Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczną wymuszać klauzule sumienia u aptekarzy, posłów itd.

Nie udało się wymusić stalinowskiej lojalki zwanej "Deklaracją Wiary" na środowisku lekarskim. Podpisało ją 2280 osób:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W Polsce jest 181576 lekarzy:

Ukryta Zawartość

Stanowi to niespełna 1.25%.

Więc i tu się nie uda. Próbować więc będą przez swoje marionetki w sejmie (choć nie wiem czy w tym akurat przypadku sejm ma coś do powiedzenia) albo nasyłając bandy moherowego bydła, które będzie urządzać hucpy pod aptekami takie pigułki sprzedające, lub jako tzw. "nieznani sprawcy" tłuc szyby w mieszkaniach pracujących tam farmaceutoów i przecinać opony w ich samochodach.

Poczytaj, bo to chyba akurat o Tobie.

Tego rodzaju bełkot bądź łaskaw zachować na spotkanie ideologiczne w kruchcie. Tam znajdziesz wdzięcznych słuchaczy takich bzdetów.

A jeśli masz dalej ochotę na dyskusję, to podyskutuj sobie z tym wyrokiem...

Z Tobą nie mam ochoty, gdyż jesteś kolejnym członkiem obecnej tu na Forum brygady sieciowej KK. Na temat tak zwanego "wymiaru sprawiedliwości" mam wyrobione zdanie, zresztą nie tylko ja, patrz sąsiedni wątek (również na Bocznicy) "Sprawiedliwość według wymiaru sprawiedliwości".

Hehehe, Owsiakowi cyk d*** schlastał:

Ukryta Zawartość

Ten sam dziennikarzyna prawicowej szczekaczki przed laty bił brawo, gdy z kongresu PiS wyrzucono TVN.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Bobcat

przed laty bił brawo, gdy z kongresu PiS wyrzucono TVN.

Ja też biłem brawo.

Bo o ile wyrzucenie dziennikarza mediów niezależnych z konferencji prasowej jest czymś karygodnym, to ten sam akt w stosunku do reżimowego funkcjonariusza propagandy zalegendowanego jako dziennikarz nabiera zupełnie innej wymowy.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Wiesz, Likorzu?

Gdy tak czytam te twoje sformułowania typu: " reżimowy funkcjonariusz propagandy, zalegendowany..." i inne takie bałwaństwa, przypomina mi się takie coś:

"Aliści, gdy pewnego razu na wsi, piorun walnął w psa, to łańcuch jeszcze trzy dni szczekał!".

Idź w pokoju.

Z Wiplerem.

Bobcat dnia 18.01.2015 - 22:43 napisał "....przed laty bił brawo, gdy z kongresu PiS wyrzucono TVN."

Ja też biłem brawo. Bo o ile wyrzucenie.....

Czyżbym coś przegapił? Było coś takiego?

Pamiętam tylko to;

" Chodzi o program "Teraz my", w którym można było usłyszeć nagrane z ukrycia fragmenty wystąpienia Jarosława Kaczyńskiego na sobotnim zamkniętym kongresie partii. Mariusz Błaszczak w liście do rady Etyki Mediów pisze wręcz o "inwigilacji legalnie działającej partii".

Ukryta Zawartość

Ale to zupełnie inna sprawa niż wyrzucenie z "otwartego" dla dziennikarzy spotkania?

Nie manipulowałeś....prawda Bobcat? ;)

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Ja też biłem brawo.

Bo o ile wyrzucenie dziennikarza mediów niezależnych z konferencji prasowej jest czymś karygodnym, to ten sam akt w stosunku do reżimowego funkcjonariusza propagandy zalegendowanego jako dziennikarz nabiera zupełnie innej wymowy.

Jesteś więc człowiekiem podwójnej moralności, podwójnej etyki i podwójnego systemu wartości.

Jako taki nie zasługujesz na najmniejszy szacunek.

"Bo o ile wyrzucenie dziennikarza mediów niezależnych z konferencji prasowej jest czymś karygodnym, to ten sam akt w stosunku do reżimowego funkcjonariusza propagandy zalegendowanego jako dziennikarz nabiera zupełnie innej wymowy."

Niezależna od czego ta telewizja ?

TVN "reżimowy",to śmieszne,codziennie w dużych ilościach pokazują się i dyskutują o czym tylko chcą przedstawiciele wszelkich opozycyjnych partii i ugrupowań/nawet tych bardzo skrajnych/,czegoś podobnego TV Republika nie ma.

