Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, slawek.xm napisał:

O swoich dba... patrz poręczenie

Poręczenie nic nie kosztuje. Wiesz ile wynoszą stawki dobrego fachowca od PR?

6 minut temu, slawek.xm napisał:

że absolutnie nikt nie ma nad jego poczynaniami kontroli wszyscy sie boją ruszyć

3 minuty temu, slawek.xm napisał:

sobie radzić przez 30 lat

Czas teraźniejszy jest tu już mało uprawniony. Bo będzie obowiązywał tylko do października. A potem będzie już wyłącznie czas przeszły i nie radzi, a radził, nie ma , a miał i nie boją się, a bali.

5 minut temu, slawek.xm napisał:

fenomem biznesmena

Ale jakiego biznesmena?  Po prostu finansuje prowadzenie biznesu datkami zbieranymi na sektę.  Tak forma dotacji.  W normalnym konkurencyjnym środowisku biznesowym poległ by w kilka miesięcy.

11 minut temu, arkadowski napisał:

Jak tak można nie zagłosować na klęcznik? Na prezydenta tysiąclecia? Toż to najlepszy prezydent jaki był... tak wszyscy czytali. Teraz te ukosy, wręcz piruety, że niby wcale nie, że to tylko taka szansa, że trzeba trochę realizmu.

Realnie rzecz biorąc, to ktoś tu leje wodę od zawsze i potem się dziwi, że wylatuje z opinią kłamcy. 

Ja to bym nie szedł do wróżki, tylko do księdza - tam niektórym bliżej. Każdy zna odpowiedź jaką udzieli ksiądz - ale to taka podpowiedz wręcz z namaszczeniem, a i jak trzeba będzie to i pokropi.

Na koniec - prezydent tysiąclecia ma szansę wyjść jak nie na prosta, to na pewno na "krzywą"... w końcu on cały czas się czegoś uczy. Jak nie tego co ma zrobić... to tego co być może będzie musiał zrobić. W sumie niewiele mu do szczęscia potrzeba, jak na prezydenta tysiąclecia do tej pory jedynie chrzanił głupoty + podpisywał ustawy łamiące prawo RP.

Tak, na takiego warto oddać głos. W końcu w USA był? Był! Przy biurku postał? Postał! I podobno wg. niektórych nan tym Forum - samo to zrobiło takie wrażenie, że reszcie świata szczęki pospadały...

Lubię tak, a nawet więcej...  Szkoda, że nie potrafię:(

Tu się, proszę państwa, nie pier...i w tańcu!

Edytowane przez zukzukzuk

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

4 minuty temu, Zbig napisał:

Po prostu finansuje prowadzenie biznesu datkami zbieranymi na sektę. 

I wiecznie płacze, że mało. Oj ta bozia go nie kocha. Mało i mało, i mało. Coś nie błogosławi mu w tym dziele. 

Edytowane przez arkadowski

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

4 minuty temu, Zbig napisał:

normalnym konkurencyjnym środowisku biznesowym

W Stanach istnieje nawet pojecie biznesu religijnego i rankingi w owym. Ciekaw jestem jaki rezultat osiągnąłby tam Tadzio na konkurencyjnym i dziedzinie sekt rynku. U nas na razie nie ma konkurencji. Na razie.

ten świat jest naprawdę chory...

"Na polecenie Kima bloger stworzył przy pomocy odpowiednich algorytmów ponad 88 mln lajków pod postami. Niektóre południowokoreańskie media informują o nawet 99,7 mln fake lajków pod 1,4 mln komentarzy. Celem manipulacji było zwiększenie internetowej popularności Mun Dze Ina, wówczas kandydata do wygranej w wyborach. Druking usłyszał wyrok trzech i pół roku pozbawienia wolności, prokuratura wnioskowała o siedem lat w więzieniu."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

9 minut temu, Adalbert95 napisał:

W Stanach istnieje nawet pojecie biznesu religijnego i rankingi w owym. Ciekaw jestem jaki rezultat osiągnąłby tam Tadzio na konkurencyjnym i dziedzinie sekt rynku. U nas na razie nie ma konkurencji. Na razie.

