Skocz do zawartości
IGNORED

Audio mity

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, tylko że wpis discomaniac jest całkowicie niedyplomatyczny.

Bo co ja mam sobie teraz pomyśleć?

Jakbyś się czuł na moim miejscu, kiedy w rozmowie telefonicznej same miłe słowa, a tu za moimi plecami - na forum - kpienie ze mnie?

Kłamstwo zawsze wyjdzie na jaw, prędzej czy później..

Edytowane przez BeatX

PC (Spotify, AIMP4) | ODAC revB+O2 | ADAM A7X | Sennheiser HD600

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Rafał, o kogo chodzi w Twoim poście - doskonale wiadomo :)

Komentować Twojego posta, ani tłumaczyć się nie będę bo to jest w tym momencie całkowicie bez sensu.

Zarówno dzwoniłem do Ciebie jak i pisałem sms'y w sprawie naszego spotkania odsłuchowego, ale z czasem stwierdziłem że nie będę się narzucać skoro feedback znikomy.

Teraz rozumiem, skąd ten znikomy feedback..

Ale luz, nic na siłę - nie było tematu ;)

Cały czas się uczę, nie tylko o sprzęcie audio ale i o ludziach.

No nie wiem, może w Krakowie jest taki klimat.

W Szczecinie nikt nie robi problemu, że jak ktoś nie odbiera telefonu, to piszę się mu sms z wiadomością którą chciało przekazać telefonicznie (zamiast nagrywać się na sekretarkę)

Stosuję tę metodę od około 15 lat i jak dotąd nikomu nie przeszkadzało ;)

Poinformowałem Cię grzecznie że jestem bardzo zajęty i jak wiesz w międzyczasie nie pisałem wcale na forum więc chyba jednak była to prawda. Miałem dużego klienta i sam wiesz jak to jest. Twój sms przepadł w czeluściach a potem nie pofatygowałeś się aby zadzwonić.

I bardzo proszę nie dywaguj na temat tego kogo dotyczyły moje słowa. Kontaktuje się z dziesiątkami osób. Nawet wczoraj pomagałem jednemu koledze z akustyką pokoju.

Dziekuje za taka pomoc. Najpierw "pomagam" a potem obgaduję. A sam jestem krystalicznie czysty i wszystkowiedzący.

Jest prostszy sposób, na dodatek bez potrzeby liczenia na czyjąś łaskę.

Wypożyczyć sobie sprzęt od dystrybutora za kaucją i dokładnie przesłuchać w domu.

Owszem, ale jeśli ktos ma ochotę wymienic sie doswiadczeniami i liczy na pomoc osoby, która jest teoretycznie bardziej osłuchana?

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Dziekuje za taka pomoc. Najpierw "pomagam" a potem obgaduję. A sam jestem krystalicznie czysty i wszystkowiedzący.

Twoja techniczna wiedza pozwala ci wyrokować o przebiegu sytuacji której nie byłeś świadkiem? Jeśli tak to jest to rodzaj jakiejś wiedzy nadprzyrodzonej.

Owszem, ale jeśli ktos ma ochotę wymienic sie doswiadczeniami i liczy na pomoc osoby, która jest teoretycznie bardziej osłuchana?

Podstwą przyjacielskiej pomocy jest przyjaźń.

Rafał, prawdę znasz doskonale, masz swoje sumienie i nie ma co wracać do Twojego posta ;)

EOT w tym temacie proponuję, bo gdy dojdzie do kolejnej naszej rozmowy telefonicznej to będzie głupia atmosfera.

Podstwą przyjacielskiej pomocy jest przyjaźń.

Zastanów się nad zastąpieniem przyjacielskiej pomocy pomocą koleżeńską. Do tej formy pomocy przyjaźń nie jest konieczna. Wystarczy koleżeństwo po hobby.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Zastanów się nad zastąpieniem przyjacielskiej pomocy pomocą koleżeńską. Do tej formy pomocy przyjaźń nie jest konieczna. Wystarczy koleżeństwo po hobby.

Wtedy to już jest kolesiostwo :)

A poważniej, nie wszyscy ludzie na ulicy to moi koledzy. Zasada ta sama, najpierw bądź kolegą.

A poważniej, nie wszyscy ludzie na ulicy to moi koledzy. Zasada ta sama, najpierw bądź kolegą.

