Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gdyby nie fakt, że wymagasz specjalnej opieki, usunąłbym cie z tego wątku.

zbytek poprawności politycznej

nie przesadzajmy

Śmierć to byłaby nagroda.

hujnia umarła?

Edytowane przez kostropaty

diament

Sami mili ludzie, jak miło odrobinę pobyć w Waszym towarzystwie, rzucam wszystko i już w pełni angażuję się w dyskusję..

nie przesadzajmy

Kostropaty, przemiły Kolego, co tam dziś u Ciebie, jak minął kolejny dzień pod butem Jarosława Kaczyńskiego..?

czy Jaro 747 już dostał bana za nazwanie mnie debilem, czy jeszcze nie ?

Czy zgłosiłeś na panel, że czujesz się urażony tym stwierdzeniem? Wybacz ale nie czytam tych waszych parapolitycznych rozprawek.

Jakie to znamienne, Vlado dokąd zmierzacie z takim przekazem pełnym pogardy,

Pogardy??? Cóż za niezrozumienie! U mnie to wyłącznie troska o Ciebie.

czy uważasz że jako instytucja jesteście skazani na lewactwo i nie możecie sobie pozwolić na zepsucie relacji z obawy o funkcjonalność czy są inne przesłanki ?

Uważam, że określenie lewactwo w Twoim umyśle jest diametralnie inne od mojego. Zatem pytanie staje się bezzasadnym.

A żebyś chciał wiedzieć, Ty, który zrównałeś mnie z psem..

To nadinterpretacja. Porównałem tylko twój model zachowania do wytresowanego rasowego(!) psa. Zresztą nie ty jeden z naukowców chodzisz na pasku prezesa i Antoniego.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie lękaj się

Drżałem tylko o foxa po tym jak uznał że nie mam żadnych praw oraz uzmysłowił publicznie całemu światu że reprezentuję poziom czworonoga wykonującego rozkazy pana, wklejając ku temu ilustrację video, zobaczę jego nick z kreską na wysokości połowy liter..

Czy zgłosiłeś na panel

Nie jestem donosicielem, lubię Jaro747, to był żart, niech pisze bez przerw, cenię sobie Jego uwagi..

Sami mili ludzie, jak miło odrobinę pobyć w Waszym towarzystwie, rzucam wszystko i już w pełni angażuję się w dyskusję..

O ile mnie pamięć nie myli niedawno żegnałeś sie na bocznicy z zamiarem juz nie pisanie ,brania udziału w życiu na bocznicy....

w tym roku który to raz z kolei rzucasz słowa na wiatr?

ale "chłopaki"(sry za określenie) mnie kiedyś przestrzegali że i tak wrócisz( Ich słowa ) a ja gupi im nie wierzyłem ...

Cóż za niezrozumienie!

Chyba mamy inne treści dostępne do przeczytania na panelu, to w zasadzie bezcenna informacja, jak dla mnie bynajmniej, która w 100 proc wyjaśnia z mojej perspektywy, z treści które ja mam do dyspozycji odczytania, nierówne traktowanie mojej skromnej osoby w stosunku do innych w tym wypadku najczęściej moich adwersarzy choć nie tylko moich..

Drżałem tylko o foxa po tym jak uznał że nie mam żadnych praw oraz uzmysłowił publicznie całemu światu że reprezentuję poziom czworonoga wykonującego rozkazy pana, wklejając ku temu ilustrację video, zobaczę jego nick z kreską na wysokości połowy liter..

Nie jestem donosicielem, lubię Jaro747, to był żart, niech pisze bez przerw, cenię sobie Jego uwagi..

Ależ czemu takie obawy? Wszak odruchy Pawłowa służą również w wychowywaniu ludzi :-)

nierówne traktowanie mojej skromnej osoby w stosunku do innych w tym wypadku najczęściej moich adwersarzy choć nie tylko moich..

Cóż, Twoja skromna, aczkolwiek nieprzeciętna osoba, wymaga nierównego traktowania. Nierówność społeczna, to podstawowa cecha społeczeństw zarządzanych, czyli przodujących w rozwoju zarówno socjalnym jak i materialnym.

odruchy Pawłowa służą również w wychowywaniu ludzi

Potrafiłbym to skomentować, nie chcę jednak już oglądać kreski na moim nicku Vlado..

co tam dziś u Ciebie, jak minął kolejny dzień pod butem Jarosława Kaczyńskiego..?

a dziękuję, dobrze

a jak tam u Was na oddziale, wszystko w porządku?

i tak wrócisz

Widzisz zawszę dotrzymuje słowa i niestety nie wrócę już tu, tak jak napisałem nie mogę pozwolić sobie na takie traktowanie, będąc tu wyrażałbym zgodę na bycie psem, czy debilem.

