Skocz do zawartości
IGNORED

PO-PSL - mega koalicja i ...kamieni kupa...

neomammut

Rekomendowane odpowiedzi

Ale od zapalonej żarówki nic się nie zmieni, z tym się trzeba urodzić :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

PIS złagodnieje i pominie hipermarkety

PIS nie złagodnieje i podatek od hipermarketów wprowadza od połowy przyszłego roku. Co to oznacza ? Podwyżki cen - głównie żywności - w supermarketach. Po to żeby było sprawiedliwiej - każdy z nas zapłaci więcej.

Bo nieważne czy się ma dobre intencje - ważne jakie są efekty podjętych działań. Populiści nigdy nie potrafili tego zrozumieć ....

I bardzo dobrze. mam nadzieje że spełnią kolejna wyborcza obietnice w przeciwieństwie do placioków.

I nie po to źeby było sprawiedliwiej - tak to nawet wydział propagandyy PO już nie bredzi, (chyba nie otrzymałes najnowszych instrukcji dla internetowych marketingowców politycznych). Tylko po to żeby zapchać tuskową dziure budżetową i ucywilowac ten bantustan, który zrobili z Polski.

Najzabawniejsi są ci pełowcy zatroskani oo podwyzki cen. JAK ONI O NASZ DBAJOM!

Przy tym - tacy z nich libeałowie po przeszkoleniu w KC PZPR, że zapominają o mocno reklamowanym słowie - konkurencja.

Najbardziej dbajom o take potrzebne rzeczy jak wyciągnięcie 2 mld złotych z prowizji OFE czyli za przeksięgowanie pieniędzy do własnych kieszeni. I to sie im teraz utnie. Teraz sie bedą musieli przebrać swetru okazujac troske o wszystkich biednych ludzi których nie będzie stac na zakupy w hipermarketach - take to PIZ jezd antyrynkowe, antywolnościowe i gieneralnie to som same faszysci co myckowych nie lubiejom.

Tesco wystawiło na sprzedaż wszystkie swoje markety w Polsce i całej europie środkowo - wschodniej, bo już teraz im się to nie opłaca. Tylko że chętnych na kupno brak, bo analitycy oceniają że to żaden interes.

Że destabilizacja supermarketów grozi załamaniem rynku rolnego w Polsce ? A co to kogo obchodzi ? Przecież o "bitwie o handel" wszyscy już zapomnieli. A pomarańcze na Boże Narodzenie wszystkim się dobrze kojarzą.

W tym kraju żyje zbyt wielu ludzi prymitywnych i nierozumiejących rzeczywistości społecznej żeby tu kiedykolwiek było dobrze. Zawsze będzie 30 lat za Europą. Chyba że do władzy dojdą tak wyczekiwani przez motłoch populiści. Wtedy będzie 50 lat ...

W tym kraju nie będzie lepiej bo każdy dostrzega swój kawałek interesu... A to by należało wspólnie coś zrobić... Przydała by się rewolucja, ale naiwny też nie jestem...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

A to by należało wspólnie coś zrobić...

Na przykład pozbyć sie pissmanów.

A pomarańcze na Boże Narodzenie wszystkim się dobrze kojarzą.

Ale teraz już nie będą pochodziły z Jaffy, prawda?

Tesco wystawiło na sprzedaż wszystkie swoje markety w Polsce i całej europie środkowo - wschodniej, bo już teraz im się to nie opłaca. Tylko że chętnych na kupno brak, bo analitycy oceniają że to żaden interes.

.

Nic tan nie przekonuje jak teksty w stylu sprzedawczyków politycznych wycieracjacych sobie gęby wolnym rynkiem. Rzad jest od dbania o OBYWATELI POLSKICH a nie o interesy TESCO. Jeśli cie tak martwi bardzo rentowność TESCO to sie u nich zatrudnij na kasie jako wolontariusz! Przyczynisz się do wzrostu dobrobytu... w Niemczech.

