Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Pytam, bo niczego takiego nie znalazłem. Czyżby kolejne kłamstwo PiSowskich propagandzistów?

jak ja czegoś nie znalazłem i zapytałem to mnie wyśmiałeś i zacząłeś ubliżać.

Przecież to jest oczywiste ! każdy o tym wie... co już się swoich głupich odpowiedzi nie pamięta ?

Znowu trzepią pianę nad tymi "dwoma milionami podsłuchów"?

Odpowiedziałem w innym wątku.

Było 2.177tys. zapytań inwigilacyjnych o bilingi, smsy i poczte elektroniczną. Wg raportu UKE obejmującego 2014 roku (publikacja w prsie z marca 2015) - to sa dane od operatorów telekomunikacyjnych.

Był to wzrost o 24% względem danych z poprzedniego roku.

Prawo do inwigilowania ma w Polsce 11 różnych instytucji.

Gazety i portale - nie pisowskie także, pisały w tyułach o ponad "dwóch milionach podsłuchów", wiec słowo "podsłuch" jest w tej informacji uprawnione. Tym słowem tytułował informacje onet.pl oraz chip.pl

O prawo rejestracji rozmów telefonicznych wystepowano 4.2tys. razy w 2012 roku - to juz sa dane z prokuratur.

Wystarczy wpisać w google i te informacje są dostępne. Włącznie z artykułami Gazety Wyborczej.

Dla leniwych linki w kolejności:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Za mało? Podawać następne linki?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ignorowani: jaro_747; ayran

Ukryta Zawartość

Pierwsze dwa zdania opisuja idealnie tzw. KOD.

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

PO ukradło

A gdzie jest moje sto milionów?

Wymyslccie coś bardziej realnego. Albo napiszcie prawdę ze tylko sciema zeby do koryta sie dorwać.

chwilowy brak działalności w audio.

W Koniecpolu nie ma wody, a miała być, do tego ciepła i w kranie, taką Polskę zostawiła PO po ośmiu latach rządów, teraz Pani Premier Szydło musi naprawiać to co zepsuła ekipa Donalda Tuska i Grzegorza Schetyny wraz z PSL.

KOD takimi rzeczami się nie zajmuje, zwykły obywatel ich nie interesuje, jego los, oni zatroskani są tylko o swoich milionerów, Balcerowicza i innych z PZPR.

Blokują ulice tymi swoimi marszami, tamują ruch, zwykli ludzie nie mogą przejechać spokojnie z miejsca na miejsce z tego powodu, że jakiś celebryta został usunięty z pracy za setki czy dziesiątki tysięcy złotych miesięcznie /w przypadku biedniejszego celebryty/.

KOD jest skończony.

To wszystko ściema

Wymyslccie coś bardziej realnego

Pierwsze dwa zdania opisuja idealnie tzw. KOD.

Nazwisko i imię opisuje idealnie debila.

KOD jest skończony.

Ty również. Czy zaoferujesz mi 500 zł jak mi rząd nie da 1 kwietnia?

Za mało? Podawać następne linki?

Za mało. Teraz będzie jeszcze więcej. Bo przecież nie mniej.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Fajna logika. Już cię kocham. Nie dostanę 500 zł bo Wałęsa nie dał 100 mln.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

dostaniesz pieńcset. Ja nie dostanę stu milionów.

i odwal się pede ode mnie z tą miłościa. Idz sobie miłować europejczyków nowoczesnych.

Ale jesteś mi w stanie płacić 500 zł jak się rząd do kwietnia nie uwinie?

Jak jesteś to się odwalę i nie będę cię kochać za twoją super logikę.

dostaniesz pieńcset. Ja nie dostanę stu milionów.

i odwal się pede ode mnie z tą miłościa. Idz sobie miłować europejczyków nowoczesnych.

Europa (a więc i USA vs Chiny) albo Putin.

