Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, jezz napisał:

Walka o południową część Czerniakowa trwała od niemal 13 lat, bo mieszkańcy i ekolodzy się temu sprzeciwiają, aż do dziś. W czwartek radni Warszawy zagłosowali za budową ogromnego osiedla w bardzo bliskim sąsiedztwie Jeziorka Czerniakowskiego - żaden z nich nie był przeciwny, a jedynie 16 radnych z Prawa i Sprawiedliwości wstrzymało się od głosu. Jak informuje portal Sadyba24.pl, budowa w okolicy Jeziorka Czerniakowskiego może zacząć się niemal natychmiast, ponieważ deweloperzy od wielu lat mają już wykupione działki na tym terenie. "

Może w końcu program 500+ spowoduje eksplozję demograficzną w Polsce a wtedy trzeba znaleźć tereny pod pod zabudowę dla tysięcy nowych fanów PiS.
A jak przebiega program budowy tanich mieszkań który był otwierany z taką pompą na początku kadencji PiS? I może jeszcze jak już pytam osobę zbliżoną do centrali PiS to na jakim etapie są negocjacje w sprawie reparacji wojennych od Niemiec na które liczy tak wielu zwolenników PiS?  

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

13 minut temu, Lech36 napisał:

Ciemny lud" skacze z radości bo dostał coś na co nie musiał pracować.

Tak, wiemy, na to pracowałeś ty.

1 minutę temu, jezz napisał:

Tak, wiemy, na to pracowałeś ty.

Tak między innymi ja pracowałem. Na pewno nie pracował Prezes.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

11 minut temu, Lech36 napisał:

Może w końcu program 500+ spowoduje eksplozję demograficzną w Polsce a wtedy trzeba znaleźć tereny pod pod zabudowę dla tysięcy nowych fanów PiS.

Widać, że nie jesteś w temacie,

"Aż 40 radnych będzie mieć Platforma Obywatelska wraz z Nowoczesną i Inicjatywą Polską. PiS będzie mieć tylko 19 radnych, "

8 minut temu, Lech36 napisał:

Tak między innymi ja pracowałem. Na pewno nie pracował Prezes.

I ja nie pracowałem, zapomniałeś.?

Edytowane przez jezz

Wlasnie slucham pana Budke na Onecie. Stwierdzil wlasnie, ze 500 plus to byl ich pomysl, a Pis im go ukradl. Co ty na to Lechu?

?

Jeszcze chce rozdawac wiecej kapusty- Pit 0 procent dla wszystkich mlodych( nie tylko umowa o prace), 13 emerytura ich pomysl, emerytura wolna od podatku, 500 na kazde dziecko oczywiscie, wyzsza minimalna do kieszeni. Ja pierd....., ale rozdaja chlopaki:)

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

8 minut temu, Lech36 napisał:

I może jeszcze jak już pytam osobę zbliżoną do centrali PiS

Jednak zbyt długie przebywanie przed komputerem otępia.?

Teraz, bubusia napisał:

Wlasnie slucham pana Budke na Onecie. Stwierdzil wlasnie, ze 500 plus to byl ich pomysl, a Pis im go ukradl. Co ty na to Lechu?

?

O, to jest prawda znana od dawna, Vincent też tak twierdzi.?

7 minut temu, bubusia napisał:

ale rozdaja chlopaki:)

Grecja coraz bliżej. Nie w sensie geograficznym. Tyle że nam pies z kulawą nogą nie pomoże gdyż nie jesteśmy w strefie euro.

Okazuje sie, ze to co robi Pis, to wlasciwie jest program PO(skradziony przez Pis). Ja pierd....

Nie jajca?

?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

2 minuty temu, bubusia napisał:

Okazuje sie, ze to co robi Pis, to wlasciwie jest program PO(skradziony przez Pis). Ja pierd....

Nie jajca?

?

I pomyśleć, ze na to pracował Lech36?

18 minut temu, jezz napisał:

I pomyśleć, ze na to pracował Lech36?

Sry, raczej caly czas pracuje:)

Koniecznie chce odsunac Pis i dac wladze tym, ktorzy dopiero zaczna rozdawac na potege.

?

Brawo Lechu, dac mu piwo. Sry, piwo to pisiaki, Lechu to dom perignon.

?

Edytowane przez bubusia

42 minuty temu, jezz napisał:

I ja nie pracowałem, zapomniałeś.

To musisz już ocenić sam w swoim sumieniu ja nie jestem w stanie tego ocenić, wiem tylko że w Polsce 45% ludzi w wieku produkcyjnym nie pracuje z różnych względów. 

28 minut temu, jezz napisał:

I pomyśleć, ze na to pracował Lech36

Tępota fanów PiS momentami poraża.

17 minut temu, bubusia napisał:

Koniecznie chce odsunac Pis i dac wladze tym, ktorzy dopiero zaczna rozdawac na potege.

Polski naród już jest stracony. Musi doprowadzić do drugiej Grecji - program "Druga Grecja+". Niestety PO też się w te programy wpisuje, ale przynajmniej nie przywraca socjalizmu w sferze prawnej i politycznej. Najgorsze co mogło Polsce się stać to wyścig na rozdawnictwo/populizm, który chwilowo cieszy "ciemny lud". Później będą łzy i zgrzytanie zębów. 

