Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Daleki jestem od płaczu jak już to nad ludźmi Waszego pokroju mającymi za nic prawdę.

Pokaż gdzie kręcę....nie widzę, nie przedstawiłeś dowodu na swoje słowa od początku mojej z Tobą "przygody"....jedynie ciągłe pomówienia w stylu rambo54 jakobym bronił pedofilów i personalne wycieczki....typowe gdy brak argumentów.

Żenujące!

Gdzie ci się pakuję....nawet tu kłamiesz, bo swoje pisanie ograniczyłem niemal wyłącznie do tematu o KK, co mi nawet nieraz zarzucałeś

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Gdzie ci się pakuję....nawet tu kłamiesz, bo swoje pisanie ograniczyłem niemal wyłącznie do tematu o KK, co mi nawet nieraz zarzucałeś

Będąc tu,, na forum ślepym i bezkompromisowym rzecznikiem KK jednocześnie stajesz się obrońcą ich niechlubnego dziedzictwa. Więc skąd te zdziwienie? Poza tym cały czas spłycasz występki kleru, więc skąd te zdziwienie?

Skoro KK jest taki dobry i miłościwy w swoim działaniu, to dlaczego nagle ma tylu wrogów? Bo sobie coś ubzduraliśmy? Urodzeni kłamcy mający w swoim działaniu partykularne interesy? Nie, po prostu mamy dość zakłamania Kościoła, to wszystko. I co ciekawe, z wiarą, nie ma to nic wspólnego, bo gdy widzę to co wyrabia Michalik, i jak dalej brnie w gówno, to wówczas najmniej ten gość kojarzy mi się z wiarą.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Będąc tu,, na forum ślepym i bezkompromisowym rzecznikiem KK jednocześnie stajesz się obrońcą ich niechlubnego dziedzictwa. Więc skąd te zdziwienie? Poza tym cały czas spłycasz występki kleru, więc skąd te zdziwienie?

Skoro KK jest taki dobry i miłościwy w swoim działaniu, to dlaczego nagle ma tylu wrogów? Bo sobie coś ubzduraliśmy? Urodzeni kłamcy mający w swoim działaniu partykularne interesy? Nie, po prostu mamy dość zakłamania Kościoła, to wszystko. I co ciekawe, z wiarą, nie ma to nic wspólnego, bo gdy widzę to co wyrabia Michalik, i jak dalej brnie w gówno, to wówczas najmniej ten gość kojarzy mi się z wiarą.

Panowie wątek jest o Owsiakowych przekrętach na orkiestrze tak więc nie wiem co ma do tego KK?

Wejdźcie na wątek "Czym jest KK"

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Jakich przekrętach? Nie udowodniono ani jednego. To tylko chora wyobraźnia prawicowego przemysłu pogardy i nienawiści, ale za to z chrześcijańskim miłosierdziem na uściech. Owsiak zresztą jest gotowy do pełnej kontroli:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez SzuB

Jakich przekrętach? Nie udowodniono ani jednego

nie chodzi o udowadnianie czegokolwiek, raczej o to że jak się rzuci goownem to na pewno coś się przyklei i pozostanie w świadomości. To jest walka o wpływy i "rząd dusz". Dla mnie sprawa jest prosta: jak ktoś uważa, że to przekręt to niech nosi w portfelu oświadczenie "Ja Jan Kowalski nie zgadzam się aby w przypadku konieczności udzielenia pomocy medycznej mnie lub członkom mojej rodziny używano wyposażenia sygnowanego logiem WOŚP " Taką postawę poprę i każdy przeciwnik tej akcji który się na to zdecyduje zasłuży na szacunek. Będzie wiarygodny.

Każdy ma jakiś pomysł na zagospodarowanie młodych ludzi, jedni aktywnie uczestniczą w WOŚP inni w happeningach "Donald MaTole"...To kwestia indywidualnych wyborów.

CD, pliki, analog

wieczorami słuchawki

Luksusowy Apartament za grubą bańkę i raty pewnie na 30 lat żeby wszystko ładnie wyglądało. Auto za 250 Tysięcy , córki kształcące się w Stanach i pewnie jeszcze kilka spółek córek powiązanych z melonem i mrówką, szczerze nie interesuje mnie to ile "kasy zagarnia imperium Owsiakowe" W końcu robi to dla biednych dzieci.

Panowie wątek jest o Owsiakowych przekrętach na orkiestrze tak więc nie wiem co ma do tego KK?

Tyle jest prawdy na temat Owsiakowych przekrętów ile w tym, że jest to wątek o KK.

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Jakich przekrętach? Nie udowodniono ani jednego.

a niby na jakiej podstawie ? do procesu nigdy nie dojdzie w tym państwie, a cała fundacja nie miała jeszcze żadnej kontroli.

a niby na jakiej podstawie ? do procesu nigdy nie dojdzie w tym państwie, a cała fundacja nie miała jeszcze żadnej kontroli.