Tylko taki masz wybór rzeczywisty inny to sciema.

Ale Putin słabszy i brak dlugoterminowych działań samozachowawczych.

chwilowy brak działalności w audio.

Gmina Koniecpol będzie miała wodę !

Gdyż jest gminą Unii Europejskiej w centrum Europy!

Będzie wodociąg !!!

Dziękujemy !

Chodziarze z KOD, weźcie się do roboty !

Ale jesteś mi w stanie płacić 500 zł jak się rząd do kwietnia nie uwinie?

Jak jesteś to się odwalę i nie będę cię kochać za twoją super logikę.

Masz jak w banku od kwietnia.

jak ja mam 100 milionów tylko pytanie - a nalezy ci się?

Bo nie powiedzieli od którego kwietnia

@747

Mają kopać ten wodociąg? Tym im jakoś płacisz, że od nich wymagasz, czy po prostu jesteś pisowiec i boisz

się myśleć bo cię to może zabić?

Bo nie powiedzieli od którego kwietnia

Czyli jednak nie będzie 500 zł.

Nie można było tak od razu?

Wyznaje zasadę PIS tak wypaczenia nie. Akurat pińcet to głupi pomysł i poprę PIS jżeli go nie wprowadzi. Zmartwię was jednak, ludzie nie głosowali na PIS dla pińcet. Obok jest ankieta i nadal w niej PIS prowadzi. Nic sie nie zmieniło przez ostatnie dwa miesiące.

Za mało prądu dostarczacie w propagande przegranych.

No i to jest uczciwe postawienie sprawy. Nie będzie 500 zł. Nie można tak było od początku?

Do mnie chlaszczesz?

Ja nie z PIS. Pytaj sie PIS czy bedzie i kiedy. Ode mnie mógłbyś dostać, kopa, a nie pińcet. Gdyby to oczywiście ode mnie zależało.

A kopanie cię kręci? Dochodzisz jak kopiesz? Bo mnie to akurat nie kręci, zapytaj 747, może jego to też kręci.

Zwłaszcza kopanie meneli wyciagajacych po pińcet od podatników. Moge spórobwac, może dojdziesz?

PIS okazał sie za bardzo szczery w obietnicach wyborczych. Wystarczyło podniesc kryterum dochodowe zasiłków rodzinnych i wprowadzić dodatek na kolejne dziecko.

Obietnica wyborcza została by spełniona w ramach obowiazującego sytemu zasiłkowego. A zryte beredy POlszewii nie miałyby paliwa do trzepania piany na forach.

Kurde, zgubiłam moje futro z norek. Dostał ktoś dwa i może jedno odpalić? ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Zwłaszcza kopanie meneli wyciagajacych po pińcet od podatników. Moge spórobwac, może dojdziesz?

PIS okazał sie za bardzo szczery w obietnicach wyborczych. Wystarczyło podniesc kryterum dochodowe zasiłków rodzinnych i wprowadzić dodatek na kolejne dziecko.

Obietnica wyborcza została by spełniona w ramach obowiazującego sytemu zasiłkowego. A zryte beredy POlszewii nie miałyby paliwa do trzepania piany na forach.

No ale to nie zryte berety z PO obiecywały 500 zł tylko pis. Coś ci się pomyliło.

Ale to pewnie dlatego, że ty masz kłopoty z czytaniem. Pytałem "czy TY dochodzisz od kopania innych".

BTW, chcesz powiedzieć, że pis w kampanii wyborczej czyni obietnice menelom?

Menele to elektorat pis? Czy ty też jesteś menelem?

O właśnie! To się pokopcie i razem dojdziecie może.

Do mnie chlaszczesz?

Ja nie z PIS. Pytaj sie PIS czy bedzie i kiedy. Ode mnie mógłbyś dostać, kopa, a nie pińcet. Gdyby to oczywiście ode mnie zależało.

W berecik się kopnij lemingu.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.