Praktycznie przedstawiana jest jedna strona medalu,wzorcem z PRLu.

Czyżbym coś przegapił? Było coś takiego?

Pamiętam tylko to;

Jak zwykle pamiętasz tylko to, na co masz zgodę aby pamiętać. Niestety: taki los etatowego funkcjonariusza frontu propagandowego. Ałużba nie druzba.

Ale to zupełnie inna sprawa niż wyrzucenie z "otwartego" dla dziennikarzy spotkania?

Na spotkanie z dziennikarzami co ostatni powinni mieć akredytację. C bez niej mogą zostać wyproszeni. Sittek już to tlumaczył.

Pozdrowienia od Kalego. Tego z "W pustyni i w puszczy".

Niezależna od czego ta telewizja ?

Zapluta, zakłamana prawicowa szczekaczka. Po stokroć bardziej tendencyjna niż reżimowa TVP w czasach PRL.

Bobcat gdybyś był wiarygodny przedstawiłbyś dowód na to o czym pisałeś.

Czekam więc że mi przypomnisz gdzie to miało miejsce i dlaczego porównujesz sprawy nieporównywalne, jeżeli nie to wszystko dla mnie jest jasne i tłumaczy to Twój atak na mnie!

A tu jeszcze tekst który podważa "tłumaczenia" sittka;

Ukryta Zawartość

A to dla Ciebie "zaplute" czytaj tu;

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Na razie g..nem okazała si e Twoje informacja jakoby tu cytuję; "z kongresu PiS wyrzucono TVN"....czekam na potwierdzenie.

DeeS nie warto jego chamskich obrażających ludzi wpisów i prymitywnych insynuacji wyśmiewać, to trafia jak widać w pustkę. ;(

Edytowane przez Maju

Jakie to znamienne....wystarczy pana B. przycisnąć i już chowa głowę w piasek. ;)

Znalazłem ale to nie to o czym ty mówiłeś....udowodnij że nie kłamałeś!

Ukryta Zawartość

Ps. Przestałem już dawno takim jak ty wierzyć na słowo.

Skoro masz alergię na niektóre media;

"Konferencja miała charakter otwarty i była poświęcona działalności publicznej oraz masowej imprezie, które w sposób uzasadniony budzą zainteresowanie mediów” – brzmi wydane przez HFPCz oświadczenie."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

Wnioskuję że nic z potwierdzenia Twojej informacji, to było wiadome od początku - jaka wiadomość taka wiarygodność "informatora"! ;)

Ps. Zapewne poczujesz się dotknięty jak nazwę Twój insynuujący wpis (#2242) kłamliwym, musisz jednak mnie tu zrozumieć -nie dając na to żadnych dowodów nie pozostawiasz mi innego wyboru. :))

Żaden organizator konferencji prasowej nie ma obowiązku przyznawania akredytacji wszystkim. Ten wyrzucony dziennikarzyna jej nie miał.

Bzdury pleciesz, skoro tam został wpuszczony widocznie obecność bez akredytacji była możliwa i nie oznacza to że można na siłę takich wyrzucać.

Pomyśleć....tak brzydzi się "poprzednim systemem", tak te metody ciągle wypomina, ale w "słusznej sprawie" jak widać dopuszcza....przypominał nie tak dawno "W pustyni i w puszczy", żałosne!!! ;(

Jeszcze raz;

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przecież Owsik był dobrze przygotowany - filmik z koniem wystartował w sekundę ... to od razu miał być atak,

bo wiadomo, że to najlepszy pomysł na unikanie odpowiedzi ! Tak zresztą jak i tutaj ! Taka kultura dialogu.

Dobrze, że już niedługo skończy się ten cyrk i błaznowanie - na państwowym wikcie mina szybko mu zrzednie.

TVN "reżimowy",to śmieszne,codziennie w dużych ilościach pokazują się i dyskutują o czym tylko chcą przedstawiciele wszelkich opozycyjnych partii i ugrupowań/nawet tych bardzo skrajnych/,czegoś podobnego TV Republika nie ma.

Wątek robi się bardzo kabaretowy.

Już dawno się tak nie uśmiałem.

Refleksja się nasuwa niestety smutna: jak musi być zindoktrynowany ktoś kto tak uważa?

Andrzej Potocki: MAM DOSYĆ OWSIAKA!

Ukryta Zawartość

Kulisy Finału WOŚP:

Ukryta Zawartość

_27.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Andrzej Potocki: MAM DOSYĆ OWSIAKA!