Jest szansa że w lutym w ramach procesu w Złotoryi Matka Kurka zyska w końcu dostęp do dokumentów finansowych Pana Melona, chyba że Juras wycofa powództwo - to by były jaja! :)

Póki co - gość rozbawił mnie do łez gdy stwierdził że apartamencik za Złotego Melona to jest NIC jak na Warszawę.

Podoba mi się to. :)

Edytowane przez il Dottore

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ja co roku przekazuję 1 procent podatku Vat na rzecz konkretnego dziecko

Przekazujac swoj 1%, przekazujesz go wlasnie fundacji, ktore ma pod swoja opieka konkretna osobe. Zastanawiam sie z czego zyja takie fundacje.

?👈

Tyle jest prawdy na temat Owsiakowych przekrętów ile w tym, że jest to wątek o KK.

Miałeś i nadal masz możliwość to merytorycznie wykazać, ty zamiast tego wybrałeś metodę ataku personalnego głównie skierowanego w moją stronę i operowanie ogólnikami czy utartymi sloganami.

Wejdźcie na wątek "Czym jest KK"

Słuszne uwagi, ciągle sittkowi to przypominam, w wątku o Kk jesteśmy zadomowieni.....widać za mało mu tego, że mnie tam poniewiera. ;)

Z mojej strony to ostatni wpis nie na temat..

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Zastanawiam sie z czego zyja takie fundacje.

każda fundacja to jeden wielki przewał i to żadna nowość. Piękny sposób na życie, nie na robisz się, kasę masz ładną a jeszcze Cie chwalą.
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Kłamiesz Ty, czy Kwiatkowski ?

http://www.wprost.pl/ar/432289/Kwiatkowski-WOSP-Kontrole-nie-wykazaly-nieprawidlowosci/

"Kontrolowaliśmy różne instytucje wspierające WOŚP i w tym zakresie także była kontrola zasad wspierania Wielkiej Orkiestry Świątecznej.'

Cytat z powyższego linku

Manipulujesz czy żartujesz, a może jakiś kłopot z czytaniem ze zrozumieniem? ;)

Edytowane przez Maju

Gość cycus12

(Konto usunięte)
Kontrolowaliśmy różne instytucje wspierające WOŚP i w tym zakresie także była kontrola zasad wspierania Wielkiej Orkiestry Świątecznej. Wielokrotnie różne instytucje w zakresie wsparcia dla WOŚP sprawdzaliśmy i te kontrole wykazały, że nie było nieprawidłowości w tym zakresie - dodał.

Czyli kontroli nie było, melony i mrówki też jej nie miały

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Prezes-NIK-Krzysztof-Kwiatkowski-nie-wyklucza-kontroli-finansow-WOSP,wid,16325793,wiadomosc.html?ticaid=11212b

eh 3 sek :P

Edytowane przez cycus12

Jakie 3, całe 6. :))

Gość cycus12

(Konto usunięte)

no dobra ;]

jak przeczytałem

"Jestem gotów do kontroli. Zapraszam Lux Veritatis i Caritas"
to już wiem czemu cała reszta wyznawców 60latka w czerwonym ciągle to powtarza, ale jakaś mnie nie dziwi brak samodzielności u dość sporej grupy społeczeństwa.
Gość Arek__45

(Konto usunięte)

...pomoc ala PO.........

"Czas przebrnięcia przez formalności oraz pieniądze, które trzeba wydać, żeby dostać dodatek energetyczny, już na starcie potrafią niejednego zniechęcić. W grę wchodzi dopłata do prądu - dla samotnej osoby to nieco ponad 11 zł miesięcznie. Aby dopłatę dostać, trzeba najpierw zapłacić 10 zł opłaty skarbowej."

...I TAK CO 4 MIESIACE..wniosek +oplata....

"Czas przebrnięcia przez formalności oraz pieniądze, które trzeba wydać, żeby dostać dodatek energetyczny, już na starcie potrafią niejednego zniechęcić. W grę wchodzi dopłata do prądu - dla samotnej osoby to nieco ponad 11 zł miesięcznie. Aby dopłatę dostać, trzeba najpierw zapłacić 10 zł opłaty skarbowej.

Tak babci dadzą 11zł dopłaty do prądu a dla kolesi "Sobiesiaków ,Owsików,Rychów,Zdzichów,Bronków" 11 grubych baniek na nowy wyciąg, pensjonat,ośrodek.

Niestety nie ma sprawiedliwości w tym kraju.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Coś dla Pis dzieli, żeby mogli trochę się postresować i gównem porzucać:

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15332442,Owsiak_pokazal_film_nakrecony_w_swoim_mieszkaniu_.html#BoxSlotIIMT

Tommiashi jak rozumiem jesteś z zawodu prostym tokarzem ( nie ujmując tokarzom), który zawsze bał się własnego cienia i nie został przebojową kapitalistyczną świnią, a dziś ma pretensje o to do świata, a nie do siebie?

Juras pokazuje jak marne ma mieszkanie w boku i prosi by nie nazywać go apartamentem. Twierdzi, że to taka marnota za Złoty Melon.

