Skocz do zawartości
IGNORED

Audio mity

Rekomendowane odpowiedzi

Kenijczyk pisał o analogowych - może po prostu ma wieksze doswiadczenie (sprawdz w jego opisie jaki ma inny sprzęt) i wie jak te róznice i na jakich kawalkach wyłapywać.

Nie wiem czy ma większe ale pisał, że potrzebuje tygodnia na wyłapanie różnic:-) z tego co pamiętam oczywiście.

rozumiem, ze wiesz dokladnie, jakim sprzetem dysponuje malikali, tak czy nie?

Pisał nawet kiedyś. Poza tym ktoś mi na priv.pisal na czym on gra. Bynajmniej nie krytykuje tego sprzętu, ale fakty są jakie są.

Pisał nawet kiedyś. Poza tym ktoś mi na priv.pisal na czym on gra. Bynajmniej nie krytykuje tego sprzętu, ale fakty są jakie są.

poczekamy az sie malikali wypowie.

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

może po prostu ma wieksze doswiadczenie

A co ty wróżka jesteś? ;)

W ten sposób to sobie możemy do końca życia pisać na forum.

PC (Spotify, AIMP4) | ODAC revB+O2 | ADAM A7X | Sennheiser HD600

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Ale kennijczyk testuje na adamach i wszystko jest ok. Dlaczego BeatX ma testowac na czymś innym niż ma i mu to odpowiada ?

Ale się uczepili. Nic nie testuje na adamach, praktycznie ich nie uzywam, jedynie do iRacing...

Kiedyś z ciekawości kupiłem bardzo tani rca studyjny i porównałem z kablem HiFi. I ja słyszę różnice. Bardzo niewielka ,ale słyszę. Zamiast walić w klawiaturowe, zapraszam z odwiedziny na testy, mogę zademonstrować. Albo jeszcze lepiej, zacznijcie sami testować ,a nie tylko papugujecie co gdzie kto napisał.

Edytowane przez kennijczyk

A co ty wróżka jesteś? ;)

W ten sposób to sobie możemy do końca życia pisać na forum.

porownaj jego sprzet do swojego i zapytaj jeszcze raz o doswiadczenie

Przecież nie podałem modelu sprzętu. Zresztą sam malikali w innych wątkach pisał o tym sprzęcie. Nawet nie pamiętam dokładnie co to było. Jakiś amplituner kina domowego. Na pewno nie jest to sprzęt na którym można wyciągać tak radykalne wnioski.

Edytowane przez sly30

porownaj jego sprzet do swojego i zapytaj jeszcze raz o doswiadczenie

Nie mów, że sprzęt jaki się posiada przekłada się na doświadczenie;-) zwłaszca w słuchaniu kabli;-)

Przecież nie podałem modelu sprzętu. Zresztą sam malikali w innych wątkach pisał o tym sprzęcie. Nawet nie pamiętam dokładnie co to było. Jakiś amplituner kina domowego. Na pewno nie jest to sprzęt na którym można wyciągać tak radykalne wnioski.

Ale inni na takim sprzęcie wyciągają dośc radykalne wnioski. Sam czytałem.

Malikali prowokuje i szuka zwady. Na jego budżetowym amplitunerze kina domowego pewnie nie ma to znaczenia.

Po pierwsze jak zwykle wiesz najlepiej, co kto ma w domu i na czym słucha Panie wróżbita sly.

Po drugie są ludzie, którzy twierdzą że kable słychać na amplitunerach, a nawet słyszą przepaść, podważasz to?

Nie mów, że sprzęt jaki się posiada przekłada się na doświadczenie;-) zwłaszca w słuchaniu kabli;-)

Ale inni na takim sprzęcie wyciągają dośc radykalne wnioski. Sam czytałem.

jeśli to za mało to sprawdz date jego rejstracji na forum

i ja mu wierzę też potrzebuje dużo czasu na tak nieoczywiste zmiany

Po tygodniu to można napisać, że wydaje mi się. Bazujesz na pamięci, która jest krótkotrwała.

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

Po pierwsze jak zwykle wiesz najlepiej, co kto ma w domu i na czym słucha Panie wróżbita sly.

Po drugie są ludzie, którzy twierdzą że kable słychać na amplitunerach, a nawet słyszą przepaść, podważasz to?

U mnie nie było słychać, ale nie wiem co jest u innych. Mogą mieć inne sprzęty, inną jakość zasilania w domu, lepszy słuch.

Po tygodniu to można napisać, że wydaje mi się. Bazujesz na pamięci, która jest krótkotrwała.

czasu potrzebuje tyle aby stwierdzic czy wydatek jest uzasadniony - nie dostaje tych kabli od dytrybutora za free

jeśli o doswiadczeniu nie decyduje czas poswiecony na hobby, liczba wpisów na forum, poziom wiedzy i sprzetu jaki sie posiada to co Twoim zdaniem jest jego wyznacznikiem?

jeśli o doswiadczeniu nie decyduje czas poswiecony na hobby, liczba wpisów na forum, poziom wiedzy i sprzetu jaki sie posiada to co Twoim zdaniem jest jego wyznacznikiem?

Nie no, ilość wpisów zdecydowanie decyduje o doświadczeniu:-)

Tak się tylko pytam, audio to nie moje hobby;-)

jeśli o doswiadczeniu nie decyduje czas poswiecony na hobby, liczba wpisów na forum poziom wiedzy i sprzetu jaki sie posiada

no chyba zartujesz?

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

Nie łączyłbym poziomu wiedzy z bytnością na forum, a tym bardziej z ilością wpisów.

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

no dobrze przekomarzacie sie czy naprawde chcecie mi wmowic ze typ ktory przyznaje ze slyszal w zyciu 2 zestawy, ma w domu adamy i słuchawki, nie odroznia od siebie wzmacniaczy i źródeł ma wieksze doswiadczenie od kogos kto ma w domu chociazby linna klimaxa renew ds1 i jest o 7 lat dluzej na tym forum?

Edytowane przez biniek84

Posłuchajcie lepiej tego na waszych audiofilskich klocuszkach :D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

PC (Spotify, AIMP4) | ODAC revB+O2 | ADAM A7X | Sennheiser HD600

no dobrze przekomarzacie sie czy naprawde chcecie mi wmowic ze typ ktory przyznaje ze slyszal w zyciu 2 zestawy, ma w domu adamy i słuchawki, nie odroznia od siebie wzmacniaczy i źródeł ma wieksze doswiadczenie od kogos kto ma w domu chociazby linna klimaxa renew ds1 i jest o 7 lat dluzej na tym forum?

Jeśli miałbym się kogoś poradzić o słuchawki w tym przedziale cenowym to np. temu typowi bym zaufał. A potem swoim uszom.

akurat beatx ma ich 2,5x wiecej ;)

No widzisz:-)

• Pokaż nowe odpowiedzi