Skocz do zawartości
IGNORED

BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP ?

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

Ja rozumiem ze pisdnięci powołują sie na prawo ale sami uważają ze dotyczy ono tylko drugiego sortu. Art. 240 par. 2 kk. Książka o związkach cyklofrenika z gru ukazała sie nakładem 100 tys. egzemplarzy.

pisdniętych nie ima sie rownież logika. powtarzam: godzę sie na bycie skazanym na podstawie art. 240kk ponieważ aby mnie skazać prokuratura musiałaby przekonać sąd, że cyklofrenik to agent gru.

Sorry ale ja nie wiem kto to są pisdnięci,piszę we własnym imieniu,twoich kolegów i mocodawców z pisu nie znam,natomiast twój sposób myślenia to wielki owoc wykoślawiania prawa w tym kraju,gratulacje dla jarkacza.

Lenco,Benchmark,Harbeth,Ton Trager.

czytanie ze zrozumieniem art. 240 par. 2 kk to wykoślawienie? swoją drogą, uderz w stół, pisdnięci zawsze piszą w swoim imieniu.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

czytanie ze zrozumieniem art. 240 par. 2 kk to wykoślawienie? swoją drogą, uderz w stół, pisdnięci zawsze piszą w swoim imieniu.

Napiszę ci ostatni raz,bo szkoda mojego czasu,prezentujesz typowe dla Nowogrodzkiej skundlone spojrzenie na prawo. Pasuje to się stosujesz nie pasuje,to sobie wymyślasz. Pis narobił większego szamba w umysłach niż myślałem.

PIC to tylko zaklepał.W prawie dzieja sie rzeczy straszne i do tego smieszne.Przy znacznej akceptacji pracownikow..Za PICu natomiast to zrobiło sie oczywiste i widoczne dla kazdego.

bo juz sie z tym nie kryja.

z powodu pychy.Ale to moze byc na przyszlosc kierunkiem zmian.I moze byc z tego jakis plusik ujemny.

Napiszę ci ostatni raz,bo szkoda mojego czasu,prezentujesz typowe dla Nowogrodzkiej skundlone spojrzenie na prawo. Pasuje to się stosujesz nie pasuje,to sobie wymyślasz. Pis narobił większego szamba w umysłach niż myślałem.

pis wymyślił literalną wykładnię prawa karnego?

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Pasuje to się stosujesz nie pasuje,to sobie wymyślasz.

A to Ci pasuje?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jakoś nie krzyczysz, za szablę nie chwytasz.

Ukryta Zawartość

powiem wiecej ciagnac ten absurd .Lecoman juz wie a ja wysylam mu komplet materialow dowodowych ktore łatwo sprawdzic na autentycznosc na jego skrzynke kontaktowa.I czekamy tydzien na jego zawiadomienie do prokuratury..a potem zawiadamiamy prokurature ze Leckoman ...Oni tak maja tyle ze to wszystkie prawne sztuczki mozna sobie do dupy wsadzic robiac strajk wloski i lecoman zostanie bez wyplaty.

a z grubsza polega to na tym ze taki gosc co to nie lubi politykow i nigdy nie glosuje na PIC dziwnym trafem zawsze jest za jedyna sluszna partia.I nie odbiera argumentow bo nie lubi politykow no chyba ze tylko jednego.

A można prosić o ten komplet dokumentów.

Dziękuję

A to Ci pasuje?

Ukryta Zawartość

A to jest ta słynna walka z nepotyzmem...i kolesiostwem zapowiadana przez prezesa

top a czy czasem sama zonka Zera czasem tez intratnej posadki nie dzierży ? oczywiście kwalifikacje ma odpowiednie jakżebym miał w to wątpić....

Ukryta Zawartość

A to Ci pasuje?

Ukryta Zawartość

Widzę,że zaczepiasz mnie od paru stron,ale próżny twój trud,po pierwsze nie mam obowiązku odpowiadania na twoje zaczepki(teraz robię wyjątek) a po drugie jakbyś ze zrozumieniem przeczytał tych parę moich wpisów na Bocznicy,to w mig byś zrozumiał(chyba)po ,której stronie sporu politycznego jestem. Do póki nie zmienisz tonu z zaczepnego na otwarty i skory do polemiki,będziesz pisząc do mnie,pisał w próżnię.

Ukryta Zawartość

Piszę w próżnię (umysłową lub moralną) - czyli Bolek dobrze robił?

top a czy czasem sama zonka Zera czasem tez intratnej posadki nie dzierży ? oczywiście kwalifikacje ma odpowiednie jakżebym miał w to wątpić

Lenco nie reaguje, to znaczy, że wszystko jest OK.

będziesz pisząc do mnie,pisał w próżnię.

pustka zdobyła samoświadomość.

Podobnie jak ludzie radzieccy. Oni nigdy nie powtarzali banałów i frazesów oficjalnej propagandy, a jedynie prezentowali "swoje osobiste, głębokie przemyślenia". Tak się dziwnie składało, że zawsze były one idealnie zgodne z oficjalną linią KPZR.

