Skocz do zawartości
IGNORED

PO-PSL - mega koalicja i ...kamieni kupa...

neomammut

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Poziom wypowiedzi sięgnął dna. Przerwa od bocznicy.

Przypuszczam, że jeżeli zrobisz sobie przerwę "od bocznicy", jak zapowiadasz - to poziom wypowiedzi może zejść poniżej dna. Nawet.

Przypuszczam, że jeżeli zrobisz sobie przerwę "od bocznicy", jak zapowiadasz - to poziom wypowiedzi może zejść poniżej dna. Nawet.

W Twoim wypadku będzie zupełnie odwrotnie. Zrób to dla nas.
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

W Twoim wypadku będzie zupełnie odwrotnie. Zrób to dla nas.

Znowu (nie)*) zrozumiałeś, a przecież uważasz się za dziedzicznego inteligenta.

PS.

Wielokrotnie odgrażałeś się, że będziesz mnie niszczył na Bocznicy. Starasz się, jak możesz. Po tym wpisie widzę, że jest to dla ciebie za wysoki pułap.

____

*) Podpowiadam, jak tylko mogę.

TOP, Włodzimierz, czy moja oferta przyznania Wam po jednym punkcie za wszczynanie personalnych kłótni, zabezpieczy Wam możliwość odpoczęcia od siebie nawzajem, czy sami sobie odpuścicie?

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

TOP, Włodzimierz, czy moja oferta przyznania Wam po jednym punkcie za wszczynanie personalnych kłótni, zabezpieczy Wam możliwość odpoczęcia od siebie nawzajem, czy sami sobie odpuścicie?

Konkretnie, do czego się odnosisz? Bo jeżeli do mojego;:

Znowu (nie)*) zrozumiałeś, a przecież uważasz się za dziedzicznego inteligenta.

PS.

Wielokrotnie odgrażałeś się, że będziesz mnie niszczył na Bocznicy. Starasz się, jak możesz. Po tym wpisie widzę, że jest to dla ciebie za wysoki pułap.

____

*) Podpowiadam, jak tylko mogę.

To wykaż, gdzie i jak naruszyłem tu Regulamin i Netykietę. Z konkretnym uzasadnieniem.

Poza tym ów nick zapowiedział na Bocznicy moją totalną zagładę. Więc dlaczego pytasz i mnie?

Poczytaj dyskusje Włodzimierza z innymi użytkownikami, dlaczego do jego towarzystwa wybrałeś mnie? Ja się tylko bronię. On wali na odlew każdego.

Kilka lat temu wyciągałem nawet rękę do dziadkawłodka, vel ... ... ..., ale napluł na nią. Zapisał się teraz do PiSowców i poczuł tę moc.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Poczytaj dyskusje Włodzimierza z innymi użytkownikami, dlaczego do jego towarzystwa wybrałeś mnie? Ja się tylko bronię.

Kilka lat temu wyciągałem nawet rękę do dziadkawłodka, vel ... ... ..., ale napluł na nią. Zapisał się teraz do PiSowców i poczuł tę moc.

Chciał mnie przekupić butelka piwa! A walił w głowę bidetem. I dlatego spolegliwie mam wiązać się z jakimś nieokreślonym seksualnie i intelektualnie Bocznicowym bytem?

Poza tym dlaczego on pisze o mnie na Bocznicy?

Chciał mnie przekupić butelka piwa! A walił w głowę bidetem. I dlatego spolegliwie mam wiązać się z jakimś nieokreślonym seksualnie i intelektualnie Bocznicowym bytem?

VLADO - sam widzisz (i nie grzmisz, za głowę się nie łapiesz...) Poza tym sam zaczął z tym bidetem - chciał, to miał.

Poza tym dlaczego on pisze o mnie na Bocznicy?

A dlaczego nie? Ty piszesz o mnie ciągle, najwyraźniej masz przymus.

Zadając tym samym kłam tezie o rzekomym antykomunizmie PiSu.Po raz kolejny okazuje się,że PiS to współczesny PZPR.

Ten sam typ myślenia,ta sama mentalność.

Od kiedy to PZPR był komunistyczny??? Cos chiba zle przeczytałeś.