Za mały rynek zainteresowanych. Na Tadzia łoży maksymalnie kilkaset tysięcy osób (regularnie jest to do kilkudziesięciu tysięcy). Stąd okradanie publicznej kasy. A Panie i Panowie nie ma, że boli... grono konsumentów wiecznego lania wody wykrusza się. Średnia wieku płatnika szybuje wciąż w górę, rynek kurczy się.

Pozostaje więc szybko szukać długofalowego interesu. Wpierw wyssać kasę ze staruszków sprzedając im fikcję, do tego wyłudzić kilkaset milionów z budżetu i mozna startować z projektem wiecznych term czy innymi bożymi atrakcjami.

6 minut temu, jar1 napisał:

ten świat jest naprawdę chory...

"Na polecenie Kima bloger stworzył przy pomocy odpowiednich algorytmów ponad 88 mln lajków pod postami. Niektóre południowokoreańskie media informują o nawet 99,7 mln fake lajków pod 1,4 mln komentarzy. Celem manipulacji było zwiększenie internetowej popularności Mun Dze Ina, wówczas kandydata do wygranej w wyborach. Druking usłyszał wyrok trzech i pół roku pozbawienia wolności, prokuratura wnioskowała o siedem lat w więzieniu."

Ukryta Zawartość

Nie tam jest świat zdrowy, u nas za to samo PiSowcy smiali się obywatelom prosto w twarz.

W Korei Kaczyński jak poprzednia prezydent - siedzieli by w pierdlu, a jedyny związek ze srebrem jaki by mieli, to srebrne kajdanki w trakcie doprowadzenia na przesłuchanie.

Facet, który nic nie ma, oficjalnie nie pełni żadnych funkcji, Srebrna nie nalezy do niego, nie posiada wielkiego majtku jak twierdzą PiSowcy... ustala skąd brać po wyborach pożyczkę w kwocie 1,3 MILIARDA! złotych.

A by ją zaciągnąć wystarczy... wygrać wybory! I naprawdę jakby nie patrzeć- facet uczciwy jak Tadziu. Każdy z nich nieskalany pracą, każdy z nich żeruje na naiwnych, każdy z nich obstawiony naiwnymi i slepymi. Każdy z nich poza bandą sługusów i wazeliniarzy nie posiada nawet najbliższej rodziny, z którą mógłby spędzić jeden normalny wieczór.

Każdy z nich oficjalnie biedny i żyjący powietrzem guru uciśnionych i spragnionych prawdy, tudzież prawa i sprawiedliwości. Jedni bożej, drudzy ludzkiej.

A prawda jest taka, że każdy z nich jak kopnie w kalendarz - da sygnał milionom obywateli, że czas otwierać szampana. I tyle po sobie zostawią - zapiszą się w historii jako największe wszy żerujące na Polakach.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez arkadowski

Gość

(Konto usunięte)
14 minut temu, Adalbert95 napisał:

Czas teraźniejszy jest tu już mało uprawniony. Bo będzie obowiązywał tylko do października. A potem będzie już wyłącznie czas przeszły i nie radzi, a radził, nie ma , a miał i nie boją się, a bali.

To są tylko Twoje zyczenia. Każdy rząd z każdej strony układał się z nim i tak bedzie nadal

Jak zabraknie poparcia w Polsce ruszy Niemcy Stany a nawet Rosję

Nie znasz do końca jego układów i tu nawet papież nie da rady

Nie będzie żadnych term i innych atrakcji. Pretekst, choćby błahy i nieistotny by cofnąć dotacje zawsze się znajdzie. Nawet, co wcale nie takie nieprawdopodobne układ muchomorka z obecną opozycją (ja tworzę partię która zabiera głosy PiS, wy w zamian zostawiacie mnie i to co nagrabiłem z budżetu w spokoju) choć kuszący to i mało prawdopodobny i ryzykowny. Politycy bardzo rzadko dotrzymują, szczególnie nieformalnych umów...