W tym kraju żyje zbyt wielu ludzi prymitywnych i nierozumiejących rzeczywistości społecznej żeby tu kiedykolwiek było dobrze. Zawsze będzie 30 lat za Europą. Chyba że do władzy dojdą tak wyczekiwani przez motłoch populiści. Wtedy będzie 50 lat .

Wtedy będzie nie 50 lat tylko nigdy.

A to by należało wspólnie coś zrobić.

Praca zespołowa jest Polakom obca. Polacy nienawidzą tych co posiedli taką umiejętność.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Rzad jest od dbania o OBYWATELI POLSKICH a nie o interesy TESCO

Chłop będzie furmanką rozwoził kartofle po osiedlach. Wiśta, heta - wio!

Na przykład tak:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jak widać w PISlamii to juz na powrót sa "chłopi" a w szmatoliberalizmie platfusowo-pzprowskim - czyli jeszcze tydzień temu - to byli farmerzy :-) Tak sie POlska cofneła w rozwoju z powodu przegranej PO.

Furmanką to moze niektórym histerykom rozum dowoża dlatego mają deficyt. A chłopu wystarczy, że swoje produkty dowiezie do swojego sklepu lub na jarmark. I ludzie przynajmniej nie bedą sie truci chemicznymi wyrobami mięsopodobnymi. Wiec może spadnie zapadalność na raka, bo już 140 tys. choruje - to wicej niż zachorowań podczas epidemii grypy.

Ukryta Zawartość

Znowu działa seryjny samobójca?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znowu działa seryjny samobójca?

Nie kompromituj się.

Ukryta Zawartość

Jak widać w PISlamii to juz na powrót sa "chłopi" a w szmatoliberalizmie platfusowo-pzprowskim - czyli jeszcze tydzień temu - to byli farmerzy :-) Tak sie POlska cofneła w rozwoju z powodu przegranej PO.

Furmanką to moze niektórym histerykom rozum dowoża dlatego mają deficyt. A chłopu wystarczy, że swoje produkty dowiezie do swojego sklepu lub na jarmark. I ludzie przynajmniej nie bedą sie truci chemicznymi wyrobami mięsopodobnymi. Wiec może spadnie zapadalność na raka, bo już 140 tys. choruje - to wicej niż zachorowań podczas epidemii grypy.

Oj arku arku kiedyś myślałem żeś zatroskany o Polskę ale niestety sie pomyliłem. Ty tylko nienawidzisz tych którzy maja inne zfanie albo lepiej albo inne poglądy.

Właśnie takie osobniki powodują że wszystko co się próbuje zrobić zostaje zburzone i zmarnowane. Caly ten totalitaryzm i stalinizm na tej nienawiści sie narodził i zniszczył co tylko się dało.

Obecnie wszyscy komuniści poszli w stronę pis i dlatego jestem antypis mimo ze polityka mnie nie interesuje. Ale elektorat mnie martwi bo za tym beda szly działania w stylu komunistycznym a więc niszczenie zamiast rozwój.

chwilowy brak działalności w audio.

A chłopu wystarczy, że swoje produkty dowiezie do swojego sklepu lub na jarmark.

Chłop (nie)wie, co mówi. Ale mówi.

To były czasy, panie:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Oj arku arku kiedyś myślałem żeś zatroskany o Polskę ale niestety sie pomyliłem. Ty tylko nienawidzisz tych którzy maja inne zfanie albo lepiej albo inne poglądy.

Właśnie takie osobniki powodują że wszystko co się próbuje zrobić zostaje zburzone i zmarnowane. Caly ten totalitaryzm i stalinizm na tej nienawiści sie narodził i zniszczył co tylko się dało.

Obecnie wszyscy komuniści poszli w stronę pis i dlatego jestem antypis mimo ze polityka mnie nie interesuje. Ale elektorat mnie martwi bo za tym beda szly działania w stylu komunistycznym a więc niszczenie zamiast rozwój.

