Skocz do zawartości
IGNORED

BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP ?

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

Chłopcy 8 lat byli w opozycji, mają głód stanowisk.... TKM

Ja się dziwię że biurek i spinaczy do domu dzieciom nie wynoszą....

Dobra wiadomość jest taka że nie jest ich dużo, także niektórzy ocaleją (obecnie na stołkach)

Chociaż jak znam polaków to masa cwaniaków deklaruje już od roku miłość do prezesa i ma jego zdjęcie na ścianie w gabinecie....

Podobnie jak w czasach Wałęsy prawie wszyscy członkowie PZPR mieli legitymacje Solidarności.....

Sztuką by się nie pomylić i właściwą legitymację na właściwym zebraniu wyjąć i do sekretarza partii nie odezwać się: "niech będzie pochwalony"

Ci którzy nie byli w stanie tego ogarnąć skończyli jak nasz tomeczek......

P.S. A dla obecnych w opozycji też mam dobrą wiadomość - za 4 lata będzie full stanowisk do obsadzenia. Także już teraz trzeba dobrze wybrać pupę do całowania.... Ci obecni mieli łatwiej - nie mogli się pomylić w wyborze....

Czyli najkrocej, tylko bydle, szpicel i gnida jest normą. byc moze, byc moze dla czesci ludzi, byc moze dla wiekszosci dyskutantow tutaj. na szczescie jest jeszcze realny swiat gdzie spotyka sie oprocz oszustow i bandytow takze porzadnych ludzi, ktorzy nic nie podpisywali i sa szanowani, bo sa dobrzy w tym co robia, lepsi od innych...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Czyli najkrocej, tylko bydle, szpicel i gnida jest normą. byc moze, byc moze dla czesci ludzi, byc moze dla wiekszosci dyskutantow tutaj. na szczescie jest jeszcze realny swiat gdzie spotyka sie oprocz oszustow i bandytow takze porzadnych ludzi, ktorzy nic nie podpisywali i sa szanowani, bo sa dobrzy w tym co robia, lepsi od innych...

Kolego świat idealny nie istnieje. Może tylko w mózgach fanów PiS, ale tylko taki pis-idealny i tylko w ramach propagandy pisowskiej. Świat idealny to czysta utopia.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Kolego świat idealny nie istnieje. Może tylko w mózgach fanów PiS, ale tylko taki pis-idealny i tylko w ramach propagandy pisowskiej. Świat idealny to czysta utopia.

Kolego, nie inetresuje mnie PIS i nie pisz mi o Twojej ulubionej partii. Jesli masz idoli zlodziei i szmaty w swoim życiu to tez mnie to nie interesuje, roznych ludzie maja idoli i rozne spojrzenie na otaczajacy swiat. Nie rozumiem tylko dlaczego tracisz tutaj czas ujadając, że gnida, szuja i sprzedawczyk to jest fajny gosc bo w Twoim zyciu tacy sa fajni. OK, zrozumialem, w Twoim życiu takie kompromisy są fajne i takim kompromisom ulegasz zeby zarobic na chleb i życ dostatnio. Niemniej oprocz Twojego zycia, Twoich pogladow istnieje jeszcze calkiem duzy swiat ludzi uczciwych, zyjacych uczciwie, ktorzy nikogo nie sprzedali, nikogo nie oszukali, Wiem, ze trudno w to uwierzyc, ale taki swiat istnieje. Sa np jeszcze ludzie, ktorzy oddadza znaleziony portfel na komisariat, wg Ciebie takich ludzi już nie ma. Są. Nie wiem wiec dlaczego udawadniasz tutaj w setkach wpisow , że idolem moze byc gnida. Dla Ciebie moze i koniec tematu. Dla wielu innych ludzi nie moze i to tez jest koniec tematu. Nie widze tutaj pola zadnego do niepotrzebnych kłotni. Twoja żona moze akceptowac Ciebie i Twoje poglady natomiast ja ich nie zaakceptuje gdyż uwazam inaczej. Nie znaczy to , że jestem Twoim wrogiem czy cos w tym stylu. Po prostu uwazam, że w spoleczenstwie z dobrze okreslonym podzialem na kolor czarny i bialy zyje sie wygodniej, Wskazuje na to historia swiata.

