Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

To tylko nam niewolnikom się wmawia ucz się i pracuj to będziesz bogaty.

Nie musisz być niewolnikiem. Możesz się wyzwolić. Zapisz się do PiS-u. Będziesz wolny ;-). Popatrz na Kolegę 747. On jest wolny.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Popatrz na Kolegę 747. On jest wolny.

Owszem, ale tylko wtedy kiedy treser wyda taką komendę...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Wszystko wskazuje na to, że mamy do czynienia z atakiem personalnym na jednego z użytkowników forum, do tego w formie nagonki lub jak kto woli zaszczucia, bardzo nieładnie, takie zachowanie pokazuje że potrzebujecie tylko siebie na wzajem.

Żegnam, to koniec mojej aktywności tu.

Pies wam mordę lizał !!!

Dobre!

takie zachowanie pokazuje że potrzebujecie tylko siebie na wzajem.

Nie prawda.Potrzebujemy ciebie aby się dowartościować. Tak więc wyłaź śmiało z budy i dalej kąsaj po nogawkach:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nareszcie . Mam nadzieje że to definitywne adios . Ale 747 jest bardzo niesłowny. I czesto rzuca słowa na wiatr. Zupełnie jak jego guru i reszta katotalibanu.

Edytowane przez noquarter

a pała po środku ;-)

12994399_998557190233649_2885758804057250172_n.png?oh=eb250660f0edf871ddce739735e52818&oe=577DD023&__gda__=1467662665_a172dff54a25330a9be97a9427b1ce2c

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Żałosny bełkot PiSSmanów po rezolucji Parlamentu Europejskiego.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Unia nic nam nie zrobi, bo wtedy Kaczyński mógłby wystąpić z UE, a wtedy UE by się rozpadła i eurokraci straciliby pieniądze. UE jest słaba, PJK przeczeka i znowu będzie spokojnie.

Cieszy, że wreszcie wiadomo, kto jest zdrajcą Polski czarno na białym. Najbardziej śmieszy jak Borowski chce bronić demokracji.

Wszystko wskazuje na to, że mamy do czynienia z atakiem personalnym na jednego z użytkowników forum, do tego w formie nagonki lub jak kto woli zaszczucia, bardzo nieładnie, takie zachowanie pokazuje że potrzebujecie tylko siebie na wzajem.

Żegnam, to koniec mojej aktywności tu.

Pies wam mordę lizał !!!

Na szczęście ja zawsze będę walczył z lewactwem na Audiostereo.pl 747, teraz będę walczył za dwóch. Chwała Wielkiej Polsce.

Ukryta Zawartość

Unia nic nam nie zrobi, bo wtedy Kaczyński mógłby wystąpić z UE, a wtedy UE by się rozpadła i eurokraci straciliby pieniądze

Kaczynski to se może wystapić z kulawym na miesięcznicy.

Na szczęście ja zawsze będę walczył z lewactwem na Audiostereo.pl 747, teraz będę walczył za dwóch. Chwała Wielkiej Polsce.

Możecie razem powalczyc o cukierki Chapii od tresera:)

Unia nic nam nie zrobi,

Nam, społeczeństwu ("narodowi" też) właśnie zrobi, Kaczyńskiemu już mniej, bo za klasykiem: rząd się jakoś wyżywi. Ale i jemu też tylko mniej do czasu. Bo jak już nam Unia zrobi koło dupy, to my zrobimy i koło dupy preziowi, tylko bardziej. Właściwie to my nawet nie będziemy musieli nic robić. Sprawę załatwią tylko sami rolnicy którym odbierze się dopłaty. A włościanie bardzo, ale to bardzo nie lubią jak odbiera im się pieniądze i potrafią być bardzo przekonujący i skuteczni w wyrażaniu swego nieukontentowania.

Także hasełko, że Polska pod rządami prezia wystąpi z Uni radzę oprawić, powiesić w kiblu i się wpatrywać intensywnie przy codziennym posiedzeniu. Będzie ułatwiać defekację. Do niczego innego się nie przyda.

Życzę powodzenia, choć sukcesu nie wróżę.

Edytowane przez Adalbert95

Ukryta Zawartość

Unia nic nam nie zrobi, bo wtedy Kaczyński mógłby wystąpić z UE, a wtedy UE by się rozpadła i eurokraci straciliby pieniądze. UE jest słaba, PJK przeczeka i znowu będzie spokojnie.

Cieszy, że wreszcie wiadomo, kto jest zdrajcą Polski czarno na białym. Najbardziej śmieszy jak Borowski chce bronić demokracji.

