Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Kolega adalbert musi byc zawsze na wygranej: takze nie wkur... sie, ma super pogode i przede wszystkim jego ulubieniec wygral juz wybory prezydenckie.

No i oczywiscie pisowcy ciagle dostaja po dupie, nawet jak wygrali to i tak przegrali.

?

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

16 minut temu, bubusia napisał:

Kolega adalbert musi byc zawsze na wygranej: takze nie wkur... sie, ma super pogode i przede wszystkim jego ulubieniec wygral juz wybory prezydenckie.

No i oczywiscie pisowcy ciagle dostaja po dupie, nawet jak wygrali to i tak przegrali.

Intelektualnie @Adalbert95 przerasta Was żałośni funkcjonariusze frontu propagandowego PiS o lata świetlne. Stąd Wasze (skądinąd zrozumiałe) frustracje.

2 minuty temu, Bobcat napisał:

Intelektualnie @Adalbert95 przerasta Was żałośni funkcjonariusze frontu propagandowego PiS o lata świetlne. Stąd Wasze (skądinąd zrozumiałe) frustracje.

Zdecydowanie, jest wyjatkowo dobrym wrozbita:)

Najgorsze sa te nasze frustracje, co widac po twoim wpisie:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Bupek, jak to on, ale co się nam tu ostatnio Jacchusia rozpyskował i rozjazgotał! - aże strach.

Podwyżkę-ś dostał, czy dopiero masz obiecaną?

1 minutę temu, bubusia napisał:

Zdecydowanie, jest wyjatkowo dobrym wrozbita:)

Najgorsze sa te nasze frustracje, co widac po twoim wpisie:)

To że wypowiadasz się metodą na chama i na bezczela nie sprawi automatycznie że masz rację.

1 minutę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Bupek, jak to on, ale co się nam tu ostatnio Jacchusia rozpyskował i rozjazgotał! - aże strach.

Ciekawe ile dostają od wpisu?

1 minutę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

A widzisz, sa wyniki, jest podwyzka.

?

4 minuty temu, Bobcat napisał:

Ciekawe ile dostają od wpisu?

Ja mam pare tysi miesiecznie, tzn paredziesiat.

Wlasnie kupuje nowy projektor JVC, tym razem natywne 4k

?

Edytowane przez bubusia

Mają od dzieła.

Pińcet za miesiąc. To jest jakieś 120€, czyli (na francuskie ceny) - około półtora wagonu papierochów.

Tani są nadzwyczajnie.

Teraz, bubusia napisał:

Ja mam pare tysi miesiecznie, tzn paredziesiat.

?

Więc się nie wypieraj statusu płatnego trolla. Sam się przyznałeś.

Więc się nie wypieraj statusu płatnego trolla. Sam się przyznałeś.

hehe

4 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Mają od dzieła.

Pińcet za miesiąc. To jest jakieś 120€, czyli (na francuskie ceny) - około półtora wagonu papierochów.

Tani są nadzwyczajnie.

Za tyle to nawet nie splune, kolego BN. Juz cie raz zapraszalem na chate, sam zobaczysz co i jak:)

Oczywiscie mowa o audiowideo. Na takim forum jestesmy.

Edytowane przez bubusia

10 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

IMO to co innego. Po przerżnięciu senatu pisiory  nerwowo naciskają na swoich agitatorów, by głośno i natrętnie próbowali dalej wciskać swoje propagandowe g...o. Na zasadzie: powtórz po raz tysięczny, może choć trochę się przyklei ... :)

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Odwrócenie argumentu o 180 stopni

Ja mam pytanie.

Czy można odwrócić argument nie o 180 stopni, jak piszesz, tylko o 270? Albo lepiej o 360 stopni ?  ?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Teraz, argus napisał:

IMO to co innego. Po przerżnięciu senatu pisiory  nerwowo naciskają na swoich agitatorów, by głośno i natrętnie próbowali dalej wciskać swoje propagandowe g...o. Na zasadzie: powtórz po raz tysięczny, może choć trochę się przyklei ... ?

A te inne agitatory, czyli np Ty, to niby jak?

Teraz, Jacchusia napisał:

Ja mam pytanie.

Czy można odwrócić argument nie o 180 stopni, jak piszesz, tylko o 270? Albo lepiej o 360 stopni ?  ?

Nie przegrzewaj chlopakowi obwodow.

?

