Skocz do zawartości
IGNORED

BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP ?

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

Powiesz nam za co?

Pytanie retoryczne. Przecież jest tylko wiernym pretorianinem tzw. "dobrej zmiany" i jedynie wykonawcą poleceń płynących z góry. Rozkazodawca, który sam był zerem i nikim wśród PRL-owskiej opozycji zapragnął aby to jego postrzegano jako obaliciela komuny. Próbuje więc bezskutecznie (również rękami swoich najemnych propagandzistów) zrzucić Wałęsę z piedestału aby zająć jego miejsce. Nie wie tylko że analogiczne próby odnośnie innych osób w historii zawsze kończyły się spektakularną porażką.

Groteskowe i nieuczciwe jest wmawianie innym złych intencji i "działania na zlecenie" tylko dlatego, że nie mamy klapek na oczach i dostrzegamy obłudne działanie Wałęsy (Bolka)...."gnoić go" nie ma sensu, wszak zawsze on sam zawsze najmocniej dbał o to by się zbłaźnić....sam najbardziej sobie zaszkodził, tak jako Bolek jak potem nie potrafiąc się przyznać do błędu młodości.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Możesz zapytać moderacji czy mówię prawdę, czy Bobcat piszący o codziennych kilkudziesięciu zgłoszeniach.....piszę to wierząc że prawda w tej sprawie ciebie interesuje.

Moderator napisał o kilkudziesięciu zgłoszeniach na dzień, odnosząc się do tej konkretnej sytuacji o której była dyskusja. @Maju zgłasza sporadycznie najwyżej kilka wpisów na jeden dzień. Przy sposobie odnoszenia się do jego działalności na Bocznicy mozna mu to darować.

&Bobcat - proszę o nie używanie tej nadinterpretacji wynikającej z wypowiedzi moderatora.

Wątek o Wałęsie a jego sympatycy ciągle o Kaczyńskim i PiS. Przy każdej okazji.

Ponownie.

Twój kolega z ławki też tylko o sobie. Jakby na innych wątkach było go mało:

Jak ja się pojawiam to musowo o pedofilii w Kk być musi.... :)))

Jego to cieszy?

nigdy nie twierdziłem że nie zgłaszałem niczego do moderacji, nigdy nie kontaktowałem się z administracją by tam rozstrzygać spory!

Gdzie nie wlezie to jęczy i jęczy.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

@Maju zgłasza sporadycznie najwyżej kilka wpisów na jeden dzień. Przy sposobie odnoszenia się do jego działalności na Bocznicy mozna mu to darować

Zgadza się, jest już wiadomo czym się głównie zajmuje na tym forum (krzewieniem propagandy PiS), wiec przymrużanie oka a nawet oczu jest konieczne.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

...."gnoić go" nie ma sensu, wszak zawsze on sam zawsze najmocniej dbał o to by się zbłaźnić....sam najbardziej sobie zaszkodził, tak jako Bolek jak potem nie potrafiąc się przyznać do błędu młodości.

Zatem po co to czynisz przez tyle stron tego wątku?! Ci których dotyczy przeszłość Lecha i ci którzy byli aktywni w latach 80/89 tego nie czynią, mając dokładniejszą wiedzę o tym epizodzie Lecha Wałęsy. Oczywiście oprócz dwu kolegów, którzy na tym chcą zbudować swój nowy mit kryształowych związkowców, bojowników o Polskę :-(

Groteskowe i nieuczciwe jest wmawianie innym złych intencji i "działania na zlecenie"

Więc po co to robisz? Co z tego plucia na Wałęsę osobiście uzyskasz??? Bo Polsce nie służysz! Ani taki tępy ani głupi nie jesteś, żeby tego nie wiedzieć. Zatem robisz to BO MUSISZ!

Włodek.

Ani taki tępy ani głupi nie jesteś, żeby z tego nie wiedzieć. Zatem robisz to BO MUSISZ!

Gorzej, jemu za to płacą.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Groteskowe i nieuczciwe jest wmawianie innym złych intencji i "działania na zlecenie" tylko dlatego, że nie mamy klapek na oczach

Udowodnij że nie działasz na zlecenie PiS.

dostrzegamy obłudne działanie Wałęsy (Bolka)..