Wielce zabawne gdy funkcjonariusz frontu propagandowego Nowogrodzkiej zarzuca innym Nowogrodzką. Klasyczne "łapaj złodzieja".

Widzę,że zaczepiasz mnie od paru stron,ale próżny twój trud,po pierwsze nie mam obowiązku odpowiadania na twoje zaczepki(teraz robię wyjątek) a po drugie jakbyś ze zrozumieniem przeczytał tych parę moich wpisów na Bocznicy,to w mig byś zrozumiał(chyba)po ,której stronie sporu politycznego jestem. Do póki nie zmienisz tonu z zaczepnego na otwarty i skory do polemiki,będziesz pisząc do mnie,pisał w próżnię.

Trudno o lepszy dowód własnej bezsilności wobec przedstawionych przez adwersarza argumentów.

sluchajcie rycerze a w PO tez som...... rózni.A tak naprawde nie chodzi o PO.Zaczynamy byc ...podejrzliwi.To fakt.Tyle go...na juz tu plynie ze czlowiek sie juz lapie ze sam ubabrany.

i to by było na tyle .Odchodze.....

Tak się dziwnie składało, że zawsze były one idealnie zgodne z oficjalną linią KPZR.

Bo KPZR wytyczała jedynie słuszne kierunki we wszystkich dziedzinach życia społecznego tak jak teraz PiS.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Bo KPZR wytyczała jedynie słuszne kierunki we wszystkich dziedzinach życia społecznego tak jak teraz PiS.

Problem z pisem jest taki,że postawił na destrukcję. Kraj i życie społeczne trzeba zmieniać,trzeba reformować korporacje i instytucje służące Polakom. Reformować to znaczy zmieniać na drodze dialogu społecznego z bezwzględnym poszanowaniem prawa. Zamiast tego mamy koślawą rewolucję paru zakompleksionych i politycznie przegranych tumanów. Z państwa prawa zostaną zgliszcza,podobnie jak z naszych stosunków międzynarodowych. W tej materii zniszczono już właściwie wszystko,zostaliśmy sami a w UE,będziemy stać w ciemnym kącie.

Problem z pisem jest taki,że postawił na destrukcję

To było wiadomo od początku że postawi na destrukcję. Wykazali to podczas poprzednich dwu letnich rządów. To ludzie od rozpierduchy. Budowanie im nie wychodzi. Chyba że swoich majątków w oparciu o wsparcie Państwa.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Też odnoszę takie wrażenie. Jarkacz po prostu nie potrafi inaczej i nadrabia kompletną rozpierduchą,bo w mętnej wodzie ryby czują się najlepiej. Obraz intelektualnej nędzy i kompletny brak jakichkolwiek kompetencji jest na tak porażającym poziomie,że jako tako myślącemu Polakowi po prostu nie mieście się to między skroniami,są zdezorientowani i zagubieni a na takich postawach żeruje naczelnik im głupiej tym dla władzy lepiej. Jak pisal jaro,czekają na dwie kadencje a potem bardzo mozolna odbudowa,szczególnie ta na arenie międzynarodowej. Póki co za Kisielem:w obecnej dupie trzeba się urządzać.

Problem z pisem jest taki,że postawił na destrukcję. Kraj i życie społeczne trzeba zmieniać,trzeba reformować korporacje i instytucje służące Polakom. Reformować to znaczy zmieniać na drodze dialogu społecznego z bezwzględnym poszanowaniem prawa. Zamiast tego mamy koślawą rewolucję paru zakompleksionych i politycznie przegranych tumanów. Z państwa prawa zostaną zgliszcza,podobnie jak z naszych stosunków międzynarodowych. W tej materii zniszczono już właściwie wszystko,zostaliśmy sami a w UE,będziemy stać w ciemnym kącie.

Nareszcie!
  • 1 miesiąc później...

13 grudnia roku pamiętnego.

Ukryta Zawartość

"Wałęsa nie został formalnie internowany, ale był przetrzymywany w ośrodkach rządowych pod Warszawą i skazany na kontakt wyłącznie z kuszącymi go przedstawicielami rządu oraz ks. Henrykiem Jankowskim i ks. Alojzym Orszulikiem, którzy namawiali go do przyjęcia postawy kompromisowej. Wałęsa nie odmawiał rozmów i kompromisu, ale żądał możliwości narady z doradcami - Bronisławem Geremkiem i Tadeuszem Mazowieckim - co dla władz było nie do przyjęcia, bo pokazywało, że nie będzie zgody szefa "Solidarności" na wykorzystanie go jako figuranta.

Jak wynika z zacytowanej wyżej wypowiedzi gen. Stachury z 27 grudnia, w kierownictwie MSW przeważyło przekonanie, że Wałęsę należy odsunąć od kierownictwa przyszłego związku. 26 stycznia 1982 r. Wałęsie wręczono decyzję o internowaniu."

Ukryta Zawartość

Zrodlo tak samo rzetelne jak i sam redaktor naczelny Adam Szechter vel Michnik syn Ozjasza i brat Stefana :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.