Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Wszyscy teraz tak zajęci Wałęsą ze nie zwracają uwagi na inne tematy

a te bliżej realne to jak obietnice pana Dudy idą w niebyt ( prawdopodobnie )

Kiedy po wyborach okazało się, że Duda to rzeczywiście jedynie pajacyk i długopis to już mało kto poważnie traktuje obietnice i słowa takiego dziwadła.

Kiedy po wyborach okazało się, że Duda to rzeczywiście jedynie pajacyk i długopis to już mało kto poważnie traktuje obietnice i słowa takiego dziwadła.

Zawsze tacy startowali ale zawsze kończyli max na 2 pozycji a wygrywala znana wypromowana wcześniej twarz. Tym razem wygrwl nieznany. Więc i mniej do gadania ma. Tylko podpisać może jak mu powiedzą ewentualnie.

chwilowy brak działalności w audio.

Rzeczywiście, od dawna się przymierzam, żeby spalić telewizor...

Od kilku dni oglądam i słucham tylko koncertów. "Gościli" u mnie w domu już tacy wielcy jak Toto z koncertu w Łodzi czy Yes z koncertu w Montreux itd. Za każdym razem było dużo momentów kiedy na plecach czułem przyjemne ciarki. Dziś kolejna porcja przyjemnych doznań. Przed tymi wieczornymi doznaniami duża porcja jazz-u. z płyt, plików i radia internetowego.

Jest fajnie. Zwłaszcza jak doznania wzmocni sympatyczny drink ;-).

P.S. Dlatego nie warto palić telewizora ;-).

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Od kilku dni oglądam i słucham tylko koncertów. "Gościli" u mnie w domu już tacy wielcy jak Toto z koncertu w Łodzi czy Yes z koncertu w Montreux itd. Za każdym razem było dużo momentów kiedy na plecach czułem przyjemne ciarki. Dziś kolejna porcja przyjemnych doznań. Przed tymi wieczornymi doznaniami duża porcja jazz-u. z płyt, plików i radia internetowego.

Jest fajnie. Zwłaszcza jak doznania wzmocni sympatyczny drink ;-).

P.S. Dlatego nie warto palić telewizora ;-).

Masz absolutna rację. Koncerty to oprócz bajek dla dzieciaków jedyny powód, dla którego trzymam w domu telewizor.

Edytowane przez trebliG

Masz absolutna rację. Koncerty to oprócz bajek dla dzieciaków jedyny powód, dla którego trzymam w domu telewizor.

Dokładnie, trzeba znaleźć jakiś "zawór" odprowadzający ciśnienie polityczne wytwarzane przez politycznych kretynów produkujących się w TV. W naszym hobby to proste, trzeba tylko nauczyć się z tego korzystać.

Koncerty to oprócz bajek dla dzieciaków jedyny powód, dla którego trzymam w domu telewizor.

Ja czasem oglądam też jakieś bajki dla dorosłych czyli filmy i nie chodzi o te z cyklu "parno, duszno" ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Ale nie zmienia to faktu ze PiS szcza na unię Niemcy żydów biznes opozycję Polskę nawet na Wałęsę ostatnio coraz więcej tych wrogów.

Putin za to zadowolony. W końcu tylko on skorzysta na tym wszystkim.

chwilowy brak działalności w audio.

Wasi reprezentanci przechlali Polskę, Michnik najwięcej chlał..

hujnia też chleje?

na rautach w ambasadzie korei podają alkohol?

Wasza marionetka właśnie ląduje na śmietniku historii.

KOD widać może zyskać koalicjanta - FOW /front obrony Wałęsy/.

Coraz Was więcej....trafionych, zatopionych.

Wasza marionetka właśnie ląduje na śmietniku historii.

Spokojna głowa. Nie wyląduje. Nie zaszkodzą mu grubymi nićmi szyte prowokacje. Natomiast Twoje marionetki wylądują tam z całą pewnością. Prędzej niż myślisz.

Ja czasem oglądam też jakieś bajki dla dorosłych czyli filmy i nie chodzi o te z cyklu "parno, duszno" ;-).

Chyba ze z płyty, albo na jakimś kanale filmowym, bo tv jako takiej to chyba z 10 lat nie oglądam...

kaczyński?

pieniądze fozzu?

chyba nie odda

Zostały zużyte na ochronę Prezesa.

Jeszcze Rydzyk te ze zbiórki i będziemy drugą Japonią.

Rydzyk potrzebuje jeszcze więcej (ostatnio była mowa o 20 mln), więc raczej potrzebna będzie następna nieudana akcja ratowania czegoś np. kopalni.

