Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Zapytaj Koolo.

Jako karę dodatkową posadził bym go z Sawicką (ale przez kratę), żeby mu ryczała 24 godz. na dobę.

Mnie po prostu wqrwia polityka i wszystkich złodziei do kopalni bym zamknął i wodą zalewał żeby szybciej fedrowali :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Mnie po prostu wqrwia polityka i wszystkich złodziei do kopalni bym zamknął i wodą zalewał żeby szybciej fedrowali :

http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,11568810,Piekarska_oskarza_Czarzastego__obiecywal_miejsca_w.html

Przegrane głupie babsko miele ozorem - a dowody ? Dowodów brak!

Obiecanki cacanki, brak dowodów i nici z..... lodów

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Lidzie jak dzieci, patrzą nie widzą. Zapomniałeś o tym najważniejszym z listy płac, wiemy o kim mowa ;)

Tak , tak to wszystko takie jasne, jasne jak..., choć trzeba przyznać z tym dzieleniem to im wychodzi, a ta ostatnia "akcja" z wrakiem, tak wypucować i to ruskim pod nosem, majstersztyk, a ludzie jak dzieci będą teraz o zacieraniu śladów, itp.

jak to jest że rydzyk ma nadajniki na uralu? kto mu pozwolił sam sobie postawił? to jest dopiero agentura.

"Podczas niedzielnego wystąpienia w Krośnie poseł Prawa i Sprawiedliwości powiedział, że katastrofa smoleńska była wypowiedzeniem Polsce wojny. Macierewicz stwierdził także, że nie był to atak przypadkowy i że została wtedy odcięta głowa narodu."

Ukryta Zawartość

Oto głowa debila:

post-17911-0-40220900-1334837485_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jak to jest że rydzyk ma nadajniki na uralu? kto mu pozwolił sam sobie postawił? to jest dopiero agentura.

To że sobie "postawił" i co to pryszcz ale zakłócał, ale chyba już wyłączył czy "postawił" w USA (gdzie ich służby? ) - jest poza zasięgiem jak tam stawia i zakłóca.

A ludzie jak te dzieci...

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Maju, nie p...dol - to już nie jest demagogia, tylko albo skrajna głupota, albo jeszcze skrajniejsza wredna chęć prania mózgów czytelników wątku. W Stanach możesz sobie postawić choćby wieżę Eiffla czy drugą Statuę Wolności, bylebyś wydzierżawił lub kupił grunt i wystawił rzecz za własną kasę (ewentualnie jeszcze wykupił komercyjną licencję - jak w przypadku radia lub TV). W Rosji nadajnik radiowy to do dziś kwestia polityczna i będąc obcokrajowcem (i w dodatku nie prawosławnym) trzeba albo extremalnie głęboko wleźć w d..ę politykom, albo być agenturalnie związanym z władzą (i to nie każdą - musi być jakoś związana z organami bezpieczeństwa), by choć pomarzyć o nadawaniu własnego programu radiowego czy telewizyjnego.

W tym kontekście nadawanie papy geszefciarza z terenu Rosji jest tak czy inaczej ciężko podejrzane.

"Podczas niedzielnego wystąpienia w Krośnie poseł Prawa i Sprawiedliwości powiedział, że katastrofa smoleńska była wypowiedzeniem Polsce wojny. Macierewicz stwierdził także, że nie był to atak przypadkowy i że została wtedy odcięta głowa narodu."

Ukryta Zawartość

Oto głowa debila:

Ja bym w tej wojnie jeńców nie brał.

Ukryta Zawartość

Argus ja żartuję a Ty poważnie? Już tą sprawę wałkowaliśmy w innym wątku, szkoda mojego czasu i Twoich nerwów. Kolega romekxxx podał trzy (może nawet więcej) bzdury a Ty dokładasz następne.

Chcesz poważnie na argumenty?To proszę o fakty a nie insynuacje. A może na wesoło, bo jak się pisze o o.Rydzyku jak o Bondzie...

Maju wybacz, może coś przeoczyłem ale skoro piszesz, że ktoś bzdury wygaduje to należy to poprzeć faktami. Znasz jakieś? Czekamy:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Fox733

Nie miał i nie ma nadajników i nie na Uralu, nikt mu nie pozwalał skoro ich nie stawiał, to ostatnie to insynuacja.

