Skocz do zawartości
IGNORED

BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP ?

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

Ale ty nawet nie wiesz o czym mowa

No to przyznał się, czy się nie przyznał do kablowania? On powtarza, że sie nie przyznał.

Może Ty się przyznajesz za niego?

ale piotrowicz noie brnie.

nie oskarżał.

nie podpisywał, on P-A-R-A-F-O-W-A-Ł

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Do kablowania,pisałem już o tym w tym wątku. Zadziwiający jest opór w przyjmowaniu do wiadomości tych oczywistych faktów,oczywistych bo napisanych przez Bolka do PAPu i to mimo,że Lolek to wycofał.

W kwestii formalnej.

Aresztowano mnie wiele razy. Za pierwszym razem, w grudniu 1970 roku, podpisałem 3 albo 4 dokumenty. Podpisałbym prawdopodobnie wtedy wszystko, oprócz zgody na zdradę Boga i Ojczyzny, by wyjść i móc walczyć. Nigdy mnie nie złamano i nigdy nie zdradziłem ideałów ani kolegów.

Źródło: komunikat wysłany do PAP 4 czerwca 1992, wysłany po ogłoszeniu tzw. „listy Macierewicza”, a przed przyspieszonym głosowaniem nad odwołaniem premiera, za: Przerwana premiera, wywiad Jerzego Kłosińskiego i Jana Strękowkiego z Janem Olszewskim, Warszawa 1992

wikicytaty

Tak. I wystarczyłoby to zostawić a nie wycofywać i miałby spokój i naród zajmujący sie8tym też. A tak blisko 25 lat później facet zamiast odpoczywać na emeryturze ... sami wiecie.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

W kwestii formalnej.

Aresztowano mnie wiele razy. Za pierwszym razem, w grudniu 1970 roku, podpisałem 3 albo 4 dokumenty. Podpisałbym prawdopodobnie wtedy wszystko, oprócz zgody na zdradę Boga i Ojczyzny, by wyjść i móc walczyć. Nigdy mnie nie złamano i nigdy nie zdradziłem ideałów ani kolegów.

Źródło: komunikat wysłany do PAP 4 czerwca 1992, wysłany po ogłoszeniu tzw. „listy Macierewicza”, a przed przyspieszonym głosowaniem nad odwołaniem premiera, za: Przerwana premiera, wywiad Jerzego Kłosińskiego i Jana Strękowkiego z Janem Olszewskim, Warszawa 1992

wikicytaty

W kwestii formalnej,to w IPN są kwity na to że kablował i domagał się za to pieniędzy. Może ludzi na których donosił nie traktował jak kolegów?

Tak. I wystarczyłoby to zostawić a nie wycofywać i miałby spokój

Z tym spokojem to jakieś mrzonki.

Poza tym on niczego nie wycofywał, pisał o tym w swojej książce.

IPN są kwity na to że kablował i domagał się za to pieniędzy

Chyba że u Ciebie w szufladzie.

Uwaga, teraz Bolek jest na topie w Amber Gold, w końcu z czegoś trza było żyć .........rodzina liczna i bida w domu

Jeśli chodzi o sprzęt to mam tego troche ale brakuje czasu ...........a czas ucieka......

Lech Wałęsa rzeczywiście trochę rozmienia się na drobne.

Ale moje pokolenie ma przynajmniej legendę.

Więcej;

Pierwsza być może w dziejach państwa polskiego legenda, za którą stoi sukces zwycięstwa.

Realnego zwycięstwa.

Jaką legendę macie Wy, którzy z taką zawziętością niszczycie Naszą...?

Ależ skąd, Bolek to ikona walki o demokrację w Polsce.

Tylko dlaczego teraz robi z niej szmatę.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ależ skąd, Bolek to ikona walki o demokrację w Polsce.

Tylko dlaczego teraz robi z niej szmatę.

Nie ogarniasz tego swym mikrym rozumkiem iksik.

Jestem Europejczykiem.

Lech Wałęsa rzeczywiście trochę rozmienia się na drobne.

Ale moje pokolenie ma przynajmniej legendę.

Więcej;

Pierwsza być może w dziejach państwa polskiego legenda, za którą stoi sukces zwycięstwa.

Realnego zwycięstwa.

Mazowiecki, Kuroń, Michnik, Geremek... Wałęsa? Oczywiście, że tak.

Ale Kaczyńscy już nie. Dlaczego? Bo JA ich z tamtych czasów nie pamiętam i tyle.

Co do Lecha. Dajcie wy mu wszyscy święty spokój. Każda rewolucja potrzebuje lidera i to właśnie on nim był. Kropka.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Nie ogarniasz tego swym mikrym rozumkiem iksik.

Żadnej reakcji?od kiedy tak można?czyli ja mogę śmiało napisać że osobnik jaro to debil?

Prezesa ??? ;-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Wiejska czy nie lista przebojów. Nie Tobie oceniać ale realna legenda na którą nikt złego słowa nie powie. Robili to co do nich należało uczciwie i z pasją do końca. Chwała im za to. Zmienili oblicze sportu tego kraju. Czyste jak lza w oku. Są to wszystko rzeczy o których Lech może pomarzyć a zepsuł to sam.

ale teraz jaro zawsze dziewica wszystko naprawi.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

I Kaczyński nie pił wódki w magdalence, wlewał ale nie połykał. W ogóle Wałęsa to zdrajca, bohaterem był i jest piotrowicz.

Tu legenda Monako albo Indonezji...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Tu legenda Monako albo Indonezji...

Ukryta Zawartość

Może Prezes nie wie że biały powinien być na górze a czerwony na dole ? W końcu Prezes jest tylko czerwony to może takich rzeczy nie wiedzieć. Oczywiście czerwony przefarbowany chwilowo na czarny.

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

to czemu oceniasz? nie rozumiem jednego - nie masz elementarnego pojecia o sprawie a sie udzielasz

To może wyjaśnij o co w tej "sprawie" chodzi. O koryto dla "misiewiczów" ? Też jesteś "misiewicz" ?

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

To może wyjaśnij o co w tej "sprawie" chodzi. O koryto dla "misiewiczów" ? Też jesteś "misiewicz" ?

A co ma misiewicz do Bolkowałęsy,bo nie rozumiem?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.