Skocz do zawartości
IGNORED

Ostrzegam przed (..........) określenie nieuprawnione.

ZenekXXX

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuje Piotrze.

Ja pytałem dla własnej wiedzy wyłącznie. Tutaj @sławek.xm ma racje powinienem się podpisać jako Włodek.

Mylnie odebraliście, ale to wina temperatury wątku i mej funkcji. Chciałem tylko wiedzieć, czy Piotr ma zabezpieczenie dowodowe, a wolę pytać tu otwarcie niż przez PW.

Ps.

Sławku, ja nie komentowałem wypowiedzi a tylko zadałem pytanie konkretnemu użytkownikowi.

W.

Dziękuje Piotrze.

Ja pytałem dla własnej wiedzy wyłącznie. Tutaj @sławek.xm ma racje powinienem się podpisać jako Włodek.

Mylnie odebraliście, ale to wina temperatury wątku i mej funkcji. Chciałem tylko wiedzieć, czy Piotr ma zabezpieczenie dowodowe, a wolę pytać tu otwarcie niż przez PW.

Ps.

Sławku, ja nie komentowałem wypowiedzi a tylko zadałem pytanie konkretnemu użytkownikowi.

W.

Audio to piekna sprawa jest,aby sluchać należy sobie kupić sprzęcior taki lub inny,ale zawsze starajmy sie to robić rozsądnie.

Gdybym o tych posunięciach wiedział wcześniej które sa faktami bezsprzecznymi(tylko z busem ciut przyświrowalem umyślnie,ale nastała cisza)-

- to z Panem Harpią byśmy zatańcowali sobie kujawiaka w Harendzie..bo nie można ludzi traktować jak smieci,a zwłaszcza tych z pasją do audio.

Chociaż w wielu przypadkach beztroska ew. nabywców jest przerazająca,natomiast siła przekonywania sprzedajacego porazająca.

Wiem też,ze ostatnie najwieksze kolumny Harpii o nazwie Monk zostały kupione przez człowieka w dość zaawansowanym wieku jako kolumny

docelowe...........no i dobrze,tylko ,że ow starszy stateczny człowiek posiadał do ich napędzenia ...........amplituner.

Kupił je ufając sprzedawcy w ten sposób został wsadzony na tzw. konika bujanego czyli w/g mnie lajkonika.

Zadajcie sobie pytanie czy tan powinien postapić rzetelny sprzedawca?........niech to kazdy oceni sobie sam.

Drogi moderatorze Vlado

Zapytuję kto userowi ICEMAN OO7 DOLEPIŁ PLAKIETKĘ BRANŻA..............NO KTO?,bo to jest zastanawiające i to akurat w tym momencie.?

Niech moderacja i Pan Prezes tym się zainteresuje,bo to też ciekawy przypadek jest-gwarantuję to wszystkim.

Drogi moderatorze Vlado

Zapytuję kto userowi ICEMAN OO7 DOLEPIŁ PLAKIETKĘ BRANŻA..............NO KTO?,bo to jest zastanawiające i to akurat w tym momencie.?

Niech moderacja i Pan Prezes tym się zainteresuje,bo to też ciekawy przypadek jest-gwarantuję to wszystkim.

Ja tak sobie myślę, że to nowy sejm w nocy zrobił specjalną spec ustawą

Moje www.seozmagania.blogspot.com dla wszystkich ciekawskich

Tak jak pisał Stary, audio to piękna sprawa, żekłbym wzniosła . Tylko że i tą dziedzinę przeniknęli ludzie zepsuci, pazerni na pieniądz,bezduszni i wyrachowani cynicy ,po kórych zostaje tylko gnój , zgnilizna i niesmak.

Na rynku przetrwają chińskie wynalazki realnego maoizmu w rodzaju Prism, Roth czy Melodika.

