Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Nie każda.Twoja nie.

Moja jest taka, ze obydwie strony manipuluja bazujac na zerojedynkowym mysleniu elektoratu. Masz z nia jakis problem?

Co do wklejek top20, wydaje sie byc wynajetym trollem do wzmacniania jednostronnego przekazu. Swiadcza o tym jego wklejki i wiele kont jakie posiada/al do lajkowania odpowiednej tresci.

Do tego dochodzi zerowa aktywnosc poza bocznica( gdzie indziej nie da sie napedzac) przy stalej aktywnosci w watkach polityczno swiatopogladowych.

Jakies uwagi w tym wzgledzie?

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

To ty masz problem.Bo manipulację widzisz tylko po jednej stronie.

Brexitowcy,żółte kamizelki,Orban,PiS w znacznej części to "pożyteczni idioci" lub agenci Putina.Oczywiście nie należy określenia agenci rozumieć jako jako agenci wywiadu.To internetowi trolle urabiający opinię publiczną.

2 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

To ty masz problem.Bo manipulację widzisz tylko po jednej stronie.

Brexitowcy,żółte kamizelki,Orban,PiS w znacznej części to "pożyteczni idioci" lub agenci Putina.Oczywiście nie należy określenia agenci rozumieć jako jako agenci wywiadu.To internetowi trolle urabiający opinię publiczną.

Dokladnie to samo, przy uzyciu innych slow, mozesz napisac o innych internetowych trollach. Co do jednostronnosci, to napisze jeszcze raz, wszyscy manipuluja. Zeby nie byc goloslownym, masz np przedwczorajasza/ wczorajsza manipulacje Pisu odnosnie milosci do EU. Tylko po kiego mam o tym pisac, przecie juz 10 o tym pisalo.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Najważniejsze jest aby aktualnej władzy patrzeć na ręce zwłaszcza w sytuacji gdy ona kręci i mataczy.W myśl zasady,że władza demoralizuje.To jest obowiązek świadomego obywatela.

8 minut temu, slawek.xm napisał:

najwazniejsze to nie dopuścic do władzy skompromitowanych polityków

Tyle, ze kazdy ma innych skompromitowanych:)

Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, bubusia napisał:

Tyle, ze kazdy ma innych skompromitowanych:)

zgadza się

badanie na temat mojego "pupila"

"W sondażu SW Research dla serwisu rp.pl zapytano więc, co o ewentualnym powrocie byłego premiera myślą Polacy.

Okazuje się, że 44 proc. ankietowanych jest przeciwna takiemu rozwiązaniu. Szefa Rady Europejskiej na polskiej scenie politycznej chętnie zobaczyłoby z kolei 34 proc. respondentów. Niemal co czwarty Polak (22 proc.) nie ma w tej sprawie zdania.

- Częściej za powrotem Donalda Tuska do polskiej polityki są osoby w wieku 35-49 lat (40 proc.), ankietowani o wykształceniu wyższym (38 proc.), dochodzie netto 3001-5000 zł (40 proc.) oraz badani z miast do 20 tys. (42 proc.) - podkreśla Piotr Zimolzak z agencji badawczej SW Research."

https://wiadomosci.wp.pl/polacy-zabrali-glos-ws-powrotu-tuska-miazdzace-wyniki-6376701810624641a

Cos slabo, jak na Tuska. Myslalem, ze lepiej stoi.

Edytowane przez bubusia

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, bubusia napisał:

Cos slabo, jak na Tuska. Myslalem, ze lepiej stoi.

a ja nie sądziłem ,ze ma az tak duze poparcie w Polsce

zobaczymy jak przełozy sie to na wynik wyborów ?

2 minuty temu, slawek.xm napisał:

a ja nie sądziłem ,ze ma az tak duze poparcie w Polsce

zobaczymy jak przełozy sie to na wynik wyborów ?

Ma chyba wieksze. Pewnie szedlby leb w leb z Duda. Szczegolnie w 2iej turze.

Edytowane przez bubusia

24 minuty temu, slawek.xm napisał:

A jeśli już są u władzy?