Lech36

twoj swiat to swiaat przekreciarzy,na tym forum to znikoma czesc,idz wiec uczcic powrot do kraju najwiekszego przekreciarza i donosiciela w solidarnosci.

uciekal wczoral chylkiem z samolotu ze wzrokiem w glebie,,,,

Sa np jeszcze ludzie, ktorzy oddadza znaleziony portfel na komisariat,

Zgadza się ja kiedyś oddałem. To było w Niemczech. Ludzie zostawili portfel w budce telefonicznej. Udało mi się ich jeszcze złapać zanim odjechali z parkingu. Powiedziałem im że jestem z Polski. Więcej po niemiecku nie umiałem.

Jesli masz idoli zlodziei i szmaty w swoim życiu to tez mnie to nie interesuje, roznych ludzie maja idoli i rozne spojrzenie na otaczajacy swiat

Jak wiesz kto jest złodziejem to zgłoś to do prokuratury, inaczej wpisujesz się w pisowską propagandę.

Nie rozumiem tylko dlaczego tracisz tutaj czas ujadając, że gnida, szuja i sprzedawczyk to jest fajny gosc bo w Twoim zyciu tacy sa fajni. OK,

To ocena mocno przesłonięta pisowską propagandą. W Smoleńsku wg tej propagandy był zamach.

zrozumialem, w Twoim życiu takie kompromisy

Życie składa się z samych kompromisów. PiS tego nie zmieni, chyba że tylko dla swoich wybrańców. Rozumiem że Kolega kandyduje na takiego wybrańca.

Wiem, ze trudno w to uwierzyc, ale taki swiat istnieje

Wiem, przeciętnemu pisowcowi trudno jest uwierzyć że uczciwy może być też kto inny niż fan tej partii. Typowe dla pisowskiej propagandy.

Twoja żona moze akceptowac Ciebie

Akceptuje.

i Twoje poglady

Ma podobne. Ja jej ich nie narzucałem. Znam osoby gdzie w rodzinie jest podział na tym tle, ale dalej żyją razem w zgodzie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

W realnym świecie dobierasz sobie znajomych i przyjaciół. Masz też szansę niejako z marszu trafić na wspaniałych ludzi - całkowicie przypadkiem.

W polityce, powiem to tak, nie szukaj dziewicy w domu publicznym. Jeszcze inaczej. Im polityka o szerszym zasięgu (państwowa, międzynarodowa) tym skur..... wyższe. W polityce na pewnym poziomie nie ma już ludzi uczciwych, honorowych. Po prostu tacy dawno już zostali pożarci - parę szczebli kariery politycznej niżej.

Tak to widzę....

Lech36

twoj swiat to swiaat przekreciarzy

Zgłoś do prokuratury ten "świat przekręciarzy" inaczej jesteś tylko pisowskim propagandystą. Pokaż na forum ile przekrętów skutecznie zgłosiłeś.

P.S. Mnie też możesz zgłosić skoro się do tego świata, wg Ciebie, zaliczam.

Zgłoś do prokuratury ten "świat przekręciarzy" inaczej jesteś tylko pisowskim propagandystą. Pokaż na forum ile przekrętów skutecznie zgłosiłeś.

