Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Magistra !

Coś w ten deseń.

Cytat

"Rozumiem całą tradycję tego zwyczaju, ale obecnie mnie to brzydzi i jest to dla mnie naruszeniem mojej cielesności" - napisała na Facebooku poseł KO Klaudia Jachira, odnosząc się do zwyczaju całowania kobiet w rękę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

--------------------------------

2 minuty temu, asterix1 napisał:

Nie oni ale WY....( lub Twoi)

No i?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Jacchusia

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

2 minuty temu, Jacchusia napisał:

No i?

I ?

To jest ta słynna wasza walka z postkomuną?

1 minutę temu, asterix1 napisał:

I ?

To jest ta słynna wasza walka z postkomuną?

A kto to jest według ciebie postkomuna?

3 minuty temu, jezz napisał:

Oj te staromodne nawyki.

zal mi cie trollu pisowy zal ....

7 minut temu, Jacchusia napisał:

Coś w ten deseń.

No i?

6 minut temu, jezz napisał:

Oj te staromodne nawyki.

1549112567-vk0jq3-600.jpg

3 minuty temu, Jacchusia napisał:

A kto to jest według ciebie postkomuna?

UWAGA: Link zawiera lokowanie.

Ukryta Zawartość

książka dowodzi, że łańcuszek powiązań prowadzi do Rosji, a konkretnie do osób związanych z Kremlem i jego tajnymi służbami. Odsłania słabość państwa i niemoc jego instytucji, które skompromitowały śledztwo w sprawie podsłuchów, oraz bulwersującą rolę w tej sprawie ludzi bliskich PiS, którzy wykorzystali „rosyjskie” nagrania z restauracji do uderzenia w rząd RP.

Ukryta Zawartość

3 minuty temu, toptwenty napisał:

bulwersującą rolę w tej sprawie ludzi bliskich PiS, którzy wykorzystali „rosyjskie” nagrania z restauracji do uderzenia w rząd RP.

Czyli to co mówili uwcześni władcy zupełnie się nie liczy? Źli są ci, którzy to wykorzystali?

@asterix1

Jezz-a chcesz obrazić, a mnie ni wiesz co odpowiedzieć?

Teraz, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

A co takiego powiedzieli ?Przy wódce.

Przy wódce się nie liczy? Można wszystko mówić, aha. Szkoda, że jazda po pijaku nie uchodzi na sucho, przecież człowiek nie wie co robi.

2 minuty temu, Jacchusia napisał:

Jezz-a chcesz obrazić

"Takie coś nie jest w stanie obrazić",  albo "z jego ust takie słowa to jak komplement".

Czy jak tam tu gada forumowa krynica cytatów.?

2 minuty temu, jezz napisał:

krynica

Ukryta Zawartość

Prezydent Andrzej Duda zarzucił "wielu sędziom" związki z poprzednim ustrojem oraz orzekanie w stanie wojennym. Co dziesiąty sędzia sądów powszechnych i co najmniej 36 sędziów Sądu Najwyższego zaczynało swoją karierę w PRL-u. Trzech ze 101 obecnych sędziów SN orzekało w sprawach karnych w stanie wojennym, ale w sądach powszechnych i wojskowych. W obecnym składzie SN nie ma nikogo, kto byłby w tym sądzie w poprzednim ustroju.

Ukryta Zawartość

7 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Nie ważne co kto mówi ale co robi.PiS działa w interesie Rosji.

Jakis czas temu Tomasz Piątek w książce „Macierewicz i jego tajemnice”pisał o niejasnych kontaktach  ministra wojny z sowieckim wywiadach

Macierewicz odgrażał sie wytoczeniem sprawy w sądzie ...do tej pory cisza

13 minut temu, Jacchusia napisał:

@asterix1

Jezz-a chcesz obrazić, a mnie ni wiesz co odpowiedzieć?

o wiele wcześniej zadałem ci pytanie ...odpowiedzi  na nie były podobne do tego ze zdjęcia co wkleiłem ....a  tak błąd popełniłem oczekując odpowiedzi od ciebie....już nie sil się na to wystarczająco "wiele" odpowiedziałeś....