Nie żebym był stronniczy ;) no może troszkę ale Pylony to jak na swoją cenę wybitne kolumny . Jak dalej będą mieć zdrowe podejście do interesu to nie sądzę żeby żle skończyli .

ps. Ktoś pisał o fejsie a to klucz do presji na Pana H

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Gość

(Konto usunięte)

dobrze nia ma sprawy , sam widzisz ,że to szambo wylewa sie coraz szerzej, machloje , nieuczciwe traktowanie kolegów , przypisywanie sobie dźwieku wystawy, brak elementarnego poczucia wyrządzonej krzywdy, nieliczenie sie z nikim, szukanie poparcia wśród kumpli "na górze" , szykany odwetowe... czy to jest sposób na prowadzenie biznesu ?

myslałem ,ze odbiliśmy sie od dna tego szamba , ale nie ... to dno sie oberwało!

Tak jak pisał Stary, audio to piękna sprawa, żekłbym wzniosła . Tylko że i tą dziedzinę przeniknęli ludzie zepsuci, pazerni na pieniądz,bezduszni i wyrachowani cynicy ,po kórych zostaje tylko gnój , zgnilizna i niesmak.

HAHAHA odkąd powstał audiofilizm dzieje się tak codziennie na całym świecie, ceny klocków niebotyczne - cyt.:"Tylko że i tą dziedzinę przeniknęli ludzie zepsuci, pazerni na pieniądz,bezduszni i wyrachowani cynicy"

.

Jakim k.... prawem ktoś oznaczył mnie jako branża

[quote

name=Iceman007' timestamp='1449003335' post='3652212]

Dostałem informację, że zostałem oznaczony jako branża na prośbę paltona skierowaną do administracji.

Potwierdzenie tej informacji powinno skutkować natychmiastowym banem dla paltona, nie wspominając już o utracie uprawnień moderacyjnych.

Dla takich forumowiczów uprawiających w tak podły sposób prywatę na forum nie powinno być miejsca, tak samo jak dla nieuczciwych producentów.

Informuję że w dniu dzisiejszym wpłynęła na moje konto pozostała część długu głównego czyli 2000 zł. Pozostaje kwestia wpłaconych opłat sądowych (ale o tym później)

,ze odbiliśmy sie od dna tego szamba , ale nie ... to dno sie oberwało!

Dobrze to ująłeś , tylko że to dno wypłynęło na powierzchnię i pływa jak gówno na wodzie..... zmąconej przez opiniotwórcze fora jak to.

Spokojnie, to tylko jeden zadowolony, a ile to kaucji poszło na ten dług? :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

U kolegi na koncie wpłaty dalej brak :(

A może chce windykatorów?

4.04 wzrostu i 265 kilo wagi we dwóch i piardnięciem otwierają drzwi)

ps.

niech kolega podeśle listem poleconym dłużnikowi nr konta.......taka moja rada i określi też termin wpłaty

Informuję że w dniu dzisiejszym wpłynęła na moje konto pozostała część długu głównego czyli 2000 zł. Pozostaje kwestia wpłaconych opłat sądowych (ale o tym później)

Zażadaj od sądu zadośćuczynienie w postaci decyzji i wyznaczenia kwoty odszkodowania za Twoje straty moralne i przeznacz ją na domy dziecka.

Nie odkładaj nic na póżniej-tylko napieraj non-stop,bo gdyby nie watek miałbyś figę)

Fajnie że jesteś zadowolony , wspólnymi siłami wszystkich tych którzy brali udział w tym wątku, a przeważająco chyba ostatnie wpisy, m.inn. Starego miały wpływ na przepływ kapitału na twoje konto. Gdyby do tego doszło tydzień temu nie wyszło by na jaw wiele ,niepotrzebnych, pikantnych historii z życia Harpii ,na czym marka by pewnie zyskała a tak sami widzimy co jest .Dobrze że się udało, z drugiej strony mamy przestrogę dla innych na przyszłość .

