Skocz do zawartości
IGNORED

Co wybrać?

red88

Rekomendowane odpowiedzi

Od pewnego momentu jestem "zmuszony" do słuchania muzyki poprzez słuchawki. Słuchawki AKG K 550 w połączeniu z Marantz SA 7003. Wybór jest zmotywowany tym, że coraz częściej mam zmianę popołudniową, a także tym, że w połączeniu z odgłosami innych mieszkańców, to najwygodniejsza forma.

Mój dylemat polega na tym, czy lepiej kupić np. przenośny odtwarzacz plików (np. Hifiman), czy lepiej zakupić do obecnego odtwarzacza wzmacniacz słuchawkowy, czy jeszcze lepiej zakupić lepszy odtwarzacz i w przyszłości do niego dobrać wzmacniacz słuchawkowy? No i chciałbym wybrać lepsze słuchawki? W obecnych brakuje mi więcej "piękna" w wokalach, więcej barwy i trochę lepszej dynamiki. Słucham muzyki klasycznej, jazzu i rocka w wykonaniu Pink Floyd, itp.

Na słuchawki mam w planach wydać ok 3000zł, a na resztę do 7000zł.

https://www.audiostereo.pl/topic/127582-co-wybra%C4%87/

Moim zdaniem żaden z tych odtwarzaczy nie zagra tak jak wzmacniacz słuchawkowy.

Oczywiście dostajesz możliwość przenośnego słuchania co jeśli stosujesz jest warte rozważenia.

W przeciwnym wypadku odtwarzacz sieciowy + wzmacniacz słuchawkowy i dobre słuchawki. Bez problemu zmieścisz się w cenie i wybór będzie dość szeroki.

https://www.audiostereo.pl/topic/127582-co-wybra%C4%87/#findComment-3842201

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.