Skocz do zawartości

Czy Donald Trump powinien zostać prezydentem USA?  

211 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Donald Trump powinien zostać prezydentem USA?

• TAK
      103
    • NIE
      108
  2. 2. Czy zdobycie fotela prezydenta USA przez Donalda Trumpa oczyści atmosferę na linii Rosja - USA?

• TAK
      65
    • NIE
      146
  3. 3. Czy dzięki zwycięstwu Donalda Trumpa w wyborach prezydenckich w USA jest szansa na odtajnienie umowy TTIP?

• TAK
      71
    • NIE
      140
  4. 4. Czy zwycięstwo DT w wyborach w USA zmieni coś w ich polityce bliskowschodniej ?

• TAK
      124
    • NIE
      87
  5. 5. Ilu Generałów w P{entagonie pójdzie na emeryturę jak DT zostanie prezydentem USA?

• 5
      92
    • 50
      69
    • 150
      50

Rekomendowane odpowiedzi

Sporo prawników wpadło w dość poważne kłopoty, bezpośrednio związane z reprezentowaniem Trumpa. Znaczyło, że  naruszyli prawo lub etykę zawodową. To był wtedy ich wybór. 

Trump ma tendencję do publicznego atakowania swoich prawników. Ludzie naprawdę nie lubią być poniżani. Zwłaszcza, kiedy próbują ci pomóc.

Trump nie jest skłonny do milczenia. Trudno jest dobrze reprezentować kogoś, kto nie chce się po prostu zamknąć. Sam niszczy swoje sprawy, plotąc głupstwa. To utrudnia obronę.

Wygląda na to, że Trump nie chce rad od swoich prawników. Reprezentowanie kogoś, kto nie chce słuchać, jest bardzo frustrujące.

Reprezentowanie Trumpa wiąże się z wieloma problemami. Jasne, są ludzie, którzy go kochają i wspierają - więc nie rozumieją, dlaczego reprezentowanie go może być szkodliwe. 

Ale wielu naprawdę go nie znosi. Jeśli jesteś adwokatem free-lance, wtedy osoba, którą zechcesz reprezentować, ma wpływ na całe twoje życie prywatne i zawodowe - zwłaszcza gdy jest nią ktoś taki jak Trump. 

Kancelarie adwokackie z kolei, które miały reprezentować Trumpa, napotykały wewnętrzne kłopoty. Ich pracownicy, w tym sami prawnicy, jasno dawali do zrozumienia, że po prostu nie chcą być zaangażowani w sprawy Trumpa i nalegały, aby firma go nie reprezentowała.

Śmierdzące jajko, a nie polityk.

(Q)

Nie chodzi o fajność Trumpa - chodzi o rozpierdalanie USA. Rząd bidonowy, jest rządem globalstów. Nie mam wątpliwości, że jak się tego gówna nie zatrzyma, to będzie poważny światowy konflikt. To, co się obecnie dzieje na świecie, jest bardzo symultaniczne z tym, co komuniści robili po 1917 roku. Parcie, zaparcie i zatwardzenie na cały globus!

Parker's Mood

1- Prawnicy lubią zarabiać, a nie pracować dla oszusta, który ma reputację oszukującego każdego, kogo kiedykolwiek zatrudnił; 

2- Prawnicy nie lubią być proszeni przez swoich klientów o utrwalanie kłamstw w postępowaniu i narażanie ich licencji i reputacji na niebezpieczeństwo; wreszcie

3- Niektórzy prawnicy naprawdę kochają swój kraj i nie będą pracować nad podważaniem jego wartości, nawet za pieniądze.

(Q)

... ale każdy ma prawo myśleć jak chce i jestem tego świadomy. W każdym razie nie pozwolę siebie obrażać. Ząb za ząb, oko za oko. Takim jeste sk***ysynem! I tyle! Zajebię każdego, kto mnie w 'moim domu' będzie mówił jak mam postępować. I tyle!

Parker's Mood

Godzinę temu, Chicago napisał:

Nie chodzi o fajność Trumpa - chodzi o rozpierdalanie USA. Rząd bidonowy, jest rządem globalstów. Nie mam wątpliwości, że jak się tego gówna nie zatrzyma, to będzie poważny światowy konflikt. To, co się obecnie dzieje na świecie, jest bardzo symultaniczne z tym, co komuniści robili po 1917 roku. Parcie, zaparcie i zatwardzenie na cały globus!

Tekst dla idiotów nie znających historii.

Po co wracać do 1917 roku skoro można przypomnieć podróż Nixona do Pekinu.

?t=resize:fill:948:592,enlarge:1

Polecam artykuł, każdy go zrozumie bez większego wysiłku (choć możliwe, że przesadzam, trumpiści i pisowcy potrafią zaskoczyć).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jeden cytat:

"Już na samym wstępie, od pierwszych kontaktów, pojawiły się jednak kwestie, które okazały się być wielce znaczące dla przyszłości. Przede wszystkim to Amerykanie przybyli do Chin, a zaaranżowana tuż po przylocie wizyta Nixona (kiedyś zaciekłego antykomunisty) w prywatnej rezydencji Mao, nawet według obecnego tam Kissingera „przywodziła na myśl audiencję u cesarza". A fakt, że do strefy zakazanej, zwanej Zhongnanhai, nie pozwolono wpuścić nawet amerykańskiej ochrony, dowodził, iż to strona chińska jako gospodarz dyktowała swoje warunki – jak się później okazało, nie tylko w tym przypadku."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, Chicago napisał:

Ty polecasz artykuł, a Ja polecam zdrowy rozsądek. I chooj!

Ja polecam myślenie, artykuł dostarcza faktów które jak widać są w kontrze do populistycznego gówna lanego ludziom do pustych łbów.

