Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wysilaj się i nie pokazuj jaki jest sens w bezsensie.....mnie nie "nawrócisz". ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

ale juz.jest merytorycznie.Było szybko ale jak zwykle nie na temat.

Darowałem sobie i spusciłem go do ignorowanych. Z argumentami da sie dyskutowac, z idiotą nie. Dlatego szkoda mi czasu.

Powołam się na Twoje słowa gdy to nastąpi.....a teraz zajmij się znów swoimi słupkami... ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Napisano dziś, 08:20

Panu dziękujemy za "dobre słowo".....jakie to miłe móc zobaczyć z kim mamy do czynienia po przeczytaniu paru słów.....to sam tyczy się postu z poprzedniego (12;07). ;(

Edytowane przez Maju

Pan jasinski ostatnim rzutem w 2007 roku darowal partii 6 mln naleznych panstwu pieniedzy i nalezy mu sie.

Edytowane przez muls

Tera Kurna My!

Świnie z kwikiem lecą do koryta :-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Witam dzis najgorszy Sort :)

na dzien dobry dla Fan clubu Pis i Spólki to osiągniecia Pis od rozpoczecia swego "panowania"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Caritas staje do wszystkich możliwych samorządowych konkursów.

A samorządy dają, chodź wiedzą, że zadanie zrealizują źle lub wcale.

Taka jest siła KatoKombinatu najbardziej mrocznej organizacji na świecie.

Zapytaj lampy. Lampa bucha to Cię wysłucha! - powiedzonko dziecięce

Tu jest Polska, Nie Izrael. Wracaj do swojego kibucu.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Witam dzis najgorszy Sort :)

Wicemarszałek i szef klubu PiS siedział w psychiatryku...Niezle sie zaczyna ale jak sie skonczy??

Ryszard Terlecki za błędy swojej młodości wylądował w… szpitalu psychiatrycznym. Napisał o tym dziennik „Rzeczpospolita”. Obecnie polityk jest wicemarszałkiem i szefem klubu parlamentarnego partii Jarosława Kaczyńskiego.

Rok 1970. Ryszard Terlecki jest hipisem, którego doskonale zna krakowska milicja. Znany jako „Pies” albo „Kudłacz”. Organy ścigania są żywo zainteresowane przyszłym politykiem. Aresztowanie przychodzi 3 lutego 1970 r. O co poszło? Według dr Bogusława Tracza z IPN – autora książki

Edytowane przez muls

Panu dziękujemy za "dobre słowo".....jakie to miłe móc zobaczyć z kim mamy do czynienia po przeczytaniu paru słów.....to sam tyczy się postu z poprzedniego (12;07). ;(

Słowami twojego prezydencika

hqdefault.jpg

Dziękować to możesz swojej bozi. Ja nie jestem katolem więc mnie nie chodzę i nie wycieram se ryja 12 przykazaniami i jeszcze bóg wie czym a potem nóż plecy choćby temu gorszemu sortowi.

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Wicemarszałek i szef klubu PiS siedział w psychiatryku...Niezle sie zaczyna ale jak sie skonczy??

Ryszard Terlecki za błędy swojej młodości wylądował w… szpitalu psychiatrycznym. Napisał o tym dziennik „Rzeczpospolita”. Obecnie polityk jest wicemarszałkiem i szefem klubu parlamentarnego partii Jarosława Kaczyńskiego.

Rok 1970. Ryszard Terlecki jest hipisem, którego doskonale zna krakowska milicja. Znany jako „Pies” albo „Kudłacz”. Organy ścigania są żywo zainteresowane przyszłym politykiem. Aresztowanie przychodzi 3 lutego 1970 r. O co poszło? Według dr Bogusława Tracza z IPN – autora książki

Czekaj Muls, czekaj, to ze facet był za czerwonych w psychuszce to jeszcze żaden zarzut, słyszałem o kilku, którzy wyladowali tam, bo nie dało im się podczepić paragrafu, paru innych świrowało żeby uniknąć pierdla czy kamaszy w Orzyszu czy w marynarce. Ja bym z tego zarzutu nie robił. Co Tracz pisał, bo nie dokończyłeś, a jego książek jakoś nie czytałem, przyznam.

kochany to ja wszystko wiem ale zmieniam bieg zdarzen.Pisze ze w szpitalu psychiatrycznym był byly prezydent Komorowski.i to w 1970r.I czekam...I Co sie dzieje??

Ukryta Zawartość

otoz mamy wrzask i darcie mordy przez dwa lata.

Ukryta Zawartość

ja juz przestalem byc wyrozumialy..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls

kochany to ja wszystko wiem ale zmieniam bieg zdarzen.Pisze ze w szpitalu psychiatrycznym był byly prezydent Komorowski.i to w 1970r.I czekam...I Co sie dzieje??

Ukryta Zawartość

otoz mamy wrzask i darcie mordy przez dwa lata.

Ukryta Zawartość

ja juz przestalem byc wyrozumialy..

Ukryta Zawartość

1376775954_by_knowingnothing_600.jpg

Coś w tym jest, ale nie zniżajmy się do ich poziomu co? Bo znam chłopaka, który za czerwonych wylądował w psychuszcze za odmowę służby wojskowej. Więc nijak mi z tego czynic komukolwiek zarzut.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez trebliG

A to hasła miłości zwolenników prezesika i jego małej nazi-republiki.