Wałęsa to człowiek który poprowadził ruch społeczny do wymuszenia w Europie zmian na które Polacy długo czekali. Prezes nie chciał stawać na czele tego ruchu. Wolał spać. Dlatego Wałęsa ma po wsze czasy zapewnione miejsce w historii świata a w szczególności historii Europy. Prezes pozostanie tylko wściekle ujadającym nienawistnym kundlem o którym po śmierci wszyscy szybko zapomną. Chyba że sekta będzie organizować systematyczne miesięcznice z tej okazji, ale też nie rokuje takim miesięcznicom długowieczności.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

&Bobcat - proszę o nie używanie tej nadinterpretacji wynikającej z wypowiedzi moderatora.

Dyskutowałbym ze sformułowaniem "nadinterpretacja". Przytoczyłem dosłownie to, co niedawno temu napisał @arkadowski.

Nagonka na Wałęsę jest dowodem zakłamania tamtej strony sporu, w sytuacji gdy prokurator stanu wojennego i aparatczyk PZPR, który gnębił opozycję to obecnie "swój chłop" i jeden z filarów władzy, a TW Wolfgang był uwikłany we współpracę ze służbami ale nie ma to znaczenia.

Dyskutowałbym ze sformułowaniem "nadinterpretacja". Przytoczyłem dosłownie to, co niedawno temu napisał @arkadowski.

Prosze jednak abyś przyjął, że tego sformułowania moderator @arkadowski użył niefortunnie i żebyś zastosował się do mojego zalecenia.

Maju dnia 25.10.2017 - 12:25 napisał

"Jak ja się pojawiam to musowo o pedofilii w Kk być musi.... :)))"

Jego to cieszy?

Nie to (pedofilia), a kuriozalna śmieszność takich sytuacji gdy zawsze się wprowadza ten wątek.

Gorzej, jemu za to płacą.

Gorzej......z tymi co tak sądzą.

Udowodnij że nie działasz na zlecenie PiS.

Mam napisać "Nie jestem wielbłądem", a może oczekiwać odpowiedzi na to co niżej:

Udowodnij że nie działasz na zlecenie układu

Wałęsa to człowiek który poprowadził ruch społeczny do wymuszenia w Europie zmian...

Chwała mu za to, ale mówimy o tym co miał kiedyś za paznokciami.

Jest też problem czy Kiszczak go nie szantażował tą teczką i konsekwencji tego,ale to na razie odpuśćmy.... ;)

Przytoczyłem dosłownie to, co niedawno temu napisał @arkadowski.

"Jeśli ktoś w ciągu dnia potrafi wysłać kilkadziesiąt raportów do moderacji i czyni to przez wiele miesięcy"

Niestety takie poważne "niefortunne wypowiedzi" pociągają za sobą powyższe konsekwencje.....

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Post został ukryty ponieważ ignorujesz posty napisane przez użytkownika klecha.

Jest też problem czy Kiszczak go nie szantażował tą teczką i konsekwencji tego,ale to na razie odpuśćmy.... ;)

Kto odpuści ? "Ratlerki" z PiS ?

A tak na marginesie to ciekawe będzie porównanie dwóch pogrzebów (oby jak najpóźniej), Wałęsy i Prezesa. Okaże się którego z tych dwóch wyżej ceniono na świecie. To będzie widać po składach delegacji zagranicznych jakie przyjadą na oba.

Daj przykład gdzie coś podobnego napisałem.

Nie napisałeś, że Cię o. derektor poklepuje, bo masz jeszcze resztki wstydu. ;-)))

asz aż takie kompleksy że potrzebujesz poklepywanie od zagranicznych dygnitarzy aby się czuć dowartościowany ?

juz przewidujesz ze nikt nie przyjedzie na impreze kurdupla??

Wielokrotnie pisałem że dla mnie jedni i drudzy to sprzedajne dziwki. Ale dla zwolenników poprzedniej władzy albo jesteś z nami albo przeciwko nam. Innej opcji nie . Więc nic na to nie poradzę, że tak uważasz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.