Argus pisał

"W Rosji nadajnik radiowy to do dziś kwestia polityczna i będąc obcokrajowcem (i w dodatku nie prawosławnym) trzeba albo extremalnie głęboko wleźć w d..ę politykom, albo być agenturalnie związanym z władzą (i to nie każdą - musi być jakoś związana z organami bezpieczeństwa), by choć pomarzyć o nadawaniu własnego programu radiowego czy telewizyjnego.

W tym kontekście nadawanie papy geszefciarza z terenu Rosji jest tak czy inaczej ciężko podejrzane. "

Z tego co wiem z nadajników rosyjskiego RTRS-u korzystało między innymi Radio Watykan i inne europejskie stacje to pewnie też powinny być podejrzane!

Informacje z "ulubionej" GW.

Edytowane przez Maju

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Fox733

Nie miał i nie ma nadajników i nie na Uralu, nikt mu nie pozwalał skoro ich nie stawiał, to ostatnie to insynuacja.

Argus pisał

"W Rosji nadajnik radiowy to do dziś kwestia polityczna i będąc obcokrajowcem (i w dodatku nie prawosławnym) trzeba albo extremalnie głęboko wleźć w d..ę politykom, albo być agenturalnie związanym z władzą (i to nie każdą - musi być jakoś związana z organami bezpieczeństwa), by choć pomarzyć o nadawaniu własnego programu radiowego czy telewizyjnego.

W tym kontekście nadawanie papy geszefciarza z terenu Rosji jest tak czy inaczej ciężko podejrzane. "

Z tego co wiem z nadajników rosyjskiego RTRS-u korzystało między innymi Radio Watykan i inne europejskie stacje to pewnie też powinny być podejrzane!

Informacje z "ulubionej" GW.

Nijaki kaminski stwierdzil ze dla kaczynskiego nadajniki rydzyka na uralu byly przeszkoda dla kaczynskiego we wspolpracy ale i tak zaczal wspolprace z belzebubem z torunia.

Nijaki kaminski stwierdzil ze dla kaczynskiego nadajniki rydzyka na uralu byly przeszkoda dla kaczynskiego we wspolpracy ale i tak zaczal wspolprace z belzebubem z torunia.

Mam propozycję jak już trzymamy się wersji uralu (rozumiem wg. GW ) to piszmy "Ural" bo w rosyjskich warunkach 2000km to niedaleko.;)

Nijaki Kamiński dobrze go określiłeś. Jeżeli nie można zweryfikować kłamstwa to pewnie może ono być przeszkodą chociaż nie wiem o jakiej współpracy mówi(sz).

Dla jasności "nadawał na uralu" 1997-2003, w 2002 rewelacje GW o zakłócaniu, zresztą czego to RM nie zakłóca ( wg. GW oczywiście) zobaczcie w internecie.;)

Częstotliwość przydzielił rosyjski RTRS.

A tak wracając bardziej do tematu a konkretnie odbierania rozumu.Tu mamy przykłady jak przeciwnikom o.Rydzyka odbiera niekiedy. Mam nadzieję że tego typu internetowe wątki nie mają wpływu np na "wyznawcę"(gratulacje) niejakiego Palikota. (Cyba).

Ad. Słów Maciarewicza -rzeczywiście facet pieprzy jakby mu cegła spadła na głowę-jeśli chodzi o dobór słów i formę.A co wypowiedzenia wojny - to one już się dawno toczą na płaszczyznie politycznej,energetycznej ,religijnej itd. Rosja jest mafijnym krajem .morduję się niewygodnych dziennikarzy , oponentów za kraty.nie uważam ze Putin dokonał zamachu niemniej całe śledztwo ws/katastrofy to farsa .

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Mam propozycję jak już trzymamy się wersji uralu (rozumiem wg. GW ) to piszmy "Ural" bo w rosyjskich warunkach 2000km to niedaleko.;)

Nijaki Kamiński dobrze go określiłeś. Jeżeli nie można zweryfikować kłamstwa to pewnie może ono być przeszkodą chociaż nie wiem o jakiej współpracy mówi(sz).