Nie dopuscic tych bardziej skompromitowanych. A kto mniej, a kto bardziej, to juz rzecz gustu. I o ten gust trwa batalia.

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

A jeśli już są u władzy?

jesli analiza oparta na dostepnych informacjach dowiedzie ,że są bardziej skompromitowani niz inni nalezy od władzy odsunac to chyba logiczne?

4 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

To bądź wreszcie logiczny.

Analizy to sa rozne, kolego. Takze uwaga powyzej nie bardzo pasi. A przynajmniej nie musi pasic. Wydajesz sie starszej daty, a tak jakos malowzrocznie/ krotko jezdzisz. Czasami.

Ale top20 lajkuje, tak jak mowilem, taka rola:)

Edytowane przez bubusia

Wystąpienie Tuska „Nadzieja i odpowiedzialność. O konstytucji, Europie i wolnych wyborach” organizuje internetowe pismo „Liberte” wraz z Uniwersytetem Warszawskim. Odbędzie się 3 maja o godzi. 14:00 w Auditorium Maximum. Po wykładzie Tusk planuje „wyjść do zgromadzonych”.

Zapraszam.

5 minut temu, toptwenty napisał:

Wystąpienie Tuska „Nadzieja i odpowiedzialność. O konstytucji, Europie i wolnych wyborach” organizuje internetowe pismo „Liberte” wraz z Uniwersytetem Warszawskim. Odbędzie się 3 maja o godzi. 14:00 w Auditorium Maximum. Po wykładzie Tusk planuje „wyjść do zgromadzonych”.

Zapraszam.

?

Nie mowilem

A teraz polecial do zakladki z polityka i wkleil dokladnie to samo.

Macie jeszcze jakies watpliwosci?

Edytowane przez bubusia

4 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

bubusia

Czas najwyższy wydorośleć i wyrosnąć z czasów pierwszej komunii.

A w temacie wklejania masz jakies uwagi?

Czy tylko nic nie znaczace frazesy, ktore kazdy w stosunku do kazdego moze zaserwowac?

Ciekawe gdzie jeszcze wklei info o wystapieniu Tuska?

?

Edytowane przez bubusia

5 minut temu, slawek.xm napisał:

jajka poszły na święta

zreszta szkoda byłoby marnować je na tego zbuka

Ciebie Slawek nie zaprasza, mnie tez nie, nas sie boi, mnie na pewno:)

Mowa o Topie:)

Edytowane przez bubusia

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, bubusia napisał:

Ciebie Slawek nie zaprasza, mnie tez nie, nas sie boi, mnie na pewno:)

on zaprasza tylko wirtualnie sam przecież dupy na wykład nie ruszy

?

2 minuty temu, slawek.xm napisał:

on zaprasza tylko wirtualnie sam przecież dupy na wykład nie ruszy

?

To wiadomo

?

Godzinę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

(...)żółte kamizelki(...)w znacznej części to "pożyteczni idioci" lub agenci Putina.

Mógłbyś rozwinąć czemu akurat one?

10 minut temu, Zyzol napisał:

Mógłbyś rozwinąć czemu akurat one?

Ja rozwine, wszyscy i wszystko co jest chciazby marginalnie antyelitarne, w tym przypadku wystapienia zoltych kamizelek z powodu podwyzek cen paliwa, maja byc utozsamiane z proputinowska polityka.

No to sa. Idzie w eter, jeden z drugim lyka, i glosi dalej przy kazdej okazji.

I tyle.

Edytowane przez bubusia

Gość

(Konto usunięte)
13 minut temu, bubusia napisał:

To wiadomo

?

w sumie jaby wział wiekszą "bryczkę" i po drodze nawiedził Bronisze to moznaby ze dwie tony pomidorów rozdać przed uniwerkiem. ale dziś giełda nie pracuje, trochę szkoda ?

2 godziny temu, slawek.xm napisał:

Już rządzą tacy. Teraz. Wystarczyły 4 lata, ale ciemnogród zrozumie to jak zwykle jak będzie za późno. Cóż rozdawnictwo zniewala, ale działa tylko w skończonym odcinku czasowym, potem jest wielkie dupnięcie.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.