PIS jest w deologii bardziej komunistyczny niż było PZPR i tym sie od niej odróżnia

Natomiast typową mentalnosć mega partii PZPR prezentowało PO-PSL w ciagu 8 lat niepodzielnego panowania w roli udzielno-książęcej, rozdajacej synekury i wznoszącej sie ponad lud prosty poddany, w oderwaniu od rzeczywistości.

rozdajacej synekury i wznoszącej się ponad lud prosty poddany, w oderwaniu od rzeczywistości.

Zadam sobie trud i będę w tym wątku wpisywał jakie synekury weźmie sobie obecna władza. Patrząc na to co się działo 10 lat temu i biorąc pod uwagę, że teraz z nikim nie muszą się już niczym dzielić, spodziewam się takiej karuzeli stanowisk, przy której to co robiła PO-PSL to niewinna zabawa w piaskownicy...

Na Donka to oni są za krótcy. Nawet i Komorowski może spać zupełnie spokojnie, bo jak Prezio zdecyduje mu robić koło pióra to prędzej niż mu się wydaje ktoś odpłaci i jemu i Dudzie pięknym za nadobne. Niech Ci ten obrazeczek poprawia humor, ale rzeczywistość jest inna i wedle starego porzekadła: kruk - krukowi...

Zadam sobie trud i będę w tym wątku wpisywał jakie synekury weźmie sobie obecna władza

Przede wszystkim to nie weźmie a odbierze POpapranym.To Tusku natworzył całe mnóstwo synekur a PiSdracy teraz będą przejmować.

.To Tusku natworzył całe mnóstwo synekur a PiSdracy teraz będą przejmować.

Wszak nie mogą się zmarnować

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Wszak nie mogą się zmarnować

Pewnie że nie. Jak się stworzy synekury dla politycznych kolesi to następni z nich również korzystają choćby się im wsześniej sprzeciwiali... Politycy niszczą i likwidują wyłącznie wtedy, gdy z niszczenia odnoszą korzyści osobiste. Jak spólka pod wezwmaniem balcerka zniszczyła przemysł w Polsce na początku lat 90. a potem dobiła ostatki w drugiej połowie lat 90.

AWS wymyślił i przeforsował stworzenie powiatów mimo sprzeciwu SLD. Po stworzeniu powiatów i rozpisaniu wyborów w większości powiatów wygrało SLD i wzieło stanowiska Starostów

Balcerowicz po obraniu z woli Tuska na stanowisko Prezesa NBP stworzył w nim wydział propagandy (komunikacji społecznej) zatrudnajac ok 150 lemingów i swoich przydupasów.

Skrzypek po obraniu z woli Kaczyńskiego na stanowisko Prezesa NBP nie zlikwidował tego wydziału. Ale wywalił przydupasów Balcerowicza i obsadził swoimi.

Kiedyś mówiło się, że raz zdobytej władzy partia nie odda nigdy.

W III RP mówi się, że raz stworzonych synekur nie zlikwidujemy nigdy.

PS. jest optymistyczna wiadomością, że tam pod klamką władzy robi sie jednak coraz ciaśniej. Wataha polityczna zaczyna zagryzać się sama, cmentarne hieny z coraz wiekszej ilości szmatławców dołaczają do ich wzajemnej nagonki.

Przykładem takiej jazdy był też ostatni przedwyborczy przypadek 'zhejtowania' byłej wiceminister Zbrojewskiej do śmierci. Człowiek mądry nie ma między nimi szans przeżycia.

Podły może zrobic mimowolnie wiecej dobrego dla społeczeństwa niż zastepy inteligentnych, ambitnych i uczciwych. Wystarczy napuszczac te tempe gnidy polityczne na siebie nawzajem, a sami się oczyszczą. Tylko trzeba ich często wymieniać przy każdych wyborach żeby nie zdążyli tworzyć nowych synekur i brali na sobie odwet polityczny przynajmniej raz na cztery lata.

Przy okazji...

Nowe wiadomości z partii uczciwych i europejskich które wyjaśniaja dlaczego uczciwy człowiek w ministerstwie zapadnie zaraz na chorobe alkoholową albo inny zgubny nałóg :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"

ustawione konkursy na dyrektorów    [b/]

ucho w IWS (gość) 11.11.15, 10:56:41

Budka nie pozwalał Monice Zbrojewskiej na normalne samopoczucie. Próbowała przeciwstawić się manipulacjom przy ustawionym konkursie na dyrektora Instytutu Wymiaru Sprawiedliwości. Minister Grabarczyk nie pozwalał na oszustwa, natomiast Budka dołączył do zgrai oszustów za namowa drugiego wiceministra, który przejął nadzór nad IWS, będącego poprzednio w kompetencji ministra, którego zastąpiła MZ. Ten wiceminister zaraz jak Budka wstąpił do zgrai przyjął od razu trzech swoich ludzi do IWS.