P.S. Mnie też możesz zgłosić skoro się do tego świata, wg Ciebie, zaliczam.

kolego, zone mogles sobie wybrac o podobnych pogladach albo zakrzyczec. tutaj dyskutujesz z inteligentnymi ludzmi i naprawde pisanie pisowskie co drugie slowo robi z Ciebie idiotę. bohater watku sprzedawal ludzi za pieniadze. pozwol miec forumowiczom do tego stosunek negatywny. rozumiem, ze Ty masz pozytywny i uwierz mi nie jestes jedyna sosba jaka znam, ktora wybacza takie grzeszki jesli widzi w tym swoja korzysc. to Twoje zacietrzewienie jest jakies dziwne. bolek moze byc wazna postacia w historii i to nie wyklucza tego ze jest gnida i agentem. tak samo jak Ty mozesz byc dobrym mezem, a zona nie wie jak prowadzisz swoje interesy dopoki kasa sie zgadza. jest wiele takich malzenstw.

tutaj dyskutujesz z inteligentnymi ludzmi

Naprawdę, nie wiedziałem. Mam Wam przytakiwać ?

i naprawde pisanie pisowskie co drugie slowo robi z Ciebie idiotę.

Jakoś to przeżyję. Nie takie rzeczy/czasy przeżyłem.

rozumiem, ze Ty masz pozytywny

Nie, ale moje obiekcje do tej osoby mają zupełnie inny charakter. Bardziej przyziemny.

ze jest gnida i agentem

A spojrzałeś kiedyś w "lustro". Co zobaczyłeś ? Kryształową postać ? Tacy to chyba tylko w PiS-ie ;-))).

Ty mozesz byc dobrym mezem, a zona nie wie jak prowadzisz swoje interesy dopoki kasa sie zgadza. jest wiele takich malzenstw.

Mam żonę inteligentniejszą niż myślisz.

Ale jeśli wie o przekrętach i nie zgłasza ich to jest współwinny i sam staje się przekręciarzem!

Dokładnie ! Może trzeba to zgłosić ;-) ?

Z całą pewnością nie. Odpowiedzialni za lądowanie bezpośrednio byli piloci. Ponieważ wiadomo że żaden pilot nie jest samobójcą więc wiadomo, że ktoś musiał na nich naciskać że podjęli tą nieprawdopodobnie ryzykowną decyzję o lądowaniu bez widoczności, na bardzo źle wyposażonym lotnisku. Ci co naciskali są pośrednimi sprawcami tej katastrofy. Myślisz że dlaczego Antoni próbuje przerobić katastrofę na zamach ? Chce odsunąć podejrzenia od współwinnych.

Widzę dalej wprowadzasz zamęt. Nie wiem czy robisz to nieświadomie czy są inne powody Twojej ignorancji.

A więc by sprostować po raz kolejny Twoje dziwne wynurzenia (na marginesie podziękuj moderacji, że usunęła wpis, w którym mnie już zacząłeś obrażać, a zostawiła tylko mój odnoszący się już tylko do wspomnienia po tym usuniętym wpisie) jeszcze bardziej rzeczowo odpisze na na Twój post.

Jest raport Najwyższej Izby Kontroli, który powstał za rządów PO, w odnośniku jest cały raport:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Za stwierdzone nieprawidłowości odpowiedzialność z tytułu nadzoru ponoszą kierownicy jednostek kontrolowanych, tj. kolejni

Ministrowie Obrony Narodowej, Spraw Wewnętrznych i Administracji oraz Spraw Zagranicznych, Szefowie Kancelarii Prezesa

Rady Ministrów oraz Biura Ochrony Rządu, Dowódcy Sił Powietrznych i 36 SPLT, pełniący swoje stanowiska w latach 2005-2010,

a także urzędnicy, żołnierze oraz funkcjonariusze im podlegli, odpowiedzialni za realizację zadań w zakresie przygotowania i zabezpieczenia wizyt najważniejszych osób w kraju. (to cytat z linkowanego dokumentu, jak by komuś nie chciało się go w całości przeczytać)

Samolot TU 154 M był na wyposażeniu 36 Specjalnego Pułku Lotnictwa Transportowego im. Obrońców Warszawy (36 splt), piloci byli pilotami wojskowymi i samolot miał lądować na wojskowym lotnisku Smoleńsk-Siewiernyj.

