Skocz do zawartości
IGNORED

Marantz SA-14S1 kontra Marantz sa 7003

bachx80

Rekomendowane odpowiedzi

Moje pytanie dot różnicy w jakości brzmienia odtwarzacza oraz wbudowanego wzmacniacza słuchawkowego Marantz sa 14s1 kontra stary model budżetowy Marantz sa 7003? Czy różnica jest na tyle duża, że wersja 14s1 jest sensowniejsza niż 7003? Mam kuzyna, który posiada model 7003 i słucha na słuchawkach, a ma zamiar zmienic na lepszy model.

do słuchawek niech kupi wzmak dedykowany -

mniejszym kosztem można znacznie więcej

chyyba że jednocześnie chce poprawić duży system to 14 jest znaacznie lepsza

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Dzień dobry.

Różnica w brzmieniu odtwarzacza Marantz SA-14S1 w stosunku do SA7003 będzie ogromna, pod każdym względem brzmienie wyższego modelu będzie znacznie lepsze. Natomiast różnica we wzmacniaczu słuchawkowym wbudowanym w odtwarzacz nie będzie duża. Jesli korzystamy z dobrej klasy słuchawek, znacznie lepszym rozwiązaniem będzie zakup dedykowanego wzmacniacza słuchawkowego.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.