Skocz do zawartości
IGNORED

MIFLEX - Zamówienie Specjalne - Srebro + Mylar + PIO

zjj_wwa

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chodzi o bezwzględną jakość i osiągane parametry to jest z całą pewnością mistrzostwo. Co potwierdzają tylko ich zastosowania ale co tam fantazje i duma własna górą. - cytat z kilku postów wyżej.

Pozdr

Nie ma trudnych głośników - tylko prądu czasem brak

Ja

Gość

(Konto usunięte)

Jeśli chodzi o bezwzględną jakość i osiągane parametry to jest z całą pewnością mistrzostwo. Co potwierdzają tylko ich zastosowania ale co tam fantazje i duma własna górą. - cytat z kilku postów wyżej.

Pozdr

ciagle wierzysz w to co jest napisane? kiedys szedłem i na płocie było napisane pupa chciałem pogłaskac i zadra mi weszła...

mozna opierać się na świadectwach ludzi , którzy okreslony element sprawdzili na własne uszy, reszta to radosna twórczość dla zaakcentowania swojego ego

ciagle wierzysz w to co jest napisane? kiedys szedłem i na płocie było napisane pupa chciałem pogłaskac i zadra mi weszła...

mozna opierać się na świadectwach ludzi , którzy okreslony element sprawdzili na własne uszy, reszta to radosna twórczość dla zaakcentowania swojego ego

Ja tylko zacytowałem i nic więcej

Pozdr

Nie ma trudnych głośników - tylko prądu czasem brak

Ja

Sławnych? U mnie od lat zalegają w pudełku po butach i nie wiem co z nimi począć.

Parę lat temu te kondensatory były na tym forum [i nie tylko] bardzo cenione i wychwalane. Były organizowane nawet zamówienia grupowe na zakupy na Ukrainie.

U Ciebie Adam też z jakiegoś powodu się znalazły. Zachwyt był przez jakiś czas dosyć powszechny. No ale mody się zmieniają i emocje z czasem opadają i pojawiają się nowe.

Świadczą o tych choćby takie posty jak ten poniżej.

To taka dygresja na marginesie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

niestety moje miflexy kpcu 0,22 uf(w cd i nie są w torze sygnału) mogą tylko pomarzyć o brzmieniu wiekowych 0,33uf k75-10i ft 1,2nf!! Proponuję przejrzec -orgy of capacitors-

Dlatego kpcuzbocznikuję sgm 100pf ruska silver mica,srebro,miedz którą też produkował miflex- góra z nich moim zdaniem lepsza niż z teflonu! Sprawdzałem, na nowe kondy na pewno się nie zapiszę.pozdro.

U Ciebie Adam też z jakiegoś powodu się znalazły.

Powód był prozaiczny. Dostałem je z dziewięć lat temu w bonusie do zakupu lamp GM70 od pewnej Rosjanki handlującej wówczas lampowymi gratami na lokalnej giełdzie elektronicznej. Próbowałem je gdzieś zastosować, ale ich sygnatura brzmieniowa totalnie mi nie leży. Znacznie lepiej wypadły suche kondensatory papierowe produkowane niegdyś przez Telpod dla wojska.
  • 2 tygodnie później...

1. zjj_wwa: 4 x 0,47 uF/600V, KMAGAG-00 {zmieniam na mniejsze}.

2. McGyver 0,47uF/600V, KMAGAG-00 sztuk 2

3. bluesboss - Ag/Ag praktycznie każda pojemność jaką uda się zamówić, wykonać i jaka będziecie Panowie zamawiali - w ilościach do uzgodnienia

4. SomekPoland - 2,2uF/600V KMAGAG x 2

5. Yasioo 0,47uF/600v KMAGAG 2 sztuki

6. slawek.xm 0,47uF/600V KMAGAG 2 sztuki

7.MariuszElektronik 0,47uF/600V KMAGAG 2 sztuki

8. daris666 0,1uF/600v KMAGAG 2 sztuki

9. gabler 0.47uF 600v KMAGAG 2 sztuki

10.JARO66 0,1uF 600v KMAGAG 2sztuki

11. michał7n: (cytuję:) "... W zależności od tego jakie ceny zapropnują tez sie piszę ..."

12 . koobal 0,22uf/600V 4 sztuki.

13.jacekG 0.47/600 V 2 szt.

14.kotok: 0.22uF/600V -2SZT.

:)

Z.

Świadczą o tych choćby takie posty jak ten poniżej.

Tego typu objawienia to mogłeś sobie darować :))

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.