A ja mam dosyć wpisów prawicowców, "katolików", i "prawdziwych polaków", którzy do każdego czują nienawiść. I co? To też będziesz wklejał jako news? ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Kto to jest Andrzej Potocki? Jakaś kolejna "gwiazda" prawicowych gadzinówek?

Wybierz sobie - sami porządni ludzie na tej liście... który to z nich - no który? :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To żaden z tych wygooglowanych,to mało znany publicysta,próbujący dostać się na szczyt,wybrał opcję mocno-prawicową,ups przepraszam,znaczy się niezależną :-)))))))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Już nawet dzieci teraz wiedzą kto zasługuje na posłuch. :)))

Ja mam to dziecko w ignorowanych - widzę, że bardzo słusznie uczyniłem.

Bo jeśli to dziecko ma dość wpisów "prawicowców, katolików i prawdziwych polaków" ("polak" z małej litery!!! fajnie teraz uczą w tych kołchozach dla niepoznaki nazywanych szkołami) to znaczy,że jest to... resortowe dziecko! :)

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Ja mam to dziecko w ignorowanych - widzę, że bardzo słusznie uczyniłem.

Bo jeśli to dziecko ma dość wpisów "prawicowców, katolików i prawdziwych polaków" ("polak" z małej litery!!! fajnie teraz uczą w tych kołchozach dla niepoznaki nazywanych szkołami) to znaczy,że jest to... resortowe dziecko! :)

Bo to jest chiba dziewczynka ...z zapałkami ;)

Napisałam to MAŁĄ (tak na boku nie pisze się "z małej litery", wybity polonisto, nauczycielu narodu ;-)) literą z pełną premedytacją. I co Ty na to powiesz?

Edytowane przez Keef'98

Gdyby to przeczytał pewnie by powtórzył....

....mam to dziecko w ignorowanych - widzę, że bardzo słusznie uczyniłem.

Gdyby to przeczytał pewnie by powtórzył....

A co? Dziecię Resortowe znowu coś wysmażyło? :)

Programowo nie czytam, mam blokadę na te "mundrości", szkoda mojego cennego czasu.

Odezwałem się wyżej tylko dlatego, że ktoś Dziecię Resortowe zacytował, inaczej bym nie widział tych przerażających głupot.

A Dziecię nie w szkole?

Resortowym wolno teraz chodzić, kiedy im się podoba?

moj-tata-nie-byl-pulkownikiem_17987870.jpg

Edytowane przez il Dottore

A Dziecię nie w szkole?

Dziecię, jak to mnie napastliwie nazwałeś ma kontuzję kręgosłupa.

A Ty nie w robocie? Napędzaj gospodarkę "patrioto".

Twój obrazek jest bezsensu, bo major jest niżej od pułkownika...

Edytowane przez Keef'98

Gość stary bej

(Konto usunięte)

hahahaha

".....

Zdolna jestem niesłychanie,

Najpiękniejsze mam ubranie,

Moja buzia tryska zdrowiem,

Jak coś powiem, to już powiem,

Jak odpowiem, to roztropnie,

W szkole mam najlepsze stopnie,

Śpiewam lepiej niż w operze,

Świetnie jeżdżę na rowerze,

Znakomicie muchy łapię,

Wiem, gdzie Wisła jest na mapie,

Jestem mądra, jestem zgrabna,

Wiotka, słodka i powabna,

...."

1082162,1156099,148.jpg

Nie prawda. Mam fatalne oceny (leniwe toto jest strasznie), zdolna to ja jestem, ale głównie z chemii, boja buzia usypana jest syfami i wągrami, ubrania nie są dla mnie ważne, nie każdy lubi skórę, glany, koszule, jeansy i t-shirty, w sumie ubieram się jak podstarzały rockowiec ;-), jak odpowiem to głównie po to, aby się wygadać, śpiewam fatalnie, na rowerze jeżdżę przeciętnie, jak złapię muchę mam święto ;-), Wisłę to znajdę, ale z geografii jestem nienajlepsza.

Jestem mądra, jestem zgrabna,

Wiotka, słodka i powabna,

Oby nie!!!

Żeby mi tylko ktoś próbował ograniczyć władzę lub wolność, co to, to nie!

Edytowane przez Keef'98

Łowcy głów Jango Fetta :-D Walczę po stronie Republiki Galaktycznej, a po rozkazie 66 mam obowiązek zabić każdego Jedi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.