9 minut temu, toptwenty napisał:

Ukryta Zawartość

Prezydent Andrzej Duda zarzucił "wielu sędziom" związki z poprzednim ustrojem oraz orzekanie w stanie wojennym. Co dziesiąty sędzia sądów powszechnych i co najmniej 36 sędziów Sądu Najwyższego zaczynało swoją karierę w PRL-u. Trzech ze 101 obecnych sędziów SN orzekało w sprawach karnych w stanie wojennym, ale w sądach powszechnych i wojskowych. W obecnym składzie SN nie ma nikogo, kto byłby w tym sądzie w poprzednim ustroju.

lecz ciemny lud o tym nie wie....nie trzeba daleko szukać

Ukryta Zawartość

4 minuty temu, asterix1 napisał:

o wiele wcześniej zadałem ci pytanie ...odpowiedzi  na nie były podobne do tego ze zdjęcia co wkleiłem ....a  tak błąd popełniłem oczekując odpowiedzi od ciebie....już nie sil się na to wystarczająco "wiele" odpowiedziałeś....

Musisz popracować nad komunikacją...i nie chodzi mi o kupowanie biletów przez internet.

Sejm przestał działać. TK zniszczony. KRS nie istnieje. TVP to ściek. Wojsko może tylko się poddać. NIK zdruzgotana. NBP, to farsa. W MF mafia VAT. Ministerstwo Kultury jest Ministerstwem Kulturwy. To Polska PiS. Zdemoralizowane państwo, zdemoralizowanych ludzi
Został tylko ... Senat

6 minut temu, Jacchusia napisał:

...

Masz się Jakhusju za patryjotę:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez toptwenty
26 minut temu, asterix1 napisał:

o wiele wcześniej zadałem ci pytanie ..

O popatrz, to zupełnie jak jak ja tobie, niedługo pewnie będzie rocznica zadania.

27 minut temu, asterix1 napisał:

.nie trzeba daleko szukać

A gdzie szukasz?

18 minut temu, toptwenty napisał:

Sejm przestał działać. TK zniszczony. KRS nie istnieje. TVP to ściek. Wojsko może tylko się poddać. NIK zdruzgotana. NBP, to farsa. W MF mafia VAT. Ministerstwo Kultury jest Ministerstwem Kulturwy. To Polska PiS. Zdemoralizowane państwo, zdemoralizowanych ludzi

A wystarczyło tylko wygrać wybory. Proste rozwiązanie. PO miało cztery lata żeby się do tego przygotować.

7 minut temu, jezz napisał:

O popatrz, to zupełnie jak jak ja tobie, niedługo pewnie będzie rocznica zadania.

Jakos dziwnym trafem miałeś mi przypomnieć to tzw zadanie ...ile już trwa to szukanie ? 2 miesiące?

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
20 godzin temu, Mysza 13 napisał:

żętelman z kocim avatarem nawet mi tu jakieś warunki stawiał po spełnieniu których nie będzie mnie gnębił na forum, dobre, prawda?

Czekam na te warunki.

1 minutę temu, Mysza 13 napisał:

Wpis proszę .

Nie oczekuj nic więcej ...

troll "

Trollowanie[1] polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników poprzez ich ośmieszenie lub kierowane pod ich adresem wyzwisk, co z kolei, ma prowadzić do wywołania kłótni. Stosowane obecnie metody, opierają się na wysyłaniu napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów na dany temat czy też poprzez stosowanie różnego rodzaju zabiegów erystycznych. Podstawą tego działania jest upublicznianie takich wiadomości jako przynęty[2][3], która – zdaniem trolla – potencjalnie mogłaby doprowadzić do wywołania dyskusji."

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
54 minuty temu, jezz napisał:

Udowodnił marny człowieczku.

Pluje tu wszystkim w twarz..Niech ten człowiek honoru w końcu ten swój status udowodni.

Nie - to w ryja.

13 minut temu, jezz napisał:

wystarczyło tylko wygrać wybory

Nie wystarczy. Trza więzienia budować - na odludziu.

Padajom jak muchy.

Ukryta Zawartość

Poseł Lewicy Andrzej Rozenek alarmuje, że z powodu wprowadzenia w życie ustawy dezubekizacyjnej zmarło już 59 byłych funkcjonariuszy aparatu bezpieczeństwa PRL.

Ukryta Zawartość

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.