Na forum o ukierunkowanym profilu tematycznym piszą chyba tylko koledzy po hobby. Bez względu na to czy się w poglądach zgadzają czy różnią.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Rafał, prawdę znasz doskonale, masz swoje sumienie i nie ma co wracać do Twojego posta ;)

EOT w tym temacie proponuję, bo gdy dojdzie do kolejnej naszej rozmowy telefonicznej to będzie głupia atmosfera.

Maciek po wpisach buma1234 zrobiło się po prostu niesmacznie. On szuka byle pretekstu żeby mi dowalić. Jak widać posunie się nawet do tworzenia insynuacji. Każdy wyciągnie wnioski sam.

PS. Ja się z niczego nie wycofałem. Planowanego spotkania w Krakowie nie było. Zostało przeniesione na czerwiec.

Na forum o ukierunkowanym profilu tematycznym piszą chyba tylko koledzy po hobby. Bez względu na to czy się w poglądach zgadzają czy różnią.

Nie ma znaczenia, i tak to zawsze "ja" decyduję komu pomogę, a nie ten co jej ode mnie wymaga. Takie są zasady pomocy.

Każdej pomocy.

Będziesz w Szkocji, to zapraszam serdecznie na szklaneczkę rudej na myszach :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dzięki serdeczne za zapro!

Trochę daleko mam do Ciebie, ale jakby kiedyś przy okazji?.. czemu nie ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie ma znaczenia, i tak to zawsze "ja" decyduję komu pomogę, a nie ten co jej ode mnie wymaga. Takie są zasady pomocy.

Każdej pomocy.

Decyduj. Nie przeszkadza mi to ;-).

P.S. Dlaczego "ja" umieściłeś w cudzysłowie ?

Edytowane przez Lech36

Twoja techniczna wiedza pozwala ci wyrokować o przebiegu sytuacji której nie byłeś świadkiem? Jeśli tak to jest to rodzaj jakiejś wiedzy nadprzyrodzonej.

Techniczna może nie, ale lektura twoich wpisów, w których często poddajesz w wątpliwość przymioty interlokutorów i to w niebyt, łagodnie mówiac, eleganckiej formie wystarcza, by wyciągnąć wnioski.

Nie wiem o kim pisałes w zacytowanych wpisach i w gruncie rzeczy nie ma to znaczenia. Przeczytaj sobie je jeszcze raz i pomyśl, czy chciałbyś, by ktoś wyrażał się w ten sposób o tobie, nawet gdyby nie podawał nicka.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Techniczna może nie, ale lektura twoich wpisów, w których często poddajesz w wątpliwość przymioty interlokutorów i to w niebyt, łagodnie mówiac, eleganckiej formie wystarcza, by wyciągnąć wnioski.

Nie wiem o kim pisałes w zacytowanych wpisach i w gruncie rzeczy nie ma to znaczenia. Przeczytaj sobie je jeszcze raz i pomyśl, czy chciałbyś, by ktoś wyrażał się w ten sposób o tobie, nawet gdyby nie podawał nicka.

Na pewno nie chciałbym by ktoś taki jak ty mnie pouczał. Przypomnieć milion nicków i stałe ataki? O co ci właściwie chodzi? Wchodzisz w charakterze wyroczni pomiędzy dwie osoby rozmawiające o sytuacji której nie byłeś świadkiem. Masz już gotowy werdykt. Poza forum taka sytuacja nie byłaby do pomyślenia.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Szkoda słów rzucanych w pustkę.

I jałowej dyskusji z kimś takim jak ty. Wpieprzasz się w sytuację o której nie masz pojęcia, wydajesz wyroki według własnego widzimisię i jeszcze udajesz świętego. Jak to było? "Klony buma1234 szaleją w zakładce STEREO". Żałosne i żenujące zarazem.

Edytowane przez discomaniac71
Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Wiesz disco, daj już spokój. Zajrzyj sobie do wątku "Magnetofon", spójrz na twoje wpisy i porównaj je z wpisami innych. Nie widzisz różnicy?

A to ciekawe ;-) Nie zauważyłem aby specjalnie różniły się od innych. Ale wiesz co, jak ci tak bardzo przeszkadzają wciśnij opcję ignoruj i będziesz miał spokój. Zapytaj wcześniej Jaspera,. Jaromira i innych co o tym sądzą ;-)

Prywatne rozmowy komentowane na forum publicznym. Żenada.

Ktoś tu cos opacznie zrozumiał ;)

(Patrz wpis wyżej).

Edytowane przez bum1234
  • Pokaż nowe odpowiedzi