Uwaga, uwaga!!!

Nadchodzi następny program, Ciąża Plus!

Czy Koledzy przygotowani są by pomóc i dołożyć swoją cegiełkę?

no nieee, chyba coś innego niż cegiełkę ?

Jestem Europejczykiem.

11 minut temu, Lech36 napisał:

Tępota fanów PiS momentami poraża

A kto tu jest fanem pis??

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Uwaga, uwaga!!!

Nadchodzi następny program, Ciąża Plus!

Czy Koledzy przygotowani są by pomóc i dołożyć swoją cegiełkę?

no nieee, chyba coś innego niż cegiełkę ?

Ja chyba w ciążę nie zajdę ale ty możesz próbować.

Taka ciekawostka, alimenciarz robi z siebie ofiare polityczna

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Chętnie pójdę do więzienia Ziobry. Wikt i opierunek i spokój, a dam radę, skoro wytrzymałem ze stalkerką trzy lata pod jednym dachem - skomentował Marcinkiewicz w rozmowie z Onetem.

Komentarz: Przesladowany politycznie ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bubusia

8 minut temu, jezz napisał:

A kto tu jest fanem pis?

No dobra fanów PiS nie ma, są fani Prezesa. A może to są fani rozdawnictwa bez zasad tacy neokomuniści zwani inaczej lewakami.

Co do ciazy, akurat popieram - darmowe leki dla ciezarnych, lepsze zarcie w szpitalu, i brak oplat za czuwanie w szpitalach. Tutaj jestem za.

Wiadomo, ze ruch wyborczy. Jednak sluszny.

500 nie popieram nadal, do modyfikacji- tylko dla potrzebujacych.

Czy jestem komunista?

Edytowane przez bubusia

6 minut temu, Lech36 napisał:

No dobra fanów PiS nie ma, są fani Prezesa. A może to są fani rozdawnictwa bez zasad tacy neokomuniści zwani inaczej lewakami.

No ale kto?

Czy ty jak i inni tu, jak zwykle, tak tylko ogólnie??

Teraz, jezz napisał:

No ale kto?

Czy ty jak i inni tu, jak zwykle, tak tylko ogólnie??

Szczególnie to może być zakwalifikowane jako atak personalny i sygnaliści PiS-owscy od razu wkroczą do akcji ;-).

2 minuty temu, Lech36 napisał:

Szczególnie to może być zakwalifikowane jako atak personalny i sygnaliści PiS-owscy od razu wkroczą do akcji ;-).

Bob?

A nie, to sygnalista antypis

Sry:)

Edytowane przez bubusia

4 minuty temu, bubusia napisał:

Sry:)

To Kolegi podpis? Dziwnie się kojarzy.

Edytowane przez Lech36

6 minut temu, Lech36 napisał:

To Kolegi podpis? Dziwnie się kojarzy.

Daj spokoj, jestesmy w necie, roznych skrotow uzywamy, nie tylko polskich.

Takze Sorry

13 minut temu, Lech36 napisał:

Masz rację, na Bobcata czy top20 trzeba uważać.?

3 minuty temu, Bobcat napisał:

Ukryta Zawartość

Nic dodać nic ująć.

"Jak podkreślił Lis, jeszcze niedawno była perspektywa, by nasz kraj zajął miejsce "wśród pięciu najważniejszych państw Unii Europejskiej". - Które liczą się w każdej rozgrywce - podkreślił. Obecnie Polska o takiej pozycji nie ma co marzyć. - Dzisiaj jesteśmy w oślej ławce. Jesteśmy pogardzanym i śmiesznym państwem. Bardzo mi przykro. Ta degradacja nastąpiła w ciągu 3,5 roku. Tak błyskawicznej degradacji pozycji Polski jeszcze nie było - ocenił."

Ukryta Zawartość

No chyba, ze Lis mowi. Tak musi byc. Bardzo neutralny i obiektywny pan. Prawie jak Rydzyk.

?

Edytowane przez bubusia

4 minuty temu, bubusia napisał:

Bardzo neutralny i obiektywny pan.

To człowiek światowy nie z sekty PiS.

6 minut temu, bubusia napisał:

Prawie jak Rydzyk.

Rydzyk to sekta, nie widzi Kolega różnicy?

Za to ruchy narodowe weszły na nowy poziom.
- Penisy w dłoń!
- Ku chwale ojczyzny!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

34 minuty temu, zetempowiec napisał:

Za to ruchy narodowe weszły na nowy poziom.
- Penisy w dłoń!
- Ku chwale ojczyzny!

Ukryta Zawartość

Zwłaszcza ten akapit "Presji - kontrpresję" mi się podoba ;-). 

Ukryta Zawartość

15 godzin temu, dulon184 napisał:

reakcja.

Jak tam te twoje przygotowania do bycia oberstrażnikiem w obozach dla pisowców?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

8 minut temu, xniwax napisał:

Jak tam te twoje przygotowania do bycia oberstrażnikiem w obozach dla pisowców?

Obozy dla PiS-owców to chyba tylko na Madagaskarze?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.