Osoby mylą mnie z kimś innym, stąd taki format dyskusji, tzn całkowity jego brak.

Ty jesteś inny, i to cieszy.

Pzdr.

jak tam u Was na oddziale, wszystko w porządku

Tak, w porządku..

a ja gupi im nie wierzyłem

Wierz w to co czujesz intuicyjnie.

Nierówność społeczna, to podstawowa cecha społeczeństw zarządzanych, czyli przodujących w rozwoju zarówno socjalnym jak i materialnym.

Czysty Korwinizm..

Ile ma Korwin wejść na YT..?

Hyuna jak się wyśpi i wstaje, ktoś zrobi video, to ma więcej podglądów, a jak da komuś buziaka to patrzą miliony..takie czasy Vlado..prawdy się z trudem przebijają przez populizm..

Potrafiłbym to skomentować, nie chcę jednak już oglądać kreski na moim nicku Vlado..

Czyżbym zauważał brak zaufania? To że traktuje Ciebie w sposób specjalny właśnie jest dla Twoich wystąpień na forum gwarancją bezpieczeństwa. Jeszcze tego nie rozumiesz?

Wszak to ja parę lat temu przywróciłem Ciebie I Twój eksperyment pt. Hyuna na Bocznicy.

A co tutaj mamy ciekawego ?

Moi drodzy zostawiam Was sam na sam z tym pytaniem po co to budują ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Nie jestem donosicielem, lubię Jaro747, to był żart, niech pisze bez przerw, cenię sobie Jego uwagi.."

Ja też, ja też!!!

to ja parę lat temu przywróciłem

Ciekawe rzeczy piszesz, lecz nie mogę sobie przypomnieć administracyjnych problemów z eksperymentem Hyuna, zostawiłem temat i ktoś chyba z administracji go podniósł po długiej przerwie, tylko taka sytuacja miała miejsce, od tamtego czasu czułem się wręcz zobowiązany go dalej prowadzić, jakże byłbym mógł być nieprzyjemnie odebrany u administracji, kiedy bym tego nie zrobił, nie miałem wręcz wyjścia.

Oczywiście że dla mnie było nierozwiązywalną zagadką kto udzielił mnie takiego wsparcia, jeśli to Twoja osoba, to rzeczywiście moje uwagi do Ciebie są nieuprawnione, czyż tak było ?

Ja też

To już rodzinna atmosfera, no i jak tu w tych okolicznościach napisać - żegnam ?

To jeszcze nic, prawdziwym problem jest ..jak w takich okolicznościach dotrzymać słowa...?

Ciekawe rzeczy piszesz, lecz nie mogę sobie przypomnieć administracyjnych problemów z eksperymentem Hyuna, zostawiłem temat i ktoś chyba z administracji go podniósł po długiej przerwie, tylko taka sytuacja miała miejsce, od tamtego czasu czułem się wręcz zobowiązany go dalej prowadzić, jakże byłbym mógł być nieprzyjemnie odebrany u administracji, kiedy bym tego nie zrobił, nie miałem wręcz wyjścia.

Oczywiście że dla mnie było nierozwiązywalną zagadką kto udzielił mnie takiego wsparcia, jeśli to Twoja osoba, to rzeczywiście moje uwagi do Ciebie są nieuprawnione, czyż tak było ?

Twój eksperymentalny wątek został zamknięty przez pewnego moderatora. Po wielu apelach i oburzeniu z Twojej strony, został przeze mnie przywrócony. Również ze względów praktycznych, jako zabezpieczenie innych wątków przed namolnym wklejaniem przez Ciebie foci tej koreańskiej Lolitki.

Jak zatem sam zapewne zważysz, nasze postrzeganie rzeczywistości jest bardzo odmienne i nie tylko ze względu na subiektywność jej oceny.

Na tej samej podstawie ośmielam się twierdzić, że występujące u Ciebie poczucie nierównego traktowania, jest wynikiem tego samego stanu Twojego umysłu.

Ja traktuję Ciebie równie nierówno, jak resztę kolegów. Ty natomiast, subiektywnie czujesz się wyróżnionym w sposób według Ciebie niesprawiedliwy i wyrządzający ci domniemaną krzywdę.

Zapewniam cie, że tak nie jest.

W.