Zrobili sobie prywatny folwark z instytucji publicznej i miejmy nadzieję, że nowy minister ukróci te manipulacje.

Czytajcie Gazetę Prawną nr 157,172,189.

"

A ja mam nadzieje, że zioberek zrobi im tam rzeź "niewiniątek" w ramach strategi PO-sikorskiego "dorzynania watahy". To jedyny wymiar sprawidliwości znany w kręgu polityków jaki może być zadośćuczynieniem za łachmyctwo całej klasy politycznej - włacznie z tym łysawym ministrem sprawiedliwości o twarzy ja kozia dupa, który po śmierci Zbrojewskiej deklarował, że chętnie by się pobawił w telefon zaufania.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To jedyny wymiar sprawidliwości znany w kręgu polityków jaki może być zadośćuczynieniem za łachmyctwo całej klasy politycznej - włacznie z tym łysawym ministrem sprawiedliwości o twarzy ja kozia dupa, który po śmierci Zbrojewskiej deklarował, że chętnie by się pobawił w telefon zaufania.

Na koniec sięgnie po Was za nie-dość zjadliwe ataki na jego rywali.

Na koniec sięgnie po Was za nie-dość zjadliwe ataki na jego rywali.

Hahaha ty uważaj by nie sięgnął PO was.A to może nastąpić prędzej niż myślisz.

Audyt podobno już robią.

Wrogość medialna wobec PIS-u mnie cieszy, bo władza która nie czuje nad sobą bata, bardzo szybko ulega demoralizacji - np. PO.

Jak to PO? Jak to PO? ;) Przecież PO zbawiło ten kraj. "Polska jeszcze nigdy nie była tak bogata".

Na tym forum dokładnie to samo stadko "intelektualistów" kilka lat temu wynosiło pod niebiosa właśnie PO.

Coś się nie zgadza? ;)

Niektórzy wymagają po prostu dłuższej nauki ...

Ostatnie 8 lat owej "edukacji" jak widzę Wam sporo dodało...głupoty.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Przede wszystkim to nie weźmie a odbierze POpapranym.To Tusku natworzył całe mnóstwo synekur a PiSdracy teraz będą przejmować.

Stołków po PO już im za mało. Wobec tego stworzą kilka dodatkowych ministerstw by było tych stołków jeszcze więcej. Każde ministerstwo to setki dobrze płatnych stołków, służbowe auta, przywileje, itd. - wszystko w imię walki z rozdętą przez PO biurokracją... A pod koniec kadencji zatrudnią tam dodatkowo, nie dziesiątki (jak w wypadku Komorowskiego) nowych "pracowników" a tysiące by sobie jakże ideowe i propaństwowe i bezinteresowne gęby napchać naszymi pieniędzmi...

Nie dziwię się że młodzi stąd uciekają. Żyć z takim kołtunem dookoła - okropne. A ten kołtun jeszcze by chciał żeby młodzi w kraju pozostali. I pozostają - ale tylko ci młodzi z kołtunem ...

Nie dziwię się że młodzi stąd uciekają. [...]

Ale spójrz na to od drugiej strony: jak już większość wyjedzie - kto zostanie, by tego kołtuna w końcu pogonić w p....u ?????

Ale spójrz na to od drugiej strony: jak już większość wyjedzie - kto zostanie, by tego kołtuna w końcu pogonić w p....u ?????

Szczerze ? Nikt tu nie zostanie. Zostanie tu tylko ten kołtun. Bo on tu jest już od 400 lat. Tak się tu zakrzewił że jest istotną częścią polskiej tożsamości. Nic go nigdy stąd nie wypleni. Jest wrośnięty zbyt głęboko. Jeżeli ktoś wyrasta ponad przeciętność - powinien stąd emigrować, bo nasz kołtun nie pozwoli mu nic osiągnąć. Zresztą od kilkuset lat ludzie ciągle stad emigrują. Nie bez powodu. Powód widzą wszyscy sąsiedzi dookoła. Poza naszym kołtunem. Bo jest kołtunem ...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.