Ja zatroskany??? To chyba żle zrozumiałeś. Raczej załamany ludzka głupotą. Stalinizm wziął dziadostwo za mordę i jak widać słusznie bo dziadostwo azjatyckie i małorolne wyłazi jeszcze nadal ze swoich wiosek. A za morde juz mnie ma kto wziąć. Potem to dziadostwo sprzedawczxyków kolaborantów i interesownych kmieci zakółada sobie partie i wyciera bęby liberalizmem, wolnoscia i demokracja. Tworzy partyjki bezideowe w celu dorwania sie do złoba i wypisuje takie pierdocle propagandowe w internecie w ramach swojej roboty partyjnej. A pozyteczni idioci to łykają jak gęsi kluski, bo oni sa przeciez tacy europejscy, nowocześni i wolnosciowi, w przeciwięństwie do ciemnogrodu na którego tle sie perezentuja tak ładnie4.... Choć to tylko gluty przebrane w gajerki.

Polityka opiera się na propagandzie. Wszyscy na tym jadą ale metody dyktatury były najgorsza opcją dlatego nie należy do nich wracać. I należy sobie zdać sprawę że propaganda wykorzysta wszystko i wszystkich żeby znowu powróciły jeśli odpowidnia ilość motlochu w to uwierzy. Motloch nie wyciaga wnioskow z przeszłości.

Na razie motłoch wyciagnął wnioski z poprzednich 8 lat i przerwał dymanie go bez wazeliny. I własnie o to sa te całe jaczenia osieroconych po władzy szmatoliberałów na forum.

Ale przecież nic się nie zmieni w tym zakresie. Ważne żeby nie cofać się. Zawsze wykorzystywano poprzednie rządy do nadejścia następnych jeszcze gorszych.

Akurat te rzady z Kopernikiem to maja niewiele, wręcz NIC wspólnego.

Zastnawiam się tylko w czym widać te gorszosć PIS od PO??? Bo to jest to samo bagienko. oczywiscie wiem dlaczego apartczycy z rodzinami twierdza że PO jest lepsze od PIS. W końcu to zwykły ich zal za traconym korytem... Ale tak obiektywnie między nimi różnica między PO i PISEm jest jak na razie na korzyść obywateli. Nie jest powiedziane jak długo, każda władza się zużywa i PIS takze się zuzyje politycznie. Ale już w tej chwili ich przewaga wyborcza była tak duza że nawet przekaziory głównego ścieku przestały opluwac wygranych, co sie im chyba zdarzyło dwa razy (za mazowieckiego w 1989 i za PO po 2004).

niech toptwenty sie nie wysila

Dziękuję za łaskawość, ekscelencjo, ale mi to przychodzi bez wysiłku. My tak ze szwagrem mamy.

Twój ignor oznacza dla mnie święty spokój.

W polityce pracuja debile - czyli osobnicy o przeciętnej inteligencji w branży dziennikarskiej.

Prokuratura wszczeła śledztwo W SPRAWIE nieumyślengo spowodowania śmierci bo bez nieumyslnego spowodowania śmierci nie mogliby wszcząć śledztwa.

Tłumacząc z polskiego na ansze czyli z języka osobników o IQ dziennikarzy na język osobników z IQ gimnazjalistów - najpierw musieli wybrac jakis paragraf żeby mogli wszczxąć sledztwo i przekonac się na co zmarła Monika Zbrojewska.

Mnie ciekawi raczej dlaczego zmarła w piątek w Warszawie po przewiezieniu z Sochaczewa, Czyli 30 pażdziernika jełsi odwołana została 23 pazdziernika a najpózniej powiadomona o tym 26 pazdziernika. Tego samego dnia miała prowadzic zajecie na Uniwersytecie Łódzkim, ale prawdopodobnie była juz na zwolnieniu lekarskim.

Sochaczew znajduje sie tak jakby na drodze z Łodzi do Warszawy. Więc może niech zaczna od tego co robiła w Sochaczewie w tym dniu... Przyczyna całej historii z pijaństwem i nagłą śmiercia może być prozaiczna, ale nie dowiemy sie o niej z powodu tajemnicy lekarskiej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.