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, Adalbert95 napisał:

Nie będzie żadnych term i innych atrakcji. Pretekst, choćby błahy i nieistotny by cofnąć dotacje zawsze się znajdzie. Nawet, co wcale nie takie nieprawdopodobne układ muchomorka z obecną opozycją (ja tworzę partię która zabiera głosy PiS, wy w zamian zostawiacie mnie i to co nagrabiłem z budżetu w spokoju) choć kuszący to i mało prawdopodobny i ryzykowny. Politycy bardzo rzadko dotrzymują, szczególnie nieformalnych umów...

pokaż mi jednego , który nie uległ Rydzykowi

sami do niego przyjdą na kolanach niezaleznie z której strony politycznej

1 minutę temu, Adalbert95 napisał:

Rydzyk tym razem przegiął pałę na maksa. Tak jak Kaczyński i jego świta. Jeśli PiS przegra wybory - dojdzie pod naporem opinii publicznej do mocnych rozliczeń mn. w/w ale i Dudy (tego z Solidarności także).

Bo będzie miała nowa władza świadomość, że tym razem ustępstwa spowodują w przyszłości jeszcze gorsze rzeczy dla nich samych ale i kraju.

Warunek - obecna opozycja musi wygrać wyraźnie - mając. przewagę znaczącą w Sejmie.

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

pokaż mi jednego , który nie uległ Rydzykowi

Jak zwykle kłamiesz. Petru, Palikot. Dwa nazwiska wystarczą? No to i trzecie się znajdzie - Czarzasty. Biedroń nie pójdzie do Rydzyka. Nie lej wody.

13 minut temu, slawek.xm napisał:

Każdy rząd z każdej strony układał się z nim i tak bedzie nadal

Jak zabraknie poparcia w Polsce ruszy Niemcy Stany a nawet Rosję

Nie znasz do końca jego układów i tu nawet papież nie da rady

Boże! Aleś Ty naiwny. Gdyby okazało się, że nowa partia muchomorka powstanie i będzie mogła realnie odebrać głosy PiS to ci którzy dziś w Toruniu wycierają sobie kolana na mszach dziękczynnych ku jego czci, sami go wdepczą w ziemię i rozgniotą. Obecna opozycja gdy wygra zrobi dokładnie to samo i dokładnie z tych samych powodów. Nie "dorżnięto pisowskiej watahy" w porę i kiedy było można,  i to był bardzo kosztowny błąd. Dokładnie to samo tyczy Torunia. Jeśli sądzisz, ze w obecnej kampanii będzie tak jak w poprzednich kiedy opozycja unikała atakowania i KK i Torunia, a PiS czerpał pełnymi garściami ich jawne poparcie, to się zasadniczo mylisz.

Edytowane przez Adalbert95
23 minuty temu, slawek.xm napisał:

Jak zabraknie poparcia w Polsce ruszy Niemcy

Niemcy już kiedyś ruszył - okradając ich z marek - w Oberstaufen
Taki z niego przykładny pasterz w imię Jezuska... Tadziu to się boi bozi...

Patrząc na jego zachowanie i machloje, to ma nasz Tadziu pisząc kolokwialnie - wylane na te wszystkie przykazania bozi i Jezuska. To taka marketingowa naklejka dla naiwnych, swoista marka, która się sprzedaje nie wymagając większego wkładu własnego pracy czy materiału. nikt także nie woła o rozliczenie, a także nie ma reklamacji już "po". Czysty biznes. W imię bozi... wróć, bądźmy szczerzy - w imię mamony.

Tadzio szybkie rączki bozie to ma w kieszeni, jak koperty od naiwnych owieczek, które trzeba strzyc, póki jeszcze oddychają na tym świecie.

Edytowane przez arkadowski

Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, Adalbert95 napisał:

Boże! Aleś Ty naiwny. Gdyby okazało się, że nowa partia muchomorka powstanie i będzie mogła realnie odebrać głosy PiS to ci którzy dziś w Toruniu wycierają sobie kolana na mszach dziękczynnych ku jego czci, sami go wdepczą w ziemię i rozgniotą. Obecna opozycja gdy wygra zrobi dokładnie to samo i dokładnie z tych samych powodów. Nie "dorżnięto pisowskiej watahy" w porę i kiedy było można,  i to był bardzo kosztowny błąd. Dokładnie to samo tyczy Torunia. Jeśli sądzisz, ze w obecnej kampanii będzie tak jak w poprzednich kiedy opozycja unikała atakowania i KK i Torunia, a PiS czerpał pełnymi garściami ich jawne poparcie, to się zasadniczo mylisz.