Dla jasności "nadawał na uralu" 1997-2003, w 2002 rewelacje GW o zakłócaniu, zresztą czego to RM nie zakłóca ( wg. GW oczywiście) zobaczcie w internecie.;)

A tak wracając bardziej do tematu a konkretnie odbierania rozumu.Tu mamy przykłady jak przeciwnikom o.Rydzyka odbiera niekiedy. Mam nadzieję że tego typu internetowe wątki nie mają wpływu np na "wyznawcę"(gratulacje) niejakiego Palikota. (Cyba).

Gorzej ze w szeregach pisu jest milion takich cybow. Co do nadajnika to nistety nie tylko gw i kaminski w niej. Niestety jeden ensemble z mojej rodziny pfuj pracuje w tym radiu.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Gorzej ze w szeregach pisu jest milion takich cybow. Co do nadajnika to nistety nie tylko gw i kaminski w niej. Niestety radio kgb ural. Ciekawe w jakim stopniu jest rydzyk a w jakim jego prawa reka krol. Nie dziwne ze ruscy to wspieraja skoro tak dobrze dzieli polakow. Zakladajac ze kosciol jest wazny w polsce to rydzyk zainfekowal go maloscia i prostacka glupota. A o to wlasnie ruskim chodzi

Edytowane przez romekxxx

Milion "cybów" brak poszkodowanych - słaby argument.

Ruscy pewnie wspierają dzielących polaków - oczywiście - to widać jasno .....nawet po wyglądzie wraku.;)

A o to ruskim chodzi - fakt

PS.Resztę pominąłem bo nie znalazłem sensu.

Bym zapomniał jaki ensemble, może znam?

Edytowane przez Maju

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Milion "cybów" brak poszkodowanych - słaby argument.

Ruscy pewnie wspierają dzielących polaków - oczywiście - to widać jasno .....nawet po wyglądzie wraku.;)

A o to ruskim chodzi - fakt

PS.Resztę pominąłem bo nie znalazłem sensu.

Bym zapomniał jaki ensemble, może znam?

Mnie ten wrak bawi. Jak go przywioza to sie bedxiesz do niego modlil jak i caly lud smolenski. w kazdym razie bog raz dpswiadzczyl nas hitlerem potem syalinem a teraz rydzykiem belzebubem z torunia

Ludzie jaką krzywdę robi wam ojciec z Torunia ?

Czy musicie słuchać jego radia, płacić na niego abonament? To naprawdę "cudowne radio" ludzie którzy go nie słuchają wiedzą najlepiej co w nim jest, gdzie i jakie ma nadajniki, ile zarabia i czym jeździ ojciec Tadeusz itp. itd.

Czym urojenia, insynuacje i obsesje przeciwników radia różnią się od obsesji Macierewicza ?

To jak dodanie batmana do reklamy ubeckich i mundurowych emerytur ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Koolo

Do romekxxx

Tak jak się spodziewałem, jak nie można argumentem to wyśmiać.

Niewiele wiesz o tym o czym piszesz. Belzebuba nie szukaj tam gdzie go nie ma, może lepiej tam skąd czerpiesz te "rewelacje".

Nie widzę sensu ani potrzeby prowadzenia dalszej dyskusji na tym poziomie.

Edytowane przez Maju

"Zapytany, po co PiS lansuje też o zamachu, odpowiedział: - Moim zdaniem Kaczyński dąży w tej chwili do wywołania rozruchów i przeprowadzenia puczu. Mówię to otwarcie, bo widzę ten plan. Najlepiej by było jakby policja zaczęła strzelać do ludzi, a on wtedy dokonałby przewrotu. On doskonale wie, że żadnych wyborów w Polsce już nie wygra i po prostu w ten sposób upatruje swoją drogę do władzy. Mam nadzieję, że mu się to nie uda - zakończył Łoziński."

trochę fantazjuje do puczu poza nienawiścią i chorobliwą rządzą władzy potrzeba więcej argumentów.Natomiast może wywołać dużo więcej negatywnych emocji i z widoczną przyjemnością nimi rozgrywać. Kocha zło z wzajemnością

Edytowane przez wladz
Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Do romekxxx

Tak jak się spodziewałem, jak nie można argumentem to wyśmiać.