Z takimi ludźmi jak wy to Polska zawsze będzie zaściankiem. Polska potrzebuje bardziej UE niż unia nas. Jesteśmy małym biednym kraikiem z chorymi z nienawiści ludźmi u władzy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez noquarter

Nam, społeczeństwu ("narodowi" też) właśnie zrobi, Kaczyńskiemu już mniej, bo za klasykiem: rząd się jakoś wyżywi. Ale i jemu też tylko mniej do czasu. Bo jak już nam Unia zrobi koło dupy, to my zrobimy i koło dupy preziowi, tylko bardziej. Właściwie to my nawet nie będziemy musieli nic robić. Sprawę załatwią tylko sami rolnicy którym odbierze się dopłaty. A włościanie bardzo, ale to bardzo nie lubią jak odbiera im się pieniądze i potrafią być bardzo przekonujący i skuteczni w wyrażaniu swego nieukontentowania.

Także hasełko, że Polska pod rządami prezia wystąpi z Uni radzę oprawić, powiesić w kiblu i się wpatrywać intensywnie przy codziennym posiedzeniu. Będzie ułatwiać defekację. Do niczego innego się nie przyda.

Ta rezolucja to czcze gadanie bez mocy prawnej i bez znaczenia. PE nie ma prawie żadnej władzy, a KE to nam najwyżej pogrozi palcem i tyle. Jakby zdrajcy Polski z PO nie donieśli to UE by tego tematu nie poruszyła, bo ma 100 x większe problemy niż sytuacja w Polsce i wyimaginowane przez lewackie elity odsuwane od koryta zagrożenie demokracji. Jak UE będzie dalej ingerować w sprawy Polski to tylko podbije poparcie PJK jak to było w przypadku Austrii.

PS. A poza tym sądzę, że UE powinna zostać zniszczona.

Charakterystyczne cechy faszyzmu według Umberto Eco

„14 cech charakterystycznych faszyzmu”:

1) Brak miejsca na rozwój wiedzy (tradycjonalizm)

2) Odrzucenie modernizmu, irracjonalizm

3) Kult działania dla samego działania, podejrzliwy stosunek do świata intelektualnego

4) Uznawanie odmiennych poglądów za przejaw zdrady

5) Rasizm

6) Szukanie poparcia przede wszystkim u sfrustrowanych klas średnich

7) Nacjonalizm, wiara w teorie spiskowe

8) Postrzeganie wrogów jednocześnie, jako nadzwyczajnie silnych i nadzwyczajnie słabych

9) Uznawanie, że pacyfizm jest równoznaczny z brataniem się z wrogiem, i postrzega-nie ludzkiego życia jako wiecznej walki

10) Pogarda dla słabych

11) Kult śmierci

12) Kult męskości, czyli lekceważący stosunek do kobiet i bezwzględne prześladowa-nie wszelkich niekonformistycznych skłonności seksualnych

13) Przekonanie, że jednostka praw, jako takich nie ma, połączone z wyobrażaniem sobie narodu jako monolitu wyrażającego wspólną wolę

14) Nowomowa

A to cytat z komentarza w wyborczej. Gdzie widzicie ten faszyzm w wykonaniu PiS. Widzą chyba tylko skarlone elity IIIRP.

Ta rezolucja to czcze gadanie bez mocy prawnej i bez znaczenia.

A to boleśnie i PiS i Ty przekonacie, że się głęboko mylicie. Już padają daty pełnego wszczęcia procedury ochrony państwa prawa przez KE. I w dużo mniejszym stopniu chodzi o to co się u nas dzieje. Chodzi o pokazanie zawczasu innym, żeby nie przyszło im do łba za mocno brykać. Fikołki Orbana Unia mogła tolerować, bo to mały kraik bez żadnego właściwie znaczenia. Z Polską jest inaczej i Unia nie odpuści, choćby po to by dać przestrogę innym. Ale skąd Tobie czerpiącemu wiedzę tylko z jednego "ideologicznie słusznego" źródła to wiedzieć?

Posiłkowanie się Eco nie wyszło Ci na dobre.bardzo dużo się pokrywa.

4) Uznawanie odmiennych poglądów za przejaw zdrady ( lewacy , komuchy , donosiciele , świnie oderwane od koryta)

5) Rasizm ( żydowstwo)

6) Szukanie poparcia przede wszystkim u sfrustrowanych klas średnich ( z tym Pis szuka wśród najuboższych)

7) Nacjonalizm, wiara w teorie spiskowe ( szalony Antek i jego sekta smoleńska , opona prezydenta)

11) Kult śmierci ( znowu Smoleńsk)

14) Nowomowa

Wszystkie 14 cech się zgadzają. Nie ma ani jednej której w PiSie nie dało by się dostrzec.