Znów piszesz o tym czego bys chciał i o czym marzysz, to nic złego

ale ja pisze o tym co sledze od 30 lat i moge podejrzewac ,że mam na ten temat duzo więcej danych niz Ty

poza tym w żadnych wyborach religia i nawoływania księzy nie miały znaczącego wpływu na wyniki wyborów

byc moze dlatego Rydzyk chciałby stworzyć swoje stronnictwo

Zatrzymujesz się na kilku latach rządu pis a nie bierzesz pod uwagę całości uwarunkowań społeczno politycznych

upraszczasz bo tak dyktuje Ci przekonanie i własne życzenia

Atakowanie KK nie przysłuzy sie opozycji dlatego absolutnie nie będzie takich akcji jestem tego pewien

Gdyby cokolwiek z tego co piszesz mogło miec nawet pozory przewidywanych reakcji to Głódź nie celebrowałby mszy w Gdańsku

Zrobił jak chciał i nikt mu nie przeszkodził mimo ,że rodzinie się to nie bardzo podobało

59 minut temu, jar1 napisał:

Przesadzacie, tak samo jak mit o genialności prezesa.

Szczerze mówiąc nie chce mi się polemizować. Nieszczególnie zależy mi też na udowodnieniu racji więc tylkonapiszę kilka słów na ten temat.

Kampania PiS rozpoczęła się znacznie przed wyborami. jednym z jej elementów było wmówienie ludziom, że cała władza PO opiera się o PR. Chyba wszyscy pamiętamy jak PiS w kółko wałkował ten piar. Piar, piar, platforma ma najlepszy piar. I te ślimaki z PO same uwierzyły w PiSowską propagandę, uwierzyli że mają najlepszy PR, że co nie powiedzą to jest świetne. Plus zmasowana i rozpisana na głosy kampania w internecie. Tu PiS czerpał pełnymi garściami od amerykańskich prawaków. Durne PO długo myślało że to wszystko to jakieś niepowiązane oddolne inicjatywy, zwykli internauci i temat kompletnie przespało. Jak się obudzili to było za późno. Jak się zaczęli miotać w panice to tylko pogorszyli sprawę (te spacery Komorowskiego po ulicach gdzie już czyhali na niego ustawieni goście z pytaniami typu "jak żyć"). Prezes nie jest genialny ale potrafił się przekonać do wysupłania kasy i zatrudnienia fachowców.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)
6 godzin temu, Adalbert95 napisał:

Nie trać wiary. Metodycznie, spokojnie i jak krowie na rowie ludowi się wytłumaczy. Trzeba tylko nieco systematyczności i sumienności.

To wytłumacz mi dlaczego opozycja uważa Adamowicza za swojego meczennika

najpierw ciekawa wypowiedź po smierci Pawła

" Poseł PO Izabela Leszczyna oświadczyła, że Adamowicz nie został kandydatem Platformy w wyborach samorządowych, bo atakował go PiS. "

a teraz

" - Liczymy się z tym, że Adamowicz usłyszy kolejne zarzuty i zostanie aresztowany w trakcie kampanii wyborczej - tłumaczył w rozmowie ze stacją ważny polityk z władz PO. "

https://wiadomosci.wp.pl/adamowicz-dostal-sygnal-z-po-zostaniemy-wyeliminowani-6222679302162561a

" Jak dowiedziało się radio RMF FM ze źródeł we władzach Platformy Obywatelskiej, kandydatura Pawła Adamowicza w wyborach na prezydenta Gdańska nie zostanie poparta. Okazuje się, że w PO spodziewają się, że Adamowicz usłyszy zarzuty i zostanie aresztowany podczas kampanii wyborczej, a wtedy totalna opozycja straciłaby swojego kandydata na fotel prezydenta w Gdańsku. "

https://niezalezna.pl/217628-platforma-nie-poprze-kandydatury-adamowicza-na-prezydenta-gdanska-boja-sie-ze-trafi-za-kratki