Niewiele wiesz o tym o czym piszesz. Belzebuba nie szukaj tam gdzie go nie ma, może lepiej tam skąd czerpiesz te "rewelacje".

Nie widzę sensu ani potrzeby prowadzenia dalszej dyskusji na tym poziomie.

Żal Ci maju dupe sciska że w Wyborczej nie uswiadczysz wyzwiska.:-)

Ludzie jaką krzywdę robi wam ojciec z Torunia ?

Czy musicie słuchać jego radia, płacić na niego abonament? To naprawdę "cudowne radio" ludzie którzy go nie słuchają wiedzą najlepiej co w nim jest, gdzie i jakie ma nadajniki, ile zarabia i czym jeździ ojciec Tadeusz itp. itd.

Czym urojenia, insynuacje i obsesje przeciwników radia różnią się od obsesji Macierewicza ?

To jak dodanie batmana do reklamy ubeckich i mundurowych emerytur ;-)

http://www.radiomaryja.pl/artykuly.php?id=1143678

Czyli jednak na narzady im w smolensku byli potrzebni piloci - posłuchaj z radia rydzyka - a moze nagranie sfabrykowane?

http://www.youtube.com/watch?v=JAh6Fh8v6zo&feature=g-vrec&context=G2777021RVAAAAAAAAAA

Edytowane przez romekxxx

Romekxxx

Poeta tylko głowa nie ta

- jakiś przeszczep?

Widzisz jak łatwo coś wyśmiać.

Pamiętaj belzebub (jak go zwiesz) jest inteligentniejszy od nas i jest kłamcą od początku do końca i niepotrzebne mu wyzwiska.

A to co mówią ludzie dzwoniący do RM, daj spokój, nie takie bzdury słyszałem (co prawda w innych sprawach), tylko czy ktoś z radia to potwierdził, tam ludzi traktują poważnie nawet jak błądzą i od razu nie wyłączają - może w niektórych przypadkach za słabo jest ta ludzka (telefoniczna) głupota napiętnowana - sprawa dyskusyjna.

To te ludzkie telefoniczne rozmowy wykorzystuje się jako dowód na rzekome nawoływanie do nienawiści, antysemityzm itp.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Romekxxx

Poeta tylko głowa nie ta

- jakiś przeszczep?

Widzisz jak łatwo coś wyśmiać.

Pamiętaj belzebub (jak go zwiesz) jest inteligentniejszy od nas i jest kłamcą od początku do końca i niepotrzebne mu wyzwiska.

A to co mówią ludzie dzwoniący do RM, daj spokój, nie takie bzdury słyszałem (co prawda w innych sprawach), tylko czy ktoś z radia to potwierdził, tam ludzi traktują poważnie nawet jak błądzą i od razu nie wyłączają - może w niektórych przypadkach za słabo jest ta ludzka (telefoniczna) głupota napiętnowana - sprawa dyskusyjna.

To te ludzkie telefoniczne rozmowy wykorzystuje się jako dowód na rzekome nawoływanie do nienawiści, antysemityzm itp.

wiedząc ze są takie telefony dopuszczanie do nich dalej to świadome i rozmyślne działanie . żeby to było pierwszy raz.

Musicie wciąż stale dopierniczać opozycji. Tak jak na Białorusi. Pamiętajcie tylko chaziain Łukaszenka (u nas Donald) jest dobry. Wszelka opozycja to niebezpieczna extrema (oprócz komunistów, którzy wolą Naczelnika vel Donalda od faszystów).

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Musicie wciąż stale dopierniczać opozycji. Tak jak na Białorusi. Pamiętajcie tylko chaziain Łukaszenka (u nas Donald) jest dobry. Wszelka opozycja to niebezpieczna extrema (oprócz komunistów, którzy wolą Naczelnika vel Donalda od faszystów).

opozycja jest obecnie taka sama jak w okolicach 1772 roku. jak sie nie da po ludzku to rokosz....

Do faszystów to rzeczywiście bliżej Jarosławowi K.

Tamci mieli swój "atak na radiostację w Gliwicach", ci mają "wypowiedzenie wojny".

Edytowane przez Filut

Działalność Kaczyńskiego coraz bardziej przypomina okres monachijski Hitlera. Pisał o tym już dobrą chwilę temu Cezary Michalski.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.