Jedno tylko pocieszające. Wprawdzie werbalnie faszyzm opiera się na dość biednej klasie średniej, to nie ma żadnych szans zaistnieć bez realnego poparcia tych którzy mają prawdziwe pieniądze. A ci u nas PiSu nie popierali, nie popierają i popierać nie będą.

1. Tzw. tradycyjne wartości promowane przez PiS

2. cykliści i weganie

3. wykształciuchy

8 wina Tuska i łże elity

9. Maciarewicz ciągle walczy

10. Zniszczymy układ i posadzimy wszystkich

12. Aborcja, gender to zło

13. "naród" nie społeczeństwo

Edytowane przez Adalbert95

A to boleśnie i PiS i Ty przekonacie, że się głęboko mylicie. Już padają daty pełnego wszczęcia procedury ochrony państwa prawa przez KE. I w dużo mniejszym stopniu chodzi o to co się u nas dzieje. Chodzi o pokazanie zawczasu innym, żeby nie przyszło im do łba za mocno brykać. Fikołki Orbana Unia mogła tolerować, bo to mały kraik bez żadnego właściwie znaczenia. Z Polską jest inaczej i Unia nie odpuści, choćby po to by dać przestrogę innym. Ale skąd Tobie czerpiącemu wiedzę tylko z jednego "ideologicznie słusznego" źródła to wiedzieć?

To PJK zrobi referendum w sprawie opuszczenia UE przez Polskę, taki straszak, i KE zamilknie szybciej niż się ozwała. Lewacy w KE to cienkie bezideowe Bolki. Węgrzy nie dość że mają odpuszczone, to jeszcze wynegocjowali lepsze wsparcie finansowe niż wasal Niemiec Tusk.

Posiłkowanie się Eco nie wyszło Ci na dobre.bardzo dużo się pokrywa.

4) Uznawanie odmiennych poglądów za przejaw zdrady ( lewacy , komuchy , donosiciele , świnie oderwane od koryta)

5) Rasizm ( żydowstwo)

6) Szukanie poparcia przede wszystkim u sfrustrowanych klas średnich ( z tym Pis szuka wśród najuboższych)

7) Nacjonalizm, wiara w teorie spiskowe ( szalony Antek i jego sekta smoleńska , opona prezydenta)

11) Kult śmierci ( znowu Smoleńsk)

14) Nowomowa

4. Bo lewacy , komuchy , donosiciele , świnie oderwane od koryta to zdrajcy i rzeczy należy nazywać po imieniu.

5. Antysemityzm był obecny w Polsce w każdym okresie dziejów, nawet za chwalebnego PO+PSL

6. PiS oferuje lepsze państwo też dla Ciebie.

7. Nacjonalizm jest coraz popularniejszą ideą, także w UE.

11. Właśnie zerwanie z cywilizacją śmierci, bo zakaz aborcji. I walka za Ojczyznę, za honor, wiarę, życie kobiety to nie kult śmierci, ale lewaki tego nie zrozumieją, bo chcą tylko żreć, przeżyć życie jak bezideowe bydlęta i zostać pochowani na niepoświęconej ziemi. Tfu.

14. Nowomowę to uprawiają zakodowani, Gazeta Wyborcza, lewacy i korposzczury. To jest właśnie esencja zlewacczenia.

Wszystkie 14 cech się zgadzają. Nie ma ani jednej której w PiSie nie dało by się dostrzec.

Jedno tylko pocieszające. Wprawdzie werbalnie faszyzm opiera się na dość biednej klasie średniej, to nie ma żadnych szans zaistnieć bez realnego poparcia tych którzy mają prawdziwe pieniądze. A ci u nas PiSu nie popierali, nie popierają i popierać nie będą.

Tu wypisuj litanie rzeczy, które nie podobają Ci się w Pisie, bo nie wiem na co odpowiedzieć.

Edytowane przez kulawy24

No cóż, musze powtórzyć to, co napisałem wcześniej:

Żałosny bełkot PiSSmanów po rezolucji Parlamentu Europejskiego.

Jestem Europejczykiem.

Kiedy zdrajcy Polski z PiS latami donosili do PE oraz do USA to jakoś ich własna zdrada nie budziła w nich niesmaku...

To tak w temacie nazywania rzeczy po imieniu.

To PJK zrobi referendum w sprawie opuszczenia UE przez Polskę, taki straszak

Jaki straszak? To nie jest nawet połamana proca, to tylko żenada.