" Deklaracja prezydenta Gdańska zaskoczyła władze PO. Platforma od tygodni zastanawiała się, kogo wystawić w wyborach na prezydenta, a Adamowicz raczej nie wchodził w grę. On sam sugerował, że usunie się w cień. Wśród kandydatów wymieniano m.in. Jarosława Wałęsę i Agnieszkę Pomaskę "

https://natemat.pl/230665,po-odcina-sie-od-pawla-adamowicza-w-gdansku-nie-poprze-go-na-prezydenta

"Jako wspólnego kandydata opozycji nie chce go zaakceptować Katarzyna Lubnauer z Nowoczesnej, która na to stanowisko forsuje inną działaczkę N. – Ewę Lieder. "

https://dorzeczy.pl/obserwator-mediow/56725/Platforma-odcina-sie-od-Adamowicza-Nie-poprze-go-w-wyborach.html

" Przewodnicząca Nowoczesnej stwierdziła, że obecny prezydent Gdańska jest jako polityk "skompromitowany". "

https://dorzeczy.pl/kraj/62084/Lubnauer-Jak-mozna-zapomniec-dwoch-mieszkan-Adamowicz-jest-skompromitowany.html

Lubnauer:

"W tym momencie kibicuję Grzegorzowi Schetynie, żeby udało mu się powstrzymać pana prezydenta (Adamowicza). Stwierdziła, że nie ma żadnych wątpliwości, że PiS oprze walkę z rywalami do fotela prezydenta Gdańska "o szukanie przypadków, w których mamy do czynienia z politykami, którzy są w jakiś sposób skompromitowani". (http://www.tvn24.pl)

i cała jej wypowiedź

https://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/katarzyna-lubnauer-adamowicz-jest-dla-nas-nie-do-zaakceptowania,816836.html

Tak wygląda prawda bez żadnych upiększeń

Edytowane przez slawek.xm
Gość

(Konto usunięte)
4 godziny temu, zukzukzuk napisał:

I się sprawdził:) Znaczy, w jeździe na nartach:)

masz alternatywę możesz poprzeć innego polskiego prezydenta

Zbigniew hrabia Potocki

https://wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Hrabia-Potocki-To-ja-jestem-prezydentem-Polski-nie-Andrzej-Duda

i jego skuteczność

uzyskał wyrok Trybunału arbitrażowego Niemcy musza wypłacić Warszawie 850 mld dolarów     za wysadzenie miasta

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

My jesteśmy naprawdę gotowi to zapłacić państwu w możliwie szybkim terminie. No tylko to są zobowiązania, spółka córka i spółka matka to nie są podmioty, które są masowo, między którymi można bezumownie przenosić zobowiązania, no.

No a tutaj musiałaby być taka sytuacja... Ja po prostu nie jestem w stanie spełnić zażądań rady nadzorczej przy takiej (niezn. słowo) tego, żeby się na to zgodziła.

Natomiast jeżeli tylko będzie jakiś pomysł jakiejś umowy, czegoś takiego, co by pozwoliło nam - oczywiście, no, ta umowa musiałaby być tam jeszcze przez państwa przygotowana, to dodatkowa jakaś suma - ja się w związku z tym, wchodziłaby w grę, to w każdej chwili jesteśmy gotowi tę sprawę podjąć. Tylko prosiłbym tutaj o właśnie jakąś taką konstrukcję prawną, który by nam umożliwiła uniknięcie zarzutu, bezpodstawnej (niezn. słowo) wyprowadzanie pieniędzy. Więc, bo my jesteśmy spółką pod szczególnym nadzorem, znaczy w każdej spółce byłby to problem, ale ta spółka jest naprawdę bardzo (niezn. słowo).

Tak że to jest sprawa pierwsza, sprawa druga to jest kwestia tej znacznie większej sumy, czyli te 2 miliony 300 tysięcy złotych minus to, co dotyczy państwa bezpośrednio. Załóżmy, że to jest około dwóch milionów - i tutaj jest sprawa no dalej jeszcze idąca z tego względu, że tu mieć, nie ma tytułu odnoszącego się do spółki Srebrna. Cały czas spółka córka ma, jest stroną, ale także w większości wypadków drobnymi zupełnie fakturami (niezn. słowo) udokumentowania (niezn. słowo).

