Skocz do zawartości
IGNORED

Pollini. Beethoven. Sonaty.

Wodzisław_Świerk

Rekomendowane odpowiedzi

napuścił cię Magnepan

Luxman

Jeszcze jeden taki wpis i zgłoszę moderacji twoje zaczepki i pałanie zemstą . Jesteś wyjątkowo nieopierzonym znafcą muzyki który za wszelką cenę

chce postawić na swoim chwiejnym rozumowaniu. Radzę skorzystać z pomocy lekarza i to jeszcze dzisiaj !!!

Luxman

Jeszcze jeden taki wpis i zgłoszę moderacji twoje zaczepki i pałanie zemstą . Jesteś wyjątkowo nieopierzonym znafcą muzyki który za wszelką cenę

chce postawić na swoim chwiejnym rozumowaniu. Radzę skorzystać z pomocy lekarza i to jeszcze dzisiaj !!!

Dziwnym trafem marc (lukasiak) założył dzisiaj trzecie konto. Zaatakował w dwóch wątkach bez żadnego powodu, a jak tylko się odezwałem, bardzo szybko powołał się na ciebie (że on z tobą może dać mi darmową lekcję, że ja, papageno i Chicago udajemy audiofili itd). Przypadek? :) Nie sądzę. A co do moderacji, to żebym ja im nie przesłał twoich wyzwisk i "wiązanek" które od ciebie dostałem na priv. Mała i ostatnia prośba. Nie pisz do mnie więcej. A co do twojego "opierzenia", to Chicago perfekcyjnie cię dzisiaj (i brzozowskiego) podsumował w jednym ze swoich wpisów. Nic dodać. Nic ująć. EOT.

Poza tym ja nie jestem znawcą :) Słucham, pytam, uczę się. Po prostu uważam tylko że ty również nim nie jesteś i to cię tak baardzo boli, że cyklicznie się przyczepiasz i włazisz do moich wątków (na ten o Bachu dostałeś zresztą bana)

Dziwnym trafem marc (lukasiak) założył dzisiaj trzecie konto. Zaatakował w dwóch wątkach bez żadnego powodu, a jak tylko się odezwałem, bardzo szybko powołał się na ciebie (że on z tobą może dać mi darmową lekcję, że ja, papageno i Chicago udajemy audiofili itd). Przypadek? :) Nie sądzę. A co do moderacji, to żebym ja im nie przesłał twoich wyzwisk i "wiązanek" które od ciebie dostałem na priv. Mała i ostatnia prośba. Nie pisz do mnie więcej. A co do twojego "opierzenia", to Chicago perfekcyjnie cię dzisiaj (i brzozowskiego) podsumował w jednym ze swoich wpisów. Nic dodać. Nic ująć. EOT.

Poza tym ja nie jestem znawcą :) Słucham, pytam, uczę się. Po prostu uważam tylko że ty również nim nie jesteś i to cię tak baardzo boli, że cyklicznie się przyczepiasz i włazisz do moich wątków (na ten o Bachu dostałeś zresztą bana)

Cała wasza trójka ( Chicago , Papageno , Ty ) powinna spędzać więcej czas razem i wspierać się muzycznie. Chicago co jakiś czas lata w Kosmos na Saturna aby tam pogawędzić sobie ze starym jazzowym guru Sun Ra - to taki umysłowy SPA dla niego.Dołącz więc i odkryj się na nowe gatunki muzyczne a nie tylko pedałowanie w kółko o klasyce i o tym jak na prawdę wyglądała twarz W.A. Mozarta. :-) :-) :-)

Znaczy ściemniałeś?

Biorąc pod uwagę, że był zaskoczony notacją krzyżykową fisis, a wcześniej prawił o tym, że koloratura to barwa głosu, to raczej wykształconym muzykiem to on nie jest :-)

To raczej ty i Magnepan obrażacie tutaj muzyków i leczycie kompleksy. Każda twoja wizyta na AS to stek gorzkich żali, trollowania, obelg, onanizowania się swoją osobą i popisów. Idź panie muzykancie kozaczyć na forum dla takich "profesjonalistów" jak ty i Magnepan.

Które to już konto Brzozowski? Czwarte? Piąte?

I tutaj moderacja owinna zadziałać z całą mocą!

Wykazować klany, wykasować bezsensowne posty i bronić Muzyki, srdecznie proszę o wzmożenie aktywności np. p. Włodka - i ładuj punkty, bo się należy, uczciwie!!!

Panowie dla przypomnienia - różnić się warto bo różnić się to rzecz cenna. Ale z kulturą i poszanowaniem drugiej strony.

Poleciały ostrzeżenia i bany na całe Forum dla pewnych kont. Kolejne przepychanki skutkowac będą tym samym.

Serdeczności.

Mod.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.