiedzieli się jeszcze, że pieniądze odłożone w OFE nie są ich.

Znam wielu, którzy się bardzo ucieszyli z tej dobrej nowiny.

A dżem z mirabelek i zupa szczawiowa jest bardzo dobra, zwłaszcza z jajkiem.

Niestety w taki upał kury sąsiada słabo się niosą.

ps. Słowa o trudnym momencie brzmią mało wiarygodnie.

Edytowane przez jezz
38 minut temu, bubusia napisał:

a gejem Bobcatem(raczej pewnym, chociaz nie do konca)

Pokazałem żonie. Miała setny ubaw. Napisz jeszcze coś rozrywkowego.

Napisałem, że nie do końca. Może jesteś bi, pokaż żonie koniecznie.

?

Ps pokazywać żonie wpisy z AS, bój się Boga Bob:)

Edytowane przez bubusia

11 minut temu, jezz napisał:

Słowa o trudnym momencie brzmią mało wiarygodnie.

Pisałem o tym że podniesienie VAT przez PiS nie powinno być dla nich trudnym momentem ze względu na fanatyczną wiarę ich wyznawców. 

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.