Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Macierewicz: Misiewicz jest w zarządzie PGZ moim reprezentantem

brawo brawo

dojna zmiana ups dobra zmiana

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

13781909_1808352206065466_5029593586234577197_n.png

Znaleziono nieznane zdjęcie z lat 80-tych

14199321_1828799117354108_4941593104283118264_n.png

bardzo duża frekwencja w kinach na pokazach filmu "Smoleńsk "

2d2227e49c7d025b835b30377dd1462d_641_0_0_0.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Bidna sierotka, nierówno po deklem ma...

77d8f5abbda1263a936be3daa1ce7014.png

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Miś Aptekarz ostro przystąpił do programu Koryto+ :-))))) fachowiec...od je..nia owiec. Klękajcie zarządy spółek państwowych...

14212109_1147818898627479_6333547938187321991_n.jpg?oh=7b77ec0dac52b871b56597509188e0b7&oe=5882C8B4

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Ciągnie za sobą "wiecznie skrzywdzonych"

Wiecznie uciskanych kiedyś przez komunę, teraz przez tych wstrętnych liberałów, bitych i kopanych (w ich mniemaniu) od zawsze i niedocenianych. Niedocenianych, bo jak w starym dowcipie: no jak to jest możliwie, że jak taki mądry, ładny i do tego katolik, a nie jestem królem Szwedzkim, albo choć jakimś hamerykańskim milionerem? I co najsmutniejsze na tyle naiwnych, że świecie wierzą w bezczelne kłamstwa pisiarstwa jak on ich teraz "upodmiotowi". Gówno nie "upodmiotowi", bo oni są mu potrzebni wyłącznie w charakterze głupiego ludu co to propagandę kupi. I na tyle głupich by nie zdawać sobie sprawy, że to właśnie oni za debilne pomysły prezia & co. zapłacą per saldo najwięcej.

Gość Gosc

(Konto usunięte)
Gość Gosc

(Konto usunięte)

3cbd478121c4100f645af194a7e46ad3.jpg

Prawda o Smoleńsku wg Ryśka Makowskiego:

"To był zamach. Jeżeli ktoś ma 5 szarych komórek (...) to wie co sie stało w Smolensku."

Każdy co ma już 6 i więcej myśli zupełnie coś innego.

Edytowane przez HQ150

A z innej beczki, Włodzimierzu:

Gdy Michnik gnił w rôżnistych kryminałach, Tyś gołębie hodował...

Michnik brał udział w Big Brother zanim to się stało modne.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Michnik brał udział w Big Brother zanim to się stało modne.

https://www.youtube.com/watch?v=tAfJfGGCGYY

Idący w asyście oficerskiej Michnik też ich z pewnością zobaczył. Stąd ta niedoceniona reakcja. k**wa ani Oskar ani Malina...

Oświadczam, że prowokację BN pominąłem świadomie.

Edytowane przez Włodzimierz_55692

Za to nasz "prawdziwy bohater" walczył śpiąc do południa :)

Legenda o śpiącym rycerzu - kolejny film po Smoleńsku.

Za to nasz "prawdziwy bohater" walczył śpiąc do południa :)

Legenda o śpiącym rycerzu - kolejny film po Smoleńsku.

Wychodzi na to że to geniusz, pokonał komunę przez sen ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Wychodzi na to że to geniusz, pokonał komunę przez sen ;-).

Komuna to zrobiła wam z mózgów budyń, przedstawienie dla przedszkolaków z wyrafinowanym scenariuszem.

Komuna to zrobiła wam z mózgów budyń, przedstawienie dla przedszkolaków z wyrafinowanym scenariuszem.

Znam paru takich którym PiS robi "budyń" z mózgów swoją propagandą.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Fałszywą propagandą byłeś karmiony przez całe dorosłe życie - sztuką jest umieć ją rozpoznać i się od niej odłączyć.

Tobie, jak widzę, nie dane jest z tego skorzystać i zrewidować swoje poglądy, stanowiska, nastawienie. Twoja sprawa.

Szkoda tylko, że wyłączyłeś zdrowy rozsądek i trzeźwe spojrzenie na otaczającą Cię rzeczywistość - warczysz i kąsasz.

Zamiast

- zliberalizować gospodarkę i pozwolić ludziom dorabiać się

- naród trzymać krótko i przy pysku,

- zachować władzę i kosić kasę,

jak to robią teraz towarzysze chińscy,

to oni kombinowali jak konie pod górę hodując jakąś niby opozycję nie wiadomo po co.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Szkoda tylko, że wyłączyłeś zdrowy rozsądek i trzeźwe spojrzenie na otaczającą Cię rzeczywistość - warczysz i kąsasz.

Coś się Tobie pomyliło, to PiS i jego zwolennicy warczą i kąsają. Jeżeli chodzi o trzeźwe spojrzenie na rzeczywistość to własnie oni mają z tym problem, ale trudno zobaczymy jak ich rządy się skończą. Druga Grecja już majaczy na horyzoncie. Podobno trzeba też się zacząć obawiać wojny.

