Skocz do zawartości
IGNORED

Technologia V.O.I.P

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś to miało sens jak GSM był drogi wychodziło się na świat właśnie wdzwaniając do domowego rutera przez bramkę GSM ze free (takie abonenty typu jeden numer za darmo [umowa tego zabraniała ale kto to sprawdzi]) a później leciało się dalszym wybieraniem po Voip-e na cały świat. Myślałem kiedyś o tym jak rachunki za tela przekraczały mi 1kzł miesięcznie ale jak mi te wszystkie# *przyszło by wciskać to odpuściłem sobie temat. Też ciekawostka póki Niemcy TPSA nie zablokowali bramki do internetu to neta (WAP) można było mieć za darmo po drucie na ISDN-e z telefonu po kanale środkowym I0 ze Free (oczywiście jak się miało takowy telefon).

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

https://www.audiostereo.pl/topic/122963-technologia-voip/#findComment-3614501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.