Apartament za milion złotych określa mianem "normalnego".

Słoiki nie wiadomo, gdzie upchane...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Dwudziestoparoletnie pipki warszawskie kręcące się po telewizjach śniadaniowych bujają się lepszymi samochodami, mają lepsze apartamenta od Owsiaka :)

I żal dupy nie ściska?

Dwudziestoparoletnie pipki warszawskie kręcące się po telewizjach śniadaniowych bujają się lepszymi samochodami, mają lepsze apartamenta od Owsiaka :)

I żal dupy nie ściska?

Jeśli te pipki kupuja swe apartamenta i bryki za swoje, UCZCIWIE zarobione pieniądze, to nie - nie ściska.

Ale te pipki nie powiedzą nigdy złego słowa na Antoniego, czy nawet śp. Kota.

UCZCIWIE zarobione pieniądze

Hehe

Uczciwie zarobione pieniądze są wtedy gdy po dyżurze wraca się do domu i pada się na ryj.

Pipki w tym czasie pija szampany i pokazują się z odpowiedniej strony lub w stosownym towarzystwie. Od czasu do czasu niechcący pokażą kawałek dupy lub nie daj boże na jakiś temat się wypowiedzą.

Tommiashi jak rozumiem jesteś z zawodu prostym tokarzem ( nie ujmując tokarzom), który zawsze bał się własnego cienia i nie został przebojową kapitalistyczną świnią, a dziś ma pretensje o to do świata, a nie do siebie?

Masz rację świnią nie jestem , kapitalistyczną tym bardziej ---A co do Owsiaka to bardzo trafnie go określiłeś " jako przebojowa kapitalistyczna...............

Pretensję mam za to nie do całego świata tylko do rządu za to że pozwala takim "świniom" - "uwłaszczać się" na nie swojej kasie przy pełnej aprobacie całego aparatu władzy na wszelkich szczeblach wliczając w to media.

Co do reszty Twoich wy-płodów to trzeba się z nimi zgodzić czyli rządzi PR,WIZERUNEK,TAK ZWANA PRZEBOJOWOŚĆ,-------------Jakby to powiedziała Twoja idolka Marczuk Weronika "Kto nie ryzykuje nie pije szampana".

Wiem takie czasy---Robienie ludzi w ch...ja to przebojowość,to nowoczesne metody zarabiania,wyższa kultura , itd itp.

Edytowane przez Tommiashi

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Ale się uczepili tego biednego melona ;-) a chłopina ledwo koniec z końcem wiąże płynąc w tym samym czerwonym nurcie co ....Amber Gold, minister zegarek i inne osobistości naszej polytyki.

Uczciwie zarobione pieniądze są wtedy gdy po dyżurze wraca się do domu i pada się na ryj.

Masz jakieś staroświeckie podejście... zresztą współdzielę je z Tobą. :)

Ale zgodzisz się że pipki nikomu nie kradną? Kto kupuje ich płyty - ten sam sobie winien, ale żadnej nieuczciwości w tym nie ma.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Tommiashi, niespełniony mistrzu tokarki. Póki co, to co robisz, jest najwyżej pomówieniami i uważaj by ta sprawiedliwość, której tak wyglądasz, nie pierdolnęła cię w czerep. Na nic tłumaczenia wtedy, skamlenie, że depresja, że frustracja. Przyjdzie zapłacić za naruszenie dóbr osobistych i się okaże, co to sprawiedliwość.

Edytowane przez frywolny trucht
Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

Juras pokazuje jak marne ma mieszkanie w boku i prosi by nie nazywać go apartamentem. Twierdzi, że to taka marnota za Złoty Melon.

Apartament za milion złotych określa mianem "normalnego".

Słoiki nie wiadomo, gdzie upchane...

http://owsiaknet.pl/video/84945426

Zupełnie się nie znasz. Jak ma pochyłe okna, to na którym piętrze mieszka? No... i jak się takie cóś nazywa?

(a słoiki ma upchane w garderobie - wejście z sypialni)

Bajdełej, to teraz wypada abyś - dla przyzwoitości - pochwalił się swoja chałupą.

No i co katolskie zakute łby pisuarskie? To jest ta wyj..na w kosmos chałupa Owsiaka? To jest ten przekręt?! Chłop 60 letni, który kupuje mieszkanie po sprzedaży poprzedniego to jest złodziej i oszust, pomimo tego dobrego co zrobił dla dziciaków, szpitali i całej reszty? Rozliczcie najpierw pedofili w sukienkach mieszkających w wielkich willach ze swoimi gosposiami i rozbijających się po pijaku swoimi Audi, Mesiami i innymi super brykami kupionymi za pieniąchy ogłupionych katolskimi bredniami biednych ludzików.

Za to co zrobił i będzie robił należy mu się o wiele więcej, puste łby zakute.

Mowa nienawiści pisuarów i katoli to jedyne co mogą zaoferować, w sumie i dobrze bo sami doprowadzają do upadku tej najdłużej trwającej na świecie mafii :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.