Był to lot wojskowy i według takich kryteriów należy go oceniać.

A więc odpowiedzialność, za lądowanie biorą kontrolerzy i piloci.

Sam sobie już doczytaj, choć myślę że tego nie zrobisz, kto jest odpowiedzialny za armię w czasie pokoju.

Mam nadzieje, że już przestaniesz siać dezinformację i zaniechasz dalszych wpisów, które coraz bardziej będą Ciebie dyskredytować.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

że usunęła wpis, w którym mnie już zacząłeś obrażać,

Nic mi nie wiadomo żeby jakikolwiek mój wpis w tym wątku został usunięty. Usuwanie obraźliwych wpisów wiąże się z punktami ostrzeżeń, a u mnie na koncie na razie takich brak.

Za stwierdzone nieprawidłowości odpowiedzialność z tytułu nadzoru ponoszą kierownicy jednostek kontrolowanych, tj. kolejni

Ministrowie Obrony Narodowej, Spraw Wewnętrznych i Administracji oraz Spraw Zagranicznych, Szefowie Kancelarii Prezesa

Rady Ministrów oraz Biura Ochrony Rządu, Dowódcy Sił Powietrznych i 36 SPLT, pełniący swoje stanowiska w latach 2005-2010,

a także urzędnicy, żołnierze oraz funkcjonariusze im podlegli, odpowiedzialni za realizację zadań w zakresie przygotowania i zabezpieczenia wizyt najważniejszych osób w kraju. (to cytat z linkowanego dokumentu, jak by komuś nie chciało się go w całości przeczytać)

To nie była bezpośrednia przyczyna tej katastrofy. Trudno się widzę przebić przez beton pisowskiej propagandy, ale próbować warto.

I co powiedzieli kontrolerzy ?

Tu pełna zgoda :-).

Poza tym za szkolenia i jakość działania odpowiadał pisowski generał Błasik.

Ta jego działka też nie jest bezpośrednio odpowiedzialna za tą katastrofę. Oczywiście pośrednio, możliwe ze tak.

eśli wie o przekrętach i nie zgłasza ich

Antonii Macierewicz dowiedział się i zgłosił, z pozycji Posła na Sejm, co spotkało jego osobę od tamtego czasu lustracji ....takie osoby jak Ty jak odnoszą się do niego obecnie ?

Sly, skorzystaj, choć spróbuj skorzystać chyba z najodpowiedniejszej okazji aby pomilczeć, choć przez chwilę.

generał Błasik

Jak ktoś by był złośliwy, a nie jestem taki, użył by w tym miejscu przypowieści, w której symboliczną rolę odgrywa zadbane obuwie.

Normalnie szok, manifestacja w obronie osoby na której tej osoby nie ma. Przecież jest osobą która powinna być najbardziej zainteresowana w obronie SWOJEGO wizerunku. Lech Wałęsa napisał przemówienie które przeczytał Mateusz Kijewski, ciekawe czemu nie mógł zrobić to sam ?

arcam 23t > synthesis ensemble el84 > excite x16 (mod.)

Oho widzę że pisowskie "bolki" przystąpiły do ataku. Jesteście coraz bardziej wiarygodni :-).

To żart, rozumiem.

Żartem są raczej wszystkie przemówienia PiS. Zwłaszcza te z obietnicami dla ciemnogrodu.

Wszyscy na marszu..nikt nie odpowiada.

Ja nie, ale ich wspieram.

sam jesteś zartem natury,osobliwoscia,,,reliktem komuny,,,postkomuny,,,,

Odnoszę wrażenie że Kolega się zapowietrza. To niezdrowe ;-).

twoje wrazenie,mi ,,,kolo,,,,,,,

:-).

Panowie, a czy nie myślicie, że może komuś bardzo zależeć by Polacy odnosili się do siebie: "pisowcu", "Popaprańcu" itp.

Czy powiedzenie: dziel i rządź, nasuwam wam jakiekolwiek przemyślenia.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.