Skocz do zawartości
IGNORED

Czy aby pisac w High-endzie, trzeba miec w domu 'krowe'?

Stasiop

Rekomendowane odpowiedzi

Jak uwazacie, czy koniecznym wymogiem pisania na tym forum jest koniecznosc posiadania systemu High-endowego?

Moim zdaniem to absurd, to tak samo jakby na forum mleczarskim, zabronione bylo pisanie o wyrobach mleczarskich, z uwagi ze forumowicz nie posiada w domu krowy. :D

Przykladow mozna mnozyc tysiace, ale ten jest moj ulubiony ;)

A Wy koledzy co uwazacie?

A czy miarodajne jest pisanie o dojeniu krów nie mając doświadczenia w dojeniu krów?

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

A czy miarodajne jest pisanie o dojeniu krów nie mając doświadczenia w dojeniu krów?

To zalezy jaka miara bedzie kolega mierzyl. Mysle ze oczywiscie ze mozna pisac o dojeniu krow nie majac w tym praktyki, po to jest forum aby dopytac innych ktorzy juz doili i maja rasowe pelnokrwiste rasule w chalupie ;) I sa w tym ekspertami ;)

O to, to. Zwłaszcza domenie w Hajendzie ;-)

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

Tak trzeba mieć!doświadczenie w tym hobby jest bezcenne i nie nabywa się go poprzez słuchanie na youtube!

Jesli chodzi o mnie, to nasluchalem sie sporo sprzetow, mysle ze znacznie wiecej niz przecietny user zakladki High-end ;)

Osoby trzymające krowy nie czytają forum o wyrobach mleczarskich bo ich w 99% nie robią. Te osoby albo chodują krowy mięsne lub dające mleko i temat wytwarzania serów mają gdzieś. Ich interesują sprawy związane z hodowlą krów i najmniej tam poszukują wpisów mieszczuchów nie mających o tym zielonego pojęcia i takich co nawet krowy nie widzieli, oczekują konkretnych opisów i odpowiedzi od ludzi mających doświadczenie z krowami a nie od znudzonych życiem osób które nie mają lepszego zajęcia tylko próbują swoje wymysły nie mające nic wspólnego z życiem tam umieszczać.

To nieladnie koledzy, ze piszecie na moj temat w watku w ktorym zostalem zbanowany przez Sly30 i nie moge sie obronic, odpowiedziec.

No coz kultura i honor to nie sa nosne idealy w tej zakladce. :(

Jak kogos zbanowalem to NIGDY nie pisalem o osobie ktora nie moze sie wypowiedziec, a tutaj widze ze to standart. :(

Zakładka High-End nie nadaje się do pisania o dojeniu naiwnych userów przez cwaniakowatych producentów sprzętu High-End ;-)

Krowa tak jak użytkownik High-Endu nie wie, że jest dojona ... ;-)

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Stasiu, możesz odpowiedzieć na tamte wpisy w swoim wątku, nie ma z tym technicznych problemów.

Wbrew pozorom i wbrew przesmiewczemu tytulowi, chce aby to byl powazny watek i aby dyskusja odpowiadal na moje pytanie. Czy aby tu pisac trzeba miec High-endowy system?

standart.

Jakie forum,taki standard ;)

Stasiu,trochę humoru nie zaszkodzi.

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

Zakładka High-End nie nadaje się do pisania o dojeniu naiwnych userów przez cwaniakowatych producentów sprzętu High-End ;-)

Krowa tak jak użytkownik High-Endu nie wie, że jest dojona ... ;-)

Tutaj na tym forum nie robia tego producenci ale robia to 'zwykli' userzy ktorzy maja tutaj swoje interesiki i pisza pochlebne recenzje jak cos chca upchnac. ;)

Ja pisze to co slysze i nie mam w tym interesu, mniej wiecej z tego jest nagonka na mnie, ze wchodze w parade obwoznym sprzedawcom i forumowym naganiaczom.

Jakie forum,taki standard ;)

Stasiu,trochę humoru nie zaszkodzi.

Tak slusznie ma byc przez D

Ja sie bardzo dobrze bawie, ale pewne sprawy trzeba poustawiac.

Czy aby tu pisac trzeba miec High-endowy system?

Nie trzeba, wystarczy być normalnym. Jak się jednak odchył za bardzo zwiększa, to i tolerancja maleje i wtedy trzeba się na inne forum przenieść. Mam dla Ciebie kilka propozycji na początek:

- forum o samochodach sportowych

- forum kosmonautów

- forum smakoszy kawioru

Wybierz coś sobie i nie zawracaj już głowy.

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

Stasiu, zrób wreszcie coś (dac, wzmacniacz, cokolwiek), co zagra na przyzwoitym poziomie i w ten sposób zatkaj nam wszystkim gębę. Wtedy ludzie zaczną Cię traktować poważnie. Parę lat temu przynajmniej przywoziłeś na AS jakieś swoje konstrukcje. Były zmontowane "na pająka", grały jak grały - no ale przynajmniej było widać, że coś robisz "w temacie". A teraz już tylko snujesz opowieści z mchu i paproci i masz pretensje, że nikt nie chce Cię słuchać. Wiem, że nie Ty jeden tutaj, ale Twoje kategoryczne opinie wysnuwane na podstawie dość nikłych przesłanek są wyjątkowo denerwujące.

To nieladnie koledzy, ze piszecie na moj temat w watku w ktorym zostalem zbanowany przez Sly30 i nie moge sie obronic, odpowiedziec.

Trzeba było nie banować ich w swoim wątku - chciałeś coś komuś udowodnić, to sobie udowodniłeś.

A teraz beczysz :) W ten sposób ludzie uczą się tolerancji i pokory.

chce aby to byl powazny watek i aby dyskusja odpowiadal na moje pytanie.

A po pleckach też podrapać czy może piardnąć w oponkę? :)

ale pewne sprawy trzeba poustawiac.

Jak TK? ;)

Dobrze by było aby pisać o tym co się zna.Jeśli ktoś nie ma High endu a pisze na ten temat to pisze nieprawdę.No chyba,że pracuje w sklepie z tym sprzętem.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Jeśli ktoś nie ma High endu a pisze na ten temat to pisze nieprawdę.No chyba,że pracuje w sklepie z tym sprzętem.

Stasio posłucha na jutubie i to to samo, albo wrxuci jakiś schemacik...

wystarczy zbierac zdjecia wymion i juz mozna pisać

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Jak uwazacie, czy koniecznym wymogiem pisania na tym forum jest koniecznosc posiadania systemu High-endowego?

Absolutnie nie. Aby pisać na tym forum nie jest koniecznym posiadanie systemu HiEnd.

Jednak żeby pisać na tym forum o brzmieniu zestawów zaliczanych do Hi End, z samej zasady uczciwości należy być osobiscie obeznanym z takimi zestawami, a posiadanie takowego jest gwarantem, że nie piszemy bzdur a temat znamy z autopsji.

W.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.