Myślenie życzeniowe to się ostatnio nawet w propagandzie PiS nie sprawdza. Dzień w którym choć publicznie wspomni, że teoretycznie, w przyszłości rozważa takie referendum jest ostatnim dniem jego rządów.

Gówno, za przeproszeniem nie lepsze warunki, bo Węgry, tak jak i Polska mogą i jeszcze długo tylko będą mogły prosić, nie żądać. Orban w przeciwieństwie do Ciebie jest sprawnym politykiem i obracającym się w kręgu realiów, nie durnych mrzonek o potędze. Nawet w momencie gdy Unia mocno mu śrubę dokręciła nawet nie pisnął o choćby samej możliwości zastanawiania się nad referendum o wystąpieniu z Unii. Wie doskonale, że takiego referendum by nie wygrał i co ważniejsze Unia też to doskonale wie.

Pomijając już, że by w Polsce referendum było ważne musie mieć ponad 50% frekwencję, a w ostatnich wyborach na PiS głosowało tylko 19 % społeczeństwa, to nawet w samym PiSie zwolenników wyjścia z Unii jest mniejszość. W tamtym roku było to coś tylko 26 %. Bo i takie badania były. I o tym Unia też doskonale wie. Wie i o tym prezio i wie, że nawet wśród swoich wyborców nie będzie miał w tej sprawie poparcia. Występując ustami czy broszki czy p.o. choćby z taką nieoficjalną propozycją, choćby w czasie jakiś negocjacji unijnych zostanie po prostu zabity śmiechem.

Jak nie masz o realpolitik zielonego pojęcia, a całą wiedzę czerpiesz z propagandowych portalików i wystąpień pismanów i jeszcze głupszych narodowców, to może choć przed powielaniem tu politycznych "mądrości" od nich czerpanych, sam się zastanów co wypisujesz. Nie to, że mam coś przeciwko byś robił z siebie inteligentnego inaczej, ale autentycznie aż żal patrzeć jak się ośmieszasz...

Mam nadzieje że to definitywne adios

:-)))) Który to raz z rzędu ?

Najbardziej śmieszy jak Borowski chce bronić demokracji.

Najbardziej śmieszy jak PiS broni demokracji.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Kolejny dzień kabaretu zwanego "Dobra Zmiana"

dziś proszę państwa odcinek pt. " głosowanie na 4 ręce czyli

jak to sumienie sejmu hehe namawia do głosowania koleżankę" i mówi :

" że poprosił ją o to, choć miał świadomość łamania prawa."

jak twierdze klub Kukiz od początku jest przystawką tej jednej jedynej i żadne czary tego nie zmienią

czyli Pis ma dwóch( już niedługo) kolejnych do zmiany tej dobrej oczywiscie....

Kornel Morawiecki miał być moralnym autorytetem. Tymczasem demoluje prawo i powinien zrezygnować

Ukryta Zawartość

a co Kukiz mawiał kiedyś że jak ..... ( to tak dla przypomnienia)

Ukryta Zawartość

a teraz klasyk nasz Suski

lubię jego teksty ten ostatni o elewacji podniósł mnie ....jeszcze nie wiem gdzie;)

post-20694-0-34270800-1460645888_thumb.png

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

a co Kukiz mawiał kiedyś

pare tygodni temu opisałem na forum swoje doświadczenia z tym pseudo autorytetem. jedynym postulatem tego szalenca w latach 90-tych było jedno- dekomunizacja. przynosił mi tylko wstyd wobec młodzieży, zaproszonej na spotkania. po 15 minutach, wiekszość wychodziła. i teraz nie jest lepiej. daje dalej swiadectwo, że demokracji to on nie rozumie wcale. w sumie syn też nie jest lepszy. Wrocław wstydzi się za Morawieckich!

czy tu mozna oprocz tytulu cós jeszcze dodac.Przeciez to wszystko zostało JUZ tu opisane w 2007 roku a teraz jest tylko powtorzeniem. Kabarecik leci tyle ze widz juz nie nadaza a generalnie zaplacił tylko za polowe przedstawienia..Ciekawi mnie tutaj maly udział tutejszych kochasi kurdupla.

Generalnie nie ma co cudowac.Polacy nie wywalczyli ale DOSTALI w prezencie wolnosc i demokracje ktora wywalczyli im Michniki Walesy i Kuronie.Jak sie cos dostaje za darmo... to ma sie to w dupie.

