Skocz do zawartości
IGNORED

Onkyo TX-SR605 i 4K

wunat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jestem zainteresowany zmiana tv na 4k. Zrodlem dzwieku i obrazu bedzie HTPC, ale martwi mnie jedna rzecz. Czy Onkyo bedzie w stanie przekazac (bez zadnej obrobki) obraz 4K z HTPC do TV? Chcialbym miec to podlaczone HTPC -HDMI->Onkyo->TV. Z gory dziekuje za odpowiedz bo nie wiem jak ugryzc ten temat...

https://www.audiostereo.pl/topic/124612-onkyo-tx-sr605-i-4k/

Jak o wszystkim. Że w Denonach też płytki padają. A fakt jest taki że widzimy nie raz wsadzony amplituner do szafki. Onkyo się grzeją, Denony także należy im zostawić należyty przewiew.

Przy prawidłowym użytkowaniu wady te to rzadkość.

Były problemy z HDMI w konkretnych seriach... ale aktualnie jest ich jakby mniej...

Z tym 4K to ciezko powiedzieć jak sie będą zachowywały nowe modele...

Z tym splitterem by trzeba sprawdzić może by sie jednak dało ;>

Ok, czyli bez nowego amplituner się nie obejdzie. Będzie działał w dziwnym systemie 3.1 (czyli bez tylow). Zależy mi na tym żeby wypuszczal 4k. 80 procent kino 20 muzyka, ale miło by było jakby mial jakis streaming radia internetowego plus Spotify/tidal Będzie napędzal audio pro avanto. Onkyo 444? 646? demon avr2000?

Weź lepiej tego kompa do sklepu i sprawdz jak ten przesył 4K działa...

Bo ta "specyfikcja obsługi 4K" jest różna i jest ciągle rozwijana, nie wiadomo czy nie będzie sie coś gryzło itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.