Skocz do zawartości
IGNORED

Podstawki na zamówienie

kalwi

Rekomendowane odpowiedzi

Solidnie robi ze stali na czołgi, ładnie to wykańcza, trudno sie do czegoś przyczepić, w dodatku za dwa standy wg mojego projektu zapłaciłem chyba 4stówy ? Jak za darmo, i jeszcze kolce do tego, 14dni czekałem :)

Jak masz odpowiednie finanse to polecam coś od Audiophilar , WILE lub ROGOZ. Zresztą , firm produkujących takie rzeczy jest pełno. Wystarczy poszperac w necie i wybrac te które nam odpowiadają . Jakieś nietypowe wymiary mogą kosztować jakąś dodatkową opłatę ale nie u wszystkich pewnie więc nie powinienes mieć problemów ze znależieniem wykonawcy.

Gość Michał Szczechura

(Konto usunięte)

Ja moge bardzo polecić tego gostka, -> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=1557333

Ja ze swojej strony nie polecam. Wysłałem wzór oraz dokładne wymiary, dostałem zupełnie coś innego pod względem parametrów, jakość też nie była najlepsza (odpryski), płaciłem ok. 600zł. Potem musiałem odsyłać i dostałem poprawione, wolałem już ich nie mierzyć, odpuściłem.

W innej zakładce jest szczegółowy opis perypetii ze stolikiem audio wykonywanym przez tego sprzedawcę, polecam poczytać.

• 2 tygodnie później...

Mi też robil ten gość z linku, ale do końca zadowolony nie jestem. Standy trochę krzywo pospawane, farba obdarta na krawędziach. Krzywizny trzeba niwelowac kolcami.

?👈

Ja moge bardzo polecić tego gostka, -> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=1557333

A ja odradzam, bo jak gość robi standy tak jak stoliki to lepiej dopłacić i kupić coś lepszego z komercyjnych frm, a nie od Janusza garażowca.

W innej zakładce jest szczegółowy opis perypetii ze stolikiem audio wykonywanym przez tego sprzedawcę, polecam poczytać

Taaa...

Tak spawać i malować to pewno i ja bym potrafił, zaznaczam że nigdy nie miałem w ręku spawarki, ten pan chyba też, chociaż możliwe, że ten stolik robił po ciemku i na kolanie.

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

• 2 miesiące później...

Witam,

potrzebuję podstawek o dość nietypowych wymiarach, 50cm wysokości, górna podstawa 30x35cm, waga przynajmniej 20kg po wsypaniu piasku. Czy znacie osobę/firmę, która zajmuje się takimi zamówieniami?

Kupiłeś coś już?Pochwal się

• 2 tygodnie później...

Kupiłeś coś już?Pochwal się

Kupiłem u gościa polecanego przez Krzaku666 i hmmm, jestem dosyć zadowolony. Standy 50cm wysokości pod kolumny Pioneer HPM 70 z kolcami, kolor szarawy... standy żeliwne, solidne, z otworami na piasek. Podstawa minimalnie wykrzywiona, można było to kolcami wyregulować. Dwa rogi podstawy przyjechały lekko obite, także tutaj minus... Czekałem 14 dni roboczych, czyli jakieś 3 tygodnie. Zapłaciłem 550zł włącznie z wysyłką. Ogólnie nie mam większych zastrzeżeń i mogę gościa polecić.

• 1 miesiąc później...

Solidnie robi ze stali na czołgi, ładnie to wykańcza, trudno sie do czegoś przyczepić, w dodatku za dwa standy wg mojego projektu zapłaciłem chyba 4stówy ? Jak za darmo, i jeszcze kolce do tego, 14dni czekałem :)

Mi krzywo pospawal, wykonczenie słabe. Waga sporo nizsza jak deklarowana.

?👈

Mi krzywo pospawal, wykonczenie słabe. Waga sporo nizsza jak deklarowana.

Wierzę, bo mam od niego stolik założyłem na ten temat wątek.

Podniecają się chyba tylko te osoby , które albo dopiero zaczynają zabawę w audio, albo nigdy nie widzieli dobrego produktu.

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

Podniecają się chyba tylko te osoby , które albo dopiero zaczynają zabawę w audio, albo nigdy nie widzieli dobrego produktu.

Ja się nie podniecam,tylko stwierdzam,że jakość do ceny jest korzystna

Moim zdaniem nie jest. Górna płyta nie zgrywa się z dolną. Poziom musiałem regulować kolcami aż "skali" zabraklo. Gorna płyta krzywa do tego stopnia że kolumna nie dolega cala powierzchnia do standu co znowu powoduje ze cały wysiłek jest na marne. Nawet po jakiejś tam regulacji kolcami i tak widać na oko ze wszystko jest krzywe. Płyty niby grube, ale wszystko chybocze się na spawach, jest po prostu za miękka lub za cienka ta stal. Chyba że na monitory o wadze 5kg. Samo malowanie też takie sobie, niby połysk ale jakiś slaby, faktura farby jakby po malowaniu proszkowym.

?👈

Moje sa z ciężkiej stali, wydają się być równe, stoją stabilnie na kolcach, spełniają swoje zadanie doskonale. Forma jest surowa i są czarne ;> Mogłem kupić dedykowane za 2000pln, pewnie wyglądały by lepiej, niewiele by to wniosło do mojego życia, a tak za 400pln mam i jestem zadowolonym użytkownikiem ;) Podobnie mój kolega który mi "Tombase" polecił...

Dotarły do mnie podstawki od Tombase na zamówienie.Wykonanie miód ,malina.Nie ma się do czego przyczepić.Z kolcami i podkładkami 450zł.Czekałem ok.trzy tygodnie.

U mnie dokładnie tak samo było kilka lat temu, zaskoczony jestem takimi skrajnie negatywnymi opiniami, ale my pewnie to kupiliśmy żeby postawić głośniki i słuchać muzyki...

Może fotki powrzucamy, to bedzie można porównać ...

• 3 miesiące później...

Dotarły do mnie podstawki od Tombase na zamówienie.Wykonanie miód ,malina.Nie ma się do czego przyczepić.Z kolcami i podkładkami 450zł.Czekałem ok.trzy tygodnie.

Nie wiem skąd ta adoracja... Ja kupiłem podstawki u tego garażowicza od Tombase, otrzymałem towar i się rozpłakałem. Spawy tu i tam, tolerancje +/-0.5cm, malowane na "mokro"... Musiałem zamówić malowanie proszkowe i samodzielnie zaszpachlowałem braki spawalnicze. Robota tombase to "na kolanach" w garażu przy żaroweczce 40W... Ja dziękuję!

Po dokładnym przyjrzeniu się są niewielkie niedociągnięcia.

-przedewszystkim malowanie.Szorstka struktura,gdzie przy kocie w domu zbiera sierść.Ale nie wiem czy to uznać za wadę,czy tak to powinno wyglądać?

5125da915bbb08f05f16fa73ee301b7c.jpg

-jedna noga lekko pofalowana(zdj.)

e028f4ab3d20c0fc676b98b5dac064ff.jpg

A tak wyglądają spawy

7a4870fdc14519ba1dc9e0661404aa96.jpg

9a9af794614a95269b4b19dd21a46594.jpg

Tak,że szału nie ma,ale nie jestem zawiedziony

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.