Jestem Europejczykiem.

To dokładnie tak samo, jak Ja bym się wypowiadał na temat sytyacji w Polsce, ale nie wypowiadam się, bo tego, qrwa, nie czuję, ponieważ tam nie żyję. Więc, proszę, nie pier**l szanowny kolego. I chooy!

Parker's Mood

7 minut temu, Chicago napisał:

To dokładnie tak samo, jak Ja bym się wypowiadał na temat sytyacji w Polsce, ale nie wypowiadam się, bo tego, qrwa, nie czuję, ponieważ tam nie żyję. Więc, proszę, nie pier**l szanowny kolego. I chooy!

Ładnie powiedziane, ale strategiczne decyzje amerykańskich administracji maja wpływ na cały świat, czyli również na Polskę.

A Duda to nawet nie zakwalifikowałby się do strzyżenia trawników w Białym Domu.

Jestem Europejczykiem.

Świątynia czytania przy obstrukcji.

Ukryta Zawartość

Załatwione, Donek? B-52 usuniesz z Guam, wycofasz się z Europy i z WHO, oddajesz mi Ukrainę i Syrię?

Tak, toczno, president.

Zuch, Donek.

main-qimg-5e368ea75a75ff1c999fadc13c4c22d3.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Moderatorzy
8 godzin temu, Jaro_747 napisał:

A Duda to nawet nie zakwalifikowałby się do strzyżenia trawników w Białym Domu.

Nie wiesz jak PAD strzyże trawniki, ale werdykt tradycyjnie wydajesz.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Stenchu - czy Ty wiesz, co to jest tryb warunkowy w języku polskim i do czego służy? Na pewno nie do wydawania werdyktów.

Poza tym sprawdź słowo ironia w jakimś słowniku.

Gość

(Konto usunięte)

Akt oskarżenia przeciwko Trumpowi jest „prześladowaniem politycznym”, czyli to, co można zobaczyć w dyktaturach takich 'demokracji' jak Chiny, Rosja... itd.

Serio, uważasz że amerykanie dadzą się na to nabrać?
5 godzin temu, toptwenty napisał:

Stenchu - czy Ty wiesz, co to jest tryb warunkowy w języku polskim i do czego służy? Na pewno nie do wydawania werdyktów.

Zacząłem pisać odpowiedź, ale widzę że mnie wyręczyłeś. Lepiej bym tego nie ujął więc daruję sobie.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Zajebię każdego, kto mnie w 'moim domu' będzie mówił jak mam postępować. I tyle!

Twój dom ogranicza własność działki, bo już na ulicy może cię zastrzelić byle glina - nawet czarny muzułmanin
W dniu 15.06.2023 o 10:09, toptwenty napisał:

Świątynia czytania przy obstrukcji.

Okazuje się, że nie tylko.

"Miałem tam ubrania, różnego rodzaju osobiste - powiedział. Dodał, że dokumenty były "wymieszane" min. z koszulkami, spodniami, butami."

Ukryta Zawartość

Po prostu żałosny błazen...

Ukryta Zawartość

4 godziny temu, dulon184 napisał:

gosć ubrań złożyc nie potrafi

Nie oto chodzi. Raz, że jako prezydent ma od tego kamerdynera i pokojówki (jako "cywilny" milioner też), dwa, w wywiadach określał się jako maniak czystości, schludności i porządku.

W dniu 15.06.2023 o 10:22, toptwenty napisał:

I ronnio, miarkuj się.

Warunki i tryby jego

Nic ci do tego. 

W dniu 21.06.2023 o 00:23, Adalbert95 napisał:

... dwa, w wywiadach określał się jako maniak czystości, schludności i porządku.

I co ty masz z tym wspólnego, swoje ego?

W dniu 15.06.2023 o 16:34, romeksz napisał:

Twój dom ogranicza własność działki, bo już na ulicy może cię zastrzelić byle glina - nawet czarny muzułmanin

Ukryta Zawartość

Własność działki? 

Zatem strzel sobie działkę, nawet od biaĺego muzumanina. 😵‍💫

Ukryta Zawartość

47 minut temu, YunnanTEA napisał:

I co ty masz z tym wspólnego, swoje ego?

Udajesz "geniusza" nie rozumiejącego związku przyczynowego ubrań i butów zmieszanych z dokumentami w pudłach i deklarowanego zamiłowania do porządku? Na wypadek gdybyś nie udawał, to wyjaśniam: ktoś kto lubi porządek nie wkłada ubrań i papierów do tych samych kartonów, a więc pomarańczowy, jak zwykle zresztą, łże. Choć rzeczywiście zdeklarowany zwolennik kaczyzmu może mieć poważne problemy z rozpoznaniem nawet tak prymitywnego kłamstwa. W końcu właśnie dlatego jest pisowcem...

Saga rodu  bidonsów - tatuś i synuś, i Corvetta z dokumentami, ale w garażu, więc spoko. Wiedziałem, że lewactwo, to towarzysze z rakiem odbytu, ale że z przerzutem, to coś nowego. Super sprawa! God Bless The Queen, and wszystkich myśliwych. 👉 💀

News 👉

...CDN

Parker's Mood

Zasłużony medalista. 

Ukryta Zawartość

I każde słowo zbędne - i w ogóle i w szczególe i pod każdem innem względem. 🤑

Ukryta Zawartość

Cokolwiek powiesz lub wkleisz t20, zastanów się poważnie. Zastanów się nad sobą i nad swoim ściekiem kłamstw, hipokryzji i dezinformacji.

Dan Bishop grilluje Johna Durhama na temat rzekomych rozmów Lisy Page sporządzonych przez FBI.

Parker's Mood

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.