Edytowane przez Lech36

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Zanosi się na to, że zakupów za granicą przez net Polacy już za chwilę nie zrobią:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja bym jeszcze podpowiedział, że jak ktoś planował jakiś grubszy zakup to należy zastanowić się nad przyspieszeniem decyzji bo VAT w Polsce jest na razie 23% a na uwielbianych przez Prezesa i obecny rząd Węgrzech 27%.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Lech36

zakupów za granicą

Co, nie masz nikogo za granicą, niech ci kupi buty czy sweter, czy czego tam Tobie brakuje, tanio z Chin i przywiezie jak przyjedzie na jedne czy drugie święta.

Za komuny nie było internetu i ludzie żyli.

Produkty powinny być produkowane w Polsce, kupowane przez Polaków, inni powinni się martwić jak do nich dotrzeć by je zakupić.

grubszy zakup

Na grubszy zakup stać tylko grube ryby, one zawsze potrafią obchodzić przepisy.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Co, nie masz nikogo za granicą, niech ci kupi buty czy sweter, czy czego tam Tobie brakuje, tanio z Chin i przywiezie jak przyjedzie na jedne czy drugie święta.

Za komuny nie było internetu i ludzie żyli.

Wydaje mi się, że po to ludzie strajkowali żeby nie było jak za komuny.

Żeby nie trzeba było cioci wysyłać do Aldika po czekoladę i czekać na paczkę dwa razy w roku.

Teraz klikam i za tydzień, dwa mam towar z Chin w domu z darmową dostawą. A cioci w Chinach nie mam.

Edytowane przez HQ150

Na grubszy zakup stać tylko grube ryby, one zawsze potrafią obchodzić przepisy.

To Kolega po wyborach nie stał się jeszcze "grubą rybą" ?

Myślisz że "grube ryby" to tylko ci co obchodzą przepisy ? Jakie przepisy obszedł taki np. Morawiecki junior ? Przecież niewątpliwie jest on "grubą rybą". Przynajmniej z mojego punktu widzenia.

Najlepiej wyłączną koncesję na import towarów z Chin udzielić jakieś PiSowskiej spółeczce. Np. Srebrnej. I wtedy dopiero będzie klawo jak cholera...

Jakie przepisy obszedł

Nie trzymałem przy tym świeczki, też jestem ciekaw.

PiSowskiej spółeczce

Przynajmniej uzysk nie poszedłby do Szwajcarii albo na kolejne dacze na mazurach.

Nie trzymałem przy tym świeczki, też jestem ciekaw.

Ach ta polska niechęć do ludzi którym się powiodło. Czuć na odległość.

Najlepiej wyłączną koncesję na import towarów z Chin udzielić jakieś PiSowskiej spółeczce. Np. Srebrnej. I wtedy dopiero będzie klawo jak cholera...

Ja bym spróbował/proponował ze Skokami. Nawet nazwa by trochę się kojarzyła z chińskim "wielkim skokiem" z czasów tow. Mao.

Edytowane przez Lech36

ludzie strajkowali

Ludzie, robotnicy, zostali oszukani, nie dotarło to jeszcze po tym wszystkim co się teraz dzieje, nie oglądałeś filmu wczoraj w Info, nie widziałeś pijanego Michnika obok Generała Kiszczaka ?

Ja bym spróbował/proponował ze Skokami

Ci to każdy interes na którym nie sposób stracić położą. Oni tak mają.

niechęć do ludzi którym się powiodło

Nie dotarło jeszcze do Ciebie to że powiodło się tylko niektórym, reszta zdycha na zmywaku albo dożywa kresu w biedzie tu na miejscu.

Są jeszcze niektórzy niewolnikami w korporacjach, spędzają życie na nienawidzeniu swojego szefa, oraz na trzęsawce o swoje korytko.

Przynajmniej uzysk nie poszedłby do Szwajcarii

Zgadza się, w Szwajcarii lewej forsy się nie da już uprać. Kajmany, wyspy Dziewicze, etc. Zresztą nawet jakby kasa była, to ją rozpierdzielą na 5 tyś. ochroniarzy prezia i z 50 tyś. reszty tego bydła, bo one strasznie strachliwe o własną dupę są.

Nie dotarło jeszcze do Ciebie to że powiodło się tylko niektórym,

Cały świat oparty jest o zasadę że powodzi się tylko tym pracowitym.

reszta zdycha na zmywaku albo dożywa kresu w biedzie tu na miejscu.

Najgorsze jeszcze przed nami jak w okres emerytalny wejdą ci od jednoosobowych firm, którzy płacą minimalny ZUS i nie mają oszczędności

A tak to nasza Dobra Zmiana kasę przydziela :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.