Ograniczeni umysłowo nie czytali swojego manuala książki na B? Jezus, Maryśka, Józek, nawet Janek i 12 postołów to byli żydzi przecie. To jak to? Bozia też jest Żydem. Rząd Polski z naczelnikiem Mlaszczysławem Bezzebnym ma zlikwidować boziunię?

12359915_1705237923043562_5420142378081984403_n.png?oh=457f9c95bcc7c7f6851cc9a25d2dd3c6&oe=56DF345D

Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

ja ciebie rozumiem ty mnie rozumiesz ale jak widzisz teraz to nikogo nie obchodzi.Liczy sie zyciorys.Nawet najlepsi sa obsrani...Czy ja mam dalej udawac ze ja tak nie potrafie? Niech ich szlag trafi za te durne zarzuty .Ja tez potrafie z czarnego zrobic biale.Tyle ze doszedlem do tego za pozno.

Coś w tym jest, ale nie zniżajmy się do ich poziomu co

Nie pisze tego dla numerka bo to strata czasu.Ktos to jednak czyta i jak statystyka dowodzi to kupi.... jak kupił idiote.

Nie zwyciezysz czolgów perfumami.

co tu czytasz ?caly czas totalne idiotyzmy swiadczace alboo glupocie albo wyrafinowaniu .Chcesz z tym walczyc odpowiadajac na kazda glupote czy realizowac wlasna linie ataku.

Edytowane przez muls

co tu czytasz ?caly czas totalne idiotyzmy swiadczace alboo glupocie albo wyrafinowaniu

Z wyrafinowaniem to sie jeszcze u kurduplowatych nie spotkałem, kogo masz na myśli? Bo chiba nie czerwcowego...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

kto tu pisal dwa lata karczemne kalumnie na Komorowskiego i reszte.Kto w sieci wypisywal totalne bzdury szczujac i klamiac..I ja mam teraz to polac perfumami?/Gdyby w swoim czasie otworzyc frontalny atak na sk.now w takiej albo jeszcze lepszej formie to moze bysmy unikneli tego skandalu.

Edytowane przez muls

co tu czytasz ?caly czas totalne idiotyzmy swiadczace alboo glupocie albo wyrafinowaniu .Chcesz z tym walczyc odpowiadajac na kazda glupote czy realizowac wlasna linie ataku.

Ośmieszając tych idiotów. I olewając ich personalne ataki. Ale absolutnie bez emocji. Sam się raz dałem złapać i opieprzyłem jakiegoś debila który nie odróżniał Robotnika Wybrzeża od trybuny ludu. Dla tego skończonego kretyna jedno i drugie było prasą PRLu. Ale szkoda mi nerwów, wiec traktuję tą pisaninę na forum jako rozrywkę intelektualną, zamiast rozwiązywać krzyżówki na przykład. Absolutnie nic osobistego. Luz i pierd..ony kamień na dnie pierd..nego strumienia, jak mawiają mistrzowie zen. Luuuuz.

tyle ze mistrzowie zen byli mistrzami a ja nie jestem.Rozrobili Dobrego czlowieka jakim był Komorowski insynuacjami i pierdolami rozdmuchanymi do nieba ktore obecnie maliniak zaliczył juz kilka razy.To była zorganizowana kampania i nie wygrasz z chamem dobrocia.Chama lejesz w morde..Cham to wie a my sie ciagle uczymy.

Edytowane przez muls

tyle ze mistrzowie zen byli mistrzami a ja nie jestem.Rozrobili Dobrego czlowieka jakim był Komorowski insynuacjami i pierdolami rozdmuchanymi do nieba ktore obecnie maliniak zaliczył juz kilka razy.To była zorganizowana kampania i nie wygrasz z chamem dobrocia.Chama lejesz w morde..Cham to wie a my sie ciagle uczymy.

Cham ma mordę nawykła do bicia. Dlatego szkoda rąk. Można ewentualnie użyć sztachety, ale lepiej bydlaka ośmieszyć. Bo te nadęte dupki boja się jedynie śmieszności. Dlatego tak nienawidzą "szkła kontaktowego" i niektórych kabaretów. A co do PO i Komorowskiego, to winni są jego "koledzy" partyjni, którzy w kiepskim wyniku wyborów upatrywali szansy dla siebie na korzystne roszady w partii i do pustych łbów im nie przyszło, ze w ten sposób wykończą samych siebie. Zabrakło Tuska zeby ich wziął za mordę.

niestety i dlatego ten etap jest juz zamkniety.

a był juz wtedy kiedy nie chcialo im sie uwalic kaminskiego i ziobre.

a tu masz poziom czolowego wspolnotowego.Przykleja sie do ciebie taki wspolnotowy jak widzisz a ty ..perfumami.

Odbieraliście dzieci rodzicom, którym nie daliście szans na zatrudnienie, aby mogli utrzymać rodziny, muls,

Edytowane przez muls

Widzisz, gdyby w marszu w sobotę szli ludzie i wrzeszczeli hasła w pisowskim stylu, o zdrajcach niegodnych bycia Polakiem czy coś takiego to oberprezes zeszczałby się z radości. Ale szli spokojni uśmiechnięci ludzie i nieśli hasła o tym, że warto być przyzwoitym i sami nazywali się Polakami gorszego sortu zamieniając podła obelgę w .coś godnego dumy. I to doprowadziło oberpieniacza do wscieku dupy.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.