SZUM

No k**wa, normalnie Chłopcy z ferajny

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Powtarzam, ja nie jestem zarządem, ja reprezentuję fundację jako przewodniczący jej rady.

Czyli Prezes jest zwykłym p... oszustem.

http://wyborcza.pl/7,75398,24415498,tasmy-kaczynskiego-nowe-nagranie-prezesa-pis-beda-mowic-ze.html

8 godzin temu, slawek.xm napisał:

Odrobiona racjonalizmu jeszcze nikomu nie zaszkodziła:)

a ta odrobina slawus to ile i kto o tym decyduje?

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Birgfellner wcześniej tłumaczył, że prace dla Srebrnej wykonywał na zasadzie zaufania do Kaczyńskiego. Teraz, po wywodzie prezesa PiS, prawniczka z Baker McKenzie mówi: – Rzeczywiście, sytuacja jest dosyć skomplikowana i delikatna. My wykonywaliśmy nasze usługi na rzecz dewelopera austriackiego [birgfellnera] i jedyna forma, w jakiej możemy się rozliczyć, to wykonanie [umowy?] z deweloperem austriackim. I ja nie wiem, czy rozumiem, że spółka Srebrna z tym deweloperem austriackim nie ma żadnej umowy.

Wtedy Kaczyński stwierdza: – No właśnie, nie ma umowy, niestety, to jest takie zaniechanie, które, no, chyba nie było tego po naszej stronie, ale doszło do tego zaniechania. No i teraz powstała ta sytuacja, której, no, my po prostu nie mamy możliwości [zapłacić].

A zatem prezes PiS pośrednio przyznaje, że nie podpisał z Birgfellnerem dokumentu precyzującego zarobek Austriaka. I że umawiał się z nim w tej kwestii ustnie.

http://wyborcza.pl/7,75398,24415498,tasmy-kaczynskiego-nowe-nagranie-prezesa-pis-beda-mowic-ze.html

42 minuty temu, Sine Metu napisał:

A zatem prezes PiS

Nie PiS tylko P&S Development.  Nazywajmy rzeczy po imieniu.

Myślę, że te taśmy niewiele zmienią wśród zwolenników PiS. Jedynie co, to mogą sprzyjać wewnętrznym rozgrywkom wśród będących teraz przy korycie. To jest chyba osłabienie dla zakonu PC wobec skrajnej prawicy. 

zastanawiajacy cycacik

o czym nieświadomie wyznaje, że... mimo trzech lat rządów PiS nic nie zmieniło się w kwestii stanu państwa. – My wiemy, jak w Polsce funkcjonuje prawo, że opowieść o państwie prawa jest kompletną bajką – mówi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Ukryta Zawartość

teraz powinien ktos od srodka PICu  podjac decyzje o zamknieciu kurdupla za kaucja ktorej nie ma i przejac..... PIC.

Edytowane przez muls

jak na razie polska prawica idzie w inną stronę. Zdają sobie sprawę z tego, że bez PiS niewiele znaczą, więc gryzą po kostkach jak się tylko da. To już bardziej przypomina kabaret, aniżeli politykę. Pozwoliliśmy na rzucanie dowolnych słów i oskarżeń bez konsekwencji i będzie tylko gorzej.

Ukryta Zawartość

ciekawy wątek afery reprywatyzacyjnej.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

dla tych co nigdy nie widza z tego powyzej  to zaraz poleca.... z uwagi na ciekawy watek.

Przy następnym spotkaniu R. powiedział, że jakbym oddał 30 proc. dochodów z reprywatyzacji, to CBA, jest to rok 2016, będzie mnie ochraniać. Na pytanie, czy to jest w ogóle prawdziwe, Kuba R., odpowiadał mi, że w czasie spotkań z przedstawicielami CBA w swoim mieszkaniu na ul. Włodarzewskiej dochodziło do takich pijaństw, że niejaki Mariusz Kamiński był tak pijany, że chodził na czworaka i całował się z jego psem, bokserką. To są nielegalne działania. Mówię to pod przysięgą
Więcej:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.