Gość

(Konto usunięte)

dla mnie ważne jest jeszcze dlaczego Palton chciał poniżyc Icamana , kolege , który sam kupował i reklamował kolumny jego kumpla. To jest przeciez przerażające, nic mu to praktycznie nie dało a obraca sie przeciwko niemu. Robercie jesli prawdą jest to co napisałeś mi to mozesz odpowiedzieć w tym wątku, czy jest prawdą to co napisał Iceman ,że wpisano mu branże pod Twoim naciskiem?

Super, że pieniądze udało się odzyskać!

No to jak, w porządku już jest?

Może moderacja może zamknąć wątek i usunąć go z Bocznicy?

Przecież sprawa, której dotyczył jest juz załatwiona i nie ma po co dalej bić piany...

Prawda Koledzy? ;o)

Na pewno Pan Harpia wyciągnął wnioski z zaistniałej sytuacji i od dziś będzie wzorem do naśladowania w dziedzinie obsługi klienta.

A jego kolumny niech zagoszczą w każdym polskim domu.

Amen.

Wielki Brat Palton niech jeszcze złoży samokrytykę i jeszcze będzie przepięknie...

"Tynk pożera dźwięk" 747

Wielki Brat Palton niech jeszcze złoży samokrytykę i jeszcze będzie przepięknie...

jaka samokrytyke? jesli to prawda, co jest napisane, to powinien stracic moderatora z hukiem, bo jak widac nie nadaje sie na taka funkcje.

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

Tak, zamknąć wątek i pod dywan!

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

dla mnie ważne jest jeszcze dlaczego Palton chciał poniżyc Icamana , kolege , który sam kupował i reklamował kolumny jego kumpla. To jest przeciez przerażające, nic mu to praktycznie nie dało a obraca sie przeciwko niemu. Robercie jesli prawdą jest to co napisałeś mi to mozesz odpowiedzieć w tym wątku, czy jest prawdą to co napisał Iceman ,że wpisano mu branże pod Twoim naciskiem?

Kol .Palton sieje intrygami jak na dworze królewskim, baaaardzo mały jest to człek i ze wszech miar, nie godzien piastowania stanowiska moderatora!!!

Drogi moderatorze Vlado

Drogi użytkowniku, moderator vlado nie możne udzielić Ci takich informacji.

Włodek uznał to pytanie za retoryczne, zatem również nie powinieneś czuć się urażonym brakiem odpowiedzi na nie.

W.

Zenku, choć uzyskałeś coś zupełnie naturalnego czym jest zwrot wpłaconej kaucji, to w realiach biznesowych naszej demokracji, wypada ten fakt nazwać sukcesem :-(

Bardzo się ciesze, ze szkoda została naprawiona.

Pozdrawiam serdecznie.

Włodek.

Drogi Włodku, otóż szkoda nie została jeszcze naprawiona.

Została zwrócona tylko kaucja, szkody powstałe przez jej przeciągający się zwrot dalej wiszą w niebycie....

Pozdrawiam

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Czuję się wręcz zaszczycony odpowiedzią,bo to pewnie było tak

Ja tak sobie myślę, że to nowy sejm w nocy zrobił specjalną spec ustawą

otóż szkoda nie została jeszcze naprawiona.

Została zwrócona tylko kaucja, szkody powstałe przez jej przeciągający się zwrot dalej wiszą w niebycie....

Tak jak pisałem, kwestia zwrotu opłat sądowych i pełnomocnictwa, zostawiam do rozstrzygnięcia sądowi bo sprawa musi sie odbyć.

Pisałem też ze nie potrzebuje dodatkowego "sensownego" finansowego zadośćuczynienia od H A....

Jednakże HA... spełniając obietnicę naprawienia szkód mógłby, niekoniecznie mi - wypożyczyć głośniki BEZ pobierania kaucji tak na 3 miesiące ???

Co Wy nato ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.