2 minuty temu, argus napisał:

IMO to co innego. Po przerżnięciu senatu pisiory  nerwowo naciskają na swoich agitatorów, by głośno i natrętnie próbowali dalej wciskać swoje propagandowe g...o. Na zasadzie: powtórz po raz tysięczny, może choć trochę się przyklei ... ?

No tak, w końcu ta tajemnicza opozycja wygrała wybory do senatu, tylko co to za partia? Szukałem, nie ma.

3 minuty temu, Jacchusia napisał:

Ja mam pytanie.

Powiedz swojemu przełożonemu po linii frontu propagandowego który Ci podsunął to pytanie aby trochę pomyślał. Na to pytanie potrafi odpowiedzieć przeciętnie inteligentny uczeń szkoły podstawowej.

......przełożonemu po linii frontu propagandowego .....

?

Skad Ty te teksty bierzesz?

Edytowane przez bubusia

7 minut temu, Jacchusia napisał:

tajemnicza opozycja wygrała wybory do senatu, tylko co to za partia?

Każda nie-PiS. Do senatu szli jednym blokiem. Po co zadajesz pytania dla pytań? Tak Was uczą na odprawach dla funkcjonariuszy frontu propagandowego?

.....Tak Was uczą na odprawach dla funkcjonariuszy frontu propagandowego?

I znowu mamy tekst

?

Edytowane przez bubusia

?

Skad Ty te teksty bierzesz?

Tylko Ty i Twoja kamaryla musicie korzystać z podsuniętych tekstów. Nie mierz wszystkich swoją miarą.

8 minut temu, Bobcat napisał:

Na to pytanie potrafi odpowiedzieć przeciętnie inteligentny uczeń szkoły podstawowej.

To niech ci podpowie. ?

To niech ci podpowie. ?

Mnie nie musi. Tobie się przyda. Poszukaj takich sam.

3 minuty temu, bubusia napisał:

I znowu mamy tekst

I będzie jeszcze tyle razy ile uznam za stosowne.

5 minut temu, Bobcat napisał:

Każda nie-PiS. Do senatu szli jednym blokiem. Po co zadajesz pytania dla pytań? Tak Was uczą na odprawach dla funkcjonariuszy frontu propagandowego?

Aaaa, to ci co to teraz twierdzą, że PO to ich największy wróg no i propeowska Konfederacja.

To też ci w podstawówce powiedzieli?

16 minut temu, bubusia napisał:

hehe

Za tyle to nawet nie splune, kolego BN. Juz cie raz zapraszalem na chate, sam zobaczysz co i jak:)

Oczywiscie mowa o audiowideo. Na takim forum jestesmy.

Ty nie spluniesz, inni - sprzedadzą honor i duszę.

A - nie pamiętam, naprawdę.

Za zaproszenie uprzejmie dziękuję. 

Życie zna najróżniejsze niesłychane przypadki. Ja kiedyś w Londynie poznałem gościa, który po gadaninie (bezprocentowej) okazał się być moim kuzynem. Dalszym, ale jednak.

Wezmę gorzałę i płyty. Gramofon kup!

No i do wczesnych godzin porannych będziemy się wzajemnie przekonywali i opierdalali.

Już mi się to podoba!????

Mnie nie musi. Tobie się przyda. Poszukaj takich sam.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

1 minutę temu, Jacchusia napisał:

Aaaa, to ci co to teraz twierdzą, że PO to ich największy wróg no i propeowska Konfederacja.

To też ci w podstawówce powiedzieli?

Zastanów się co napisałeś i może koryguje swoje brednie.

Moze Linna se kupie, kto wie.

?

Teraz, Bobcat napisał:

Zastanów się co napisałeś i może koryguje swoje brednie.

może czy morze? bo nie wiem co koryguje swoje brednie, a wszystko przez to, że piszesz od rzeczy.

Czegos nie rozumiesz to zapytaj grzecznie ?

może czy morze? bo nie wiem co koryguje swoje brednie, a wszystko przez to, że piszesz od rzeczy.

Czegos nie rozumiesz to zapytaj grzecznie ?

A nie mowilem, ze przegrzejesz mu obwody:)

10 minut temu, bubusia napisał:

I znowu mamy tekst

?

Jest gorszy od śj, oni przynajmniej się nie powtarzają co chwilę ?

A nie mowilem, ze przegrzejesz mu obwody:)

To nie moja wina, a chłodzenia, ma pewnie pasywne.

wkurzał go went. kiedy go miał koło ucha ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.