1073.jpg

tymczasem Miś Aptekarz....

48202414468426ab4ef57fc5d949baf8.jpg

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Wróg nie będzie musiał wojska wysyłać, wystarczą psy gończe i jakaś nagonka z czworaków, rozgromią nas w trymiga z takim dowództwem...

Zresztą tacy jak miś aptekarz to pierwsi będą w razie zagrożenia będą sp...ć i prosić o azyl dalekie kraje zamorskie, niejeden raz już historia pokazała.

e2d853b510a964ff54bbbdbbc550e382.jpg

14203153_1833592503541436_3766792201354680057_n.png?oh=e2dc712721eebcd05b3da73e85868eb8&oe=584DB063&__gda__=1480829530_477c8b7568f6e4245a16017fbc29ca94

Edytowane przez thrak

Nie na darmo młody ma ksywkę Złote Usta. Widocznie robi Antoniemu cuda.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

"Aktor i przedsiębiorca Mariusz Bulski jest szerzej znany jako obrońca krzyża, który pojawił się w filmie "Solidarni 2010". Jest też konsultantem w szkole chińskiego i założycielem firmy Polskie Bombki.

W marcu tego roku zaczął pracę jako doradca zarządu w podległej ministrowi rozwoju Polskiej Agencji Informacji i Inwestycji Zagranicznych."

No cóż, PiSSmani robią co chcą, niczym się nie przejmują, mają wszystkich głęboko w dupie. To na tym polega ta "dobra zmiana"?

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

"Aktor i przedsiębiorca Mariusz Bulski jest szerzej znany jako obrońca krzyża, który pojawił się w filmie "Solidarni 2010". Jest też konsultantem w szkole chińskiego i założycielem firmy Polskie Bombki.

W marcu tego roku zaczął pracę jako doradca zarządu w podległej ministrowi rozwoju Polskiej Agencji Informacji i Inwestycji Zagranicznych."

No cóż, PiSSmani robią co chcą, niczym się nie przejmują, mają wszystkich głęboko w dupie. To na tym polega ta "dobra zmiana"?

Następca Wajdy.

Czy to czasem nie był ten patriota tak dzielnie broniący honory języka.....

Ukryta Zawartość

14225590_1833961856837834_6044906004986531869_n.png

Ukryta Zawartość

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Czy to czasem nie był ten patriota tak dzielnie broniący honory języka.....

http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,profesor-uniwersytetu-pobity-w-tramwaju-bo-mowil-po-niemiecku,211160.html

14225590_1833961856837834_6044906004986531869_n.png

Skomentuje to z pełną złośliwością, że w końcu doganiamy Zachód. Za posługiwaniem się językiem polskim tłuką Polaków na Zachodzie. W takiej Anglii nawet na śmieć. Czasami.

Nie ma się co oburzać. Przecież to są europejskie standardy.

Skomentuje to z pełną złośliwością, że w końcu doganiamy Zachód. Za posługiwaniem się językiem polskim tłuką Polaków na Zachodzie. W takiej Anglii nawet na śmieć. Czasami.

Obojętnie gdzie to się dzieje WŁAŚNIE TRZEBA się oburzać gdziekolwiek i na kimkolwiek stosowana jest siła

teraz czekamy na ministrów z gospodarską wizytą a może poprosimy np policje brytyjską na pomoc w patrolowaniu ulic polskich........

Edytowane przez asterix1

Wyjątkowo głupie, nawet jak na ciebie. Upadasz Włodzimierzu coraz niżej.

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Obojętnie gdzie to się dzieje WŁAŚNIE TRZEBA się oburzać gdziekolwiek i na kimkolwiek stosowana jest siła

(...)

Wcześniej TO napiętnowałeś na Bocznicy? Jakieś przykłady...

(...)

teraz czekamy na ministrów z gospodarską wizytą a może poprosimy np policje brytyjską na pomoc w patrolowaniu ulic polskich........

Akurat tu się mylisz. Działania ministrów, a szczególnie prezydenta spotkały się z aprobatą dużej części polskiego społeczeństwa.

Wyjątkowo głupie, nawet jak na ciebie. Upadasz Włodzimierzu coraz niżej.

No tak, ten wpis to sama mądrość!

Wcześniej TO napiętnowałeś na Bocznicy? Jakieś przykłady...

Akurat tu się mylisz. Działania ministrów, a szczególnie prezydenta spotkały się z aprobatą dużej części polskiego społeczeństwa

Nie toleruję użycie siły w jakiejkolwiek postaci wystarczy? ( w przeciwieństwie co niektórych ukrytych wielbicieli rządzącej )czy mam coś namalować ,potańczyć, zaśpiewać żeby udowodnić to ?

taka" aprobata" jak tłumy walące na film prezentowany na ekranach kin ?

bardzo wielu pamięta wspaniałe lata komuny..... 14199698_1833954590171894_1376233043502051983_n.png

a props oddziału Policji to mamy już sprawdzony do pomocy policji brytyjskiej

14192562_1272819552751652_1181811753166502979_n.jpg

Edytowane przez asterix1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.