Niestety robi sie coraz .....tragiczniej

NBP ujawnia: ucieczka kapitału z Polski

Narodowy Bank Polski ogłosił, że z Polski ucieka kapitał. Do tąpnięcia doszło w lutym 2016 r. Nie sposób nie wiązać tego z "dobrą zmianą" PiS.

Ewentualne osłabienie złotego to większe raty kredytów walutowych i wzrost niezadowolenia społecznego z rządów Jarosława Kaczyńskiego.

czyli czego się nie dotkną wszystko spier...ą

brawo dobra zmiana....najważniejsze że jest 500 tylko zapomniałem co tam było z tą nazwą....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez asterix1

to jest pryszcz.Zabawa sie zacznie jak zacznie uciekac kapitał polski a banki ogranicza wyplaty. Ale przeca warto ratowac ojczyzne.

no i samego kurdupla.Bez niego tylko pieklo.

I tutaj jak najbardziej zasłużone brawa dla bezzębnego emeryta, brawo Balbina :-))))

12986921_1062996180438878_4225984099888296871_n.jpg?oh=6b463084e7260acb9cd915bf9196c157&oe=57BE5057

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Jaki straszak? To nie jest nawet połamana proca, to tylko żenada.

Myślenie życzeniowe to się ostatnio nawet w propagandzie PiS nie sprawdza. Dzień w którym choć publicznie wspomni, że teoretycznie, w przyszłości rozważa takie referendum jest ostatnim dniem jego rządów.

Gówno, za przeproszeniem nie lepsze warunki, bo Węgry, tak jak i Polska mogą i jeszcze długo tylko będą mogły prosić, nie żądać. Orban w przeciwieństwie do Ciebie jest sprawnym politykiem i obracającym się w kręgu realiów, nie durnych mrzonek o potędze. Nawet w momencie gdy Unia mocno mu śrubę dokręciła nawet nie pisnął o choćby samej możliwości zastanawiania się nad referendum o wystąpieniu z Unii. Wie doskonale, że takiego referendum by nie wygrał i co ważniejsze Unia też to doskonale wie.

Pomijając już, że by w Polsce referendum było ważne musie mieć ponad 50% frekwencję, a w ostatnich wyborach na PiS głosowało tylko 19 % społeczeństwa, to nawet w samym PiSie zwolenników wyjścia z Unii jest mniejszość. W tamtym roku było to coś tylko 26 %. Bo i takie badania były. I o tym Unia też doskonale wie. Wie i o tym prezio i wie, że nawet wśród swoich wyborców nie będzie miał w tej sprawie poparcia. Występując ustami czy broszki czy p.o. choćby z taką nieoficjalną propozycją, choćby w czasie jakiś negocjacji unijnych zostanie po prostu zabity śmiechem.

Jak nie masz o realpolitik zielonego pojęcia, a całą wiedzę czerpiesz z propagandowych portalików i wystąpień pismanów i jeszcze głupszych narodowców, to może choć przed powielaniem tu politycznych "mądrości" od nich czerpanych, sam się zastanów co wypisujesz. Nie to, że mam coś przeciwko byś robił z siebie inteligentnego inaczej, ale autentycznie aż żal patrzeć jak się ośmieszasz...

Lewacy z UE utracili kontakt z rzeczywistością. Rezolucja przeciw Polsce napędzi tylko w państwach Europy Środkowej tylko nastroje eurosceptyczne i przyspieszy dezintegrację UE. Do tego dochodzi próba wciśnięcia na siłę imigrantów. UE ingeruję w sprawy Polski, co bardzo nie podoba się Polakom, którzy zaufali PiSowi i dali im mandat na wykonanie dobrej zmiany. Ale lewaccy i komunistyczni eurokraci nie są w stanie tego zrozumieć. Rezolucja tylko podbije notowania PiS w sondażach, o czym brutalnie przekonała się gazeta Michnika. Spadek poparcia dla Targowiczan cieszy. Na nich chyba głosują tylko byli komuniści.

Zapamiętajcię, ta rezolucja to tylko opinia i nic więcej. To tak jak w przypadku Komisji Weneckiej. Polska nie musi brać jej pod uwagę.

Wrocław wstydzi się za Morawieckich!

Wrocław to powinien się wstydzić za p. Dutkiewicza.

Generalnie nie ma co cudowac.Polacy nie wywalczyli ale DOSTALI w prezencie wolnosc i demokracje ktora wywalczyli im Michniki Walesy i Kuronie.Jak sie cos dostaje za darmo... to ma sie to w dupie.

Nie wolność, a Magdalenkę, Okrągły Stół, grubą kreskę, nocną zmianę i rządy postkomuny.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.