747 nie martw się. Jest dużo różnych pracowico-pisuarowych forum gdzie znajdziesz zrozumienie dla swoich dziwacznych poglądów. Twoja mesjańska postawa idealnie wpisuje się w potrzeby wyznawców Katotalibanu. Tu się nie powiodło. Ale trzeba próbować dalej... :-)

Edytowane przez noquarter

Twój eksperymentalny wątek został zamknięty przez pewnego moderatora. Po wielu apelach i oburzeniu z Twojej strony, został przeze mnie przywrócony

Czy możesz przywołać datę choć orientacyjną tego wydarzenia, nie mogę sobie przypomnieć sytuacji, kiedy w owym temacie nie mogłem napisać postu, być może ta sytuacja miała burzliwy, szybki przebieg i została szybko wyjaśniona.

Był wiosną chyba dwa late wstecz okres niestabilności na forum, kiedy były strajki hi endowców, to zbiega się również w czasie z okresem mojego zbyt intensywnego umieszczania wizerunku Hyuneńka w rozlicznych tematach, wystarczało napisać - słuchaj 747, nie wklejaj tylu zdjęć i byłoby po sprawie, przecież nie działał bym wbrew instrukcjom moderacji, nigdy to mi się nie zdarzyło, to oczywiste, nie wyobrażam sobie być niegrzeczny u kogoś na prywatnym forum.

W tamtym czasie bocznica została zarzucona ogromem dziecinady pochodzącej od userów typu toptwenty, rozwalił on całkowicie względną powagę tematu - polityka, już kiedyś pisałem na ten temat, to toptweny i podobni, rozpoczęli w polityce akcję wklejania materiałów zdjęciowych, o ogromnych objętościach, ja fotografii nie wklejałem w ogóle do tego momentu, co łatwo sprawdzić, kiedy coś wkleiłem po raz pierwszy.

Wklejanie Hyuny było odpowiedzią na bezczelność i nachalność toptwenty, zaraz zresztą wyniosłem się z - polityki - i pisałem po kątach na bocznicy nie mogąc znieść tego zdziecinnienia i prymitywizmu magla na jakie została przerobiona polityka w tamtym czasie.

Kiedy wyszła informacja o zaproszeniu przez Obamę twórców Gangnam Style do Białego Domu, otworzyłem temat, gdyż zasługiwał obiektywnie na to, aby podyskutować o gigantycznym sukcesie przeboju, oczywiście doszły też i inne powody pozamerytoryczne.

747

Spadaj.

W strasznej niszy jestem..

Anim tego Gągnama na uszy nie słyszał...-:)

Ale - zapewnie się mylę, co do mych muzycznych idoli.

Mosz ty mózg, bąbowietz?

I jeszcze pytanie:

Długo tak możesz?

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Gust Obamy i służb USA uważasz za zły ?

Gdyby nie zaproszenie do Białego Domu na koncert, nie miałbym w temacie o czym pisać, to oczywiste, nie byłoby żadnego wielkiego sukcesu, byłby jakiś tam względny wyczyn w postaci kilku miliardów odsłon, to wydarzenie jednak zmienia wszystko, noworoczny koncert charytatywny w Białym Domu, to marzenia największych wykonawców w muzyce, przejrzyj internet i upewnij się jakie gwiazdy mają taki występ za sobą !

- zapewnie się mylę, co do mych muzycznych idoli.

Każdy ma takich idoli, których muzykę rozumie, to oczywiste.

a co ty masz z tego gągama i, jak to dziwadło się zwie? Jakoś niewyjściowo, po polsku.

Cieszę się, że rozumiesz.

Nawet trefnisie mają czasem wychodne.

Mam potwierdzenie sytuacji przyczynowo-skutkowej, informujące, że aby odnieść poważny sukces, potrzeba być lepszym od konkurencji na wszystkich płaszczyznach danego działania.

W takim przypadku jest on niejako wymuszony fizycznie i nie do powstrzymania, gdyż nie pozawala na to publiczność, co właśnie tu obserwowaliśmy i co wykorzystał natychmiast Obama, aby samemu ogrzać się w jego blasku.

Cieszę się, że rozumiesz.

Tak doskonale rozumiem większość elementów efektu końcowego - sukcesu tego przedsięwzięcia, MV PSY Gangnam Style.

po polsku.

Zwróć uwagę na to, że Jarosław Kaczyński również na tle konkurencji politycznej zachowuje podobne przewagi, stąd Jego dominacja była tylko kwestią czasu, oczywiście w naszej kulturze nie posiadanie małżonki jest poważnym utrudnieniem wizerunkowym na okoliczność ubiegania się o stanowisko Prezydenta, co owocowało wskazaniem kandydata Andrzeja Dudy, który oczywiście otrzymał ten mandat, lecz droga do premierostwa jest tylko kwestią woli.

W życium w wojsku nie był, bozia chroniła...

Tam podobno jednym słowem można było człeka zniszczyć...

Toteż nie powiem - wy***rdalaj, ino bardziej zaawansowanie: ić stond.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.